InMotion Hosting vs. GoDaddy

Päinvastainen InMotion-hosting Vs GoDaddy vertailussa tarkastellaan tärkeitä web-hosting-ominaisuuksia, kuten suorituskykyä, hinnoittelua, haittoja ja haittoja sekä muuta – jotta voit valita, kumpaan näistä kahdesta web-hosting-palvelusta sinun tulee kirjautua.


Kokonaispisteet

InMotion-hosting

Kokonaispisteet

Hyvä isä

pyyhkäise oikealle

InMotion-hosting

Hyvä isä

Noin:InMotion-hosting tarjoaa vertaansa vailla olevat ominaisuudet, kuten käytettävyyden ja sivunopeuden, erinomaisen asiakaspalvelun ja uskomattoman 90 päivän rahat takaisin -takuun.GoDaddy on ollut mediassa viime aikoina, etenkin TV-mainoksissa ja painotuotteissa. Se tarjoaa verkkotunnuksia sekä käyttäjäystävällisiä web-hosting-palveluita, kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia ja vaikuttavia käyttöaikaa.
Perustettu:20011997
BBB-luokitus:++
Osoite:6100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 9004514455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Puhelinnumero:(888) 321 4678(480) 505 – 8877
Sähköpostiosoite:[Email protected]Ei luetteloitu
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippuPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu, koulutus
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Los Angeles, Kalifornia ja Ashburn, VirginiaPhoenix, Arizona
Kuukauden hinta:Alkaen 3,49 dollaria kuukaudessaAlkaen 4,99 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooKyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)
Rajoittamaton tallennustila:JooKyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)
Rajoittamaton sähköpostiosoite:JooKyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooKyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:cPanelcPanel
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%99,90%
Rahat takaisin takuu:90 päivää30 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:Solid State Drives (SSD). Ilmaiset tiedot palautetaan neljän kuukauden välein. Ilmaiset verkkosivustojen siirrot. Turvallinen sovelluksen palautus. Enintään 100 dollaria Google Adwords -luottoa. Ensisijainen verkkosivustojen rakentaja.Ensisijainen DNS-hallintatyökalu (vain Ultimate Plan). Kaksinkertainen prosessointivirta ja muisti (vain Ultimate Plan). DudaMobile muuntaa sivustosi automaattisesti mobiililaitteeksi (kaikki suunnitelmat paitsi Economy). SSL-varmenne (vain Ultimate Plan). Verkkosivun kiihdytin (vain Ultimate Plan). SSL-varmenne (vain Ultimate Plan). Haittaohjelmien skanneri (vain Ultimate Plan).
Hyvä: Erittäin helppo siirtäminen: InMotion Hosting on saanut kiitosta ilmaisesta, käyttökatkoksesta poistumattomasta verkkosivustostaan ​​ja verkkotunnuksistaan.
Täysin hoidettu hallinta: InMotion-hosting sisältää ilmaiset olennaiset tekijät, kuten cPanel / WHMCS, suojausominaisuudet, tietojen varmuuskopiot ja palvelimenhallintapalvelut.
Mahtava asiakaspalvelu: InMotion Hosting -palvelun asiakaspalvelussa on huippua, joten tiedät, että olet hyvissä käsissä.
Suuri takuu: InMotion Hosting takaa vähintään 99,9% käyttöajan ja 90 tai 30 päivän palautusajan suunnitelmasi mukaan.
Suuri käyttöaika: Voit odottaa, että GoDaddyn kaltaisella yrityksellä on yksi alan parhaimmista käyttöajoista, kun otetaan huomioon, että ne ovat niin valtavia. Mutta minulla ei ole vielä kuullut valitusta GoDaddyn käytettävyydestä. Uptime on yksi niistä asioista, joita odotat web-hosting-yrityksen toimittavan, ja GoDaddy tekee sen tyylillä.
Linux- ja Windows-isäntä: GoDaddy on yksi harvoista isännöintipalveluntarjoajista, joka antaa sinulle mahdollisuuden käyttää Windowsia teollisuuden standardin mukaisen Linux-käyttöjärjestelmän sijasta. Jos sinulla on ASP.NET-verkkosivustoja, tämä on oikea paikka sinulle.
Suuri tekninen tuki: Kerta toisensa jälkeen web-hosting-yritykset saavat valituksia asiakaspalvelustaan. Olipa kyse tiedon puutteesta tai valtavista odotusajoista, mutta GoDaddy on vetänyt kanin hatustaan ​​tämän taian avulla. Heillä on ehdottomasti paras asiakaspalvelu.
Käyttäjäystävällinen: Suurin osa GoDaddystä on rakennettu uudempien loppukäyttäjien idean ympärille. Kaikki heidän työkalut ovat ???? newbie ???? ystävällinen. Henkilökohtaisesti rakastan nendecPanelia, jonka pitäisi olla tällä hetkellä alan standardi. Kaikki mitä tarvitsen on aivan käden ulottuvilla ja minulla ei ole mitään valituksia heidän UX: sta.
Paha: Pitkät sopimusehdot: Monet InMotion Hosting -suunnitelmista vaativat vähintään 12 kuukauden ennakkomaksuja.
Ei Windows-hosting: InMotion Hosting käyttää yksinomaan Linux-käyttöjärjestelmiä.
Ei suuri arvo: Ellet kiinni GoDaddyä suurella myynninedistämistarjouksella, olet hieman järkyttynyt maksamiesi hintojen suhteen. Et vain saa yhtä suurta suorituskykyä GoDaddy-palvelun alhaisempien palvelupakettien kanssa. Mutta jos pyydät heidät promootiossa, voittaja voittaja kana-illallisella.
Verkkokaupan puutteelliset ominaisuudet: Minun mielestäni tänä päivänä ikäkaupan lisäyksien ei pitäisi olla ketterää. Sinun pitäisi saada kaikki kellot ja pillit, koska web-hosting-yritys yleensä ottaa kimppu rahaa joka tapauksessa. GoDaddy: lle he menettävät veneen puuttuvilla ominaisuuksilla ja virheillä, jotka hyökkäävät vain kauppaan joka kulmasta.
Yhteenveto:InMotio-hosting (tarkista täältä) käyttää nopeutetulle suorituskyvylle niin kutsuttuja maksiminopeusalueita. Tietojen palauttaminen varmuuskopioista joka neljä kuukausi on täysin ilmainen. Käyttäjät saavat myös erillisen tilinhallintapaneelin tili- ja laskutusongelmiin. Live-chat-tuki käyttäjille on nopea vastausten suhteen. Käyttäjillä on myös turvallinen etäpalvelimen käyttö komentorivin tai SSH: n kautta. Tarjolla on myös vaikuttava 90 päivän rahat takaisin -takuu.Saatavilla myös tässä web-isännöintipalvelussa on suuri tuki, yhdessä napsautuksessa olevien sovellusten asennusten ja muun kanssa. On syytä huomata, että verkkotunnuksen rekisteröinti on helppo käyttää yhdessä isännöinnin kanssa. Käyttäjien ei tarvitse huolehtia siitä, että verkkosivustot ovat valmiita mobiililaitteisiin tai että he voivat valita Linuxin ja Windowsin välillä. Käyttäjät voivat käyttää myös Go Daddy-mobiilisovelluksen tilejä verkkosivustojen itseä tarkistamalla, jotta käyttäjät pääsevät helposti tilitietoihin. Löydät GoDaddy-vaihtoehdot täältä.

{“@Context”: “http://schema.org”, “@type”: “Table”, “about”: “InMotion Hosting Vs GoDaddy”}

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map