Head-to-head iPage Vs DreamHost vertailu, jossa tarkastellaan tärkeitä web-hosting-ominaisuuksia, kuten suorituskykyä, hinnoittelua, haittoja ja haittoja sekä muuta – sinun tulee harkita, ennen kuin kirjaudut johonkin näistä web-hosting-palveluista.


pyyhkäise oikealle

iPage

DreamHost

Noin:iPage tarjoaa käyttäjille kestävät käyttöaika- ja luotettavuusvaatimukset kohtuuhintaan. Yli vuosikymmenen vanha yritys on ylläpitänyt verkkosivustoja yrityksille ja yksityishenkilöille.DreamHost tarjoaa 2 vuosikymmenen ajan isännöintipalvelun, joka keskittyy erittäin toimiviin sivustoihin bloggaajille, kehittäjille, web-suunnittelijoille ja online-yrityksille. Sillä on myös loistava verkkoyhteisö ja tuki.
Perustettu:19981997
BBB-luokitus:+D-
Osoite:70 Blanchard Rd 3. kerros, Burlington, MA, 01803Wilson Sonsini Goodrich & Rosati 12235 El Camino Real, Suite 200 San Diego, CA 92130
Puhelinnumero:(877) 472 – 4399(323) 375 – 3831
Sähköpostiosoite:[Email protected]Ei luetteloitu
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippuLive-tuki, keskustelu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Boston, MassachusettsIrvine, Kalifornia ja Ashburn, Virginia
Kuukauden hinta:Alkaen 1,99 dollaria kuukaudessaAlkaen 8,95 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooJoo
Rajoittamaton tallennustila:JooJoo
Rajoittamaton sähköpostiosoite:JooJoo
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooJoo
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:iPage-ohjauspaneeliDreamhost-ohjauspaneeli
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%100,00%
Rahat takaisin takuu:30 päivää97 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:SiteLock Security Suite. Maksuton puhelinnumero (vain Yhdysvalloissa). YellowPages.com-listaus. 100 dollaria Google Adwords -bonus. 50 dollaria Facebook-mainontahyvitystä. 25 dollaria Yahoo! / Bing -haku.Ilmainen verkkotunnus Whois-yksityisyydellä. Enintään 75 dollaria Google Adwords -luottoa. Ilmaiset SSL-sertifikaatit.
Hyvä: Alkutarjous on varasta: iPage tarjoaa palveluitaan todennäköisesti alhaisimmilla hinnoilla "ilman ehtoja" hinnat markkinoilla.
Yli 500 dollaria lisäarvoa: Jos haluat mainita vain muutaman, iPageen liittyminen antaa sinulle pääsyn seuraaviin ylimääräisiin etuihin: 100 dollaria Google Adwords, SiteLock-suojaustyökalut, 100 dollaria Bing-mainoshyvityksiä, 1 Gt tallennustilaa Just Cloudilla ja WordPress-verkko rakennustyökalut.
Stellar Uptime: Suurin osa iPagen asiakkaista osoittaa yhtiön vankan käyttöajan.
Upea ohjauspaneeli: DreamHostissa on intuitiivinen, virtaviivainen käyttöliittymä, jota on ilo käyttää.
Poikkeuksellinen asiakastuki: DreamHost-tukitiimi on reagoiva, osaava ja aina valmis opettamaan sinulle kuinka estää asioita leikkaamasta uudelleen.
Laaja valikoima ominaisuuksia: Rajoittamattomista resursseista ilmaisiin SSL-varmenteisiin ja muuhun DreamHost-pakettiin kuuluu ennätyksellisiä ominaisuuksia sisältävä veneet jokaiseen suunnitelmaansa, usein ilman lisäkustannuksia.
100%: n käyttöaikatakuu: DreamHost lupaa 100%: n käyttöajan. Takuuna on päivärahoituksen takaus jokaisesta kokemasi seisokin tunnista..
Antelias palautustakuu: DreamHost antaa sinulle 97 päivää täyden hyvityksen vaatimiseksi.
Paha: Uusimishinnat ovat kalliita: iPagen vakiohinnat ovat hiukan korkeammat kuin teollisuuden keskiarvo.
Erilliset lisäosien maksut: Tietyt välttämättömät lisäosat on ostettava erikseen.
Pitkät sopimusehdot: iPagen jaettu hosting-suunnitelma tarjoaa sinulle vain yhden, kahden tai kolmen vuoden laskutusjakson.
On halvempia vaihtoehtoja: On olemassa monia suosittuja palveluntarjoajia, jotka tarjoavat hosting-suunnitelmia halvemmalla.
Yhteenveto:Vaikka isännöintipalvelujen laatu on täällä korkea, hinta samasta on suhteellisen alhainen. Käyttäjät voivat isännöidä useita verkkotunnuksia, ja ensikertalaiset löytävät tämän palvelun erittäin helpoksi, kuten kokeneiden verkkovastaavienkin. Käyttäjillä on pääsy 2 ilmaiseen verkkosivustojen rakentajaan, jonka ihmiset saavat isäntäpaketin avulla. Käyttäjät saavat myös korkealaatuista ja reagoivaa tukea live-chatin, sähköpostin ja puhelimen muodossa. Saatavana on myös ammattimaisesti arvioitu rahojen palautustakuu milloin tahansa. Löydät iPage-vaihtoehdot täältä.DreamHost (arvostelu) tarjoaa erittäin optimoitua WordPress-hosting-palvelua ja asiantuntevaa WordPress-tukea. Voidaan käyttää mitä tahansa haluamaasi laajennusta tai teemaa. Huomionarvoista on myös optimoitu WordPress-kokoonpano ja käyttöaika jopa 100%. DreamHost toimittaa myös pilvitallennuspalvelut sekä mobiilisivustojen luomiseen tarkoitetun DudaMobile-palvelun. Asiakkaat arvostavat myös rajoittamatonta verkkotunnuksen isännöintiä ja 97 päivän rahat takaisin -takuuta.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me