Head-to-head InMotion Hosting versus iPage vergelijking van cruciale webhostingfuncties zoals prestaties, prijzen, voor- en nadelen en meer – om u te helpen kiezen bij welke van deze twee webhostingservices u zich moet aanmelden.


veeg naar rechts

InMotion Hosting

iPage

Over:InMotion Hosting biedt ongeëvenaarde functies, zoals uptime en paginasnelheid, in combinatie met uitstekende klantenservice en een ongelooflijke geld-terug-garantie van 90 dagen.iPage biedt gebruikers robuuste uptime en betrouwbare ecurity-protocollen tegen betaalbare prijzen. Dit bedrijf is al meer dan tien jaar oud en host websites voor zowel bedrijven als particulieren.
Opgericht in:20011998
BBB Rating:EEN+EEN+
Adres:6100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 9004570 Blanchard Rd 3rd Floor, Burlington, MA, 01803
Telefoonnummer:(888) 321 4678(877) 472-4399
E-mailadres:[email beveiligd][email beveiligd]
Soorten ondersteuning:Telefoon, live ondersteuning, chat, ticketTelefoon, live ondersteuning, chat, ticket
Datacenter / serverlocatie:Los Angeles, Californië en Ashburn, VirginiaBoston, Massachusetts
Maandelijkse prijs:Vanaf $ 3,49 per maandVanaf $ 1,99 per maand
Onbeperkte gegevensoverdracht:JaJa
Onbeperkte gegevensopslag:JaJa
Onbeperkte e-mails:JaJa
Host meerdere domeinen:JaJa
Hosting controlpanel / interface:cPaneliPage-configuratiescherm
Server Uptime-garantie:99,90%99,90%
Geldteruggarantie:90 dagen30 dagen
Dedicated Hosting beschikbaar:JaJa
Bonussen & Extra’s:Solid State-schijven (SSD’s). Gratis gegevensherstel eenmaal per vier maanden. Gratis websitetransfers. Terugdraaien van veilige applicatie. Tot $ 100 aan Google AdWords-tegoed. Premium Website Builder.SiteLock Security Suite. Gratis telefoonnummer (alleen VS). YellowPages.com-vermelding. $ 100 Google Adwords-bonus. $ 50 Facebook-advertentietegoed. $ 25 Yahoo! / Bing Gesponsorde zoekopdracht.
Het goede: Super Easy Migrations: InMotion Hosting heeft lof ontvangen voor hun gratis website- en domeinmigraties zonder downtime.
Full-Featured Managed Hosting: InMotion Hosting bevat essentiële zaken zoalsecPanel / WHMCS, beveiligingsfuncties, gegevensback-ups en serverbeheerservices, gratis.
Geweldige klantenservice: InMotion Hosting heeft een uitstekende staat van dienst als het gaat om klantenservice, dus u weet dat u in goede handen bent.
Geweldige garanties: InMotion Hosting verzekert u van een beschikbaarheid van ten minste 99,9% en een terugbetalingsperiode van 90 dagen of 30 dagen, afhankelijk van uw plan.
Inleidende aanbieding is een koopje: iPage biedt hun diensten aan tegen waarschijnlijk de laagste "geen verplichtingen" prijzen op de markt.
Meer dan $ 500 aan toegevoegde waarde: om er maar een paar te noemen: aanmelden voor iPage geeft u toegang tot de volgende extraatjes: $ 100 Google Adwords, SiteLock-beveiligingstools, $ 100 Bing-advertentietegoed, 1 GB opslag met Just Cloud en WordPress-web gereedschap bouwen.
Uitstekende uptime: het merendeel van de klanten van iPage getuigt van de solide uptime van het bedrijf.
De slechte: Lange contractvoorwaarden: Veel van de plannen van InMotion Hosting vereisen een vooruitbetaling van minimaal 12 maanden.
Geen Windows-hosting: InMotion Hosting gebruikt uitsluitend Linux-besturingssystemen.
Verlengingspercentages zijn duur: de normale tarieven van iPage zijn iets hoger dan het branchegemiddelde.
Afzonderlijke kosten voor add-ons: bepaalde essentiële add-ons moeten afzonderlijk worden gekocht.
Lange contractvoorwaarden: het gedeelde hostingplan van iPage biedt u factureringscycli van slechts 1, 2 of 3 jaar.
Overzicht:InMotio Hosting (bekijk hier) gebruikt wat het bekend staat als hun Max Speed ​​Zones voor versnelde prestaties. Gegevensherstel van back-ups eens in de vier maanden is volledig kosteloos. Gebruikers ontvangen ook een apart accountbeheerpaneel voor account- en factureringsproblemen. De live chat-ondersteuning voor de gebruikers is snel in termen van reacties. Gebruikers hebben ook veilige externe servertoegang via de opdrachtregel of SSH. Er is ook een indrukwekkende geld-terug-garantie van 90 dagen.Hoewel de kwaliteit van de hostingservices hier hoog is, is de prijs hiervoor relatief laag. Gebruikers kunnen meerdere domeinen hosten en first-timers zullen deze service uiterst eenvoudig vinden, net als ervaren webmaster. Gebruikers hebben toegang tot 2 gratis website-builders die mensen verkrijgen met een hostingpakket. Gebruikers krijgen ook hoogwaardige en responsieve ondersteuning in de vorm van live chat, e-mail en telefoon. Er is ook een professioneel beoordeelde geld-terug-garantie beschikbaar. U kunt hier iPage-alternatieven vinden.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me