InMotion хостинг срещу GoDaddy

InMotion хостинг с главата до главата Vs GoDaddy сравнение на ключови функции за уеб хостинг като производителност, цени, плюсове и минуси и други – за да ви помогнем да изберете с коя от тези две уеб хостинг услуги трябва да се регистрирате.


Общ резултат

InMotion хостинг

Общ резултат

GoDaddy

прекарайте пръст надясно

InMotion хостинг

GoDaddy

Относно:InMotion хостингът предлага несравними функции, като продължителност на работа и скорост на страница, съчетано с отлично обслужване на клиенти и невероятна 90-дневна гаранция за връщане на парите.GoDaddy е в медиите напоследък, особено в телевизионните реклами и печатни медии. Той предоставя имена на домейни, както и уеб хостинг, който е удобен за потребителя, заедно с планове на разумни цени и впечатляващи времена.
Основан през:20011997
BBB Рейтинг:А+А+
Адрес:6100 Център драйв, апартамент 1190 Лос Анджелис, Калифорния 9004514455 N. Hayden Rd. # 219 Скотсдейл, AZ 85260
Телефонен номер:(888) 321 4678(480) 505-8877
Имейл адрес:[Имейл защитен]Не е в списъка
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет, обучение
Център за данни / Местоположение на сървъра:Лос Анджелис, Калифорния и Ашбърн, ВирджинияФиникс, Аризона
Месечна цена:От $ 3,49 на месецОт $ 4,99 на месец
Неограничен трансфер на данни:даДа (с изключение на икономическия план)
Неограничено съхранение на данни:даДа (с изключение на икономическия план)
Неограничени имейли:даДа (с изключение на икономическия план)
Домакин множество домейни:даДа (с изключение на икономическия план)
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelCpanel
Гаранция за необичаен сървър:99,90%99,90%
Гарантирано връщане на парите:90 дни30 дни
Наличен хостинг:дада
бонуси & Екстри:Твърди дискове (SSD). Безплатно възстановяване на данни веднъж на четири месеца. Безплатни преводи на уебсайтове. Отмяна на безопасно приложение. Кредит до $ 100 Google Adwords. Премиум уебсайт.Премиум инструмент за управление на DNS (само за краен план). Двойна обработка на мощност и памет (само за краен план). DudaMobile автоматично преобразува вашия сайт в мобилен (всички планове с изключение на икономия). SSL сертификат (само за краен план). Ускорител на уебсайтове (само за Краен план). SSL сертификат (само за краен план). Скенер за злонамерен софтуер (само за последен план).
Доброто: Супер лесни миграции: InMotion хостинг получи похвали за безплатните миграции на уебсайтове и домейни без престой.
Пълнофункционален управляван хостинг: InMotion хостинг включва основни неща катоcPanel / WHMCS, функции за защита, архивиране на данни и услуги за управление на сървъра, безплатно.
Страхотно обслужване на клиентите: InMotion хостингът се отличава със звездния опит в обслужването на клиентите, така че знаете, че сте в добри ръце.
Страхотни гаранции: InMotion хостинг ви гарантира поне 99,9% време за продължаване и 90-дневно или 30-дневно възстановяване в зависимост от вашия план.
Страхотно време: Вие бихте очаквали компания като GoDaddy да има един от най-добрите периоди на работа в индустрията, като само даде факта, че те са толкова огромни. Но все още не съм чул оплакване за продължаване на GoDaddy. Uptime е едно от онези неща, които очаквате уеб хостинг компания да достави и GoDaddy прави това със стил.
Linux и Windows хостинг: GoDaddy е един от малкото хостинг доставчици, които ви дават възможност да отидете за Windows, а не за стандартната за индустрията операционна система Linux. Ако имате уебсайтове ASP.NET, това е мястото за вас.
Страхотна техническа поддръжка: Отново и отново уеб хостинг компаниите получават оплаквания за обслужването на клиентите си. Независимо дали става въпрос за липса на знания или огромни времена на чакане, но GoDaddy са извадили заек от шапката си с тази магия. Те имат абсолютно най-доброто обслужване на клиентите.
Лесно за потребителя: Повечето GoDaddy е изградена около идеята за по-новите крайни клиенти. Всички техни инструменти са ???? newbie ???? приятелски настроен. Лично аз обожавам тяхнотоcPanel, който в този момент трябва да е стандартен отрасъл. Всичко, от което се нуждая, е точно на една ръка разстояние и нямам абсолютно никакви оплаквания от UX.
Лошото: Дългосрочни договорни условия: Много от плановете на InMotion хостинг изискват предварителни плащания от поне 12 месеца.
Няма хостинг на Windows: InMotion хостинг използва изключително операционни системи Linux.
Не е голяма стойност: Освен ако не хванете GoDaddy за голяма промоционална сделка, ще бъдете малко разстроени от цените, които плащате. Просто не получавате същото ниво на ефективност с пакетите от услуги за долен край на GoDaddy. Но ако ги хванете в промоция, победител с пилешка вечеря.
В интернет магазина липсват функции: За мен, на този ден и възраст, добавките за електронна търговия трябва да са нереалистични. Трябва да получите всички звънци и свирки, защото уеб хостинг компанията обикновено взема част от парите си така или иначе. За GoDaddy те пропускат лодката с липсващи функции и грешки, които просто атакуват вашия магазин на всеки ъгъл.
Резюме:InMotio хостинг (преглед тук) използва това, което е известно като техните зони за максимална скорост за ускорена производителност. Възстановяването на данни от резервни копия веднъж на четири месеца е напълно безплатно. Потребителите също така ще получат отделен панел за управление на акаунта за проблеми с акаунти и фактуриране. Поддръжката на чат на живо за потребителите е бърза по отношение на отговорите. Потребителите ще имат и сигурен отдалечен достъп до сървъра чрез командния ред или SSH. Има и впечатляваща 90 дневна гаранция за връщане на парите.Също така достъпната в тази уеб хостинг услуга е чудесна поддръжка, заедно с инсталирането на приложения с едно кликване и други. Заслужава да се отбележи, че е лесно да се използва регистрация на имена на домейни, съчетана с хостинг. Потребителите не трябва да се притесняват дали уебсайтовете им са готови за мобилни устройства или избират между Linux и Windows. Потребителите могат също така да имат достъп до акаунти в мобилното приложение Go Daddy, като самите уебсайтове са ощипани, за да могат потребителите лесно да имат достъп до информацията за акаунта. Можете да намерите алтернативи на GoDaddy тук.

{“@Context”: “http://schema.org”, “@type”: “Таблица”, “about”: “InMotion хостинг срещу VD GoDaddy”}

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map