InMotion Hosting vs. DreamHost

Head-to-head InMotion-hosting Vs DreamHost vertailussa tarkastellaan tärkeitä web-hosting-ominaisuuksia, kuten suorituskykyä, hinnoittelua, haittoja ja haittoja sekä muuta – jotta voit valita, kumpaan näistä kahdesta web-hosting-palvelusta sinun tulee kirjautua.


pyyhkäise oikealle

InMotion-hosting

DreamHost

Noin:InMotion-hosting tarjoaa vertaansa vailla olevat ominaisuudet, kuten käytettävyyden ja sivunopeuden, erinomaisen asiakaspalvelun ja uskomattoman 90 päivän rahat takaisin -takuun.DreamHost tarjoaa 2 vuosikymmenen ajan isännöintipalvelun, joka keskittyy erittäin toimiviin sivustoihin bloggaajille, kehittäjille, web-suunnittelijoille ja online-yrityksille. Sillä on myös loistava verkkoyhteisö ja tuki.
Perustettu:20011997
BBB-luokitus:+D-
Osoite:6100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 90045Wilson Sonsini Goodrich & Rosati 12235 El Camino Real, Suite 200 San Diego, CA 92130
Puhelinnumero:(888) 321 4678(323) 375 – 3831
Sähköpostiosoite:[Email protected]Ei luetteloitu
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippuLive-tuki, keskustelu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Los Angeles, Kalifornia ja Ashburn, VirginiaIrvine, Kalifornia ja Ashburn, Virginia
Kuukauden hinta:Alkaen 3,49 dollaria kuukaudessaAlkaen 8,95 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooJoo
Rajoittamaton tallennustila:JooJoo
Rajoittamaton sähköpostiosoite:JooJoo
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooJoo
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:cPanelDreamhost-ohjauspaneeli
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%100,00%
Rahat takaisin takuu:90 päivää97 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:Solid State Drives (SSD). Ilmaiset tiedot palautetaan neljän kuukauden välein. Ilmaiset verkkosivustojen siirrot. Turvallinen sovelluksen palautus. Enintään 100 dollaria Google Adwords -luottoa. Ensisijainen verkkosivustojen rakentaja.Ilmainen verkkotunnus Whois-yksityisyydellä. Enintään 75 dollaria Google Adwords -luottoa. Ilmaiset SSL-sertifikaatit.
Hyvä: Erittäin helppo siirtäminen: InMotion Hosting on saanut kiitosta ilmaisesta, käyttökatkoksesta poistumattomasta verkkosivustostaan ​​ja verkkotunnuksistaan.
Täysin hoidettu hallinta: InMotion-hosting sisältää ilmaiset olennaiset tekijät, kuten cPanel / WHMCS, suojausominaisuudet, tietojen varmuuskopiot ja palvelimenhallintapalvelut.
Mahtava asiakaspalvelu: InMotion Hosting -palvelun asiakaspalvelussa on huippua, joten tiedät, että olet hyvissä käsissä.
Suuri takuu: InMotion Hosting takaa vähintään 99,9% käyttöajan ja 90 tai 30 päivän palautusajan suunnitelmasi mukaan.
Upea ohjauspaneeli: DreamHostissa on intuitiivinen, virtaviivainen käyttöliittymä, jota on ilo käyttää.
Poikkeuksellinen asiakastuki: DreamHost-tukitiimi on reagoiva, osaava ja aina valmis opettamaan sinulle kuinka estää asioita leikkaamasta uudelleen.
Laaja valikoima ominaisuuksia: Rajoittamattomista resursseista ilmaisiin SSL-varmenteisiin ja muuhun DreamHost-pakettiin kuuluu ennätyksellisiä ominaisuuksia sisältävä veneet jokaiseen suunnitelmaansa, usein ilman lisäkustannuksia.
100%: n käyttöaikatakuu: DreamHost lupaa 100%: n käyttöajan. Takuuna on päivärahoituksen takaus jokaisesta kokemasi seisokin tunnista..
Antelias palautustakuu: DreamHost antaa sinulle 97 päivää täyden hyvityksen vaatimiseksi.
Paha: Pitkät sopimusehdot: Monet InMotion Hosting -suunnitelmista vaativat vähintään 12 kuukauden ennakkomaksuja.
Ei Windows-hosting: InMotion Hosting käyttää yksinomaan Linux-käyttöjärjestelmiä.
On halvempia vaihtoehtoja: On olemassa monia suosittuja palveluntarjoajia, jotka tarjoavat hosting-suunnitelmia halvemmalla.
Yhteenveto:InMotio-hosting (tarkista täältä) käyttää nopeutetulle suorituskyvylle niin kutsuttuja maksiminopeusalueita. Tietojen palauttaminen varmuuskopioista joka neljä kuukausi on täysin ilmainen. Käyttäjät saavat myös erillisen tilinhallintapaneelin tili- ja laskutusongelmiin. Live-chat-tuki käyttäjille on nopea vastausten suhteen. Käyttäjillä on myös turvallinen etäpalvelimen käyttö komentorivin tai SSH: n kautta. Tarjolla on myös vaikuttava 90 päivän rahat takaisin -takuu.DreamHost (arvostelu) tarjoaa erittäin optimoitua WordPress-hosting-palvelua ja asiantuntevaa WordPress-tukea. Voidaan käyttää mitä tahansa haluamaasi laajennusta tai teemaa. Huomionarvoista on myös optimoitu WordPress-kokoonpano ja käyttöaika jopa 100%. DreamHost toimittaa myös pilvitallennuspalvelut sekä mobiilisivustojen luomiseen tarkoitetun DudaMobile-palvelun. Asiakkaat arvostavat myös rajoittamatonta verkkotunnuksen isännöintiä ja 97 päivän rahat takaisin -takuuta.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map