InMotion хостинг срещу HostGator

Глава до глава InMotion хостинг Vs HostGator сравнение на ключови функции за уеб хостинг като производителност, цени, плюсове и минуси и други – за да ви помогнем да изберете с коя от тези две уеб хостинг услуги трябва да се регистрирате.


Общ резултат

InMotion хостинг

Общ резултат

HostGator

InMotion хостинг печели сравнението между тези две уеб хостинг компании, благодарение на първокласните им функции, сигурност и бързина. Научете повече за HostGator срещу InMotion хостинг в таблицата за сравнение по-долу:

прекарайте пръст надясно

InMotion хостинг

HostGator

Относно:InMotion хостингът предлага несравними функции, като продължителност на работа и скорост на страница, съчетано с отлично обслужване на клиенти и невероятна 90-дневна гаранция за връщане на парите.HostGator принадлежи към групата на EIG хостинг услуги, предоставяща евтини хостинг планове и безплатно използване на уебсайта на Weebly, което позволява лесното изграждане на сайт.
Основан през:20012002
BBB Рейтинг:А+А+
Адрес:6100 Център драйв, апартамент 1190 Лос Анджелис, Калифорния 900455005 Mitchelldale Suite # 100 Хюстън, Тексас
Телефонен номер:(888) 321 4678(866) 964-2867
Имейл адрес:[Имейл защитен]Не е в списъка
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:Лос Анджелис, Калифорния и Ашбърн, ВирджинияПрово, Юта & Хюстън, Тексас
Месечна цена:От $ 3,49 на месецОт $ 2.75 на месец
Неограничен трансфер на данни:дада
Неограничено съхранение на данни:дада
Неограничени имейли:дада
Домакин множество домейни:дада
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelCpanel
Гаранция за необичаен сървър:99,90%99,90%
Гарантирано връщане на парите:90 дни45 дни
Наличен хостинг:дада
бонуси & Екстри:Твърди дискове (SSD). Безплатно възстановяване на данни веднъж на четири месеца. Безплатни преводи на уебсайтове. Отмяна на безопасно приложение. Кредит до $ 100 Google Adwords. Премиум уебсайт.100 $ Google Adwords Credit. Basekit Site Builder. 4500 Шаблони за уебсайтове, които да използвате. Плюс това зарежда повече.
Доброто: Супер лесни миграции: InMotion хостинг получи похвали за безплатните миграции на уебсайтове и домейни без престой.
Пълнофункционален управляван хостинг: InMotion хостинг включва основни неща катоcPanel / WHMCS, функции за защита, архивиране на данни и услуги за управление на сървъра, безплатно.
Страхотно обслужване на клиентите: InMotion хостингът се отличава със звездния опит в обслужването на клиентите, така че знаете, че сте в добри ръце.
Страхотни гаранции: InMotion хостинг ви гарантира поне 99,9% време за продължаване и 90-дневно или 30-дневно възстановяване в зависимост от вашия план.
Достъпни планове: HostGator има точно това, от което се нуждаете, ако имате малък бюджет.
Неограничено пространство на диска и трафик: HostGator не поставя ограничения на вашето хранилище или месечен трафик, така че уебсайтът ви ще има място за разрастване.
Опции за хостинг на Windows: HostGator носи както лични, така и хостинг планове от корпоративен клас, които използват Windows OS и ще поддържат уебсайта ви ASP.NET.
Здрави гаранции за безпроблемно използване и връщане на пари: HostGator ви гарантира поне 99,9% време за изпълнение и пълни 45 дни, за да поискате възстановяване при нужда.
Лошото: Дългосрочни договорни условия: Много от плановете на InMotion хостинг изискват предварителни плащания от поне 12 месеца.
Няма хостинг на Windows: InMotion хостинг използва изключително операционни системи Linux.
Проблеми с поддръжката на клиенти: На HostGator трябваше да реагира завинаги чрез чат на живо и дори тогава, ние имаме само посредствени решения.
Лоши реакции на спайк трафик: HostGator е скандален за изпращане на имейли за жалби или преместване на потребители до друг багажник на сървъра всеки път, когато потребителите получат скок в трафика.
Резюме:InMotio хостинг (преглед тук) използва това, което е известно като техните зони за максимална скорост за ускорена производителност. Възстановяването на данни от резервни копия веднъж на четири месеца е напълно безплатно. Потребителите също така ще получат отделен панел за управление на акаунта за проблеми с акаунти и фактуриране. Поддръжката на чат на живо за потребителите е бърза по отношение на отговорите. Потребителите ще имат и сигурен отдалечен достъп до сървъра чрез командния ред или SSH. Има и впечатляваща 90 дневна гаранция за връщане на парите.HostGator (преглед) предоставя регистрация на имена на домейни, уеб хостинг, уеб дизайн и инструменти за създаване на уебсайтове на разумни цени. Удовлетвореността на клиентите е гарантирана с денонощна поддръжка и 45-дневна гаранция за връщане на парите. Други характеристики, които са впечатляващи, са 99,9% ъптайм и зелена мощност (екологично чисти). Това е страхотна уеб хостинг услуга за блогъри, Joomla, WordPress и всички ниши, които са свързани.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map