InMotion Hosting vs. HostGator

Head-to-head InMotion Hosting Vs HostGator vertailussa tarkastellaan tärkeitä web-hosting-ominaisuuksia, kuten suorituskykyä, hinnoittelua, haittoja ja haittoja sekä muuta – jotta voit valita, kumpaan näistä kahdesta web-hosting-palvelusta sinun tulee kirjautua.


Kokonaispisteet

InMotion-hosting

Kokonaispisteet

HostGator

InMotion-hosting voittaa vertailun näiden kahden web-hosting-yrityksen välillä ensiluokkaisten ominaisuuksiensa, turvallisuutensa ja nopeutensa ansiosta. Lisätietoja HostGator vs. InMotion Hosting -sovelluksesta alla olevasta vertailutaulusta:

pyyhkäise oikealle

InMotion-hosting

HostGator

Noin:InMotion-hosting tarjoaa vertaansa vailla olevat ominaisuudet, kuten käytettävyyden ja sivunopeuden, erinomaisen asiakaspalvelun ja uskomattoman 90 päivän rahat takaisin -takuun.HostGator kuuluu EIG-ryhmään isännöintipalveluita, jotka tarjoavat edullisia isännöintisuunnitelmia ja Weebly-verkkosivustojen rakentajan ilmaista käyttöä, joka mahdollistaa helpon sivuston rakentamisen.
Perustettu:20012002
BBB-luokitus:++
Osoite:6100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 900455005 Mitchelldale Suite # 100 Houston, Texas
Puhelinnumero:(888) 321 4678(866) 964 – 2867
Sähköpostiosoite:[Email protected]Ei luetteloitu
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippuPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Los Angeles, Kalifornia ja Ashburn, VirginiaProvo, Utah & Houston, Texas
Kuukauden hinta:Alkaen 3,49 dollaria kuukaudessaAlkaen 2,75 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooJoo
Rajoittamaton tallennustila:JooJoo
Rajoittamaton sähköpostiosoite:JooJoo
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooJoo
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:cPanelcPanel
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%99,90%
Rahat takaisin takuu:90 päivää45 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:Solid State Drives (SSD). Ilmaiset tiedot palautetaan neljän kuukauden välein. Ilmaiset verkkosivustojen siirrot. Turvallinen sovelluksen palautus. Enintään 100 dollaria Google Adwords -luottoa. Ensisijainen verkkosivustojen rakentaja.100 dollaria Google Adwords -luottoa. Basekit-sivuston rakentaja. 4500 käytettävät verkkosivumallit. Plus lataa enemmän.
Hyvä: Erittäin helppo siirtäminen: InMotion Hosting on saanut kiitosta ilmaisesta, käyttökatkoksesta poistumattomasta verkkosivustostaan ​​ja verkkotunnuksistaan.
Täysin hoidettu hallinta: InMotion-hosting sisältää ilmaiset olennaiset tekijät, kuten cPanel / WHMCS, suojausominaisuudet, tietojen varmuuskopiot ja palvelimenhallintapalvelut.
Mahtava asiakaspalvelu: InMotion Hosting -palvelun asiakaspalvelussa on huippua, joten tiedät, että olet hyvissä käsissä.
Suuri takuu: InMotion Hosting takaa vähintään 99,9% käyttöajan ja 90 tai 30 päivän palautusajan suunnitelmasi mukaan.
Edullinen suunnitelma: HostGatorilla on tarkalleen kaikki mitä tarvitset, jos budjetti on tiukka.
Rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys: HostGator ei aseta korkkeja tallennustilaan tai kuukausittaiseen liikenteeseen, joten verkkosivustollasi on tilaa kasvaa.
Windows-hosting-asetukset: HostGatorilla on sekä henkilökohtainen että yritysluokan isännöintisuunnitelma, joka käyttää Windows-käyttöjärjestelmää ja tukee ASP.NET-verkkosivustoasi.
Vahvat käyttöajat ja rahat takaisin -takaukset: HostGator takaa vähintään 99,9% käyttöajan ja täydet 45 päivää vaatiaksesi palautusta tarvittaessa.
Paha: Pitkät sopimusehdot: Monet InMotion Hosting -suunnitelmista vaativat vähintään 12 kuukauden ennakkomaksuja.
Ei Windows-hosting: InMotion Hosting käyttää yksinomaan Linux-käyttöjärjestelmiä.
Asiakastukiongelmat: HostGatorin reagointi reaaliaikaiseen chattiin kesti ikuisesti, ja silloinkin saimme vain keskinkertaisia ​​ratkaisuja.
Huonot liikennepiikit-vastaukset: HostGator on pahamaineinen lähettämään valitussähköposteja tai siirtämään käyttäjiä toiseen palvelintelineeseen aina, kun käyttäjät saavat nousun liikenteessä.
Yhteenveto:InMotio-hosting (tarkista täältä) käyttää nopeutetulle suorituskyvylle niin kutsuttuja maksiminopeusalueita. Tietojen palauttaminen varmuuskopioista joka neljä kuukausi on täysin ilmainen. Käyttäjät saavat myös erillisen tilinhallintapaneelin tili- ja laskutusongelmiin. Live-chat-tuki käyttäjille on nopea vastausten suhteen. Käyttäjillä on myös turvallinen etäpalvelimen käyttö komentorivin tai SSH: n kautta. Tarjolla on myös vaikuttava 90 päivän rahat takaisin -takuu.HostGator (arvostelu) tarjoaa verkkotunnusten rekisteröinnin, web-hosting, web-suunnittelu ja verkkosivujen rakennustyökalut kohtuuhintaan. Asiakastyytyväisyys varmistetaan ympäri vuorokauden annettavalla tuella ja 45 päivän takuun rahojen palautuksella. Muita vaikuttavia ominaisuuksia ovat 99,9% käyttöaika ja vihreä voima (ympäristöystävällinen). Tämä on loistava verkkopalvelupalvelu bloggaajille, Joomlalle, WordPressille ja kaikille niihin liittyville kapeille.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map