iPage vs. Bluehost

Head-to-head iPage Vs Bluehost vertailu, jossa tarkastellaan tärkeitä web-hosting-ominaisuuksia, kuten suorituskykyä, hinnoittelua, haittoja ja haittoja sekä muuta – sinun tulee harkita, ennen kuin kirjaudut johonkin näistä web-hosting-palveluista.


Kokonaispisteet

iPage

Kokonaispisteet

Bluehost

Bluehost ja iPage ovat molemmat tunnettuja web-hosting-yrityksiä. Molemmat omistavat saman emoyhtiön EIG: n. Molemmat sopivat hyvin aloittelijoille, jotka etsivät halpaa perustason web-hosting-palvelua. Mutta Bluehost on parempi valinta koska se sisältää enemmän ominaisuuksia heidän jaetussa isännöintisuunnitelmassaan.

iPage vs. Bluehost -vertailu

pyyhkäise oikealle

iPage

Bluehost

Noin:iPage tarjoaa käyttäjille kestävät käyttöaika- ja luotettavuusvaatimukset kohtuuhintaan. Yli vuosikymmenen vanha yritys on ylläpitänyt verkkosivustoja yrityksille ja yksityishenkilöille.Bluehost tarjoaa isännöintipalveluita rajoittamattomalla kaistaleveydellä, isännöintitilaa ja sähköpostitilejä. Sillä on maine vahva suorituskyky, erinomainen asiakastuki ja kilpailukykyinen hinnoittelu.
Perustettu:19981996
BBB-luokitus:++
Osoite:70 Blanchard Rd 3. kerros, Burlington, MA, 01803Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Puhelinnumero:(877) 472 – 4399(888) 401 – 4678
Sähköpostiosoite:[Email protected]Ei luetteloitu
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippuPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Boston, MassachusettsProvo, Utah
Kuukauden hinta:Alkaen 1,99 dollaria kuukaudessaAlkaen 2,95 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooJoo
Rajoittamaton tallennustila:JooJoo
Rajoittamaton sähköpostiosoite:JooJoo
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooJoo
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:iPage-ohjauspaneelicPanel
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%Ei
Rahat takaisin takuu:30 päivää30 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:SiteLock Security Suite. Maksuton puhelinnumero (vain Yhdysvalloissa). YellowPages.com-listaus. 100 dollaria Google Adwords -bonus. 50 dollaria Facebook-mainontahyvitystä. 25 dollaria Yahoo! / Bing -haku.Hakukoneiden lähettämisen työkalut. 100 dollaria Google Advertising Credit. 50 dollaria Facebook-mainoshyvitystä. Ilmaiset keltaiset sivut.
Hyvä: Alkutarjous on varasta: iPage tarjoaa palveluitaan todennäköisesti alhaisimmilla hinnoilla "ilman ehtoja" hinnat markkinoilla.
Yli 500 dollaria lisäarvoa: Jos haluat mainita vain muutaman, iPageen liittyminen antaa sinulle pääsyn seuraaviin ylimääräisiin etuihin: 100 dollaria Google Adwords, SiteLock-suojaustyökalut, 100 dollaria Bing-mainoshyvityksiä, 1 Gt tallennustilaa Just Cloudilla ja WordPress-verkko rakennustyökalut.
Stellar Uptime: Suurin osa iPagen asiakkaista osoittaa yhtiön vankan käyttöajan.
Erilaisia ​​hosting-suunnitelmia: Bluehost tarjoaa jaettua, VPS-, erillistä ja pilvipalvelua sekä vaihtoehtoja, kuten hallittua WordPress-hosting-palvelua, mikä antaa sinulle joustavuuden mukauttaa sivustosi helposti muuttuviin hosting-tarpeisiin.
Tukipalvelut ympäri vuorokauden: Joidenkin isäntien parhaiden omaehtoisten resurssien lisäksi Bluehostilla on todellinen armeija nopeasti toimivia asiantuntijoita, jotka ovat valmiita auttamaan sinua ympäri vuorokauden tukilipun, vihjelinjan tai live-chatin kautta.
Hyvä hyvityskäytäntö: Bluehost antaa sinulle täyden hyvityksen, jos peruutat 30 päivän kuluessa, ja hyvitetyn palautuksen, jos peruutat kyseisen ajanjakson jälkeen.
Paha: Uusimishinnat ovat kalliita: iPagen vakiohinnat ovat hiukan korkeammat kuin teollisuuden keskiarvo.
Erilliset lisäosien maksut: Tietyt välttämättömät lisäosat on ostettava erikseen.
Pitkät sopimusehdot: iPagen jaettu hosting-suunnitelma tarjoaa sinulle vain yhden, kahden tai kolmen vuoden laskutusjakson.
Ei käyttöaikatakuuta: Bluehost ei tarjoa sinulle korvausta pitkittyneistä tai odottamattomista seisokkeista.
Verkkosivustojen muuttomaksut: Toisin kuin eräät kilpailijat, Bluehost perii lisämaksuja, jos haluat siirtää olemassa olevia verkkosivustoja tai OrPPanel-tilejä..
Yhteenveto:Vaikka isännöintipalvelujen laatu on täällä korkea, hinta samasta on suhteellisen alhainen. Käyttäjät voivat isännöidä useita verkkotunnuksia, ja ensikertalaiset löytävät tämän palvelun erittäin helpoksi, kuten kokeneiden verkkovastaavienkin. Käyttäjillä on pääsy 2 ilmaiseen verkkosivustojen rakentajaan, jonka ihmiset saavat isäntäpaketin avulla. Käyttäjät saavat myös korkealaatuista ja reagoivaa tukea live-chatin, sähköpostin ja puhelimen muodossa. Saatavana on myös ammattimaisesti arvioitu rahojen palautustakuu milloin tahansa. Löydät iPage-vaihtoehdot täältä.Bluehost (katsaus täältä) tunnetaan myös omista patentoidusta resurssien suojausratkaisustaan, joka on perustettu suojaamaan jaetun isännöinnin käyttäjiä muilta saman palvelimen todennäköisiltä väärinkäyttäjiltä. Asiakkaat ja käyttäjät voivat asentaa sovelluksen käyttämällä SimpleScripts-ohjelmaa yhden napsautuksen asennuksella. Saatavana on myös VPS ja omistettu hosting.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map