iPage срещу SiteGround

Глава до глава iPage Vs SiteGround сравнение на ключови функции за уеб хостинг като производителност, цени, плюсове и минуси и други – за вас трябва да помислите, преди да се регистрирате с някоя от тези уеб хостинг услуги.


прекарайте пръст надясно

Ipage

SiteGround

Относно:iPage предоставя на потребителите надеждни протоколи за надеждност и надеждни протоколи за сигурност на достъпни цени. Повече от десетилетие тази компания хоства уебсайтове както за фирми, така и за физически лица.Известно е, че SiteGround има разумни цени за своите клиенти, заедно със съпътстващи технически характеристики и невероятна поддръжка на клиенти.
Основан през:19982004
BBB Рейтинг:А+А
Адрес:70 Blanchard Rd 3rd Floor, Бърлингтън, МА, 01803SiteGround Office, 8 Рачо Петков Казанджията, София 1776, България
Телефонен номер:(877) 472-4399(866) 605-2484
Имейл адрес:[Имейл защитен][Имейл защитен]
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:Бостън, МасачузетсЧикаго Илинойс, Амстердам Холандия, Сингапур и Лондон Великобритания
Месечна цена:От $ 1,99 на месецОт $ 3,95 на месец
Неограничен трансфер на данни:дада
Неограничено съхранение на данни:даНе (10GB – 30GB)
Неограничени имейли:дада
Домакин множество домейни:даДа (с изключение на план за стартиране)
Хостинг контролен панел / интерфейс:Контролен панел на iPageCpanel
Гаранция за неограничено време на сървъра:99,90%99,90%
Гарантирано връщане на парите:30 дни30 дни
Наличен хостинг:дада
бонуси & Екстри:SiteLock Security Suite. Безплатен телефонен номер (само за САЩ). Обява в YellowPages.com 100 $ бонус Google Adwords. 50 $ Facebook кредит за реклама. $ 25 Yahoo! / Bing Търсене на спонсори.Мрежа за доставка на съдържание CloudFlare (CDN). Безплатни инструменти за архивиране и възстановяване (освен с план за стартиране). Безплатен частен SSL сертификат за една година (освен със StartUp).
Доброто: Въвеждащата оферта е кражба: iPage предлага своите услуги при това, което вероятно е най-ниското "не-струни независимите" цени на пазара.
Над 500 долара заслужава допълнителна стойност: Само да назовем няколко, регистрацията за iPage ви дава достъп до следните допълнителни предимства: $ 100 Google Adwords, инструменти за сигурност на SiteLock, рекламни кредити за $ 100 Bing, 1 GB хранилище с Just Cloud и WordPress web строителни инструменти.
Stellar Uptime: По-голямата част от клиентите на iPage свидетелстват за солидна продължителност на компанията.
Безплатни премиум функции: SiteGround включва разширени функции като автоматично ежедневно архивиране, CloudFlare CDN и нека шифроваме SSL сертификати с всеки план.
Оптимизирани планове: SiteGround предлага хостинг пакети, създадени специално за най-висока производителност в системи за управление на съдържанието като WordPress, Drupal и Joomla, или платформи за електронна търговия като Magento, PrestaShop и WooCommerce.
Фантастична поддръжка на клиенти: SiteGround гарантира почти мигновено време за отговор във всичките му канали за поддръжка на клиенти.
Здрава гаранция за безпроблемно изпълнение: SiteGround ви обещава 99,99% продължаване.
Лошото: Цените за подновяване са скъпи: Редовните тарифи на iPage са малко по-високи от средните за индустрията.
Отделни такси за добавки: Някои основни добавки трябва да бъдат закупени отделно.
Дългосрочни договорни условия: Споделеният хостинг план на iPage ви предлага само 1, 2 или 3-годишен цикъл на фактуриране.
Ограничени ресурси: Някои от плановете на SiteGround на по-ниски цени са обременени с ограничения като ограничения за домейни или място за съхранение.
Мудна миграция на уебсайтове: Ако имате съществуващ уебсайт, многобройни оплаквания от потребители показват, че трябва да се подготвите за дълъг процес на трансфер с SiteGround.
Никакъв хостинг на Windows: Ускорената скорост на SiteGround разчита отчасти на най-модерната Linux технология за контейнери, така че не очаквайте хостинг, базиран на Windows тук.
Резюме:Докато качеството на хостинг услугите тук е високо, цената за същите е сравнително ниска. Потребителите могат да бъдат домакини на множество домейни и първокласниците ще намерят тази услуга за изключително лесна, както и опитният уеб майстор. Потребителите имат достъп до 2 безплатни уебсайтове, които хората получават с хостинг пакет. Потребителите получават и висококачествена и отзивчива поддръжка под формата на чат на живо, имейл и телефон. Налична е и професионално класирана гаранция за връщане на парите по всяко време. Можете да намерите алтернативи на iPage тук.SiteGround (преглед) е перфектната основна рамка за потребителите да хостват своите блогове или уебсайтове. Характеристиките са изумителни като SSD барабани за всички планове и подобрена бърза производителност с NGINX, HTTP / 2, PHP7 и безплатен CDN. Повече функции включват безплатен SSL сертификат, актуализиран от потребителското приложение. Собствените и уникални правила за защита на защитната стена позволяват на потребителите да избягват уязвимостите в системата. Има и безплатен трансфер на уебсайтове и услуги, които са поставени на три континента. Съществуват и премиум функции за WordPress, заедно с много отзивчив чат на живо.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map