InMotion Hosting gjennomgang

Med bokstavelig talt tusenvis av webhoteller der ute, kan du sannsynligvis forvente at de nyere vil tilby mer innovative og bedre funksjoner. Det kan derfor komme som en overraskelse å lære at en av de raskest voksende, mest respekterte og mest pålitelige webvertene også er en av de eldste, og det er: InMotion Hosting.


InMotion Hosting ble grunnlagt i 2001 og har posisjonert seg som et pålitelig webhotell som leverer pålitelig ytelse for hosting i forretningsklasse. InMotion gir en perfekt blanding av lav pris og teknisk innovasjon, Du kan forvente utmerket oppetid, hastighet, ytelse og tekniske funksjoner når du registrerer deg og blir kunde. Denne gjennomgangen fra InMotion Hosting tar sikte på å komme inn på alle detaljene og gi deg alle fordeler og ulemper.

Kundesupport, Max Speed ​​Zone-teknologi og $ 3,99 / måned-pris er de tre viktigste tingene folk liker mest med dem.

anmeldelser på twitterGode ​​og dårlige rangeringer på Twitter

I denne InMotion Hosting-gjennomgangen skal jeg fortelle deg om det virkelig er tilfelle.

Her skal jeg se nærmere på fordeler og ulemper med denne hosting-tjenesten for å se hvordan den lever opp til sitt rykte som en pålitelig webhotell som kan håndtere alle dine webhotellbehov for din voksende online virksomhet..

Gi meg 10 minutter av tiden din, så vil jeg gi deg all nødvendig informasjon om InMotion, og jeg svarer på spørsmål som.

 • Hvor mye koster InMotion Hosting?
 • Hva er forskjellen mellom de forskjellige planene?
 • Får du å velge en serverplassering?
 • Hva er fordeler og ulemper ved å bruke dem?
 • Gir de meg automatiske sikkerhetskopier av nettstedet mitt?
 • Kommer det med SSD-stasjoner?
 • Hjelper de å overføre nettstedet mitt til dem?
 • Hvilken er den beste hostingplanen for et WordPress-nettsted?

Når du er ferdig med å lese dette vil du vite om dette er den riktige webhotellstjenesten du kan bruke, og om du skulle registrere deg hos dem eller ikke.

Ved å klikke på denne lenken, får du 50% AV av InMotion sin utsalgspris og kan kun være vert for nettstedet ditt for 3,99 dollar i måneden.

Contents

InMotion Hosting-anmeldelse: Dette er hva du vil lære

 1. Liste over fordeler og ulemper

Her skal jeg gå nærmere inn på (eller hoppe rett til eller).

 1. Hosting planer & priser

Her vil jeg dekke og hva du får og hva funksjonene er for hver plan.

 1. FAQ

Her skal jeg svare på noe av det mest .

 1. Sammendrag av InMotion Review

Her i min skal jeg fortelle deg at de er flinke, eller hvis jeg tror du har det bedre å registrere deg hos en konkurrent.

Det er mange webhotell der ute, og det kan være vanskelig å sile gjennom dem og finne en med en plan og funksjoner som fungerer best for deg.

inmotion hosting gjennomgang

InMotion Hosting er et godt alternativ fordi det henvender seg til omtrent alle. Deres webhotell tilbyr flere rimelige hostingplaner.

De tilbyr også veldig god oppetid og nyttig kundeservice for å svare på spørsmål du måtte ha underveis.

Nedenfor vil jeg skissere vertsplanene som tilbys i min inMotion-gjennomgang, og gå nærmere inn på hva jeg synes er nyttig om tjenesten deres, så vel som hva jeg tror kan være bedre.

Pros for InMotion Hosting & Ulemper

Hvis du lurer på hva fordeler og ulemper er, så har jeg deg dekket.

Pros for InMotion Hosting

La oss begynne med å se på hva proffene er.

Kundeservice

Hvis du har hatt noen tidligere erfaring med en webvert, vet du hvor enkelt det er å begynne å ignorere kundeservicefaktoren. Men utvilsomt vil du ha noen problemer, og når de vokser opp, trenger du pålitelig og rask støtte.

Brukerstøtte

Virksomheten din er bokstavelig talt avhengig av den, siden selv en kort feil på nettstedet ditt kan bety tap av mange kunder. Hos InMotion har de mange styrker når det gjelder kundesupport:

U.S.-basert støtte

En av de største fordelene ved å bruke dem er at du garantert får støtte som er basert i USA. Dette betyr raskere responstid i tillegg til kundebehandling av høyere kvalitet.

Takk for forslagene. Jeg har nettopp brukt de siste fire timene på å se på hva som virker som et vertsalternativer for gazillion. Etter nøye overveielse (og delvis på grunn av klientbudsjett og mye ulempe), gikk jeg med Inmotion Hosting. Fingrene krysset! https://t.co/DgcLtqlYEa

– Every Day by the Lake (@EverydayLake) 14. desember 2018

I tillegg er kundens reps som du vil snakke med faktisk kunnskapsrike. Det kreves at alt støttepersonell har minst 160 timer intern trening før de får lov til å samhandle med kundene.

Jeg har funnet ut at de faktisk har den kompetansen som kreves for å håndtere de unike problemene dine ordentlig, og er ikke bare avhengig av et feilsøkingsskript.

Stor ombordprosess

De har også en fantastisk prosess for å komme i gang med å bruke hosting-tjenestene deres. Spesielt hvis dette er første gang du får ditt eget nettsted opp og kjører, er dette en stor bonus.

De sender en rekke nyttige ombord e-post for å hjelpe deg med hver fase av å sette opp nettstedet ditt på serveren deres. Det som er spesielt nyttig er at disse e-postene er skreddersydd til den spesifikke typen nettsted og hovedformålet, slik at du får relevante installasjonsinstruksjoner.

Sluttresultatet er at denne prosessen forhindrer mange potensielle støtteproblemer nede i veien etter at du har satt opp, fordi den tar vare på dem helt i starten..

Flere kommunikasjonskanaler

De tilbyr også mange veier for å få kundestøtte. Du kan gjøre en live chat via nettstedet deres, send en e-post, bruk det tradisjonelle billettsystem, ring inn med Skype, eller det kan du telefon i 888.321.HOST (4678).

Jeg har funnet at responstiden for hver er rask. Du kan forvente å få den støtten du trenger på en riktig måte, noe som er viktig siden hvert minutt teller.

24/7 support

Som enhver god hosting-tjeneste, vil deres supportteam ta seg av alle utfordringene du møter, uansett hvor vanskelige de kan være – 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Det er mange gode ting jeg liker med InMotion Hosting. Spesielt kundesupport er en av dem. Gjennom årene med dem – deres teknologiske støtte klarer aldri å imponere meg. Supportstabene jeg snakket med var alltid vennlige, profesjonelle og viktigst av kunnskapsrike. Hvis du foretrekker å ha noen som passer på ryggen når dritten treffer viften, er IMH alltid der for deg. Jerry Low – Web Hosting Secret avslørt

InMotion Hosting-ytelse & Hastighet

Kundesupporten deres er ikke det eneste InMotion Hosting utmerker seg med. Hastigheten og ytelsen til serverne deres er også veldig imponerende.

Til dags dato har de aldri hatt et stort strømbrudd, og de har en gjennomsnittlig oppetid på 99,97%, noe som er ganske bra for en tjeneste av deres størrelse. Faktisk har de en 99,9% oppetidsgaranti på plass.

I motsetning til mange andre delte webhotelltjenester der ute, selger de ikke over sine servere. Med andre ord tillater de ikke at for mange nettsteder blir vert på samme server.

I stedet holder de hver server begrenset til hva den legitimt kan håndtere, noe som betyr at selv om flere nettsteder treffer topptrafikk på samme tid, kan serveren takle det bedre.

I tillegg til ovenstående er det en rekke mer unike funksjoner som IMH bruker for å sikre oppetid, hastighet og sikkerhet for hostingkundene:

SSD-stasjoner for alle serverne deres

For det første støttes hver enkelt server av SSD-stasjoner (Solid-State Drive), i stedet for en tradisjonell HDD-stasjon (harddiskstasjon).

Fordi SSD-stasjoner er brikkebaserte (ikke-mekanisk), i stedet for diskbasert, går det betydelig raskere med å hente lagrede data.

Dette betyr raskere lastetid og raskere innhenting av data for de som bruker nettstedet ditt, noe som betyr at færre forlater nettstedet ditt fordi det tar for lang tid.

ssd-stasjoner

I følge InMotion og intern testing utførte de:

 • SSD-er fungerer omtrent 20 ganger raskere enn HDD-er
 • SSD-er klarte å presse gjennom 65% mer data fra serveren
 • I tider med høye I / O-forespørsler, steg disse datatallene til omtrent 95% sammenlignet med HDD-er

Flere datasentre og Maks hastighetssoner

Et annet unikt element i InMotion er at i stedet for å ha ett datasenter som betjener hele landet, har de flere datasentre.

Når du kjøper tjenestene deres, velger du et sted som best tjener deg (basert på hvor hoveddelen av kundene eller besøkende er fra).

For å se hvilket datasenter som fungerer best for din beliggenhet, har de til og med en nedlastingstest du kan bruke på nettstedet deres for å sammenligne hvilket senter som gir deg raskere service!

maks hastighetssoner

Fordi de har flere datasentre, har de også det de dubber Maks hastighetssoner som refererer til geografiske steder innenfor et bestemt område av sine sentre. Hvis du er innenfor Max Speed ​​Zone deres, lover de at nettstedet og e-posten din kan kjøre opptil 6 ganger raskere.

Sterkt fokus på sikkerhet

De tar sikkerhet på alvor som de vil overvåke serversikkerhet 24/7. Nettstedene dine er dekket av DDoS-beskyttelse, avanserte brannmursystemer som ModSecurity samt tilpassede brannmurregler.

Solide WordPress-funksjoner

De tilbyr administrert WordPress hosting på alle planer, med tanke på kjerneoppdateringer av WordPress automatisk installasjonsprogram og oppdatering av vanlige sikkerhetshull.

administrert wordpress hosting

 • Alle WordPress-nettsteder kjører på en Cloud plattform med OptimumCache aktivert.
 • Du kan velge å ha det WordPress forhåndsinstallert når du registrerer deg, eller du kan sende inn en forespørsel om overføring av nettsteder etterpå.
 • Alle WordPress-nettsteder leveres WP-CLI-integrasjon (et kommandolinjeverktøy for å administrere WordPress-installasjon, noe som betyr at du kan oppdatere plugins, konfigurere installasjon og mye mer, uten å bruke en nettleser).
 • PHP 7 er tilgjengelig på InMotion WordPress hosting. PHP 7 hjelper WordPress-nettsteder med å utføre så mye som to til tre ganger raskere kontra tidligere PHP-versjoner.

InMotion Hosting tilbyr GRATIS private SSL-sertifikater på alle Shared Business Hosting, VPS Hosting og Dedicated Server-planer. IMH-kunder kan nå enkelt sikre sine nettsteder for sikker surfing med et enkelt klikk.

Funksjoner:

 • Domenet validert SSL
 • 256-biters kryptering
 • Drevet av Comodo og cPanel
 • Gratis automatisk SSL-fornyelse

å tilby gratis private SSL-sertifikater er et flott trekk, og perfekt must-have for netthandelssteder, ettersom et gratis SSL-sertifikat lar deg godta betalinger og fullføre online transaksjoner uten bekymring.

Gratis sikkerhetskopiering av nettsteder

I tillegg til sterk kundeservice og hostingytelse av høy kvalitet, har jeg funnet ut at de har noen få andre alvorlige fordeler å vurdere.

En av disse er at de tilbyr gratis sikkerhetskopiering av nettstedet. Det er ikke uvanlig at hostingtjenester regelmessig utfører sikkerhetskopier, men det er uvanlig at de tilbyr henting av sikkerhetskopier gratis.

gratis sikkerhetskopiering av nettstedet

De fleste hosting-tjenester krever et gebyr når du trenger en sikkerhetskopi, men InMotion gjør det ikke.

Det er par grenser som gjelder sikkerhetskopiene som følger med kontoen din. Å gjenopprette kontoen din er gratis, men begrenset til hver fjerde måned. Et gebyr på $ 49 vil gjelde for eventuelle ytterligere restaureringer. Hvis nettstedet ditt er større enn 10 GB, sikkerhetskopieres det ikke automatisk.

Gratis nettstedmigrering

En annen proff er at hvis du flytter nettstedet ditt fra en hostingtjeneste til deres, tilbyr de en gratis nettstedoverføringstjeneste. Nettstedet deres lover også at nettstedet ditt vil oppleve null driftsstans når de utfører denne overføringen.

gratis migrering av nettsteder

Det er et par advarsler du bør være klar over. Migrering av e-postkontoer er bare inkludert i cPanel-overføringer. Ikke-cPanel-overføringer kan kreve at e-post migreres manuelt. Kostnader kan påløpe ved overføring av nettsteder som består av mer enn 3 nettsteder og / eller databaser eller mer enn 5 GB data.

fleksibilitet

Til slutt, for en webhotell som ærlig talt er så gammel for sin bransje, henger den absolutt ikke etter tidene. De tilbyr mange alternativer som betyr at du har ganske mye fleksibilitet med nettstedet ditt.

Når du vert gjennom dem, blir du utmerket Google App-integrasjon og på grunn av de mange partnerskapene deres med netthandelstjenester, kan du også få mye e-handelsstøtte og applikasjonsintegrasjon.

De tilbyr også en unik tjeneste for WordPress-integrasjon, inkludert en forhåndsinstallasjon av WordPress som et alternativ når du kjøper hosting gjennom dem.

De gir deg også Gratis annonsering verdt $ 250. Du får $ 100 av Google AdWords-kreditter, $ 75 for Bing-annonseringskreditter og $ 75 for Yahoo-annonseringskreditter, for å hjelpe deg med å drive kvalitetstrafikk til nettstedet ditt.

Kraftig nettstedbygger

BoldGrid er navnet på deres premium nettsted-byggherre som følger med hver hostingplan. BoldGrid er en enkel dra-og-slipp-redigerer som lar deg raskt bygge fantastiske, responsive nettsteder som drives av WordPress.

boldgrid nettsted byggherre

BoldGrid er intuitiv og enkel å bruke takket være funksjoner som dra og slipp design, gratis forhåndsbygde og responsive temaer. I tillegg kommer det med funksjoner som innebygd SEO og iscenesettelse av nettsteder.

Og i motsetning til andre nettstedbyggere, er det helt gratis, og du har 100% eierskap og fullstendig kontroll over ditt eget nettsted.

InMotion Hosting Cons

Så nå har jeg vurdert proffene, la oss se på noen av ulempene ved å bruke dem.

Prispunkt

Sannsynligvis den største ulempen er at det prispunktet er høyere enn de fleste andre delte hostingtjenester som tilbyr lignende tjenester.

Imidlertid får du det du betaler for, med kundeservicealternativene, og gratis sikkerhetskopiering & gjenopprette, gratis migrasjonstjenester og en rekke andre gratis applikasjoner, tror jeg at de gjør opp for det på andre områder.

År lang kontrakt

En annen ulempe er at når du kjøper tjenestene deres, du er innelåst i en årelang kontrakt. Dette betyr at du tar litt av en gamble om at du vil være fornøyd med det, og at det vil være verdt pengene.

Imidlertid tilbyr de en veldig sjenerøs 90-dagers pengene tilbake-garanti, så til syvende og sist er risikoen ikke så dårlig. Bransjestandard er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Garantien er spesielt trygg på nytt hvis du forskuddsbetaler i et helt år for å få bedre priser. Vær imidlertid oppmerksom på at pengene-tilbake-garantien ikke inkluderer tilleggskjøp som SSL-sertifikater eller domenenavnsregistreringer.

Grense for antall nettsteder

Et annet negativt som jeg fant er at kundene vanligvis er begrenset til antall nettsteder de kan være vert for på en enkelt konto. Dette er imidlertid bare tilfellet for start- og kraftpakkene (Pro-pakken gir mulighet for ubegrensede tilleggsnettsteder).

Så hvis planen din er å drive et betydelig antall nettsteder, kan det hende du må vurdere en annen vert, eller bare være forberedt på å betale litt mer for Pro-pakken. Men hvis du bare trenger et par nettsteder, bør dette ikke virkelig påvirke deg i det hele tatt.

Tregt kontooppsett

De har en strenge retningslinjer for forebygging av svindel (som er en god ting), og alle nye kunder må bekrefte sitt hostingkjøp ved å gå gjennom en bekreftelsesprosess for telefon.

Men hostingkontoen din blir aktivert samme virkedag.

Bekreftelse av kontoen din er problemfri og bekymringsfri, men dette betyr at du ikke vil kunne få tilgang til hostingkontoen din umiddelbart, og det kan være upraktisk for noen brukere, spesielt for ikke-amerikanske innbyggere.

InMotion Hosting Plans & prisene

InMotion Hosting tilbyr en rekke hosting-tjenester fra VPS og dedikerte servere, til sky- og WordPress-hosting. Men her skal jeg bare dekke de delte webhotellpakkene.

De tilbyr 3 delte webhotellplaner: Lansering, Power og Pro.

inmotion hosting planer

Her er hovedfunksjonene i hver hostingplan:

InMotion-lanseringsplan

 • Vert for opptil 2 nettsteder
 • Ubegrenset diskplass og båndbredde
 • 2 MySQL & PostgreSQL-databaser
 • Gratis nettstedoverføring og oppsett
 • Gratis daglige sikkerhetskopier av nettsteder
 • Max Speed ​​Zone-teknologi
 • Grunnleggende USA-basert støtte
 • Malbeskyttelse og e-postbeskyttelse mot spam
 • 90-dagers pengene-tilbake-garanti

InMotion Power plan

 • Vert for opptil 6 nettsteder
 • Ubegrenset diskplass og båndbredde
 • 50 MySQL & PostgreSQL-databaser
 • Gratis nettstedoverføring og oppsett
 • Gratis daglige sikkerhetskopier av nettsteder
 • E-handel klare 1-klikk handlekurver
 • Max Speed ​​Zone-teknologi
 • Grunnleggende USA-basert støtte
 • Delt SSL-sertifikat er inkludert
 • Malbeskyttelse og e-postbeskyttelse mot spam
 • 90-dagers pengene-tilbake-garanti

InMotion Pro-plan

 • Vert ubegrenset nettsteder
 • Ubegrenset diskplass og båndbredde
 • Ubegrenset MySQL & PostgreSQL-databaser
 • Gratis nettstedoverføring og oppsett
 • Gratis daglige sikkerhetskopier av nettsteder
 • E-handel klare 1-klikk handlekurver
 • Max Speed ​​Zone-teknologi
 • USA-basert støtte på pro nivå
 • Delt SSL-sertifikat er inkludert
 • Malbeskyttelse og e-postbeskyttelse mot spam
 • 90-dagers pengene-tilbake-garanti

Sammenligning av vertsplan

Hvilken hostingplan skal jeg få?

Her er en sammenligning av InMotion Hosting Start vs Power, og Power vs Pro, der jeg skisserer hva nøkkelforskjellene er mellom de delte forretningshotellpakkene for lansering, kraft og Pro.

InMotion Hosting Launch vs. Power Review

Den åpenbare forskjellen mellom lanserings- og kraftplanen er selvfølgelig prisen. Lanseringsplanen er InMotion sitt inngangsnivå og derfor den billigste delte hostingplanen.

Med Power-planen kan du det er vert for opptil 6 nettsteder og planen kommer netthandel klar med ett-klikk handlekurvinstallasjoner for WooCommerce, PrestaShop, Magento, OpenCart, osCommerce og DrupalCommerce. Power-planen gir deg også en delt SSL-sertifikat.

Du bør vurdere å velge strømplan hvis:

 • Du vil kunne være vert for 6, i stedet for 2 nettsteder
 • Du har e-handel og handlekurver installert
 • Du vil ha et gratis delt SSL-sertifikat

InMotion Hosting Power vs. Pro Review

Det er et par forskjeller mellom Power og Pro-planen. Pro-planen byr på nesten ubegrenset med alt (nettsteder, domener, databaser osv. og Pro Plan gir deg om 4x flere ressurser samt tilleggsfunksjoner som støtte på pro-nivå.

Hvis du ønsker å utvide og være vert for flere nettsteder (mer enn 6 nettsteder som Power-planen tillater), ville Pro-planen være et bedre alternativ for deg.

Du bør vurdere å velge Pro-plan hvis:

 • Du vil ha “ubegrenset” alt
 • Du vil ha en server med mer ressurser
 • Du vil ha støtte på pro-nivå

Hvilken InMotion Hosting-plan er best for deg?

Nå er du forhåpentligvis i en bedre posisjon til å velge riktig delt hostingplan fra InMotion. Husk at du alltid kan gå opp et nivå og oppgradere til en høyere hostingplan hvis du trenger mer ressurser og funksjoner.

Basert på min personlige erfaring, er her min anbefaling for deg:

 • Jeg anbefaler at du melder deg på lanseringsplanen hvis du starter og har tenkt å kjøre en grunnleggende nettsted.
 • Jeg anbefaler at du registrerer deg med Power-planen hvis du har tenkt å kjøre en WordPress, annen CMS eller netthandel drevet nettsted.
 • Jeg anbefaler at du registrerer deg med Pro-planen hvis du har tenkt å kjøre et WordPress, annet CMS eller e-handelssted, men trenger flere ressurser og funksjoner.

ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene om IMH.

Hva er InMotionHosting.com?

InMotion Hosting er et webhotellfirma som ble grunnlagt i 2001. Det har kontorer i Los Angeles, CA og Virginia Beach, VA, i USA, og selskapet har to datasentre: en i Los Angeles, og en i Herndon, Virginia. Inmotion Hosting er rangert som A + av Better Business Bureau. Deres offisielle nettsted er: https://www.inmotionhosting.com

Hvilke betalingsmetoder godtar InMotion Hosting?

Godta kredittkortbetalinger (Visa, MasterCard, American Express og Discover), samt betaling via sjekk og postanvisning. Betaling via PayPal er imidlertid ikke et alternativ.

Hvilken teknisk support gir de?

De tilbyr USA-basert støtte via telefon, Skype-e-post og live chat. Support er tilgjengelig 24/7/365. Du kan også tweet dem på @inmotioncares. De har også en YouTube-kanal som er fullpakket med gode videoopplæringer.

Hva er InMotion Hosting-navneservere?

Deres navneservere er: NS1.INMOTIONHOSTING.COM – IP 74.124.210.242 og NS2.INMOTIONHOSTING.COM – IP 70.39.150.2

Hvor lang tid tar det å aktivere hostingkontoen min?

Kontoen din blir aktivert samme virkedag som du legger inn bestillingen. Men alle nye kunder må bekrefte hostingkjøpet via en telefonverifiseringsprosess.

Tilbyr InMotion Hosting et gratis domene?

Nei, de tilbyr ikke et gratis domenenavn med sine webhotellplaner.

Har de en pengene-tilbake-garanti?

InMotion Hosting tilbyr en sjenerøs 90-dagers pengene-tilbake-garanti (bare DreamHosts 97-dagers garanti er mer sjenerøs) for nye bestillinger (ikke fornyelser). Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten deres på noen måte, vil de tilbakebetale alle hostingkostnader uten spørsmål. Garantien gjelder ikke for tilleggskjøp som domenenavn eller SSL-sertifikater.

Vil InMotion Hosting overføre nettstedet mitt fra en annen webhotell?

Ja, de vil migrere nettstedet ditt til dem. Kostnader kan påløpe ved overføring av nettsteder som består av mer enn 3 nettsteder og / eller databaser eller mer enn 5 GB data.

Tilbyr InMotion Hosting automatiske sikkerhetskopier?

Ja, de utfører sikkerhetskopier av alle nettsteder under 10 GB. Det er flere alternativer for sikkerhetskopiering for nettsteder over 10 GB, tilgjengelig på forespørsel. Å gjenopprette nettstedet ditt er gratis, men begrenset til hver fjerde måned. Et gebyr på $ 49 vil gjelde for eventuelle ytterligere restaureringer.

Tilbyr InMotion Hosting gratis SSL-sertifikater?

Ja, alle de delte hostingplanene deres har tilgang til delte SSL-sertifikat gratis private SSL-sertifikater på alle Shared Business Hosting, VPS Hosting og Dedicated Server-planer (fra 28. juli 2017).

Er InMotion Hosting-anmeldelser på Reddit og Quora noe bra?

Ja for det meste er Quora og Reddit begge gode steder å lese anmeldelser fra virkelige mennesker og kunder om InMotion. Du kan lese anmeldelser på Reddit og på Quora. Du kan også finne kundevurderinger på Yelp og TrustPilot.

Er det noen gode InMotion Hosting-alternativer?

Ja det er et par, men jeg tror InMotion Hosting er en solid webhotellleverandør å gå sammen med. Så igjen, bør du gjøre din egen undersøkelse og se på andre webhotelltjenester der ute også. To gode alternativer til InMotion Hosting som er verdt å se nærmere på er A2 Hosting og SiteGround.

Hvor kan jeg finne InMotion Hosting-kupongkoder?

InMotion Hosting tilbyr ingen rabattkoder gjennom tredjeparts nettsteder. Imidlertid kjører de regelmessig forskjellige kampanjer og salg, og du kan best besøke www.inmotionhosting.com for lovlige kuponger og kampanjekoder..

Anbefaler jeg InMotion Hosting?

Ja, jeg anbefaler dem.

De gangene jeg har brukt dem, har jeg funnet at det er en solid webvert. De gir utmerket kundebehandling, solid oppetid og høy ytelse og har rik delt hosting, i stor grad på grunn av det faktum at det er U.S.-basert og har flere datasentre som gjør det mulig å laste nettsteder raskt.

InMotion Hosting går også over all forventning med en god del gratis tjenester og tilleggsfunksjoner. Til slutt, med en rekke pakker og evner å legge til, er de forberedt på å servere et bredt utvalg av nettstedstyper og formål.

Dette er slutten på denne InMotion Hosting-gjennomgangen, og hvis du fremdeles sitter på gjerdet om å registrere deg, husk at de tilbyr hver eneste kunde et spørsmål uten spørsmål 90-dagers pengene tilbake-garanti.

Ved å klikke på denne lenken, får du 50% AV av InMotion’s anbefalte utsalgspris, og du kan bare være vert for nettstedet ditt 3,99 dollar i måneden.

FTC-avsløring: For å gi deg den billigste prisen som mulig, tjener jeg en liten provisjon hvis du bestemmer deg for å signere ved å bruke gjennomgangskoblingene mine fra InMotion Hosting..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map