InMotion хостинг срещу iPage

Глава до глава InMotion хостинг Vs iPage сравнение на ключови функции за уеб хостинг като производителност, цени, плюсове и минуси и други – за да ви помогнем да изберете с коя от тези две уеб хостинг услуги трябва да се регистрирате.


прекарайте пръст надясно

InMotion хостинг

Ipage

Относно:InMotion хостингът предлага несравними функции, като продължителност на работа и скорост на страница, съчетано с отлично обслужване на клиенти и невероятна 90-дневна гаранция за връщане на парите.iPage предоставя на потребителите надеждни протоколи за надеждност и надеждни протоколи за сигурност на достъпни цени. Повече от десетилетие тази компания хоства уебсайтове както за фирми, така и за физически лица.
Основан през:20011998
BBB Рейтинг:А+А+
Адрес:6100 Център драйв, апартамент 1190 Лос Анджелис, Калифорния 9004570 Blanchard Rd 3rd Floor, Бърлингтън, МА, 01803
Телефонен номер:(888) 321 4678(877) 472-4399
Имейл адрес:[Имейл защитен][Имейл защитен]
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:Лос Анджелис, Калифорния и Ашбърн, ВирджинияБостън, Масачузетс
Месечна цена:От $ 3,49 на месецОт $ 1,99 на месец
Неограничен трансфер на данни:дада
Неограничено съхранение на данни:дада
Неограничени имейли:дада
Домакин множество домейни:дада
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelКонтролен панел на iPage
Гаранция за неограничено време на сървъра:99,90%99,90%
Гарантирано връщане на парите:90 дни30 дни
Наличен хостинг:дада
бонуси & Екстри:Твърди дискове (SSD). Безплатно възстановяване на данни веднъж на четири месеца. Безплатни преводи на уебсайтове. Отмяна на безопасно приложение. Кредит до $ 100 Google Adwords. Премиум уебсайт.SiteLock Security Suite. Безплатен телефонен номер (само за САЩ). Обява в YellowPages.com 100 $ бонус Google Adwords. 50 $ Facebook кредит за реклама. $ 25 Yahoo! / Bing Търсене на спонсори.
Доброто: Супер лесни миграции: InMotion хостинг получи похвали за безплатните миграции на уебсайтове и домейни без престой.
Пълнофункционален управляван хостинг: InMotion хостинг включва основни неща катоcPanel / WHMCS, функции за защита, архивиране на данни и услуги за управление на сървъра, безплатно.
Страхотно обслужване на клиентите: InMotion хостингът се отличава със звездния опит в обслужването на клиентите, така че знаете, че сте в добри ръце.
Страхотни гаранции: InMotion хостинг ви гарантира поне 99,9% време за продължаване и 90-дневно или 30-дневно възстановяване в зависимост от вашия план.
Въвеждащата оферта е кражба: iPage предлага своите услуги при това, което вероятно е най-ниското "не-струни независимите" цени на пазара.
Над 500 долара заслужава допълнителна стойност: Само за да назовем няколко, регистрацията за iPage ви дава достъп до следните допълнителни предимства: $ 100 Google Adwords, инструменти за сигурност на SiteLock, $ 100 рекламни кредити Bing, 1 GB място за съхранение с Just Cloud и WordPress web строителни инструменти.
Stellar Uptime: По-голямата част от клиентите на iPage свидетелстват за солидна продължителност на компанията.
Лошото: Дългосрочни договорни условия: Много от плановете на InMotion хостинг изискват предварителни плащания от поне 12 месеца.
Няма хостинг на Windows: InMotion хостинг използва изключително операционни системи Linux.
Цените за подновяване са скъпи: Редовните тарифи на iPage са малко по-високи от средните за индустрията.
Отделни такси за добавки: Някои основни добавки трябва да бъдат закупени отделно.
Дългосрочни договорни условия: Споделеният хостинг план на iPage ви предлага само 1, 2 или 3-годишен цикъл на фактуриране.
Резюме:InMotio хостинг (преглед тук) използва това, което е известно като техните зони за максимална скорост за ускорена производителност. Възстановяването на данни от резервни копия веднъж на четири месеца е напълно безплатно. Потребителите също ще получат отделен панел за управление на акаунта за проблеми с акаунти и фактуриране. Поддръжката на чат на живо за потребителите е бърза по отношение на отговорите. Потребителите ще имат и сигурен отдалечен достъп до сървъра чрез командния ред или SSH. Има и впечатляваща 90 дневна гаранция за връщане на парите.Докато качеството на хостинг услугите тук е високо, цената за същите е сравнително ниска. Потребителите могат да бъдат домакини на множество домейни и първокласниците ще намерят тази услуга за изключително лесна, както и опитният уеб майстор. Потребителите имат достъп до 2 безплатни уебсайтове, които хората получават с хостинг пакет. Потребителите получават и висококачествена и отзивчива поддръжка под формата на чат на живо, имейл и телефон. Налична е и професионално класирана гаранция за връщане на парите по всяко време. Можете да намерите алтернативи на iPage тук.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map