С буквално хиляди уеб хостове там, вероятно бихте очаквали по-новите да предлагат по-иновативни и по-добри функции. Тогава може да дойде като изненада да научите, че един от най-бързо развиващите се, най-уважаваните и най-надеждните уеб хостове също е един от най-старите и това е: InMotion хостинг.


Основана през 2001 г., InMotion хостинг се е позиционирал като надеждна уеб хостинг компания, която осигурява надеждна производителност за хостинг в бизнес класа. InMotion осигурява перфектна комбинация от ниски цени и технически иновации, можете да очаквате отлични време за изпълнение, скорост, производителност и технически характеристики, когато се регистрирате и станете клиент. Този преглед на хостинг InMotion има за цел да влезе в подробности и да ви даде всички плюсове и минуси.

Техната поддръжка на клиенти, технологията Max Speed ​​Zone и цената от $ 3,99 / месец са 3 основни неща, които хората харесват най-много за тях.

отзиви в TwitterДобри и лоши оценки в Twitter

В този преглед на хостинг InMotion ще ви кажа дали това наистина е така.

Тук ще разгледам отблизо плюсовете и минусите на тази хостинг услуга, за да видя как тя отговаря на репутацията си на надежден уеб хост, който може да се справи с всички ваши нужди от уеб хостинг за вашия растящ онлайн бизнес.

Дайте ми 10 минути от вашето време и аз ще ви дам цялата задължителна информация за InMotion и отговарям на въпроси като.

 • Колко струва хостинг InMotion?
 • Каква е разликата между различните планове?
 • Трябва ли да изберете местоположение на сървъра?
 • Какви са плюсовете и минусите на използването им?
 • Дават ли ми автоматично архивиране на моя сайт?
 • Доставя ли се със SSD дискове?
 • Помагат ли да прехвърля уебсайта ми върху тях?
 • Кой е най-добрият хостинг план за WordPress сайт?

Когато приключите с четенето на това, ще разберете дали това е правилната уеб хостинг услуга, която можете да използвате и дали трябва да се регистрирате с тях или не.

Щраквайки върху тази връзка, вие получавате 50% отстъпка от цената на дребно на InMotion и може да хоства вашия уебсайт само $ 3,99 на месец.

Contents

Преглед на хостинг InMotion: Това ще научите

 1. Списък плюсове и минуси

Тук ще разгледам по-подробно за (или скок направо към или).

 1. Хостинг планове & цени

Тук ще разгледам и какво получавате и какви са характеристиките за всеки план.

 1. ЧЗВ

Тук ще отговоря на някои от най-много .

 1. Обобщение на прегледа на InMotion

Тук в моя ще ви кажа, че са добри или ако мисля, че сте по-добре да се запишете с конкурент.

Има много уеб хостинг услуги там и може да бъде трудно да пресеете през тях и да намерите такъв с план и функции, които работят най-добре за вас.

инмоция хостинг преглед

InMotion хостинг е добър вариант, защото се грижи за почти всички. Техният уеб хостинг услуга предлага няколко достъпни хостинг планове.

Те също така предоставят наистина добро време и полезно обслужване на клиентите, за да отговорят на всички въпроси, които може да имате по пътя.

По-долу ще очертая хостинг плановете, предлагани в моя преглед в inMotion, и ще се задълбоча в това, което ми е полезно за тяхната услуга, както и това, което мисля, че може да бъде по-добро.

Плюсове на хостинг на InMotion & Против

Ако се чудите за плюсовете и минусите, тогава ви разкривам.

Плюсове на хостинг на InMotion

Нека започнем, като разгледаме какви са плюсовете.

Поддръжка на клиенти

Ако сте имали предишен опит с уеб хост, знаете колко е лесно първоначално да игнорирате фактора за обслужване на клиенти. Но несъмнено ще имате някои проблеми и когато те се появят, имате нужда от надеждна и бърза поддръжка.

поддържа

Вашият бизнес съвсем буквално зависи от него, тъй като дори кратък проблем в уебсайта ви може да означава загуба на многобройни клиенти. В InMotion те имат много силни страни по отношение на поддръжката на клиентите:

Поддръжка, базирана в САЩ

Един от най-големите предимства при използването им е, че сте гарантирани да получите подкрепа, която е базирана в САЩ. Това означава по-бързо време за реакция, както и по-качествена грижа за клиентите.

Благодаря на всички за предложенията Току-що прекарах последните 4 часа в разглеждане на това, което изглежда като gazillion хостинг опции. След внимателно обмисляне (и отчасти поради бюджета на клиента и загърбване на голяма част), отидох с Inmotion хостинг. Стискам палци! https://t.co/DgcLtqlYEa

– Всеки ден край езерото (@EverydayLake) 14 декември 2018 г.

Освен това, клиентите, с които ще говорите, всъщност знаят. Целият помощен персонал трябва да има поне 160 часа вътрешно обучение преди да бъде разрешено да взаимодействат с клиентите.

Открих, че всъщност те имат необходимия опит за правилно справяне с вашите уникални проблеми и не разчитат само на скрипт за отстраняване на проблеми.

Страхотен процес на борда на борда

Те също имат фантастичен процес, за да започнете да използвате техните хостинг услуги. Особено, ако това е първият ви път, когато стартирате и работите със собствен уебсайт, това е основен бонус.

Изпращат серия от полезни бордови имейли за да ви помогне във всяка фаза на настройка на вашия уебсайт на техния сървър. Особено полезно е, че тези имейли са съобразени с вашия конкретен тип уебсайт и неговата основна цел, така че получавате подходящи инструкции за настройка.

Крайният резултат е, че този процес предотвратява много потенциални проблеми с поддръжката по пътя след настройването, защото той се грижи за тях в самото начало.

Множество канали за комуникация

Те също така предлагат многобройни пътища, чрез които да получите поддръжка на клиенти. Можете да направите чат на живо чрез уебсайта им изпратете електронна поща, използвайте традиционното билетна система, обаждане при използване Skype, или можете телефон в 888.321.ХОСТ (4678).

Намерих времето за реакция на всеки да бъде бързо. Можете да очаквате да получите необходимата подкрепа навреме, което е важно, тъй като всяка минута се брои.

24/7 поддръжка

Както всяка добра хостинг услуга, техният екип за поддръжка ще се погрижи за всички предизвикателства, пред които се сблъсквате, без значение колко трудно биха ви били – 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

Има много добри неща, които харесвам в хостинг InMotion. По-конкретно, поддръжката на клиенти е една от тях. През всичките ми години с тях – техническата им поддръжка никога не успява да ме впечатли. Служителите за поддръжка, с които говорих, винаги са били приятелски настроени, професионални и най-важното – знаещи. Ако предпочитате някой да се грижи за гърба ви, когато лайна удари вентилатора, IMH винаги е за вас. Джери Лоу – Тайната уеб хостинг разкри

InMotion хостинг ефективност & скорост

Техната поддръжка на клиенти не е единственото, в което InMotion хостингът се отличава. Скоростта и производителността на техните сървъри също са много впечатляващи.

Към днешна дата те никога не са имали основен прекъсване и са имали средна продължителност на 99,97%, което е доста благоприятно за услуга от техния размер. Всъщност те имат 99,9% гаранция за продължаване.

Освен това, за разлика от много други споделени уеб хостинг услуги, те не препродават своите сървъри. С други думи, те не позволяват да се хоства твърде много сайтове на един и същ сървър.

Вместо това те поддържат всеки сървър ограничен до това, с което законно може да се справи, което означава, че дори и няколко сайта да достигнат максимален трафик едновременно, сървърът може да се справи по-добре.

Освен горното има и редица по-уникални функции, които IMH използва, за да гарантира продължителност, бързина и сигурност за своите хостинг клиенти:

SSD дискове за всичките им сървъри

Първо, всеки един сървър се поддържа от SSD (Solid-State Drive) дискове, вместо от традиционно HDD (устройство с твърд диск).

защото SSD устройствата са базирани на чипове (немеханично), вместо на базата на диск, той е значително по-бърз при извличане на съхранените данни.

Това означава по-бързо време за зареждане и по-бързо извличане на данни за тези, които използват вашия уебсайт, което означава, че по-малко хора напускат сайта ви, защото отнема твърде много време.

ssd устройства

Според InMotion и вътрешни тестове те извършиха:

 • SSD дисковете се представят около 20 пъти по-бързо от HDD
 • SSD дисковете бяха в състояние да прокарат около 65% повече данни от сървъра
 • По време на високи заявки за входно / изходни данни, тези данни са нараснали до приблизително 95% в сравнение с HDD

Множество центрове за данни и зони с максимална скорост

Друг уникален елемент на InMotion е, че вместо да имат един център за данни, който обслужва цялата страна, те имат множество центрове за данни.

При закупуване на техните услуги можете да изберете местоположение, което най-добре ви обслужва (в зависимост от това откъде са по-голямата част от вашите клиенти или посетители).

За да видите кой център за данни работи най-добре за вашето местоположение, те дори имат тест за изтегляне на файлове, който можете да използвате на уебсайта им, за да сравните кой център ви предоставя по-бърза услуга!

зони за максимална скорост

Тъй като имат множество центрове за данни, те имат и това, което обобщават Зони с максимална скорост които се отнасят за географско местоположение в рамките на определен диапазон от техните центрове. Ако сте в тяхната зона с максимална скорост, те обещават, че вашият уебсайт и имейл могат да работят до 6 пъти по-бързо.

Силен фокус върху сигурността

Те се отнасят сериозно към сигурността, както искат следете сигурността на сървъра 24/7. Вашите уебсайтове са обхванати от DDoS защита, усъвършенствани системи за защитна стена като ModSecurity както и персонализирани правила за защитна стена.

Солидни функции на WordPress

Те предлагат управляван хостинг на WordPress във всички планове, по отношение на основните актуализации за автоматично инсталиране на WordPress и кръпките на общи дупки за сигурност.

управляван хостинг на wordpress

 • Всички сайтове на WordPress работят на a CloudLinux платформа с OptimumCache активиран.
 • Можете да изберете да имате WordPress е предварително инсталиран когато се регистрирате или можете да подадете заявка за прехвърляне на уебсайт след това.
 • Всички сайтове на WordPress се предлагат WP-CLI интеграция (инструмент за команден ред за управление на инсталиране на WordPress, което означава, че можете да актуализирате плъгини, да конфигурирате инсталация и много повече, без да използвате уеб браузър).
 • PHP 7 се предлага на хостинг на InMotion WordPress. PHP 7 помага на WordPress сайтовете да се справят с 2 до 3 пъти по-бързо спрямо предишни PHP версии.

InMotion хостинг предлага БЕЗПЛАТНИ частни SSL сертификати за всички планове за споделен бизнес, VPS хостинг и специален сървър. Клиентите на IMH вече могат лесно да защитят уебсайтовете си за безопасно сърфиране с едно щракване.

Характеристика:

 • SSL валидиран домейн
 • 256-битово криптиране
 • Осъществено от Comodo и cPanel
 • Безплатно автоматично обновяване на SSL

предлагане безплатни частни SSL сертификати е чудесен ход и перфектна задължителна работа за сайтове за електронна търговия, тъй като безплатният SSL сертификат ви позволява да приемате плащания и да извършвате онлайн транзакции без притеснения..

Безплатни резервни копия на уебсайтове

Освен силно обслужване на клиенти и висококачествено хостинг изпълнение, открих, че те имат и няколко други сериозни предимства, които трябва да разгледаме.

Едно от тях е, че предлагат безплатни резервни копия на уебсайтове. Не е рядкост хостинг услугите да извършват редовно архивиране, но е необичайно те да предлагат резервно извличане безплатно.

безплатни резервни копия на уебсайтове

Повечето хостинг услуги таксуват такса, когато се нуждаете от спешно архивиране, но InMotion не го прави.

Има няколко ограничения, които се прилагат към резервните копия, включени във вашия акаунт. Възстановяването на акаунта ви е безплатно, но ограничено до веднъж на всеки 4 месеца. Такса в размер на $ 49 ще се прилага за всички допълнителни възстановявания. Освен това, ако вашият сайт е по-голям от 10 GB, той няма да бъде архивиран автоматично.

Безплатна миграция на сайтове

Друг професионалист е, че ако премествате уебсайта си от една хостинг услуга към тяхната, те предлагат безплатна услуга за трансфер на уебсайтове. Техният уебсайт също обещава, че вашият уебсайт ще изпита нулев престой, когато извърши този трансфер.

безплатна миграция на уебсайтове

Има няколко предупреждения, които трябва да знаете. Миграцията на имейл акаунти е включена само при миграцията на cPanel. Миграциите, които не са cPanel, може да изискват ръчна миграция на имейл. Разходите могат да се прилагат за трансфери на уебсайтове, състоящи се от повече от 3 сайта и / или бази данни или повече от 5 GB данни.

гъвкавост

И накрая, за уеб хостинг услуга, която е, честно казано, толкова стара за своята индустрия, тя със сигурност не изостава от времето. Те предлагат много опции, които означават, че имате доста гъвкавост с уебсайта си.

Когато хоствате през тях, получавате отлични Интеграция на Google Приложения и поради техните многобройни партньорства с услугите за електронна търговия, можете също така да получите много поддръжка и интеграция на приложения.

Те също предлагат уникална услуга за Интеграция в WordPress, включително предварително инсталиране на WordPress като опция, когато купувате хостинг през тях.

Те също ви предоставят Безплатна реклама на стойност 250 долара. Получавате 100 щатски долара от Google AdWords кредити, 75 долара рекламни кредити за Bing и 75 долара Yahoo рекламни кредити, за да ви помогне да насочите качествен трафик към вашия уебсайт.

Мощен създател на уебсайтове

BoldGrid е името на техните първокласен уебсайт строител който е включен във всеки хостинг план. BoldGrid е лесен редактор за плъзгане и пускане ви позволява бързо да създавате зашеметяващи, отзивчиви уебсайтове, които се захранват от WordPress.

boldgrid web builder

BoldGrid е интуитивен и лесен за използване благодарение на функции като дизайн на влачене и пускане, безплатни предварително изградени и отзивчиви теми. Плюс това се предлага с функции като вградено SEO и организиране на сайт.

И за разлика от другите създатели на уебсайтове, той е напълно безплатен и имате 100% собственост и пълен контрол върху собствения си сайт.

InMotion хостинг минуси

И така, сега разгледах плюсовете, нека разгледаме някои от недостатъците на използването им.

Ценова точка

Вероятно най-големият минус е това цената е по-висока отколкото повечето други споделени хостинг услуги, предлагащи подобни услуги.

Вие обаче получавате това, за което плащате, и с опциите за обслужване на клиенти, и безплатно резервно копие & възстановяване, безплатни услуги за миграция и редица други безплатни приложения, вярвам, че те го компенсират в други области.

Годишен договор

Друг недостатък е, че когато закупите техните услуги, вие сте заключени в едногодишен договор. Това означава, че вземете малко хазарт, че ще бъдете доволни от него и ще си струва парите.

Те обаче предлагат много щедра 90-дневна гаранция за връщане на парите, така че в крайна сметка рискът не е твърде лош. Индустриалният стандарт е 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Гаранцията е особено нова, ако предплащате за цяла година, за да получите по-добри цени. Имайте предвид обаче, че гаранцията за връщане на пари не включва покупки на добавки, като SSL сертификати или регистрации на имена на домейни.

Ограничение за брой сайтове

Друг минус, който открих, е, че клиентите обикновено са ограничени до броя на уебсайтовете, които могат да бъдат хоствани в един единствен акаунт. Това обаче е само за пакетите Launch and Power (Pro пакетът позволява неограничени сайтове за addon).

Така че, ако вашият план е да управлявате значителен брой уебсайтове, може да се наложи да обмислите различен хост или просто да сте готови да платите малко повече за Pro пакета. Но ако ви трябват само няколко сайта, това изобщо не трябва да ви влияе.

Бавна настройка на акаунта

Те имат строги политики за предотвратяване на измами (което е добро нещо) и всички нови клиенти трябва да потвърдят покупката си чрез хостинг чрез преминаване през процес на проверка на телефона.

Но вашият хостинг акаунт ще бъде активиран още същия работен ден.

Потвърждаването на акаунта ви е безпроблемно и без притеснение, но това означава, че няма да можете да получите незабавен достъп до хостинг акаунта си и може да бъде неудобно за някои потребители, особено за жителите извън САЩ.

InMotion хостинг планове & Цени

InMotion хостинг предлага гама хостинг услуги от VPS и специализирани сървъри, до облачен и WordPress хостинг. Но тук ще покрия само техните споделени уеб хостинг пакети.

Те предлагат 3 споделени уеб хостинг плана: Стартиране, Power и Pro.

планове за хостинг на инмоции

Ето основните характеристики на всеки хостинг план:

План за стартиране на InMotion

 • Хоствайте до 2 уебсайта
 • Неограничен дисково пространство и честотна лента
 • 2 MySQL & PostgreSQL бази данни
 • Безплатен трансфер и настройка на уебсайтове
 • Безплатни ежедневни резервни копия на уебсайтове
 • Технология Max Speed ​​Zone
 • Основна поддръжка, базирана в САЩ
 • Защита от злонамерен софтуер и електронна поща
 • 90-дневна гаранция за връщане на парите

InMotion Power план

 • Хоствайте до 6 уебсайта
 • Неограничено дисково пространство и честотна лента
 • 50 MySQL & PostgreSQL бази данни
 • Безплатен трансфер и настройка на уебсайтове
 • Безплатни ежедневни резервни копия на уебсайтове
 • Готови за електронна търговия колички за пазаруване с едно кликване
 • Технология Max Speed ​​Zone
 • Основна поддръжка, базирана в САЩ
 • Включен е споделен SSL сертификат
 • Защита от злонамерен софтуер и електронна поща
 • 90-дневна гаранция за връщане на парите

InMotion Pro план

 • Хоствайте неограничени уебсайтове
 • Неограничено дисково пространство и честотна лента
 • Неограничен MySQL & PostgreSQL бази данни
 • Безплатен трансфер и настройка на уебсайтове
 • Безплатни ежедневни резервни копия на уебсайтове
 • Готови за електронна търговия колички за пазаруване с едно кликване
 • Технология Max Speed ​​Zone
 • Професионална поддръжка на ниво САЩ
 • Включен е споделен SSL сертификат
 • Защита от злонамерен софтуер и електронна поща
 • 90-дневна гаранция за връщане на парите

Сравнение на хостинг план

Кой хостинг план трябва да получа?

Ето сравнение на хостинг на InMotion Стартиране срещу мощност, и Power срещу Pro, където очертавам кои са основните разлики между споделените пакети за бизнес хостинг Launch, Power и Pro.

InMotion Hosting Launch vs. Power Review

Очевидната разлика между плана Launch и Power е, разбира се, цената. Планът за стартиране е входното ниво на InMotion и следователно най-евтиният му споделен хостинг план.

С Power Power план можете хост до 6 уебсайта и планът идва електронната търговия е готова с инсталационни колички с едно щракване за WooCommerce, PrestaShop, Magento, OpenCart, osCommerce и DrupalCommerce. Планът за захранване също ви дава a споделен SSL сертификат.

Трябва да помислите за избор на план за захранване, ако:

 • Искате да можете да хоствате 6, вместо 2, уебсайтове
 • Инсталирани сте електронна търговия и пазарски колички
 • Искате безплатен споделен SSL сертификат

InMotion хостинг мощност срещу Pro преглед

Има няколко разлики между Power и Pro плана. Про планът предлага почти неограничено всичко (уебсайтове, домейни, бази данни и т.н. и Про планът ви дава информация 4 пъти повече ресурси както и допълнителни функции като подкрепа на ниво.

Ако искате да разширите и да хоствате повече уебсайтове (повече от 6 уебсайта, които планът за захранване позволява), тогава Pro планът ще бъде по-добра опция за вас.

Трябва да помислите за избора на Pro план, ако:

 • Искате “неограничено” всичко
 • Искате сървър с повече ресурси
 • Искате подкрепа на ниво про-ниво

Кой план за хостинг на InMotion е най-подходящ за вас?

Сега се надяваме да сте в по-добра позиция да изберете правилния споделен хостинг план от InMotion. Не забравяйте, че винаги можете да отидете на ниво и да надстроите до по-висок хостинг план, ако се нуждаете от повече ресурси и функции.

Въз основа на моя личен опит, ето моята препоръка за вас:

 • Препоръчвам ви да се регистрирате с плана за стартиране, ако стартирате и възнамерявате да стартирате основен уебсайт.
 • Препоръчвам ви да се регистрирате с Power Plan, ако възнамерявате да стартирате a WordPress, друга CMS или електронна търговия захранван сайт.
 • Препоръчвам ви да се регистрирате с плана Pro, ако възнамерявате да стартирате WordPress, друг CMS или сайт за електронна търговия, но имате нужда повече ресурси и функции.

често задавани въпроси

Тук ще намерите отговори на някои от най-често срещаните въпроси за IMH.

Какво е InMotionHosting.com?

InMotion Hosting е компания за уеб хостинг, която е основана през 2001 г. Има офиси в Лос Анджелис, Калифорния и Вирджиния Бийч, Вирджиния, Съединените щати, а компанията има два центъра за данни: един в Лос Анджелис и един в Хердон, Вирджиния. Inmotion хостинг е оценен с A + от Better Business Bureau. Официалният им уебсайт е: https://www.inmotionhosting.com

Какви методи на плащане приема InMotion хостинг?

Приемане на плащания с кредитна карта (Visa, MasterCard, American Express и Discover), както и плащане чрез чек и паричен превод. Плащането чрез PayPal обаче не е опция.

Каква техническа помощ предоставят?

Те предлагат поддръжка, базирана в САЩ чрез телефон, имейл по Skype и чат на живо. Поддръжката е на разположение 24/7/365. Можете също да ги туитвате на @inmotioncares. Те също имат YouTube канал, който е пълен с добри видео уроци.

Какво са InMotion хостинг сървъри на имена?

Техните сървъри за имена са: NS1.INMOTIONHOSTING.COM – IP 74.124.210.242 и NS2.INMOTIONHOSTING.COM – IP 70.39.150.2

Колко време отнема да активирам хостинг акаунта си?

Вашият акаунт ще бъде активиран в същия работен ден, в който направите поръчката си. Но всички нови клиенти трябва да потвърдят покупката си от хостинг чрез процес на проверка на телефона.

Предлага ли InMotion хостинг безплатен домейн?

Не, те не предлагат безплатно име на домейн с техните уеб хостинг планове.

Имат ли гаранция за връщане на парите?

InMotion хостинг предлага щедра 90-дневна гаранция за връщане на парите (само 97-дневната гаранция на DreamHost е по-щедра) за нови поръчки (не за подновяване). Ако по никакъв начин не сте доволни от обслужването им, те ще възстановят всички такси за хостинг, без зададени въпроси. Гаранцията не се прилага за добавки за покупки като имена на домейни или SSL сертификати.

Ще хости ли InMotion хостинг моя уебсайт от друг уеб хост?

Да, те ще мигрират вашия уебсайт към тях. Разходите могат да се прилагат за трансфери на уебсайтове, състоящи се от повече от 3 сайта и / или бази данни или повече от 5 GB данни.

Предлага ли InMotion хостинг автоматично архивиране?

Да, те извършват архивиране на всички уебсайтове под 10GB. Има допълнителни опции за архивиране за уебсайтове над 10 GB, достъпни при поискване. Възстановяването на уебсайта Ви е безплатно, но ограничено до веднъж на 4 месеца. Такса в размер на $ 49 ще се прилага за всички допълнителни възстановявания.

Предлага ли InMotion хостинг безплатни SSL сертификати?

Да, всички техни споделени хостинг планове идват с достъп до споделени SSL безплатни частни SSL сертификати за всички планове за споделен бизнес, VPS хостинг и специален сървър (от 28 юли 2017 г.).

Добре ли са отзивите за хостинг на InMotion за Reddit и Quora?

Да, в по-голямата си част Quora и Reddit са едновременно добро място за четене на отзиви от реални хора и клиенти за InMotion. Можете да прочетете отзиви за Reddit и за Quora. Можете също да намерите отзиви от клиенти на Yelp и TrustPilot.

Има ли добри алтернативи за хостинг на InMotion?

Да, има няколко, но вярвам, че InMotion хостингът е солиден доставчик на уеб хостинг. След това отново трябва да направите свои собствени изследвания и да погледнете и други уеб хостинг услуги. Две добри алтернативи на InMotion хостинг си струва да разгледаме A2 хостинг и SiteGround.

Къде мога да намеря кодове на купони на InMotion хостинг?

InMotion хостинг не предлага никакви кодове за отстъпки чрез уебсайтове на трети страни. Въпреки това те редовно провеждат различни промоции и продажби и най-добре е да посетите www.inmotionhosting.com за законни купони и промо кодове.

Препоръчвам ли хостинг InMotion?

Да, аз ги препоръчвам.

Времената, в които съм ги използвал, установих, че е солиден уеб хост. Те осигуряват отлична грижа за клиентите, солидна продължителност на работа и висока производителност и богат на споделен хостинг, в голяма степен поради факта, че той е базиран в САЩ и има множество центрове за данни, които позволяват бързо зареждане на уебсайтове.

InMotion хостингът също надхвърля очакванията с добра част от безплатните си услуги и добавени функции. И накрая, с разнообразие от пакети и възможности за добавяне, те са готови да обслужват голямо разнообразие от видове и цели на уебсайтове.

Това е краят на този преглед на хостинг InMotion и ако все още седите на оградата за регистрацията, не забравяйте, че предлагат на всеки клиент без въпроси 90-дневна гаранция за връщане на парите.

Щраквайки върху тази връзка, вие получавате 50% отстъпка от препоръчителната цена на дребно на InMotion и можете да хоствате сайта си само за $ 3,99 на месец.

Разкриване на FTC: За да получите най-евтината възможна цена, ще спечеля малка комисионна, ако решите да подпишете, използвайки моите връзки за преглед на хостинг InMotion.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me