InMotion Hosting versus GoDaddy

Head-to-head InMotion Hosting versus GoDaddy vergelijking van cruciale webhostingfuncties zoals prestaties, prijzen, voor- en nadelen en meer – om u te helpen kiezen bij welke van deze twee webhostingservices u zich moet aanmelden.


Totale score

InMotion Hosting

Totale score

GoDaddy

veeg naar rechts

InMotion Hosting

GoDaddy

Over:InMotion Hosting biedt ongeëvenaarde functies, zoals uptime en paginasnelheid, in combinatie met uitstekende klantenservice en een ongelooflijke geld-terug-garantie van 90 dagen.GoDaddy is onlangs in de media geweest, vooral in tv-advertenties en gedrukte media. Het biedt zowel domeinnamen als webhosting die gebruiksvriendelijk is, samen met redelijk geprijsde plannen en indrukwekkende uptimes.
Opgericht in:20011997
BBB Rating:EEN+EEN+
Adres:6100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 9004514455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Telefoonnummer:(888) 321 4678(480) 505-8877
E-mailadres:[email beveiligd]Niet op de lijst
Soorten ondersteuning:Telefoon, live ondersteuning, chat, ticketTelefoon, live ondersteuning, chat, ticket, training
Datacenter / serverlocatie:Los Angeles, Californië en Ashburn, VirginiaPhoenix, Arizona
Maandelijkse prijs:Vanaf $ 3,49 per maandVanaf $ 4,99 per maand
Onbeperkte gegevensoverdracht:JaJa (behalve bij Economy Plan)
Onbeperkte gegevensopslag:JaJa (behalve bij Economy Plan)
Onbeperkte e-mails:JaJa (behalve bij Economy Plan)
Host meerdere domeinen:JaJa (behalve bij Economy Plan)
Hosting controlpanel / interface:cPanelcPanel
Server Uptime-garantie:99,90%99,90%
Geldteruggarantie:90 dagen30 dagen
Dedicated Hosting beschikbaar:JaJa
Bonussen & Extra’s:Solid State-schijven (SSD’s). Gratis gegevensherstel eenmaal per vier maanden. Gratis websitetransfers. Terugdraaien van veilige applicatie. Tot $ 100 aan Google AdWords-tegoed. Premium Website Builder.Premium DNS Management Tool (alleen Ultimate Plan). Dubbele verwerkingskracht en geheugen (alleen Ultimate Plan). DudaMobile converteert uw site automatisch naar mobiel (alle abonnementen behalve Economy). SSL-certificaat (alleen Ultimate Plan). Website Accelerator (alleen Ultimate Plan). SSL-certificaat (alleen Ultimate Plan). Malwarescanner (alleen Ultimate Plan).
Het goede: Super Easy Migrations: InMotion Hosting heeft lof ontvangen voor hun gratis website- en domeinmigraties zonder downtime.
Full-featured Managed Hosting: InMotion Hosting omvat essentiële zaken zoalsecPanel / WHMCS, beveiligingsfuncties, gegevensback-ups en serverbeheerservices, gratis.
Geweldige klantenservice: InMotion Hosting heeft een uitstekende staat van dienst als het gaat om klantenservice, dus u weet dat u in goede handen bent.
Geweldige garanties: InMotion Hosting verzekert u van een beschikbaarheid van ten minste 99,9% en een terugbetalingsperiode van 90 dagen of 30 dagen, afhankelijk van uw plan.
Geweldige uptime: je zou verwachten dat een bedrijf als GoDaddy een van de beste uptimes in de branche heeft, alleen al omdat ze zo groot zijn. Maar ik heb nog geen klacht gehoord over de uptime van GoDaddy. Uptime is een van die dingen waarvan u verwacht dat een webhostingbedrijf deze levert en GoDaddy doet dat met stijl.
Linux- en Windows-hosting: GoDaddy is een van de weinige weinige hostingproviders die u de mogelijkheid geven om voor Windows te gaan in plaats van het industriestandaard Linux-besturingssysteem. Als u ASP.NET-websites heeft, is dit de plek voor u.
Geweldige technische ondersteuning: webhostingbedrijven krijgen keer op keer klachten over hun klantenservice. Of het nu gaat om een ​​gebrek aan kennis of enorme wachttijden, maar GoDaddy heeft met deze magie een konijn uit hun hoed getrokken. Ze hebben absoluut de beste klantenservice.
Gebruiksvriendelijk: het grootste deel van GoDaddy is gebouwd rond het idee van de nieuwere eindklanten. Al hun tools zijn ???? newbie ???? vriendelijk. Persoonlijk ben ik dol op huncPanel, dat op dit moment een industriestandaard zou moeten zijn. Alles wat ik nodig heb, is binnen handbereik en ik heb absoluut geen klachten over hun UX.
De slechte: Lange contractvoorwaarden: Veel van de plannen van InMotion Hosting vereisen een vooruitbetaling van minimaal 12 maanden.
Geen Windows-hosting: InMotion Hosting gebruikt uitsluitend Linux-besturingssystemen.
Geen grote waarde: tenzij u GoDaddy betrapt op een geweldige promotiedeal, zult u een beetje overstuur raken door de prijzen die u betaalt. Je krijgt gewoon niet hetzelfde prestatieniveau met GoDaddy lagere servicepakketten. Maar als je ze vangt in een promotie, winnaar winnaar kippendiner.
Online winkel mist functies: voor mij zouden e-commerce-toevoegingen op dit moment geen goed idee moeten zijn. Je zou alle toeters en bellen moeten krijgen omdat het webhostingbedrijf sowieso meestal een deel van je geld opneemt. Voor GoDaddy missen ze de boot met ontbrekende functies en fouten die je winkel vanuit elke hoek aanvallen.
Overzicht:InMotio Hosting (bekijk hier) gebruikt wat het bekend staat als hun Max Speed ​​Zones voor versnelde prestaties. Gegevensherstel van back-ups eens in de vier maanden is volledig kosteloos. Gebruikers ontvangen ook een apart accountbeheerpaneel voor account- en factureringsproblemen. De live chat-ondersteuning voor de gebruikers is snel in termen van reacties. Gebruikers hebben ook veilige externe servertoegang via de opdrachtregel of SSH. Er is ook een indrukwekkende geld-terug-garantie van 90 dagen.Ook beschikbaar in deze webhostingservice is geweldige ondersteuning, samen met 1-Click app-installaties en meer. Het is vermeldenswaard dat het eenvoudig is om domeinnaamregistratie te gebruiken in combinatie met hosting. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken dat hun websites mobiel klaar zijn of kiezen tussen Linux en Windows. Gebruikers hebben ook toegang tot accounts op de mobiele app Go Daddy, waarbij de websites zelf worden aangepast om gebruikers eenvoudig toegang te geven tot accountinformatie. Je kunt GoDaddy-alternatieven hier vinden.

{“@Context”: “http://schema.org”, “@type”: “Table”, “about”: “InMotion Hosting Vs GoDaddy”}

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map