InMotion-hosting-arvostelu

Kun kirjaimellisesti tuhansia verkkoisäntäjä on siellä, luultavasti odotat, että uudemmat tarjoavat innovatiivisempia ja parempia ominaisuuksia. Voi sitten tulla yllätyksenä oppia, että yksi nopeimmin kasvavista, arvostetuimmista ja luotettavimmista web-isäntä on myös yksi vanhimmista, ja se on: InMotion-hosting.


Vuonna 2001 perustettu InMotion Hosting on asettunut luotettavaksi web-hosting-yritysksi, joka tarjoaa luotettavan suorituskyvyn bisnesluokan isännöinnille. InMotion tarjoaa täydellisen sekoituksen alhaisista hinnoista ja teknisistä innovaatioista, voit odottaa erinomaista käyttöaikaa, nopeutta, suorituskykyä ja teknisiä ominaisuuksia, kun kirjaudut sisään ja asiakasksi. Tämän InMotion Hosting -katsauksen tarkoituksena on päästä kaikkiin yksityiskohtiin ja antaa sinulle kaikki edut ja haitat.

Heidän asiakastuensa, Max Speed ​​Zone -teknologia ja 3,99 dollaria kuukaudessa ovat 3 tärkeintä asiaa, josta ihmiset pitävät heistä eniten.

arvosteluja viserrysHyvät ja huonot arviot Twitterissä

Tässä InMotion Hosting -katsauksessa kerron, onko näin todella.

Täällä aion tarkastella tarkkaan tämän isännöintipalvelun etuja ja haittoja nähdäkseni kuinka se elää mainettaan luotettavana verkkoisäntänä, joka pystyy käsittelemään kaikkia Web-hosting-tarpeitasi kasvavalle verkkoliiketoiminnallesi.

Anna minulle 10 minuuttia ajasta, ja annan sinulle kaikki välttämättömät tiedot InMotionista ja vastaan ​​esimerkiksi kysymyksiin.

 • Kuinka paljon InMotion-hosting maksaa?
 • Mitä eroa eri suunnitelmilla on??
 • Valitaanko palvelimen sijainti?
 • Mitkä ovat niiden käytön edut ja haitat?
 • Antavatko he minulle automaattiset varmuuskopiot sivustoltasi?
 • Tuleeko se mukana SSD-asemilla??
 • Auttavatko he siirtämään verkkosivustoni heille?
 • Mikä on paras WordPress-sivuston isännöintisuunnitelma?

Kun olet lopettanut tämän lukemisen, tiedät, onko tämä oikea web-hosting-palvelu, jota voit käyttää, ja pitäisikö sinun kirjautua heidän kanssaan vai ei.

Napsauttamalla tätä linkkiä saat 50% POIS InMotionin vähittäismyyntihinnasta ja voi isännöidä verkkosivustoasi vain 3,99 dollaria kuukaudessa.

Contents

InMotion-hosting-arvostelu: Tämän opit

 1. Luettelo eduista ja haitoista

Täällä käydään yksityiskohtaisemmin (tai hyppään suoraan tai).

 1. Isäntäsuunnitelmat & hintoja

Täällä kerron, mitä saat ja mitkä ominaisuudet ovat jokaisella suunnitelmalla.

 1. Ohje

Täällä vastaan ​​kaikkein kaikkein .

 1. InMotion -katsauksen yhteenveto

Täällä kerron sinulle, että he ovat hyviä tai jos mielestäni sinun on parempi ilmoittautua kilpailijan kanssa.

Siellä on monia web-hosting-palveluita, ja voi olla vaikeaa selata niitä läpi ja löytää palvelu, jolla on sinulle parhaiten sopiva suunnitelma ja ominaisuudet.

inmotion hosting-arvostelu

InMotion-hosting on hyvä vaihtoehto, koska se palvelee melkein kaikkia. Heidän web-hosting-palvelu tarjoaa useita edullisia hosting-suunnitelmia.

Ne tarjoavat myös todella hyvän käyttöajan ja hyödyllisen asiakaspalvelun, joka auttaa vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi, joita sinulla voi olla matkan varrella.

Seuraavaksi esitän inMotion-arvosteluissani tarjottuja hosting-suunnitelmia ja syventäen sitä, mitä pidän heidän palvelustaan ​​hyödyllisenä ja mitä mielestäni voisin olla parempi.

InMotion-hosting-ammattilaiset & Haittoja

Jos mietit eduista ja haitoista, sain sinut peittyä.

InMotion-hosting-ammattilaiset

Aloitetaan katsomalla mitä edut ovat.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on ollut aikaisempaa kokemusta verkkoisäntästä, tiedät kuinka helppoa on aluksi jättää huomiotta asiakaspalvelukerroin. Mutta epäilemättä sinulla on joitain ongelmia, ja kun ne kasvavat, tarvitset luotettavaa ja nopeaa tukea.

tuki

Yrityksesi riippuu siitä kirjaimellisesti, koska edes lyhyt häiriö verkkosivustossasi voi merkitä lukuisten asiakkaiden menetyksiä. InMotionilla heillä on monia vahvuuksia asiakastuen suhteen:

Yhdysvaltoihin perustuva tuki

Yksi suurimmista haitoista niiden käyttämisessä on, että sinulla on takuu saada tuki, joka perustuu Yhdysvaltoihin. Tämä tarkoittaa nopeampaa vasteaikaa ja laadukkaampaa asiakaspalvelua.

Kiitos kaikille ehdotuksista. Vietin juuri viimeiset 4 tuntia tarkastellessaan gazillionien hosting-vaihtoehtoja. Tarkkaan harkittuani (ja osittain asiakasbudjetin vuoksi ja paljon), menin Inmotion Hosting-palveluun. Sormet ristissä! https://t.co/DgcLtqlYEa

– Joka päivä järven rannalla (@EverydayLake) 14. joulukuuta 2018

Lisäksi asiakas, jonka kanssa puhut, on todella tunteva. Kaikilla tukihenkilöstöllä on oltava vähintään 160 tuntia sisäistä koulutusta ennen kuin heidän annettiin olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa.

Olen huomannut, että heillä todella on tarvittava asiantuntemus ainutlaatuisten ongelmienne asianmukaiseen käsittelyyn, eivätkä he luota vain vianetsintäkomentosarjaan.

Erinomainen aluksella tapahtuva prosessi

Heillä on myös upea prosessi, jolla pääset alkuun käyttämään heidän isäntäpalveluita. Varsinkin jos tämä on ensimmäinen kerta oman verkkosivustosi perustamisessa ja käynnissä pitämisessä, tämä on tärkeä bonus.

He lähettävät sarjan hyödyllisiä sähköpostien lähettäminen joka auttaa sinua verkkosivustosi määrittämisessä palvelimellaan jokaisessa vaiheessa. Erityisen hyödyllistä on, että nämä sähköpostit on räätälöity tietyn tyyppiseen verkkosivustoosi ja sen päätarkoitukseen, joten saat asiaankuuluvat asennusohjeet.

Lopputulos on, että tämä prosessi välttää ennaltaehkäisevästi monia mahdollisia tuki-ongelmia tiellä asettamisen jälkeen, koska se huolehtii heistä heti alussa.

Useita viestintäkanavia

Ne tarjoavat myös lukuisia tapoja saada asiakastukea. Voit tehdä a live chat lähetä heidän verkkosivustonsa kautta sähköposti, käytä perinteistä lippujärjestelmä, soita käyttämällä skype, tai voit puhelin sisään 888.321.HOST (4678).

Olen huomannut, että jokaisella on vastausaika nopea. Voit odottaa saavasi tarvitsemasi tuen ajoissa, mikä on tärkeää, koska jokainen minuutti on tärkeä.

24/7 tuki

Kuten kaikki hyvät isännöintipalvelut, heidän tukitiiminsä huolehtii kaikista kohtaamista haasteista riippumatta siitä, kuinka vaikeat ne voivat olla – 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

InMotion Hosting -palvelussa on paljon hyviä asioita, joista pidän. Erityisesti asiakastuki on yksi heistä. Vuosien ajan heidän kanssaan – heidän tekninen tuki ei koskaan jätä minua vakuuttavaksi. Tukipalvelut, joiden kanssa puhuin, olivat aina ystävällisiä, ammattitaitoisia ja mikä tärkeintä, asiantuntevia. Jos haluat, että joku hoitaa selkääsi, kun paska osuu tuulettimeen, IMH on aina sinua varten. Jerry Low – Web-hosting-salaisuus paljastettu

InMotion-hosting-suorituskyky & Nopeus

Heidän asiakastuensa ei ole ainoa asia, jota InMotion Hosting huippuosaa. Palvelimien nopeus ja suorituskyky ovat myös erittäin vaikuttavia.

Tähän mennessä heillä ei ole koskaan ollut suurta seisokkia ja heillä on keskimääräinen käyttöaika 99,97%, mikä on aika darn hyvä palvelulle niiden kokoa. Itse asiassa heillä on 99,9% käyttöaikatakuu voimassa.

Lisäksi, toisin kuin monet muut siellä olevat jaetut web-hosting-palvelut, ne eivät myy palvelimiaan ylenmääräisesti. Toisin sanoen ne eivät salli liian monien sivustojen isännöimistä samassa palvelimessa.

Sen sijaan he pitävät jokaisen palvelimen rajoittuneena siihen, mitä se pystyy laillisesti käsittelemään, mikä tarkoittaa, että vaikka useat sivustot saisivat huippuliikennettä samanaikaisesti, palvelin pystyy käsittelemään sitä paremmin.

Edellä olevien lisäksi IMH: lla on käytössään useita ainutlaatuisia ominaisuuksia varmistaakseen käytettävyyden, nopeuden ja turvallisuuden isäntäasiakkailleen:

Kaikkien palvelimiensa SSD-asemat

Ensinnäkin jokaista palvelinta tukee SSD (Solid-State Drive) -asemat perinteisen kiintolevyaseman (HDD) sijaan..

Koska SSD-asemat ovat sirupohjaisia (ei-mekaaninen), levypohjaisen sijaan, se on huomattavasti nopeampi noutaa tallennetut tiedot.

Tämä tarkoittaa nopeampaa latausaikaa ja nopeampaa tietojen hakua verkkosivustosi käyttäjille, mikä tarkoittaa vähemmän ihmisiä poistumassa sivustostasi, koska se vie liian kauan.

SSD-asemat

InMotionin ja sisäisen testauksen mukaan he suorittivat:

 • SSD-levyt toimivat noin 20 kertaa nopeammin kuin kiintolevyt
 • SSD-levyt pystyivät työntämään noin 65% enemmän tietoa palvelimelta
 • Suurten I / O-pyyntöjen aikana nämä datanumerot nousivat noin 95%: iin verrattuna kiintolevyihin

Useita datakeskuksia ja suurimman nopeuden vyöhykkeitä

Toinen ainutlaatuinen InMotion-elementti on, että sen sijaan, että niillä olisi yksi koko maata palveleva tietokeskus, niillä on useita datakeskuksia.

Kun ostat heidän palveluitaan, valitset sijainnin, joka palvelee sinua parhaiten (sen perusteella, mistä suurin osa asiakkaistasi tai vierailijoista on).

Jotta voit nähdä, mikä datakeskus toimii parhaiten sijaintisi kannalta, heillä on jopa tiedostojen lataustesti, jota voit käyttää heidän verkkosivustollaan vertaillaksesi, mikä keskus tarjoaa sinulle nopeamman palvelun!

enimmäisnopeusvyöhykkeet

Koska heillä on useita datakeskuksia, heillä on myös mitä he kopioivat Suurimmat nopeusalueet jotka viittaavat maantieteellisiin sijaintiin tietyllä alueella niiden keskuksista. Jos olet maksiminopeusalueella, he lupaavat, että verkkosivustosi ja sähköpostiosoitteesi voivat toimia jopa kuusi kertaa nopeammin.

Keskitymme vahvasti turvallisuuteen

He ottavat turvallisuuden vakavasti niin kuin haluavat seurata palvelimen suojausta ympäri vuorokauden. Verkkosivustosi kuuluvat DDoS-suojaus, kehittyneet palomuurijärjestelmät, kuten ModSecurity sekä mukautetut palomuurisäännöt.

Vahvat WordPress-ominaisuudet

He tarjoavat hallinnoitu WordPress-hosting kaikissa suunnitelmissa, jotka koskevat WordPressin perusasennuspäivityksiä ja yleisten tietoturva-aukkojen korjaamista.

onnistunut WordPress-hosting

 • Kaikki WordPress-sivustot toimivat CloudLinux alustan kanssa OptimumCache käytössä.
 • Voit valita, onko sinulla WordPress esiasennettu kun kirjaudut sisään tai voit lähettää verkkosivuston siirtopyynnön jälkikäteen.
 • Kaikissa WordPress-sivustoissa on mukana WP-CLI-integrointi (komentorivityökalu WordPress-asennuksen hallintaan, eli voit päivittää laajennuksia, määrittää asennuksen ja paljon muuta ilman verkkoselainta).
 • PHP 7 on saatavana InMotion WordPress -hotellissa. PHP 7 auttaa WordPress-sivustoja suorittamaan jopa 2-3 kertaa nopeammin kuin aikaisemmissa PHP-versioissa.

InMotion Hosting tarjoaa ILMAISIA yksityisiä SSL-varmenteita kaikille jaetulle liiketoiminnan isännöinnille, VPS-hosting- ja omistettu palvelin -suunnitelmille. IMH-asiakkaat voivat nyt helposti suojata verkkosivustonsa turvalliselle selaamiselle yhdellä napsautuksella.

Ominaisuudet:

 • Verkkotunnuksen vahvistettu SSL
 • 256-bittinen salaus
 • Powered by Comodo ja cPanel
 • Ilmainen automaattinen SSL-uusiminen

uhri ilmaiset yksityiset SSL-varmenteet on hieno askel ja täydellinen pakollisuus verkkokauppasivustoille, koska ilmainen SSL-varmenne antaa sinun hyväksyä maksut ja suorittaa online-tapahtumat maksutta.

Ilmaiset verkkosivustojen varmuuskopiot

Vahvan asiakaspalvelun ja korkealaatuisen isäntäsuorituskyvyn lisäksi olen huomannut, että heillä on joitain muita vakavia etuja, jotka on syytä harkita.

Yksi näistä on, että he tarjoavat ilmaiset verkkosivustojen varmuuskopiot. Ei ole harvinaista, että isännöintipalvelut suorittavat säännöllisesti varmuuskopioita, mutta on epätavallista, että ne tarjoavat varmuuskopiot ilmaiseksi.

ilmaiset verkkosivustojen varmuuskopiot

Useimmat isännöintipalvelut veloittavat maksun, kun tarvitset hätävarmuutta, mutta InMotion ei.

Tilisi mukana oleviin varmuuskopioihin liittyy muutama rajoitus. Tilisi palauttaminen on ilmaista, mutta rajoitettu kerran 4 kuukaudessa. Mahdollisista lisäpalauteista peritään 49 dollarin maksu. Myös jos sivustosi on suurempi kuin 10 Gt, sitä ei varmuuskopioida automaattisesti.

Ilmainen sivuston siirto

Toinen pro on, että jos siirrät verkkosivustosi yhdestä palvelupalvelusta omaksi, he tarjoavat ilmainen verkkosivustojen siirtopalvelu. Heidän verkkosivustonsa lupaa myös, että sivustosi kokee nolla seisokkeja suorittaessaan tämän siirron.

ilmainen verkkosivustojen siirto

On olemassa muutamia huomautuksia, jotka sinun pitäisi olla tietoinen. Sähköpostitilien siirto sisältyy vain cPanel-siirtoihin. Muut kuin cPanel-siirrot saattavat edellyttää sähköpostin siirtämistä manuaalisesti. Maksut voivat liittyä verkkosivustojen siirtoon, jotka koostuvat yli 3 sivustosta ja / tai tietokannasta tai enemmän kuin 5 Gt dataa.

Joustavuus

Viimeinkin Web-isännöintipalvelulle, joka on rehellisesti sanottuna niin vanha teollisuudelle, se ei varmasti ole jälkeenjääneitä. Ne tarjoavat monia vaihtoehtoja, jotka tarkoittavat, että sinulla on melko vähän joustavuutta verkkosivuillasi.

Kun isäntä heidän läpi, saat erinomaisen Google App -integraatio ja niiden lukuisten kumppanuuksien takia verkkokaupan palveluista voit saada myös paljon verkkokaupan tukea ja sovellusintegraatiota.

Ne tarjoavat myös ainutlaatuisen palvelun WordPress-integraatio, mukaan lukien WordPressin esiasennus vaihtoehtona, kun ostat isäntää niiden kautta.

Ne tarjoavat sinulle myös 250 dollaria ilmainen mainonta. Saat 100 dollaria Google AdWords -hyvityksiä, 75 dollaria Bing-mainontahyvityksiä ja 75 dollaria Yahoo-mainontahyvityksiä, jotta voit ohjata laadukasta liikennettä verkkosivustoosi..

Tehokas verkkosivustojen rakentaja

BoldGrid on heidän nimensä palkkio-verkkosivustojen rakentaja joka tulee jokaisen isäntäsuunnitelman mukana. BoldGrid on helppo vedä ja pudota -editori, jonka avulla voit nopeasti luoda upeita, reagoivia verkkosivustoja, jotka ovat WordPressin käyttämiä..

boldgrid-verkkosivustojen rakentaja

BoldGrid on intuitiivinen ja helppokäyttöinen sellaisten ominaisuuksien ansiosta, kuten vedä ja pudota -suunnittelu, ilmaiset valmiiksi rakennetut ja reagoivat teemat. Lisäksi siinä on ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu SEO ja sivuston vaiheistus.

Ja toisin kuin muut verkkosivustojen rakentajat, se on täysin ilmainen ja sinulla on 100-prosenttinen omistusoikeus ja täydellinen hallinta omalle sivustollesi.

InMotion-hosting-huonot puolet

Joten nyt olen tarkistanut ammattilaisia, katsotaanpa joitain niiden käytön haitoista.

Hintapiste

Todennäköisesti suurin epäkohta on, että se hintapiste on korkeampi kuin useimmat muut vastaavia palveluja tarjoavat jaetut isännöintipalvelut.

Saat kuitenkin kaiken, mitä maksat, asiakaspalvelun vaihtoehtojen ja ilmaisen varmuuskopion avulla & palautan, ilmaiset muuttopalvelut ja joukon muita ilmaisia ​​sovelluksia, uskon, että ne korvaavat sen muilla alueilla.

Vuotta kestävä sopimus

Toinen haittapuoli on, että kun ostat heidän palveluitaan, olet lukittu vuoden mittaiseen sopimukseen. Tämä tarkoittaa, että otat vähän uhkapeliä, että olet tyytyväinen siihen ja se on rahan arvoinen.

He tarjoavat kuitenkin erittäin antelias 90 päivän rahat takaisin -takuu, joten riski ei lopulta ole liian paha. Toimialastandardi on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Takuu on erityisen vakuuttava, jos maksat ennakkoa koko vuoden saadaksesi paremman hinnoittelun. Huomaa kuitenkin, että rahat takaisin -takuu ei sisällä lisäostoja, kuten SSL-varmenteita tai verkkotunnusten rekisteröintejä.

Sivustojen lukumääräraja

Toinen negatiivinen havaitsin, että asiakkaat ovat yleensä rajoitettu niiden verkkosivustojen lukumäärä, joita he voivat ylläpitää yhdellä tilillä. Tämä pätee kuitenkin vain Launch- ja Power-paketteihin (Pro-paketti sallii rajoittamattoman lisäosa-verkkosivuston).

Joten, jos suunnitelmasi on ylläpitää huomattavaa määrää verkkosivustoja, saatat joutua harkitsemaan toista isäntää tai olemaan vain valmis maksamaan vähän enemmän Pro-paketista. Mutta jos tarvitset vain pari sivustoa, tämän ei pitäisi todella vaikuttaa sinuun ollenkaan.

Tilin hidas perustaminen

Heillä on tiukat petostentorjuntakäytännöt (mikä on hyvä asia), ja kaikkien uusien asiakkaiden on vahvistettava isäntäostokseensa tekemällä puhelimen varmennusprosessi.

Mutta isäntätilisi aktivoidaan samana työpäivänä.

Tilisi vahvistaminen on vaivatonta, mutta tämä tarkoittaa, että et pääse heti pääsyä hosting-tilillesi, ja se voi olla hankalaa joillekin käyttäjille, etenkin muille kuin Yhdysvaltojen asukkaille..

InMotion-hosting-suunnitelmat & hintoja

InMotion Hosting tarjoaa valikoiman hosting-palveluita VPS: stä ja erillisistä palvelimista pilvipalveluihin ja WordPress-isännöintiin. Mutta tässä aion kattaa vain heidän jaetun web-hosting-paketin.

He tarjoavat 3 jaettua web-hosting-suunnitelmaa: Käynnistä, Power ja Pro.

inmotion-hosting-suunnitelmat

Tässä on kunkin hosting-suunnitelman pääpiirteet:

InMotion-käynnistyssuunnitelma

 • Isännöi jopa 2 verkkosivustoa
 • Rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys
 • 2 MySQL & PostgreSQL-tietokannat
 • Ilmainen verkkosivustojen siirto ja asennus
 • Ilmaiset päivittäiset verkkosivustojen varmuuskopiot
 • Max Speed ​​Zone -tekniikka
 • Perus Yhdysvaltoihin perustuva tuki
 • Haittaohjelmien ja sähköpostin roskapostisuojaus
 • 90 päivän rahat takaisin -takuu

InMotion-virrankäyttösuunnitelma

 • Isännöi jopa 6 verkkosivustoa
 • Rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys
 • 50 MySQL & PostgreSQL-tietokannat
 • Ilmainen verkkosivustojen siirto ja asennus
 • Ilmaiset päivittäiset verkkosivustojen varmuuskopiot
 • Verkkokaupassa valmiit yhden napsautuksen ostoskärryt
 • Max Speed ​​Zone -tekniikka
 • Perus Yhdysvaltoihin perustuva tuki
 • Jaettu SSL-varmenne sisältyy toimitukseen
 • Haittaohjelmien ja sähköpostin roskapostisuojaus
 • 90 päivän rahat takaisin -takuu

InMotion Pro -suunnitelma

 • Isäntä rajoittamaton verkkosivustoja
 • Rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys
 • Rajoittamaton MySQL & PostgreSQL-tietokannat
 • Ilmainen verkkosivustojen siirto ja asennus
 • Ilmaiset päivittäiset verkkosivustojen varmuuskopiot
 • Verkkokaupassa valmiit yhden napsautuksen ostoskärryt
 • Max Speed ​​Zone -tekniikka
 • Pro-tason yhdysvaltalainen tuki
 • Jaettu SSL-varmenne sisältyy toimitukseen
 • Haittaohjelmien ja sähköpostin roskapostisuojaus
 • 90 päivän rahat takaisin -takuu

Isäntäsuunnitelmien vertailu

Minkä hosting-suunnitelman minun pitäisi saada?

Tässä on vertailu InMotion Hosting -sovelluksiin Käynnistä vs. virta, ja Voima vs. Pro, Tässä hahmotellaan, mitkä ovat tärkeimmät erot Launch-, Power- ja Pro-jaettujen yritysmajoituspakettien välillä.

InMotion-hosting käynnistää vs. Power Review

Ilmeinen ero käynnistämis- ja virrankäyttösuunnitelmien välillä on tietysti hinta. Käynnistyssuunnitelma on InMotionin lähtötaso ja siten sen halvin jaettu hosting-suunnitelma.

Voimasuunnitelman avulla voit isännöi jopa 6 verkkosivustoa ja suunnitelma tulee verkkokauppa valmis yhdellä napsautuksella ostoskorin asennuksia WooCommerce, PrestaShop, Magento, OpenCart, osCommerce ja DrupalCommerce. Virtasuunnitelma antaa sinulle myös a jaettu SSL-varmenne.

Sinun tulisi harkita virrankäyttösuunnitelman valitsemista, jos:

 • Haluat pystyä isännöimään 6 verkkosivustoa 2 sijasta
 • Olet verkkokaupan ja ostoskärryjen asennettu
 • Haluat ilmaisen jaetun SSL-varmenteen

InMotion Hosting Power vs. Pro -katsaus

Power- ja Pro-suunnitelmissa on pari eroa. Pro-suunnitelma tarjoaa melkein rajoittamaton kaikki (verkkosivustot, verkkotunnukset, tietokannat jne. ja Pro Plan antaa sinulle tietoja 4x enemmän resursseja samoin kuin lisäominaisuuksia, kuten pro-level-tuki.

Jos haluat laajentaa ja isännöidä enemmän verkkosivustoja (yli 6 verkkosivustoa, jotka Power Plan sallii), Pro-suunnitelma olisi sinulle parempi vaihtoehto.

Sinun tulisi harkita Pro-suunnitelman valitsemista, jos:

 • Haluat “rajoittamattoman” kaiken
 • Haluat palvelimen, jolla on enemmän resursseja
 • Haluat pro-level-tukea

Mikä InMotion-hosting-suunnitelma sopii sinulle parhaiten?

Nyt olet toivottavasti paremmassa asemassa valitaksesi oikean jaetun hosting-suunnitelman InMotionista. Muista, että voit aina nousta tasolle ja päivittää korkeammalle hosting-suunnitelmalle, jos tarvitset lisää resursseja ja ominaisuuksia.

Henkilökohtaisen kokemukseni perusteella tässä on suositukseni sinulle:

 • Suosittelen, että kirjaudut käynnistyssuunnitelmaan, jos olet aloittamassa ja aiot suorittaa a perussivusto.
 • Suosittelen, että kirjaudut voimasuunnitelmaan, jos aiot ajaa a WordPress, muu CMS tai verkkokauppa powered sivusto.
 • Suosittelen, että kirjaudut Pro-suunnitelmaan, jos aiot käyttää WordPressiä, muuta CMS: ää tai verkkokauppasivustoa, mutta tarvitset lisää resursseja ja ominaisuuksia.

Usein Kysytyt Kysymykset

Täältä löydät vastauksia joihinkin yleisimpiin IMH: ta koskeviin kysymyksiin.

Mikä on InMotionHosting.com?

InMotion Hosting on vuonna 2001 perustettu web-hosting-yritys. Sillä on toimistot Los Angelesissa, Kaliforniassa ja Virginia Beachissä, VA, Yhdysvalloissa. Yhtiöllä on kaksi tietokeskusta: toinen Los Angelesissa ja toinen Herndonissa, Virginiassa. Betm Business Business Bureau on arvioinut Inmotion Hosting -luokan A +. Heidän virallinen verkkosivusto on: https://www.inmotionhosting.com

Mitä maksutapoja InMotion Hosting hyväksyy?

Hyväksy luottokorttimaksut (Visa, MasterCard, American Express ja Discover) sekä maksut sekillä ja maksumääräyksillä. Maksaminen PayPalin kautta ei kuitenkaan ole vaihtoehto.

Mitä teknistä tukea he tarjoavat?

Ne tarjoavat Yhdysvaltoihin perustuvaa tukea puhelimitse, Skype-sähköpostitse ja live-chatin kautta. Tuki on käytettävissä 24/7/365. Voit myös twiittiä niitä @inmotioncares-sivustossa. Heillä on myös YouTube-kanava, joka on täynnä hyviä video-oppaita.

Mitkä ovat InMotion Hosting-nimipalvelimet?

Heidän nimipalvelimet ovat: NS1.INMOTIONHOSTING.COM – IP 74.124.210.242 ja NS2.INMOTIONHOSTING.COM – IP 70.39.150.2

Kuinka kauan hosting-tilini aktivointi vie aikaa?

Tilisi aktivoidaan samana arkipäivänä, kun teet tilauksen. Kaikkien uusien asiakkaiden on kuitenkin vahvistettava isäntään ostot puhelimen varmennusprosessin avulla.

Tarjoaako InMotion Hosting ilmaisen verkkotunnuksen?

Ei, he eivät tarjoa ilmaista verkkotunnusta web-hosting-suunnitelmissaan.

Onko heillä rahat takaisin -takuu?

InMotion Hosting tarjoaa avokätisen 90 päivän rahat takaisin -takuun (vain DreamHostin 97 päivän takuu on yleisempi) uusille tilauksille (ei uusimille). Jos et ole tyytyväinen heidän palveluunsa millään tavalla, he palauttavat kaikki isännöintipalkkiot, ilman kysymyksiä. Takuu ei koske lisäostoja, kuten verkkotunnuksia tai SSL-varmenteita.

Siirtääkö InMotion Hosting verkkosivustoni toiselta verkkoisäntältä?

Kyllä, he siirtävät verkkosivustosi heille. Maksut voivat liittyä verkkosivustojen siirtoon, jotka koostuvat yli 3 sivustosta ja / tai tietokannasta tai enemmän kuin 5 Gt dataa.

Tarjoaako InMotion Hosting automaattisia varmuuskopioita?

Kyllä, he tekevät varmuuskopioita kaikista alle 10 Gt: n verkkosivustoista. Yli 10 Gt: n verkkosivustoille on saatavana lisävarmuuskopioita, jotka ovat saatavana pyynnöstä. Verkkosivustosi palauttaminen on ilmaista, mutta rajoitettu kerran 4 kuukaudessa. Mahdollisista lisäpalauteista peritään 49 dollarin maksu.

Tarjoaako InMotion Hosting ilmaisia ​​SSL-varmenteita?

Kyllä, kaikilla heidän jaetulla isännöintisuunnitelmalla on pääsy jaettuihin SSL-varmennuksiin ilman yksityisiä SSL-varmenteita kaikissa jaetussa yritys-, VPS-hosting- ja erillispalvelinasuunnitelmissa (28. heinäkuuta 2017 alkaen).

Ovatko InMotion Hosting-arvostelut Redditistä ja Quorasta hyviä?

Kyllä suurimmaksi osaksi Quora ja Reddit ovat molemmat hyviä paikkoja lukea ihmisten ja asiakkaiden arvosteluja InMotionista. Voit lukea arvosteluja Redditistä ja Quorasta. Löydät asiakasarvostelut myös Yelpistä ja TrustPilotista.

Onko mitään hyviä InMotion Hosting -vaihtoehtoja??

Kyllä, täällä on pari, mutta uskon, että InMotion Hosting on vakaa web-palveluntarjoaja. Sitten taas, sinun pitäisi tehdä oma tutkimus ja tutkia muita web-hosting-palveluita myös siellä. Kaksi hyvää vaihtoehtoa InMotion Hosting -palveluille, jotka kannattaa tutkia, ovat A2 Hosting ja SiteGround.

Mistä löydän InMotion Hosting -kuponkikoodeja?

InMotion Hosting ei tarjoa alennuskoodeja kolmansien osapuolien verkkosivujen kautta. Kuitenkin he järjestävät säännöllisesti erilaisia ​​tarjouksia ja myyntiä, ja sinun kannattaa käydä verkkosivustolla www.inmotionhosting.com saadaksesi lailliset kuponki- ja promokoodit.

Suosittelenko InMotion Hosting -sovellusta?

Kyllä, suosittelen heitä.

Kun olen käyttänyt niitä, olen huomannut, että se on vankka verkkoisäntä. Ne tarjoavat erinomaisen asiakaspalvelun, vankan käyttöajan ja korkean suorituskyvyn, ja niissä on monipuolinen jaettu isäntä, johtuen suurelta osin siitä, että se on Yhdysvalloissa ja sillä on useita tietokeskuksia, jotka mahdollistavat verkkosivustojen nopeaa lataamista.

InMotion Hosting ylittää myös odotukset ja tarjoaa paljon ilmaisia ​​palveluita ja lisäominaisuuksia. Lopuksi, koska niillä on erilaisia ​​paketteja ja lisäominaisuuksia, ne ovat valmiita palvelemaan monenlaisia ​​verkkosivustojen tyyppejä ja tarkoituksia.

Tämä on tämän InMotion Hosting -katsauksen loppu ja jos istut edelleen aidalla ilmoittautumisen yhteydessä, muista, että ne tarjoavat jokaiselle asiakkaalle kysymyksiä, joita ei ole kysytty 90 päivän rahat takaisin -takuu.

Napsauttamalla tätä linkkiä saat 50% POIS InMotionin suositusta vähittäishinnasta, ja voit isännöidä sivustoasi vain 3,99 dollaria kuukaudessa.

FTC-paljastaminen: Saadakseni sinulle halvimman mahdollisen hinnan, ansaitsen pienen palkkion, jos päätät allekirjoittaa käyttämällä InMotion Hosting -tarkistuslinkkejäni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map