iPage vs. Wix

Head-to-head iPage Vs Wix vertailu, jossa tarkastellaan tärkeitä web-hosting-ominaisuuksia, kuten suorituskykyä, hinnoittelua, haittoja ja haittoja sekä muuta – sinun kannattaa harkita, ennen kuin kirjaudut johonkin näistä web-hosting- ja sivustonrakennuksen palveluista.


pyyhkäise oikealle

iPage

Wix

Noin:iPage tarjoaa käyttäjille kestävät käyttöaika- ja luotettavuusvaatimukset kohtuuhintaan. Yli vuosikymmenen vanha yritys on ylläpitänyt verkkosivustoja yrityksille ja yksityishenkilöille.Wix.com on johtava pilvipohjainen kehitysalusta, jolla on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Wix tunnetaan markkinoiden käyttäjien keskuudessa uskomattomana sivuston rakentajana, jolla on yli 70 mallipohjaa, uskomattoman joustava ja erittäin helppo käyttää. Tämä sopii melkein mihin tahansa sivustoon.
Perustettu:19982006
BBB-luokitus:++
Osoite:70 Blanchard Rd 3. kerros, Burlington, MA, 01803Nemal Tel Aviv St 40, Israel
Puhelinnumero:(877) 472 – 4399(800) 600 – 0949
Sähköpostiosoite:[Email protected][Email protected]
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippuPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Boston, MassachusettsEurooppa ja Yhdysvallat
Kuukauden hinta:Alkaen 1,99 dollaria kuukaudessaAlkaen 4,92 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooEi (vain premium-suunnitelmat)
Rajoittamaton tallennustila:JooEi
Rajoittamaton sähköpostiosoite:JooEi
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooN / A
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:iPage-ohjauspaneeliWix-käyttöliittymä
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%99,90%
Rahat takaisin takuu:30 päivää14 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooEi
bonukset & Ekstrat:SiteLock Security Suite. Maksuton puhelinnumero (vain Yhdysvalloissa). YellowPages.com-listaus. 100 dollaria Google Adwords -bonus. 50 dollaria Facebook-mainontahyvitystä. 25 dollaria Yahoo! / Bing -haku.Paljon ilmaisia ​​malleja, joista valita.
Hyvä: Alkutarjous on varasta: iPage tarjoaa palveluitaan todennäköisesti alhaisimmilla hinnoilla "ilman ehtoja" hinnat markkinoilla.
Yli 500 dollaria lisäarvoa: Jos haluat mainita vain muutaman, iPageen liittyminen antaa sinulle pääsyn seuraaviin ylimääräisiin etuihin: 100 dollaria Google Adwords, SiteLock-suojaustyökalut, 100 dollaria Bing-mainoshyvityksiä, 1 Gt tallennustilaa Just Cloudilla ja WordPress-verkko rakennustyökalut.
Stellar Uptime: Suurin osa iPagen asiakkaista osoittaa yhtiön vankan käyttöajan.
Helppo käyttää vetämällä & Pudotusliittymä – Wix käyttää vetämällä ja pudottamalla WYSIWYG (mitä näet on mitä saat) -järjestelmää, joka antaa sinulle täyden hallinnan ja reaaliaikaisen esikatselun verkkosivustollesi..
Ammattimaiset mallit – Wix antaa sinun valita yli 510 hämmästyttävän tyylikkäästä ja täysin muokattavasta HTML5-pohjaisesta mallista sekä kourallisesta Flash-pohjaisesta mallista..
Intuitiiviset ohjeominaisuudet – Wixin avulla on opastaa sinua heidän virallisilla tukikanavillaan sekä suoraan liittyviin tukiartikkeleihin, jotka löydät napsauttamalla melkein kaikkialla näkyviä ohje- / tukipainikkeita.
Paha: Uusimishinnat ovat kalliita: iPagen vakiohinnat ovat hiukan korkeammat kuin teollisuuden keskiarvo.
Erilliset lisäosien maksut: Tietyt välttämättömät lisäosat on ostettava erikseen.
Pitkät sopimusehdot: iPagen jaettu hosting-suunnitelma tarjoaa sinulle vain yhden, kahden tai kolmen vuoden laskutusjakson.
Näkyvät mainokset ilmaisessa versiossa
Wix sisältää mainoslogot verkkosivustosi sivuilla ja alaosassa, jos käytät ilmaista suunnitelmaa.
Malleja ei voi muuttaa helposti
Tällä hetkellä ei ole mitään tapaa vaihtaa malleja menettämättä kaikkia verkkosivustollasi tekemiäsi räätälöintityöitä.
Yhteenveto:Vaikka isännöintipalvelujen laatu on täällä korkea, hinta samasta on suhteellisen alhainen. Käyttäjät voivat isännöidä useita verkkotunnuksia, ja ensikertalaiset löytävät tämän palvelun erittäin helpoksi, kuten kokeneiden verkkovastaavienkin. Käyttäjillä on pääsy 2 ilmaiseen verkkosivustojen rakentajaan, jonka ihmiset saavat isäntäpaketin avulla. Käyttäjät saavat myös korkealaatuista ja reagoivaa tukea live-chatin, sähköpostin ja puhelimen muodossa. Saatavana on myös ammattimaisesti arvioitu rahojen palautustakuu milloin tahansa. Löydät iPage-vaihtoehdot täältä.Niiden avulla käyttäjien on helppo suunnitella esteettisesti houkutteleva ja ammattimainen läsnäolo verkossa. Wix-verkkosivustojen rakentajalla on kaikki mitä käyttäjät tarvitsevat suunnitellakseen täysin henkilökohtaisen ja korkealaatuisen ilmaisen verkkosivuston, joka käyttää keinotekoista suunnitteluälyä. Sillä on erittäin helppo käyttöliittymä uusille käyttäjille, ja mukana tulee laaja valikoima malleja.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map