InMotion-hosting vs. SiteGround

molemmat SiteGround- ja InMotion-hosting ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja verkkosivustosi ylläpitämiselle, mutta miten SiteGround pärjää InMotion Hostingia vastaan? Tarkastellaan lähemmin joitakin välttämättömiä ja tärkeitä ominaisuuksia:


inmotion hosting vs. sivusto

SiteGroundLiikkeessä
Ilmainen verkkotunnusEiKyllä, yhden vuoden ajan
Rahat takaisin takuu30 päivän palautus90 päivän palautus
SSD-asematKyllä sisältyy ilmaiseksiKyllä sisältyy ilmaiseksi
SSL-varmenneKyllä ilmaiseksiKyllä ilmaiseksi
Ilmaiset tietojen varmuuskopiotKyllä, yksi päivässäKyllä, yksi viikossa
Siirto / siirtoIlmainen (1 sivuston ammattimainen siirto)Ilmainen (3 cPanel-tiliä jopa 5 Gt)
Ylläpito WordPress-hostingKyllä kaikissa suunnitelmissaKyllä kaikissa suunnitelmissa
WordPress on esiasennettu?Kyllä heidän mukautetun ohjatun toiminnon avullaKyllä voidaan tehdä ilmoittautumisen yhteydessä
hinnoitteluAlkaen $ 3,95 / kkAlkaen 3,49 dollaria / kuukausi

InMotion-hosting-ammattilaiset

Nämä ovat paljon erinomaisia ​​asioita, jotka kannattaa korostaa, mutta tässä ovat InMotion Hosting -palvelun jaettujen web-hosting-palveluiden tärkeimmät edut:

 • Paljon ominaisuuksia ovat mukana ilmaiseksi (muut kilpailijat tarjoavat maksullisina päivityksinä). InMotion tarjoaa ilmaisen verkkosivustojen siirron, ilmaiset automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, ilmaiset SSD-asemat sisältyvät kaikkiin hosting-suunnitelmiin ja ilmainen verkkotunnus vuodeksi sisältyy kaikkiin suunnitelmiin.
 • Saat salamannopean ja luotettavan isännöinnin kiitos Suurimmat nopeusalueet, peering-pohjainen verkkotason ominaisuus, jossa on CDN-tason käytettävyys, joka varmistaa, että sivustosi latautuu nopeasti kaikille vierailijoille mahdollisimman monissa eri paikoissa. Voit myös valita kahdesta eri palvelimen sijainnit; Yhdysvaltain itärannikko (joka nopeuttaa yhteyksiä Yhdysvaltojen itäosaan, Eurooppaan, Afrikkaan ja Etelä-Amerikkaan) ja toinen länsirannikolla (Yhdysvaltain länsi, Aasia, Australia, Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynenmeren alue).

inmotion-hosting-ominaisuudet

 • Optimoitu WordPressille. Voit halutessasi saada WordPressin esiasennettua teknisen asiantuntijan toimesta, ja saat WordPress-ydin- ja tietoturvakorjausten automaattisen päivityksen, ilmaiset varmuuskopiot ja WP-CLI-integraation. Saat myös ilmaisia ​​SSD-levyjä jopa 20x nopeammilla latausnopeuksilla ja parannetulla suorituskyvyllä ja vakaudella heidän CloudLinux-alustallaan OptimumCache, PHP 7 ja mukautettujen sisäänrakennettujen parannusten avulla.
 • 90 päivän rahat takaisin -takuu (on alan johtava) sekä rahojen palautustakuu kaikille uusille tilauksille (ei uusimille). Takuu ei koske lisäosia, kuten SSL-varmenteita tai verkkotunnuksia.

InMotion-hosting tarjoaa lähes täydellisen ratkaisun isännöintiin. Mutta sillä on myös muutamia haittoja.

Tärkeintä on, että tiliä on vaikea kirjautua, koska sinun on ensin suoritettava fyysinen puhelimen vahvistusprosessi. Tämän vuoksi he voivat karkottaa väärennetyt käyttäjät.

InMotion-hosting-huonot puolet

Tärkeimpiä syitä olla käyttämättä InMotion Hostingia ovat:

 • Ei pikatilin määritystä. InMotion vaatii kaikkien uusien asiakkaiden tarkistamisen manuaalisesti turvallisuustarkoituksia varten (mikä on hyvä), mikä tarkoittaa, että voi viedä vähän aikaa (mikä on huonoa) ennen kuin isäntätilisi aktivoidaan, asennetaan ja käyttövalmis.
 • InMotion tarjoaa ilmaisen automaattisen verkkosivustojen varmuuskopiot, mitään yli 10 Gt: n sivustoja ei varmuuskopioida. Voit palauttaa tiedostoja vain joka neljä kuukausi sivustoille, jotka varmuuskopioidaan. Jos sivustosi koko on yli 10 Gt, sinun on otettava yhteyttä heihin järjestämään varmuuskopiointipalvelut lisämaksusta

SiteGround ammattilaiset

SiteGround on yksi halvimmista verkkoisäntäkoneista (parin kanssa Bluehostin kanssa), mutta tämä on kuitenkin ainoa asia, jolla SiteGroundilla on yhteistä Bluehostin kanssa.

siteground kotisivu

Koska SiteGround on todella paras (ja väittäisin, että ainoa) markkinoilla oleva jaettu web-hosting-yritys tällä hetkellä, että sinun tulisi harkita.

SiteGround on täydellinen niille, jotka haluavat ja odottavat huippuluokan asiakastukea ja keskittyvät turvallisuuteen, mutta eivät myöskään uhraudu vaikuttavan käyttöajan, laatuominaisuuksien tai palvelimen nopeuden suhteen. Lisäksi heidän WordPress-hosting-suunnitelmansa (mielestäni) ovat luokan parhaat.

Heillä on kolme erilaista jaettua hosting-pakettia, ja sen alin suunnitelma maksaa tuskin enemmän kuin kahvi Starbucksissa.

Joten miksi kannattaa harkita halvan hinnoittelun lisäksi SiteGroundin valitsemista isäntänä?

 • turvallisuus ei ole vain markkinoinnin temppu. SiteGround suhtautuu tietoturvaan vakavasti, kun he suorittavat proaktiivisen suojauskorjauksen palvelintason tasolla ja päivittävät WordPress-asennukset puolestasi. Suunnitelmissa on SpamAssassin ja SpamExperts, IP-osoitteen mustalistat, Leech Protect ja hotlink-suojaus. Muun kuin lähtötason suunnitelmissa on ilmainen SSL lisäsuojausta varten, ja HackAlert-seuranta on vaihtoehto. Kaiken kaikkiaan SiteGround tuo viimeisimmän huipputeknologian pöytään varmistaakseen, että sivustosi on suojattu roskapostilta ja haitallisilta hyökkäyksiltä.

sivuston suojaus

 • Uskomaton käyttöaste tasoilla. SiteGroundilla on ainutlaatuinen seisokkienesto-ohjelmisto, joka tarkkailee palvelimen tilaa reaaliajassa. 90% suorituskykyongelmista havaitaan välittömästi ja ratkaistaan ​​automaattisesti. Merkitys seisokkeja ei ole ongelma SiteGround. He ylittävät käytettävyysasteen, joka on yli 99%, jonka avulla voit pitää sivustosi jatkuvasti käynnissä ilman ongelmia.

sivuston käyttöaika

 • Sivustosi tulee lataa nopeasti (”Loimen nopeus, herra Sulu”). Saat nopeaa isännöintiä SSD-, PHP7- ja HTTP / 2-yhteensopivien palvelimien ja SiteGroundin edistyneen verkkosivun nopeuden optimoinnin välimuistijärjestelmän, nimeltään “SuperCacher”, avulla, joka on suunniteltu parantamaan sivustosi suorituskykyä ja nopeutta dramaattisesti..

sivuston nopeus

 • SiteGround on virallinen WordPress-isäntä (samoin kuin Bluehost) ja on yksi parhaista WordPress-isännöinnin tarjoajista tällä hetkellä. Ilmaiseksi hallittuun WordPress-isännöintiin sisältyy kaikki suunnitelmat, mikä tarkoittaa, että SiteGround hoitaa yleiset tietoturva-aukot päivittämällä WordPress-sivustosi automaattisesti, ne suorittavat palvelintason ylläpidon ja jopa tarjoavat sinulle varmuuskopioita. Saat myös pääsyn heidän WordPress SuperCacher -sovellukseen ja ilmaiseen CDN-tiedostoon, joka nopeuttaa WordPress-sivustoasi.

Siteground-WordPress

 • SiteGround n tuki on parempi kuin monet muut siellä olevat Web-isännät. Ne eivät pidä sinua odottamassa, ja heidän tukihenkilöstönsä on saatavana ympäri vuorokauden puhelin-, chat- tai lippujen tukemiseen. Toisin kuin muut web-palveluntarjoajat, SiteGround-tukitiimi ei vältellä sovelluskohtaisia ​​kysymyksiä.

sivuston tuki

Nämä ovat viisi syytä, miksi SiteGround on yksi suosituimmista käytettävissä olevista web-hosting-yrityksistä tänään.

SiteGround haitat

Kuten minkä tahansa web-hosting-yrityksen kanssa, SiteGroundillä on myös joitain haittapuolia. Tässä on joitain syitä, miksi haluat ehkä pysyä poissa SiteGround-palvelusta.

 • Halvin suunnitelma tulee rajoitettu suorittimen käyttö, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi voidaan väliaikaisesti sammuttaa suorittimen ylikuormituksen vuoksi. SiteGround-ohjelmalla on rajoituksia (päivittäiselle prosessorin käytölle ja komentosarjojen suorituksille), ja jos ylität suunnitelmasi resurssirajan, verkkosivustosi voidaan sulkea väliaikaisesti.
 • Rajoitettu levytila. Verrattuna muihin verkkoisäntäihin, kuten Bluehost, SiteGround-tallennustila on vähän pieni. Heidän lähtötason Startup-suunnitelma sallii yhden verkkosivuston ja 10 Gt tallennustilaa. He suosittelevat tätä suunnitelmaa, jos saat vähemmän kuin 10 000 käyntiä kuukaudessa.
 • Jos valitset maksaa kuukausittain Tähän maksuvaihtoehtoon liittyy ”perustamismaksu”. Tämä piilotettu asennuskustannus ei ole kallis, se on ärsyttävämpi kuin mikään muu.

InMotion Hosting vs. SiteGround: Yhteenveto

SiteGround ja InMotion Hosting ovat kahta parhaista verkkoisäntäkoneista, joita voit käyttää verkkosivustosi, blogin tai verkkokaupan ylläpitämiseen. Molemmat tarjoavat luotettavan, nopean ja turvallisen web-isännöinnin. Ne molemmat ovat erinomaisia ​​WordPress-sivustojen isännöintiin.

Joten mikä on parempi verkkoisäntä, SiteGround vs InMotion? Totuus on, että et voi mennä pieleen kummankaan kanssa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map