InMotion-hosting vs. iPage

Head-to-head InMotion-hosting Vs iPage vertailussa tarkastellaan tärkeitä web-hosting-ominaisuuksia, kuten suorituskykyä, hinnoittelua, haittoja ja haittoja sekä muuta – jotta voit valita, kumpaan näistä kahdesta web-hosting-palvelusta sinun tulee kirjautua.


pyyhkäise oikealle

InMotion-hosting

iPage

Noin:InMotion-hosting tarjoaa vertaansa vailla olevat ominaisuudet, kuten käytettävyyden ja sivunopeuden, erinomaisen asiakaspalvelun ja uskomattoman 90 päivän rahat takaisin -takuun.iPage tarjoaa käyttäjille kestävät käyttöaika- ja luotettavuusvaatimukset kohtuuhintaan. Yli vuosikymmenen vanha yritys on ylläpitänyt verkkosivustoja yrityksille ja yksityishenkilöille.
Perustettu:20011998
BBB-luokitus:++
Osoite:6100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 9004570 Blanchard Rd 3. kerros, Burlington, MA, 01803
Puhelinnumero:(888) 321 4678(877) 472 – 4399
Sähköpostiosoite:[Email protected][Email protected]
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippuPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Los Angeles, Kalifornia ja Ashburn, VirginiaBoston, Massachusetts
Kuukauden hinta:Alkaen 3,49 dollaria kuukaudessaAlkaen 1,99 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooJoo
Rajoittamaton tallennustila:JooJoo
Rajoittamaton sähköpostiosoite:JooJoo
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooJoo
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:cPaneliPage-ohjauspaneeli
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%99,90%
Rahat takaisin takuu:90 päivää30 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:Solid State Drives (SSD). Ilmaiset tiedot palautetaan neljän kuukauden välein. Ilmaiset verkkosivustojen siirrot. Turvallinen sovelluksen palautus. Enintään 100 dollaria Google Adwords -luottoa. Ensisijainen verkkosivustojen rakentaja.SiteLock Security Suite. Maksuton puhelinnumero (vain Yhdysvalloissa). YellowPages.com-listaus. 100 dollaria Google Adwords -bonus. 50 dollaria Facebook-mainontahyvitystä. 25 dollaria Yahoo! / Bing -haku.
Hyvä: Erittäin helppo siirtäminen: InMotion Hosting on saanut kiitosta ilmaisesta, käyttökatkoksesta poistumattomasta verkkosivustostaan ​​ja verkkotunnuksistaan.
Täysin hoidettu hallinta: InMotion-hosting sisältää ilmaiset olennaiset tekijät, kuten cPanel / WHMCS, suojausominaisuudet, tietojen varmuuskopiot ja palvelimenhallintapalvelut.
Mahtava asiakaspalvelu: InMotion Hosting -palvelun asiakaspalvelussa on huippua, joten tiedät, että olet hyvissä käsissä.
Suuri takuu: InMotion Hosting takaa vähintään 99,9% käyttöajan ja 90 tai 30 päivän palautusajan suunnitelmasi mukaan.
Alkutarjous on varasta: iPage tarjoaa palveluitaan todennäköisesti alhaisimmilla hinnoilla "ilman ehtoja" hinnat markkinoilla.
Yli 500 dollaria lisäarvoa: Jos haluat mainita vain muutaman, iPageen liittyminen antaa sinulle pääsyn seuraaviin ylimääräisiin etuihin: 100 dollaria Google Adwords, SiteLock-suojaustyökalut, 100 dollaria Bing-mainoshyvityksiä, 1 Gt tallennustilaa Just Cloudilla ja WordPress-verkko rakennustyökalut.
Stellar Uptime: Suurin osa iPagen asiakkaista osoittaa yhtiön vankan käyttöajan.
Paha: Pitkät sopimusehdot: Monet InMotion Hosting -suunnitelmista vaativat vähintään 12 kuukauden ennakkomaksuja.
Ei Windows-hosting: InMotion Hosting käyttää yksinomaan Linux-käyttöjärjestelmiä.
Uusimishinnat ovat kalliita: iPagen vakiohinnat ovat hiukan korkeammat kuin teollisuuden keskiarvo.
Erilliset lisäosien maksut: Tietyt välttämättömät lisäosat on ostettava erikseen.
Pitkät sopimusehdot: iPagen jaettu hosting-suunnitelma tarjoaa sinulle vain yhden, kahden tai kolmen vuoden laskutusjakson.
Yhteenveto:InMotio-hosting (tarkista täältä) käyttää nopeutetulle suorituskyvylle niin kutsuttuja maksiminopeusalueita. Tietojen palauttaminen varmuuskopioista joka neljä kuukausi on täysin ilmainen. Käyttäjät saavat myös erillisen tilinhallintapaneelin tili- ja laskutusongelmiin. Live-chat-tuki käyttäjille on nopea vastausten suhteen. Käyttäjillä on myös turvallinen etäpalvelimen käyttö komentorivin tai SSH: n kautta. Tarjolla on myös vaikuttava 90 päivän rahat takaisin -takuu.Vaikka isännöintipalvelujen laatu on täällä korkea, hinta samasta on suhteellisen alhainen. Käyttäjät voivat isännöidä useita verkkotunnuksia, ja ensikertalaiset löytävät tämän palvelun erittäin helpoksi, kuten kokeneiden verkkovastaavienkin. Käyttäjillä on pääsy 2 ilmaiseen verkkosivustojen rakentajaan, jonka ihmiset saavat isäntäpaketin avulla. Käyttäjät saavat myös korkealaatuista ja reagoivaa tukea live-chatin, sähköpostin ja puhelimen muodossa. Saatavana on myös ammattimaisesti arvioitu rahojen palautustakuu milloin tahansa. Löydät iPage-vaihtoehdot täältä.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map