InMotion Hosting versus DreamHost

Head-to-head InMotion Hosting versus DreamHost vergelijking van cruciale webhostingfuncties zoals prestaties, prijzen, voor- en nadelen en meer – om u te helpen kiezen bij welke van deze twee webhostingservices u zich moet aanmelden.


veeg naar rechts

InMotion Hosting

DreamHost

Over:InMotion Hosting biedt ongeëvenaarde functies, zoals uptime en paginasnelheid, in combinatie met uitstekende klantenservice en een ongelooflijke geld-terug-garantie van 90 dagen.DreamHost heeft een achtergrond van 2 decennia in hostingservice met een focus op zeer functionele sites voor bloggers, ontwikkelaars, webdesigners en online bedrijven. Het heeft ook een geweldige online community en ondersteuning.
Opgericht in:20011997
BBB Rating:EEN+D-
Adres:6100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 90045Wilson Sonsini Goodrich & Rosati 12235 El Camino Real, Suite 200 San Diego, CA 92130
Telefoonnummer:(888) 321 4678(323) 375-3831
E-mailadres:[email beveiligd]Niet op de lijst
Soorten ondersteuning:Telefoon, live ondersteuning, chat, ticketLive ondersteuning, Chat
Datacenter / serverlocatie:Los Angeles, Californië en Ashburn, VirginiaIrvine, Californië en Ashburn, Virginia
Maandelijkse prijs:Vanaf $ 3,49 per maandVanaf $ 8,95 per maand
Onbeperkte gegevensoverdracht:JaJa
Onbeperkte gegevensopslag:JaJa
Onbeperkte e-mails:JaJa
Host meerdere domeinen:JaJa
Hosting controlpanel / interface:cPanelDreamhost Configuratiescherm
Server Uptime-garantie:99,90%100,00%
Geldteruggarantie:90 dagen97 dagen
Dedicated Hosting beschikbaar:JaJa
Bonussen & Extra’s:Solid State-schijven (SSD’s). Gratis gegevensherstel eenmaal per vier maanden. Gratis websitetransfers. Terugdraaien van veilige applicatie. Tot $ 100 aan Google AdWords-tegoed. Premium Website Builder.Gratis domein met Whois-privacy. Tot $ 75 Google AdWords-tegoed. Gratis SSL-certificaten.
Het goede: Super Easy Migrations: InMotion Hosting heeft lof ontvangen voor hun gratis website- en domeinmigraties zonder downtime.
Full-Featured Managed Hosting: InMotion Hosting bevat essentiële zaken zoalsecPanel / WHMCS, beveiligingsfuncties, gegevensback-ups en serverbeheerservices, gratis.
Geweldige klantenservice: InMotion Hosting heeft een uitstekende staat van dienst als het gaat om klantenservice, dus u weet dat u in goede handen bent.
Geweldige garanties: InMotion Hosting verzekert u van een beschikbaarheid van ten minste 99,9% en een terugbetalingsperiode van 90 dagen of 30 dagen, afhankelijk van uw plan.
Verbazingwekkend configuratiescherm: DreamHost heeft een intuïtieve, gestroomlijnde interface die een plezier is om te gebruiken.
Uitzonderlijke klantenondersteuning: het ondersteuningsteam van DreamHost is responsief, deskundig en staat altijd klaar om u te leren hoe u kunt voorkomen dat problemen opnieuw opduiken.
Breed scala aan functies: van onbeperkte bronnen tot gratis SSL-certificaten en meer, DreamHost bundelt een schat aan premiumfuncties met elk van zijn plannen, vaak zonder extra kosten.
100% uptime-garantie: DreamHost belooft 100% uptime, ondersteund door een garantie van een dag tegoed voor elk uur downtime dat u ervaart.
Gulle restitutiegarantie: DreamHost geeft u 97 dagen om een ​​volledige terugbetaling te claimen.
De slechte: Lange contractvoorwaarden: Veel van de plannen van InMotion Hosting vereisen een vooruitbetaling van minimaal 12 maanden.
Geen Windows-hosting: InMotion Hosting gebruikt uitsluitend Linux-besturingssystemen.
Er zijn goedkopere opties: er zijn veel populaire providers die hostingplannen aanbieden tegen lagere prijzen.
Overzicht:InMotio Hosting (bekijk hier) gebruikt wat het bekend staat als hun Max Speed ​​Zones voor versnelde prestaties. Gegevensherstel van back-ups eens in de vier maanden is volledig kosteloos. Gebruikers ontvangen ook een apart accountbeheerpaneel voor account- en factureringsproblemen. De live chat-ondersteuning voor de gebruikers is snel in termen van reacties. Gebruikers hebben ook veilige externe servertoegang via de opdrachtregel of SSH. Er is ook een indrukwekkende geld-terug-garantie van 90 dagen.DreamHost (review) biedt sterk geoptimaliseerde WordPress-hosting samen met deskundige WordPress-ondersteuning. Men kan elke gewenste plug-in of thema gebruiken. Ook opmerkelijk is de geoptimaliseerde WordPress-configuratie en de uptime die oploopt tot 100%. DreamHost wordt ook geleverd met cloudopslagservices samen met DudaMobile voor het maken van mobiele websites. Klanten waarderen ook de onbeperkte Domain Hosting en de geld-terug-garantie van 97 dagen.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map