Kajian DreamHost

DreamHost telah terkenal dengan jaminan wang dikembalikan selama 97 hari dan industri yang terkemuka, dan mereka menjanjikan bahawa laman web anda cepat, selamat & sentiasa naik.


Sebagai salah satu penyedia hosting web yang paling lama berkuasa di pasaran sekarang, DreamHost tahu mengenai ciri, kemampuan, dan sokongan pelanggan. Ulasan DreamHost ini akan memberitahu anda jika hos web ini adalah pilihan yang baik untuk anda.

Walau bagaimanapun, kami ingin membimbing anda melalui semua yang mereka tawarkan, jadi jika mereka muncul dalam senarai “maybes” anda, anda dapat menentukan dengan lebih baik sama ada DreamHost adalah hos web yang anda mahu mempercayai data laman web anda.

Inilah yang akan anda pelajari dari tinjauan DreamHost ini

 1. Senarai Kelebihan

Di sini saya melihat dengan lebih dekat penggunaan DreamHost. Kerana terdapat banyak perkara baik mengenai hos web ini.

 1. Senarai Kekurangan

Tetapi ada beberapa kelemahan untuk DreamHost juga. Di sini saya melihat lebih dekat apa itu.

 1. Pelan DreamHost & Harga

Di bahagian ini saya akan membahasnya dengan lebih terperinci.

 1. Adakah saya Mengesyorkan DreamHost.com?

Di sini saya memberitahu anda jika atau jika saya fikir anda lebih baik dengan alternatif daripada DreamHost.

Oleh itu, mari masuk ke tinjauan DreamHost ini …

Kelebihan DreamHost

DreamHost adalah syarikat hosting yang dimiliki dan dikendalikan secara bebas yang telah menahan ujian masa, walaupun Endurance International nampaknya mengambil alih beberapa nama terbesar dalam sejarah hosting (mis. IPage, Hostgator, dan Bluehost).

Agar DreamHost dapat melakukan ini, dan tetap berjaya, ia harus bekerja keras untuk memuaskan pelanggan yang mencari hosting yang boleh dipercayai yang disertakan dengan semua yang diperlukan untuk menjalankan laman web yang menguntungkan.

Oleh itu, mari kita lihat dan lihat apa yang mereka tawarkan yang sangat hebat.

1. Kepantasan

Pelayan pantas adalah faktor yang sangat penting ketika memilih hos web. Kerana penyelidikan menunjukkan bahawa kebanyakan pelawat laman web akan meninggalkan laman web anda (dan tidak akan pernah kembali) jika gagal muat dalam masa 2 saat atau kurang.

Lebih cepat laman web anda memuat lebih baik!

Pemilik laman web memerlukan laman memuat dengan pantas, apa itu “tumpukan” kelajuan DreamHosts?

Itu sangat bergantung pada perkhidmatan yang anda ada dengan kami, tetapi kami telah menghabiskan banyak masa untuk membina penawaran WordPress kami yang dikendalikan, DreamPress, untuk menyampaikan salah satu pengalaman WordPress yang paling responsif di web!

di-cache di peringkat pelayan dengan PHP OPcache dan Memcached, berjalan di atas PHP7 yang cepat, dan nyawa yang diedarkan di pelayan web Nginx dan pelayan pangkalan data MySQL yang dioptimumkan untuk WordPress. Kami sangat berbangga dengan DreamPress dan kami telah berusaha keras untuk menjadikannya salah satu pilihan hosting WordPress yang paling kuat di web.

logo dreamhost
Brett Dunst – DreamHost VP Komunikasi Korporat

DreamHost menawarkan beberapa teknologi kelajuan terkini untuk memastikan laman web anda dimuat dengan pantas:

 • Pemacu Keadaan Pepejal. Fail dan pangkalan data laman web anda disimpan di SSD, yang jauh lebih pantas daripada HDD (Pemacu Cakera Keras).
 • Pemampatan Gzip. Diaktifkan secara lalai pada semua rancangan hosting
 • OPcache Caching. OPcache adalah mesin caching yang dibina di dalam PHP, dan juga diaktifkan secara lalai.
 • Rangkaian Penghantaran Kandungan. Cloudflare adalah perkhidmatan CDN yang memberikan perlindungan dan pecutan laman web. DreamHost adalah “Rakan Hosting yang Dioptimumkan” dari Cloudflare.
 • PHP7. Ini adalah versi terbaru PHP dan memastikan prestasi yang lebih pantas dan sumber yang lebih sedikit.

Ujian kelajuan – seberapa pantas DreamHost?

Saya memutuskan untuk menguji masa muat. Saya membuat laman web ujian yang dihoskan (pada rancangan Shared Starter), dan kemudian saya memasang WordPress (menggunakan tema Argent dan kandungan ipsum dummy lorem).

panel kawalan

Di luar kotak, laman ujian dimuat dengan pantas, 1.1 saat, ukuran halaman 210 kb dan 15 permintaan.

kelajuan dreamhost

Tidak buruk sama sekali .. tetapi ia menjadi lebih baik.

DreamHost sudah hadir dengan caching dan pemampatan gzip terbina dalam yang diaktifkan secara lalai, jadi tidak ada tetapan untuk dioptimumkan di sini.

Tetapi untuk mempercepat keadaan, saya terus maju dan memasang a plugin WordPress percuma yang disebut Autoptimize dan saya hanya mengaktifkan tetapan lalai.

plugin automatik

Itu meningkatkan lagi prestasi, kerana ia semakin meningkat 0.1 saat, dan mengurangkan jumlah saiz halaman menjadi adil 199 kb dan mengurangkan jumlah permintaan menjadi 11.

kelajuan masa memuatkan dreamhost

Laman web WordPress yang dihoskan di DreamHost akan dimuat dengan cepat, dan di sini saya telah menunjukkan kepada anda teknik mudah yang boleh anda gunakan untuk mempercepat lagi.

2. Pembuat Laman Web Remixer DIY

Pasukan di DreamHost tahu betapa sukarnya membina laman web dari awal, terutamanya apabila anda tidak mengetahui sebarang kod.

pengadun semula

Itulah sebabnya mereka menawarkan pembangun laman web Remixer kepada semua pelanggan kerana menjadikan laman web yang menonjol yang ditakdirkan untuk mendorong lalu lintas dan mengubah pengunjung menjadi pelanggan.

Berikut adalah beberapa ciri yang terdapat pada pembangun laman web terbina dalam anda:

 • Pembuatan laman web tanpa had di bawah satu rancangan hosting
 • Tiada had halaman
 • Tema mesra mudah alih
 • Warna dan fon tersuai
 • Penyerahan nama domain ke laman web Remixer (percuma)
 • Akses ke fotografi stok percuma dan profesional
 • Pengoptimuman SEO terbina dalam
 • Perpustakaan media individu supaya anda dapat menerbitkan foto, video, dan audio di laman web anda

tema remixer

Membangun laman web dari bawah adalah sangat mudah apabila anda menggunakan pembina laman web eksklusif mereka.

3. Nama Domain dan Banyak Lagi

DreamHost tidak hanya menawarkan nama domain percuma dengan rancangan hosting mereka (simpan untuk rancangan hosting bersama starter), mereka juga merangkumi banyak ciri tambahan, menjadikan kesepakatan itu sedikit lebih manis.

Untuk memulakan, gunakan bar carian nama domain yang sesuai untuk mencari URL yang sesuai untuk laman web anda yang sedang berkembang.

nama domain

Seterusnya, nikmati yang berikut:

 • Pembaharuan automatik. Tetapkan pembaharuan automatik nama domain anda sendiri sehingga setiap tahun anda dapat memastikan nama domain anda tetap menjadi milik anda dan tidak ada yang memanfaatkan kerja keras anda.
 • Pengurusan DNS. Rujuk komputer dengan nama dan bukannya alamat IP.
 • Terima sebilangan subdomain yang anda perlukan, secara percuma.
 • Pelayan Nama Tersuai. Buat pelayan nama sia-sia yang berjenama dengan domain anda untuk menjawab permintaan DNS untuk domain anda.
 • Penghantaran Domain. Alihkan pengunjung laman web anda secara automatik ke URL atau nama domain yang lain untuk pengurusan kandungan yang lebih mudah.
 • Penguncian Domain Pilihan. Kunci nama domain anda secara percuma untuk keselamatan tambahan sehingga tidak ada perubahan yang tidak dapat dilakukan.

Mendaftarkan nama domain anda dengan DreamHost adalah penyelesaian paling mudah apabila anda menggunakannya sebagai penyedia hosting anda juga.

Walaupun begitu, jika anda mempunyai nama domain dengan syarikat lain, anda boleh dengan mudah memindahkannya ke DreamHost apabila anda sudah bersedia.

4. Dedikasi terhadap Alam Sekitar

DreamHost memahami bahawa menjalankan syarikat hosting akan mempengaruhi persekitarannya. Contohnya, elektrik untuk memastikan pelayan tetap berjalan, kertas untuk menjalankan pejabat, dan juga gas yang diperlukan untuk membawa pekerja ke dan dari tempat kerja setiap hari mempengaruhi persekitaran yang kita semua kongsi.

Terdapat juga pemahaman bahawa selama bertahun-tahun, dan lama ke depan, DreamHost telah berkembang dan akan terus berkembang menjadi perniagaan yang lebih besar yang menggunakan lebih banyak sumber daya bumi yang berharga.

Sebagai tindak balas, DreamHost melakukan perkara berikut untuk mengurangkan jejak karbon mereka sendiri:

 • Pejabat mereka beroperasi dengan peralatan dan pencahayaan yang cekap tenaga dan menggunakan lekapan paip aliran rendah yang dikawal pergerakan
 • Pusat data merangkumi infrastruktur penyejukan dengan kecekapan tinggi, penggunaan air perbandaran dan penambakan semula, pemproses cekap tenaga, dan kuasa dari sumber yang boleh diperbaharui seperti ladang angin, panel solar, dan loji hidroelektrik
 • Pekerja menerima tong kitar semula percuma di pejabat mereka, insentif kewangan untuk menggunakan pengangkutan awam, peluang bekerja dari rumah, dan akses ke e-filing dan konferensi video

Sekiranya melakukan peranan anda untuk menyelamatkan alam sekitar adalah mustahak, anda boleh yakin bahawa DreamHost ada di pihak anda dan melakukan yang terbaik untuk memberikan anda perkhidmatan hosting yang bertanggungjawab terhadap alam sekitar.

5. Masa Penggunaan 100%

Jarang sekali mencari syarikat hosting yang akan memberikan jaminan 100% uptime yang sebenar. Namun, DreamHost melakukannya entah bagaimana.

Dengan menggunakan beberapa lokasi pusat data untuk menangani beban dan sebarang ancaman waktu henti, penyejukan berlebihan, penjana kecemasan, dan pemantauan pelayan berterusan, DreamHost memastikan laman web anda sentiasa aktif dan beroperasi sepanjang masa..

Sekiranya pada bila-bila masa laman web anda mengalami waktu henti (yang menurut DreamHost tidak akan dilakukan), tetapi sekiranya berlaku, anda juga akan mendapat pampasan.

masa operasi yang dijamin

Dan, jika anda ingin melihat status terkini mengenai masalah kritikal, waktu henti, dan kemas kini sistem, periksa Laman Web Status DreamHost kapan saja anda mahu.

status dreamhost semasa

Dan untuk menyelesaikannya, jika anda ingin melihat sejarah masalah pelayan yang berlaku dengan DreamHost, anda juga boleh melakukannya:

kemas kini pelayan

Ketelusan ini adalah ciri hebat yang dihargai oleh pelanggan. Dunia tidak sempurna, dan tidak ada penyedia hosting web di pasaran.

Menyembunyikan fakta bahawa sesuatu yang berlaku tidak sesuai dengan pelanggan yang membayar, jadi DreamHost berusaha untuk menunjukkan kepada anda kapan sesuatu berlaku dan bagaimana ia ditangani, jadi anda pasti dapat memastikan wang anda bernilai dan laman web anda dilindungi.

6. Jaminan Wang Dikembalikan

Sekali lagi, DreamHost benar-benar mengatasi dirinya sendiri ketika menjamin bahawa ia mempunyai perkhidmatan hosting yang anda perlukan untuk menjalankan laman web yang berjaya.

Semua rancangan hosting bersama dilengkapi dengan Jaminan Pulangan Wang 97 Hari dan semua rancangan DreamPress dilengkapi dengan Jaminan Pulangan Wang 30 Hari.

Ini luar biasa kerana bahkan Jaminan Pulangan Wang 90 Hari InMotion bahkan tidak dapat bersaing. Dan kebanyakan penyedia hosting lain hanya memberi anda 30 atau 45 hari untuk membatalkannya jika tidak berpuas hati.

DreamHost mahu anda memastikan bahawa mereka (atau bukan) yang sesuai untuk anda. Dan dengan mempunyai dasar pengembalian dana yang begitu baik, semua pelanggan DreamHost mula membina kepercayaan dengan mereka sejak awal, yang dapat berjalan lancar untuk perniagaan.

Bagaimanapun, banyak kedai e-dagang mendakwa bahawa apabila mereka memanjangkan jangka masa pengembalian dana, mereka benar-benar melihat penurunan pengembalian wang dan peningkatan penjualan.

7. Sokongan Pelanggan Hebat

Mungkin ada saatnya anda perlu menghubungi seseorang yang menyokong. Itulah sebabnya mengetahui bahawa akan ada ahli pasukan yang berpengetahuan untuk membantu anda pada bila-bila masa adalah sangat penting.

DreamHost mempunyai manusia yang sebenar dalam keadaan bersedia untuk membantu anda menyelesaikan setiap masalah anda. Mereka berpengalaman dengan hosting web dan WordPress (jika anda memilih rancangan hosting WordPress yang dikendalikan) dan dapat membantu anda menyelesaikan masalah yang anda hadapi.

Di samping itu, anda boleh:

 • Hubungi sokongan pelanggan melalui sembang langsung 24/7/365
 • Akses kakitangan sokongan, sokongan teknikal, atau pasukan perkhidmatan melalui e-mel untuk menjawab soalan anda
 • Mulakan utas di forum komuniti untuk melihat pendapat pelanggan DreamHost yang lain
 • Selesaikan masalah anda menggunakan Pangkalan Pengetahuan yang luas yang mempunyai artikel yang berkaitan dengan pengurusan akaun / pengebilan, sijil SSL, sokongan produk, dan banyak lagi

Kekurangan DreamHost

Ringkasnya, DreamHost adalah penyedia hosting sederhana yang menawarkan ciri-ciri pelanggan yang diperlukan untuk menjalankan laman web yang berjaya.

Walau bagaimanapun, ada beberapa perkara yang tidak begitu baik yang harus anda perhatikan sebelum memutuskan DreamHost adalah untuk anda.

1. Tiada cPanel

Secara tradisinya, penyedia hosting memberi pelanggan akses kepada perkara seperti pengurusan akaun dan penagihan, akaun e-mel, maklumat FTP, dan banyak lagi di cPanel atau Plesk, yang kedua-duanya adalah panel kawalan intuitif dengan papan pemuka yang mudah digunakan.

DreamHost tidak melakukan itu, yang dapat menjadikan kurva pembelajaran agak sukar bagi mereka yang baru menjadi tuan rumah atau mereka yang biasa dengan cPanel.

panel kawalan dreamhost

Masalah dengan panel kawalan proprietari DreamHost adalah sukar untuk mencari perkara yang anda cari, papan pemuka nampaknya membatasi, dan permintaan sokongan pelanggan meningkat kerana orang mendapati mereka menghadapi banyak masalah menyelesaikan tugas yang paling mudah.

2. Tiada Sokongan Telefon

Pasti, anda boleh mengakses sokongan DreamHost melalui e-mel atau sembang langsung. Tetapi tidak ada nombor telefon yang boleh dihubungi apabila anda ingin bercakap dengan orang yang sebenar.

Walaupun anda boleh meminta panggilan balik dari sokongan teknikal, ini akan dikenakan biaya tambahan kerana perkhidmatan sokongan ini tidak termasuk dalam rancangan hosting anda.

Sebagai gantinya, anda boleh menambahkan tiga panggilan balik ke akaun anda dengan bayaran bulanan, atau melabur dalam satu panggilan balik dengan bayaran yang ditetapkan juga.

Ini bukan pertanda baik bagi banyak pelanggan, kerana penyedia hosting yang paling dipercayai mempunyai e-mel, sistem tiket sokongan, sembang langsung, dan perkhidmatan telefon tersedia untuk semua pelanggan secara percuma.

Selain itu, sokongan sembang langsung tidak tersedia 24/7, seperti sokongan e-mel. Sebaliknya, anda hanya boleh mengaksesnya setiap hari dari jam 5:30 pagi – 21:30 waktu Pasifik.

Walaupun ini biasanya tidak menjadi masalah, kita semua dapat memikirkan saat ketika kita memerlukan sokongan segera di tengah malam. Nampaknya satu-satunya cara untuk mengakses sokongan sembang langsung adalah melalui panel kawalan anda, yang tidak membantu jika anda mempunyai soalan pra-penjualan yang ingin anda segera dijawab. Sebaliknya, anda harus menggunakan borang hubungan dalam talian.

Pelan Hosting DreamHost

DreamHost mempunyai banyak rancangan hosting yang tersedia termasuk hosting bersama, pelayan khusus, pelayan peribadi maya (VPS), dan hosting WordPress,

Namun, kita hanya akan melihat rancangan hosting bersama dan WordPress.

Hosting Berkongsi

Hosting bersama DreamHost sangat mudah.

rancangan hosting bersama

Hanya ada dua rancangan untuk dipilih:

 1. Permulaan Berkongsi. Ini bagus untuk mereka yang baru bermula. Ini termasuk satu laman web, nama domain .com dengan harga rendah, lalu lintas tanpa had, penyimpanan SSD cepat, sijil SSL, dan pilihan untuk meningkatkan untuk menambahkan akaun e-mel. Pelan ini bermula pada $ 2.95 / bulan.
 2. Dikongsi Tidak terhad. Pelan ini bagus untuk mereka yang mempunyai banyak laman web. Nikmati laman web tanpa had, nama domain percuma, lalu lintas tanpa had dan penyimpanan SSD, pelbagai sijil SSL, dan hosting e-mel. Pelan ini bermula pada $ 7.95 / bulan.

Dengan hosting bersama, anda mempunyai akses ke panel kawalan proprietari, jaminan 100% waktu operasi, sokongan 24/7, dan Jaminan Pengembalian Wang 97 Hari yang mengagumkan.

Ciri-ciri lain dalam rancangan DreamHost Shared Unlimited termasuk:

 • Pangkalan data MySQL tanpa had
 • Bahagian Pelayan Termasuk (SSI)
 • Sokongan IPv6
 • Shell Unix penuh
 • Sokongan PHP 7.1
 • Rails, Python, dan sokongan Perl
 • Akses ke fail log mentah
 • Akses crontab
 • Akses CGI penuh
 • Skrip CGI dalam tin

Penting untuk diperhatikan bahawa DreamHost tidak menawarkan Windows sistem operasi termasuk ASP.NET atau Windows Server. Sebaliknya, mereka hanya menawarkan sokongan Linux.

Hosting WordPress

Mengapa DreamHost dan DreamPress anda begitu komited untuk WordPress?

Sebagai sebuah syarikat yang bekerja keras untuk memperkasakan pencipta kandungan dengan menolong mereka mencapai kejayaan dalam talian, kita akan menjadi gila dan tidak tergila-gila dengan WordPress – ia menguasai sepertiga web!

WordPress menyatukan kreativiti orang dan kekuatan komputer bersama-sama dengan cara yang tidak dapat dicapai oleh beberapa platform web. Komuniti WordPress luar biasa dan tidak pernah berhenti membuat kita kagum!

Ini penuh dengan beribu-ribu orang yang membantu, semua memberi tumpuan untuk meningkatkan platform teras kerana memastikan bahawa sesiapa sahaja yang mahu suara mereka didengar dalam talian mendapat peluang.

Sebenarnya, pernyataan Visi dan Misi kami sejajar dengan web terbuka dan penerbitan yang didemokrasikan:

“Orang mempunyai kebebasan untuk memilih bagaimana kandungan digital mereka dikongsi” adalah pernyataan Visi kami. “Bangunlah kejayaan dengan menyediakan platform pilihan web terbuka” adalah pernyataan Misi kami.

logo dreamhost
Brett Dunst – DreamHost VP Komunikasi Korporat

DreamHost’s Hosting WordPress juga sangat sederhana.

rancangan hosting wordpress

Hanya ada dua rancangan untuk dipilih:

 1. Permulaan Berkongsi. Ini bagus untuk laman web WordPress kecil, yang baru bermula, dan sesiapa sahaja dengan anggaran yang ketat. Ia dilengkapi dengan pelayan hosting bersama, menyokong satu laman web, dan dilengkapi dengan lalu lintas tanpa had, penyimpanan SSD pantas, sijil SSL 1 klik, sokongan 24/7, dan peluang untuk menaik taraf untuk menambahkan akaun e-mel. Pelan ini bermula pada $ 2.59 / bulan.
 2. DreamPress. Ini adalah hosting WordPress yang kuat untuk laman web dan perniagaan besar yang mahukan prestasi lancar di laman web mereka yang sangat diperdagangkan. Ia dioptimumkan untuk WordPress dan dengan alat terbina dalam. Ia dilengkapi dengan pelayan cloud yang pantas, merangkumi satu laman web, 10K pengunjung laman bulanan, storan SSD 30GB, sijil SSL 1 klik, hosting e-mel, sokongan 24/7, dan pra-pemasangan Jetpack percuma. Pelan ini bermula pada $ 16.95 / bulan.

Dengan hosting DreamHost WordPress, anda mendapat pencahayaan dengan kelajuan pantas, ciri keselamatan terbina dalam, dan Pakar WordPress dilatih untuk membantu anda dengan pertanyaan dan kebimbangan anda.

Di samping itu, semua rancangan hosting WordPress dilengkapi dengan:

 • Kemas kini WordPress automatik (kemas kini inti dan keselamatan WordPress)
 • Pemasangan dan tema WordPress yang dipasang dan popular untuk memulakan anda
 • Privasi domain
 • Alamat e-mel tanpa had
 • Panel kawalan DreamHost tersuai
 • Firewall Aplikasi Web terbina dalam (WAF)
 • Pengurusan domain yang lengkap
 • Akses SFTP dan SSH
 • WP-CLI

Sekiranya anda memilih rancangan hosting DreamPress, anda juga akan menerima cache peringkat pelayan, caching objek, pelancaran laman web segera, cache varnis, pemampatan Brotli, peningkatan segera, status HTTP lalai, dan NGINX dengan HTTP2 diaktifkan.

Soalan Lazim

Berikut adalah jawapan kepada beberapa soalan yang paling kerap ditanya:

 1. Apa itu DreamHost? DreamHost adalah syarikat hosting web yang berpusat di Los Angeles. Ia ditubuhkan pada tahun 1996 oleh Dallas Bethune, Josh Jones, Michael Rodriguez dan Sage Weil. Laman web rasmi mereka adalah www.dreamhost.com. Baca lebih lanjut di laman Wikipedia mereka.
 2. Jenis rancangan hosting yang tersedia dengan DreamHost? Hosting WordPress yang dikongsi, VPS, khusus, dan dikendalikan.
 3. Apakah jenis panel kawalan yang digunakan? Panel kawalan khas DreamHost.
 4. Adakah saya akan menerima sijil SSL? Ya, semua domain yang dihoskan oleh DreamHost menerima sijil Let’s Encrypt SSL percuma dan menikmati pemasangan 1 klik yang dilakukan di panel kawalan.
 5. Bolehkah saya menghoskan akaun e-mel? Kecuali anda melabur dalam rancangan hosting Bermula Bersama, anda akan menerima hosting e-mel dengan alamat e-mel tanpa had.
 6. Adakah DreamHost menawarkan pembina laman web? Ya, semua rancangan hosting disertakan dengan Remixer, yang merupakan pembangun laman web klik-untuk-edit DreamHost. Di samping itu, anda mendapat tema yang telah dirancang untuk dipilih, gambar stok terbina dalam, dan skema warna untuk dipilih. Anda juga boleh membuat seberapa banyak laman web yang anda mahukan – semuanya tanpa perlu mengetahui kod apa pun.
 7. Apa jenis sokongan pelanggan yang boleh saya harapkan dengan DreamHost? Anda boleh mengakses sokongan sembang langsung 7 hari seminggu selama waktu perniagaan yang panjang, sokongan e-mel 24/7, dan membayar sokongan panggilan balik telefon premium. Terdapat juga forum komuniti dan Pangkalan Pengetahuan yang luas dengan banyak artikel mengenai beberapa topik.
 8. Apa jenis jaminan yang ada? DreamHost menawarkan jaminan 100% uptime (lengkap dengan pampasan sekiranya laman web anda tidak berfungsi), serta Jaminan Pulangan Wang 97 Hari.

Adakah saya Mengesyorkan DreamHost?

Dengan begitu banyak pilihan web hosting di luar sana, apa yang membezakan DreamHost daripada berehat?

Kami benar-benar percaya pada laman web terbuka yang menghormati hak pemilikan semua pengguna. Pencipta kandungan tidak boleh dibatasi oleh Syarat Perkhidmatan yang menghilangkan hak milik media digital mereka sendiri.

Mereka tidak boleh melihat kepada syarikat teknologi untuk memberitahu mereka apa yang mereka boleh dan tidak dapat menerbitkan dalam talian. DreamHost memberikan portabiliti data yang benar dan menghormati pengguna dan kandungan mereka, dan kami melakukannya dengan kekuatan perisian sumber terbuka.

logo dreamhost
Brett Dunst – DreamHost VP Komunikasi Korporat

Pada akhirnya, ada sebab yang baik mengapa DreamHost telah wujud sejak sekian lama dan bertahan pada kejayaannya. Ia menawarkan rancangan hosting yang mudah difahami, harga yang berpatutan, dan lebih daripada cukup ciri untuk menjalankan laman web dengan ukuran yang baik tanpa masalah.

Yang menyatakan, tidak mempunyai cPanel atau Plesk panel kawalan untuk menguruskan maklumat akaun boleh menjadi ganjaran bagi mereka yang menyukai sifat intuitif panel kawalan yang lebih tradisional. Belum lagi, perlu membayar sokongan telefon tidak akan cukup baik dengan banyak calon pelanggan.

Untuk blogger, perniagaan kecil, dan mereka yang mempunyai laman web WordPress, DreamHost adalah penyedia hosting yang mencukupi. Walaupun penting untuk memastikan kesederhanaan mereka cukup menawarkan ciri-ciri untuk anda dan laman web anda yang sedang berkembang.

Walaupun begitu, jika anda memutuskan untuk pergi dengan hosting DreamHost, anda sekurang-kurangnya boleh bergantung pada hakikat yang anda miliki 97 hari untuk menentukan sama ada mereka adalah pilihan yang tepat untuk anda atau tidak.

Oleh itu, periksa DreamHost dan lihat sendiri. Pembangun laman web remixer mereka, had lalu lintas yang tidak ada, dedikasi terhadap alam sekitar, dan sokongan e-mel 24/7 mungkin hanya yang anda perlukan untuk melancarkan laman web yang berjaya.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map