iPage срещу Wix

Глава до глава iPage Vs Wix сравнение на ключови функции за уеб хостинг като производителност, ценообразуване, плюсове и минуси и други – за вас трябва да помислите, преди да се регистрирате с някоя от тези услуги за уеб хостинг и изграждане на сайтове.


прекарайте пръст надясно

Ipage

Wix

Относно:iPage предоставя на потребителите надеждни протоколи за надеждност и надеждни протоколи за сигурност на достъпни цени. Повече от десетилетие тази компания хоства уебсайтове както за фирми, така и за физически лица.Wix.com е водеща платформа за разработка, базирана в облак, с милиони потребители по целия свят. Wix е познат на потребителите на пазара като невероятен създател на сайтове с над 70 категории шаблони, невероятна гъвкавост и огромна лекота на използване. Това е подходящо за почти всеки сайт.
Основан през:19982006
BBB Рейтинг:А+А+
Адрес:70 Blanchard Rd 3rd Floor, Бърлингтън, МА, 01803Ул. Nemal Тел Авив 40, Израел
Телефонен номер:(877) 472-4399(800) 600-0949
Имейл адрес:[Имейл защитен][Имейл защитен]
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:Бостън, МасачузетсЕвропа и САЩ
Месечна цена:От $ 1,99 на месецОт $ 4,92 на месец
Неограничен трансфер на данни:даНе (само Premium Premium планове)
Неограничено съхранение на данни:даНе
Неограничени имейли:даНе
Домакин множество домейни:даN / A
Хостинг контролен панел / интерфейс:Контролен панел на iPageWix интерфейс
Гаранция за необичаен сървър:99,90%99,90%
Гарантирано връщане на парите:30 дни14 дни
Наличен хостинг:даНе
бонуси & Екстри:SiteLock Security Suite. Безплатен телефонен номер (само за САЩ). Обява в YellowPages.com 100 $ бонус Google Adwords. 50 $ Facebook кредит за реклама. $ 25 Yahoo! / Bing Търсене на спонсори.Много безплатни шаблони за избор.
Доброто: Въвеждащата оферта е кражба: iPage предлага своите услуги при това, което вероятно е най-ниското "не-струни независимите" цени на пазара.
Над 500 долара заслужава допълнителна стойност: Само за да назовем няколко, регистрацията за iPage ви дава достъп до следните допълнителни предимства: $ 100 Google Adwords, инструменти за сигурност на SiteLock, $ 100 рекламни кредити Bing, 1 GB място за съхранение с Just Cloud и WordPress web строителни инструменти.
Stellar Uptime: По-голямата част от клиентите на iPage свидетелстват за солидна продължителност на компанията.
Лесно за използване влачене & Интерфейс за пускане – Wix използва система WYSIWYG (Какво виждате, какво получавате), която ви дава пълен контрол и визуализация в реално време на вашия уебсайт.
Професионални дизайни – Wix ви позволява да избирате от над 510 невероятно стилни и напълно адаптивни шаблони, базирани на HTML5, както и шепа шаблони, базирани на Flash.
Интуитивни функции за помощ – Wix прави смисъл да ви насочва с техните официални канали за поддръжка, както и директно свързани статии за поддръжка, които можете да намерите, като щракнете върху бутоните за помощ / поддръжка, видими почти навсякъде.
Лошото: Цените за подновяване са скъпи: Редовните тарифи на iPage са малко по-високи от средните за индустрията.
Отделни такси за добавки: Някои основни добавки трябва да бъдат закупени отделно.
Дългосрочни договорни условия: Споделеният хостинг план на iPage ви предлага само 1, 2 или 3-годишен цикъл на фактуриране.
Видими реклами в безплатната версия
Wix включва рекламни лога отстрани и в долната част на страниците на уебсайта си, ако използвате безплатен план.
Шаблоните не могат да се променят лесно
В момента няма начин да разменяте шаблони, без да губите цялата работа по персонализиране, която сте направили на уебсайта си.
Резюме:Докато качеството на хостинг услугите тук е високо, цената за същите е сравнително ниска. Потребителите могат да бъдат домакини на множество домейни и първокласниците ще намерят тази услуга за изключително лесна, както и опитният уеб майстор. Потребителите имат достъп до 2 безплатни уебсайтове, които хората получават с хостинг пакет. Потребителите получават и висококачествена и отзивчива поддръжка под формата на чат на живо, имейл и телефон. Налична е и професионално класирана гаранция за връщане на парите по всяко време. Можете да намерите алтернативи на iPage тук.Те правят удобно за потребителите да проектират естетически привлекателно и професионално присъствие в мрежата. Създателят на уебсайтове на Wix има всичко, което потребителите изискват, за да проектират напълно персонализиран и висококачествен безплатен уебсайт, който използва изкуствен дизайн. Той има изключително лесен интерфейс за нови потребители и се предлага с богат избор от шаблони.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map