InMotion Hosting versus HostGator

Head-to-head InMotion Hosting versus HostGator vergelijking door te kijken naar cruciale webhostingfuncties zoals prestaties, prijzen, voor- en nadelen en meer – om u te helpen kiezen bij welke van deze twee webhostingservices u zich moet aanmelden.


Totale score

InMotion Hosting

Totale score

HostGator

InMotion Hosting wint de vergelijking tussen deze twee webhostingbedrijven, dankzij hun eersteklas functies, beveiliging en snelheid. Lees meer over HostGator vs InMotion Hosting in de onderstaande vergelijkingstabel:

veeg naar rechts

InMotion Hosting

HostGator

Over:InMotion Hosting biedt ongeëvenaarde functies, zoals uptime en paginasnelheid, in combinatie met uitstekende klantenservice en een ongelooflijke geld-terug-garantie van 90 dagen.HostGator behoort tot de EIG-groep van hostingservices die goedkope hostingplannen bieden en het gratis gebruik van Weebly-websitebouwer, wat het gemakkelijk maken van sites mogelijk maakt.
Opgericht in:20012002
BBB Rating:EEN+EEN+
Adres:6100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 900455005 Mitchelldale Suite # 100 Houston, Texas
Telefoonnummer:(888) 321 4678(866) 964-2867
E-mailadres:[email beveiligd]Niet op de lijst
Soorten ondersteuning:Telefoon, live ondersteuning, chat, ticketTelefoon, live ondersteuning, chat, ticket
Datacenter / serverlocatie:Los Angeles, Californië en Ashburn, VirginiaProvo, Utah & Houston, Texas
Maandelijkse prijs:Vanaf $ 3,49 per maandVanaf $ 2,75 per maand
Onbeperkte gegevensoverdracht:JaJa
Onbeperkte gegevensopslag:JaJa
Onbeperkte e-mails:JaJa
Host meerdere domeinen:JaJa
Hosting controlpanel / interface:cPanelcPanel
Server Uptime-garantie:99,90%99,90%
Geldteruggarantie:90 dagen45 dagen
Dedicated Hosting beschikbaar:JaJa
Bonussen & Extra’s:Solid State-schijven (SSD’s). Gratis gegevensherstel eenmaal per vier maanden. Gratis websitetransfers. Terugdraaien van veilige applicatie. Tot $ 100 aan Google AdWords-tegoed. Premium Website Builder.$ 100 Google AdWords-tegoed. Basekit Site Builder. 4500 Website-sjablonen om te gebruiken. Plus nog veel meer.
Het goede: Super Easy Migrations: InMotion Hosting heeft lof ontvangen voor hun gratis website- en domeinmigraties zonder downtime.
Full-featured Managed Hosting: InMotion Hosting omvat essentiële zaken zoalsecPanel / WHMCS, beveiligingsfuncties, gegevensback-ups en serverbeheerservices, gratis.
Geweldige klantenservice: InMotion Hosting heeft een uitstekende staat van dienst als het gaat om klantenservice, dus u weet dat u in goede handen bent.
Geweldige garanties: InMotion Hosting verzekert u van een beschikbaarheid van ten minste 99,9% en een terugbetalingsperiode van 90 dagen of 30 dagen, afhankelijk van uw plan.
Betaalbare plannen: HostGator heeft precies wat u nodig heeft als u een krap budget heeft.
Onbeperkte schijfruimte en bandbreedte: HostGator zet geen limieten op uw opslag of maandelijks verkeer, dus uw website heeft ruimte om te groeien.
Windows Hosting-opties: HostGator heeft zowel Personal- als Enterprise-class hostingplannen die het Windows-besturingssysteem gebruiken en ondersteunt uw ASP.NET-website.
Robuuste uptime en geld-terug-garanties: HostGator verzekert u van minimaal 99,9% uptime en een volledige 45 dagen om indien nodig een terugbetaling te claimen.
De slechte: Lange contractvoorwaarden: Veel van de plannen van InMotion Hosting vereisen een vooruitbetaling van minimaal 12 maanden.
Geen Windows-hosting: InMotion Hosting gebruikt uitsluitend Linux-besturingssystemen.
Problemen met klantenondersteuning: het duurde een eeuwigheid voordat HostGator reageerde via live chat, en zelfs dan kregen we alleen middelmatige oplossingen.
Slechte verkeerspiekreacties: HostGator is berucht voor het verzenden van klachten-e-mails of het verplaatsen van gebruikers naar een ander serverrek wanneer gebruikers een piek in het verkeer krijgen.
Overzicht:InMotio Hosting (bekijk hier) gebruikt wat het bekend staat als hun Max Speed ​​Zones voor versnelde prestaties. Gegevensherstel van back-ups eens in de vier maanden is volledig kosteloos. Gebruikers ontvangen ook een apart accountbeheerpaneel voor account- en factureringsproblemen. De live chat-ondersteuning voor de gebruikers is snel in termen van reacties. Gebruikers hebben ook veilige externe servertoegang via de opdrachtregel of SSH. Er is ook een indrukwekkende geld-terug-garantie van 90 dagen.HostGator (review) biedt domeinnaamregistratie, webhosting, webdesign en website builder-tools tegen redelijke prijzen. Klanttevredenheid is verzekerd met 24 uur per dag ondersteuning en een geld-terug-garantie van 45 dagen. Andere indrukwekkende kenmerken zijn een uptime van 99,9% en groene stroom (milieubewust). Dit is een geweldige webhostingservice voor bloggers, Joomla, WordPress en alle gerelateerde niches.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map