Med bogstaveligt talt tusinder af webhoste derude, ville du sandsynligvis forvente, at de nyere tilbyder mere innovative og bedre funktioner. Det kan derfor komme som en overraskelse at lære, at en af ​​de hurtigst voksende, mest respekterede og mest pålidelige webhost også er en af ​​de ældste, og det er: InMotion Hosting.


Grundlagt i 2001 har InMotion Hosting positioneret sig som et pålideligt webhostingfirma, der leverer pålidelig ydelse til business class hosting. InMotion giver en perfekt blanding af lav pris og teknisk innovation, Du kan forvente fremragende oppetid, hastighed, ydelse og tekniske funktioner, når du tilmelder dig og bliver kunde. Denne anmeldelse af InMotion Hosting sigter mod at gå ind i alle detaljerne og give dig alle fordele og ulemper.

Deres kundesupport, Max Speed ​​Zone-teknologi og $ 3,99 / måned-pris er de 3 vigtigste ting, folk kan lide mest ved dem.

anmeldelser på twitterGode ​​og dårlige ratings på Twitter

I denne InMotion Hosting-gennemgang fortæller jeg dig, om det virkelig er tilfældet.

Her vil jeg se nærmere på fordele og ulemper ved denne hostingtjeneste for at se, hvordan den lever op til sit omdømme som en pålidelig webhost, der kan håndtere alle dine webhostingbehov til din voksende online forretning.

Giv mig 10 minutter af din tid, så giver jeg dig alle de nødvendige oplysninger om InMotion, og jeg svarer på spørgsmål som.

 • Hvor meget koster InMotion Hosting?
 • Hvad er forskellen mellem de forskellige planer?
 • Kan du vælge en serverplacering?
 • Hvad er fordele og ulemper ved at bruge dem?
 • Giv de mig automatiske sikkerhedskopier af mit websted?
 • Kommer det med SSD-drev?
 • Hjælper de med at overføre mit websted til dem?
 • Hvilken er den bedste hostingplan for et WordPress-sted?

Når du er færdig med at læse dette, vil du vide, om dette er den rigtige webhostetjeneste, du kan bruge, og om du skulle tilmelde dig dem eller ikke.

Ved at klikke på dette link får du 50% FRA af InMotion’s detailpris og kan kun være vært for dit websted til $ 3,99 om måneden.

Contents

InMotion Hosting-gennemgang: Dette er, hvad du lærer

 1. Liste over fordele og ulemper

Her vil jeg gå nærmere ind på (eller hoppe direkte til eller).

 1. Hosting planer & priser

Her vil jeg dække, og hvad du får, og hvilke funktioner der er for hver plan.

 1. Ofte stillede spørgsmål

Her vil jeg svare på nogle af de mest .

 1. Sammendrag af InMotion-gennemgang

Her i min skal jeg fortælle dig, at de er gode, eller hvis jeg synes, du er bedre stillet til at tilmelde dig en konkurrent.

Der er mange webhostetjenester derude, og det kan være vanskeligt at sile igennem dem og finde en med en plan og funktioner, der fungerer bedst for dig.

anmeldelse af inmotion hosting

InMotion Hosting er en god mulighed, fordi det henvender sig til næsten alle. Deres webhostingtjeneste tilbyder flere overkommelige hostingplaner.

De leverer også rigtig god oppetid og hjælpsom kundeservice, der hjælper med at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have undervejs.

Nedenfor redegør jeg for de hostingsplaner, der tilbydes i min inMotion-gennemgang, og dykker dybere ned i, hvad jeg finder nyttige ved deres service såvel som hvad jeg synes kunne være bedre.

InMotion Hosting-fordele & Ulemper

Hvis du undrer dig over fordele og ulemper, så har jeg dig dækket.

InMotion Hosting-fordele

Lad os starte med at se på, hvad de professionelle er.

Kunde support

Hvis du har haft nogen tidligere erfaring med en webhost, ved du, hvor let det er at oprindeligt ignorere kundeservicefaktoren. Men uden tvivl har du nogle problemer, og når de vokser op, har du brug for pålidelig og hurtig support.

support

Din virksomhed er bogstaveligt talt afhængig af det, da selv en kort fejlfinding på dit websted kan betyde tab af mange kunder. Hos InMotion har de mange styrker, hvad angår kundesupport:

U.S.-baseret support

En af de største frynsegoder ved at bruge dem er, at du garantert får support, der er baseret i De Forenede Stater. Dette betyder hurtigere responstid samt kundebehandling af højere kvalitet.

Tak alle for forslagene. Jeg har lige brugt de sidste 4 timer på at gennemgå, hvad der ser ud til at være hosting muligheder for gazillion. Efter omhyggelig overvejelse (og delvist på grund af klientbudget og en masse ulempe) gik jeg sammen med Inmotion Hosting. Med krydsede fingre! https://t.co/DgcLtqlYEa

– Every Day by the Lake (@EverydayLake) 14. december 2018

Derudover er kundens reps, som du vil tale med, faktisk kyndige. Alt supportpersonale skal mindst have det 160 timers intern træning før de får lov til at interagere med kunderne.

Jeg har fundet ud af, at de faktisk har den nødvendige ekspertise til korrekt håndtering af dine unikke problemer og ikke kun er afhængige af et fejlfindingsscript.

Stor onboarding-proces

De har også en fantastisk proces for at komme i gang med at bruge deres hosting-tjenester. Især hvis dette er din første gang, du får dit eget websted i gang, er dette en stor bonus.

De sender en række nyttige onboarding e-mails for at hjælpe dig med hver fase af opsætning af dit websted på deres server. Det, der er særlig nyttigt, er, at disse e-mails er skræddersyet til din specifikke type websted og dets hovedformål, så du får relevante installationsinstruktioner.

Slutresultatet er, at denne proces forhåndsdrivende undgår mange potentielle supportproblemer ad vejen, efter at du har sat op, fordi den tager sig af dem helt i starten..

Flere kommunikationskanaler

De tilbyder også adskillige muligheder for at få kundesupport. Du kan gøre en live chat via deres hjemmeside, send en e-mail, brug det traditionelle billetsystem, ring ind ved hjælp af Skype, eller du kan telefon i 888.321.HOST (4678).

Jeg har fundet, at responstiden for hver er hurtig. Du kan forvente at få den support, du har brug for på en rettidig måde, hvilket er vigtigt, da hvert minut tæller.

24/7 support

Som enhver god hosting-service vil deres supportteam tage sig af alle de udfordringer, du støder på, uanset hvor vanskelige de måtte være – 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Der er mange gode ting, jeg kan lide ved InMotion Hosting. Især kundesupport er en af ​​dem. Gennem mine år med dem – deres teknologiske support undlader aldrig at imponere mig. Supportpersonale, jeg talte med, var altid venlige, professionelle og vigtigst af vidende. Hvis du foretrækker at have nogen til at passe på ryggen, når lortet rammer fan, er IMH altid der for dig. Jerry Low – Webhemmelighedshemmelighed afsløret

InMotion Hosting-ydeevne & Hastighed

Deres kundesupport er ikke det eneste InMotion Hosting udmærker sig ved. Deres serveres hastighed og ydelse er også meget imponerende.

Indtil videre har de aldrig haft et større afbrydelse, og de har en gennemsnitlig oppetid på 99,97%, hvilket er temmelig darn godt til en service af deres størrelse. Faktisk har de en 99,9% oppetidsgaranti på plads.

I modsætning til mange andre delte webhostingtjenester derude, oversælger de heller ikke deres servere. Med andre ord tillader de ikke for mange websteder at være vært på den samme server.

I stedet holder de hver server begrænset til, hvad den legitimt kan håndtere, hvilket betyder, at selv hvis flere websteder rammer maksimal trafik på samme tid, kan serveren håndtere den bedre.

Udover ovenstående er der en række mere unikke funktioner, som IMH anvender for at sikre oppetid, hastighed og sikkerhed for deres hostingkunder:

SSD-drev til alle deres servere

For det første understøttes hver enkelt server af SSD (Solid-State Drive) drev i stedet for et traditionelt HDD (harddiskdrev) drev.

Fordi SSD-drev er chipbaseret (ikke-mekanisk), i stedet for diskbaseret, går det markant hurtigere med at hente de lagrede data.

Dette betyder hurtigere indlæsningstider og hurtigere dataindhentning for dem, der bruger dit websted, hvilket betyder færre personer, der forlader dit websted, fordi det tager for lang tid.

ssd drev

I henhold til InMotion og intern test udførte de:

 • SSD’er fungerer ca. 20 gange hurtigere end HDD’er
 • SSD’er var i stand til at skubbe omkring 65% flere data fra serveren
 • I tider med høje I / O-anmodninger steg disse datanumre til ca. 95% sammenlignet med HDD’er

Flere datacentre og maks. Hastighedszoner

Et andet unikt element i InMotion er, at i stedet for at have et datacenter, der betjener hele landet, har de flere datacentre.

Når du køber deres tjenester, skal du vælge et sted, der bedst tjener dig (baseret på hvor hovedparten af ​​dine kunder eller besøgende er fra).

For at se, hvilket datacenter der fungerer bedst for din placering, har de endda en filoverførselstest, du kan bruge på deres websted til at sammenligne, hvilket center der giver dig hurtigere service!

maks. hastighedszoner

Fordi de har flere datacentre, har de også, hvad de dubber Maks. Hastighedszoner der henviser til geografiske placeringer inden for en bestemt række af deres centre. Hvis du er inden for deres Max Speed ​​Zone, lover de, at dit websted og din e-mail kan køre op til 6 gange hurtigere.

Stærkt fokus på sikkerhed

De tager sikkerhed alvorligt, som de vil overvåge serversikkerhed 24/7. Dine websteder er dækket af DDoS-beskyttelse, avancerede firewall-systemer som ModSecurity samt tilpassede firewall-regler.

Solide WordPress-funktioner

De tilbyder administreret WordPress-hosting på alle planer, med hensyn til centrale WordPress-autoinstallationsopdateringer og patchning af fælles sikkerhedshuller.

administreret wordpress hosting

 • Alle WordPress-websteder kører på en CloudLinux platform med OptimumCache aktiveret.
 • Du kan vælge at have det WordPress forinstalleret når du tilmelder dig, eller du kan indsende en anmodning om overførsel af websted bagefter.
 • Alle WordPress-websteder leveres med WP-CLI integration (et kommandolinjeværktøj til styring af WordPress-installation, hvilket betyder, at du kan opdatere plugins, konfigurere installation og meget mere, uden at bruge en webbrowser).
 • PHP 7 er tilgængelig på InMotion WordPress-hosting. PHP 7 hjælper WordPress-websteder med at udføre så meget som 2 til 3 gange hurtigere mod tidligere PHP-versioner.

InMotion Hosting tilbyder GRATIS private SSL-certifikater på alle Shared Business Hosting, VPS Hosting og dedikerede serverplaner. IMH-kunder kan nu nemt sikre deres websteder til sikker browsing med et enkelt klik.

Funktioner:

 • Domæne valideret SSL
 • 256-bit kryptering
 • Drives af Comodo og cPanel
 • Gratis automatisk SSL-fornyelse

udbud gratis private SSL-certifikater er et godt træk og perfekt must-have til e-handelswebsteder, da et gratis SSL-certifikat giver dig mulighed for at acceptere betalinger og gennemføre online transaktioner uden bekymring.

Gratis webside-sikkerhedskopier

Udover stærk kundeservice og hostingpræstationer af høj kvalitet, har jeg fundet, at de har et par andre alvorlige fordele at overveje.

En af disse er, at de tilbyder gratis webside-sikkerhedskopier. Det er ikke ualmindeligt, at hostingtjenester regelmæssigt udfører sikkerhedskopieringer, men det er usædvanligt, at de tilbyder hentning af sikkerhedskopier gratis.

gratis webside-sikkerhedskopier

De fleste hosting-tjenester opkræver et gebyr, når du har brug for en nødbackup, men InMotion gør det ikke.

Der er et par grænser, der gælder for sikkerhedskopierne, der følger med din konto. Gendannelse af din konto er gratis, men begrænset til en gang hver 4. måned. Der opkræves et gebyr på $ 49 for eventuelle yderligere gendannelser. Hvis dit websted er større end 10 GB, sikkerhedskopieres det ikke automatisk.

Gratis webstedsmigration

En anden pro er, at hvis du flytter dit websted fra en hostingtjeneste til deres, tilbyder de en gratis overførselsservice. Deres websted lover også, at dit websted vil opleve nul nedetid, når de udfører denne overførsel.

gratis webstedsmigration

Der er et par advarsler, du skal være opmærksom på. Migrering af e-mail-konti er kun inkluderet i cPanel-migreringer. Ikke-cPanel-migrationer kan muligvis kræve, at e-mail migreres manuelt. Omkostninger kan påløbe webstedets overførsler, der består af mere end 3 websteder og / eller databaser eller mere end 5 GB data.

Fleksibilitet

Endelig for en webhostetjeneste, der ærligt talt er så gammel for sin branche, hænger den bestemt ikke bagefter. De tilbyder mange muligheder, der betyder, at du har en smule fleksibilitet med dit websted (er).

Når du er vært for dem, bliver du fremragende Google App-integration og på grund af deres mange partnerskaber med e-handelstjenester, kan du også få en masse e-handelsstøtte og applikationsintegration.

De tilbyder også en unik service til WordPress integration, herunder en forinstallation af WordPress som en mulighed, når du køber hosting gennem dem.

De giver dig også Gratis annoncering på $ 250. Du får $ 100 af Google AdWords-kreditter, $ 75 af Bing-reklamekreditter og $ 75 af Yahoo-reklamekreditter, for at hjælpe dig med at skabe kvalitetstrafik til dit websted.

Kraftig webstedsbygger

BoldGrid er navnet på deres premium webstedsbygger der følger med hver hostingplan. BoldGrid er en let træk-og-slip-redaktør giver dig mulighed for hurtigt at opbygge fantastiske, responsive websteder, der drives af WordPress.

boldgrid webstedsbygger

BoldGrid er intuitiv og enkel at bruge takket være funktioner som træk og slip design, gratis forudbyggede og lydhøre temaer. Plus det kommer med funktioner som indbygget SEO og site iscenesættelse.

Og i modsætning til andre webstedsbyggere er det helt gratis, og du har 100% ejerskab og fuldstændig kontrol over dit eget sted.

InMotion Hosting Cons

Så nu har jeg gennemgået de professionelle, lad os se på nogle af ulemperne ved at bruge dem.

Pris Point

Den største ulempe er sandsynligvis, at dens prispoint er højere end de fleste andre delte hostingtjenester, der tilbyder lignende tjenester.

Dog får du det, du betaler for og med kundeservicemulighederne og gratis sikkerhedskopiering & gendannelse, gratis migrationstjenester og en række andre gratis applikationer, tror jeg, de udgør det på andre områder.

År lang kontrakt

En anden ulempe er, at når du køber deres tjenester, du er indesluttet i en årelang kontrakt. Dette betyder, at du tager lidt af en gamble, at du vil være tilfreds med det, og det vil være pengene værd.

De tilbyder dog en meget generøs 90-dages pengene-tilbage-garanti, så i sidste ende er risikoen ikke så dårlig. Industristandard er en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Garantien genforsikres især, hvis du forudbetaler i et helt år for at få bedre priser. Vær dog opmærksom på, at pengene-tilbage-garantien ikke inkluderer nogen tilføjelseskøb såsom SSL-certifikater eller domænenavnsregistreringer.

Begrænsning for antal websteder

Et andet negativt, som jeg fandt, er, at kunder typisk er begrænset til antallet af websteder, som de kan være vært for på en enkelt konto. Dette er dog kun tilfældet for lancerings- og strømpakkerne (Pro-pakken giver mulighed for ubegrænset addon-websteder).

Så hvis din plan er at køre et betydeligt antal websteder, skal du muligvis overveje en anden vært, eller bare være parat til at betale lidt mere for Pro-pakken. Men hvis du bare har brug for et par sider, skulle dette overhovedet ikke have nogen indflydelse på dig.

Langsom opsætning af konto

De har en streng politik for forebyggelse af svig (hvilket er en god ting), og alle nye kunder skal verificere deres hosting-køb ved at gå gennem en telefonverificeringsproces.

Men din hosting-konto aktiveres samme arbejdsdag.

Bekræftelse af din konto er problemfri og bekymringsfri, men det betyder, at du ikke vil være i stand til øjeblikkeligt at få adgang til din hosting-konto, og det kan være upraktisk for nogle brugere, især for ikke-amerikanske beboere.

InMotion hosting-planer & priserne

InMotion Hosting tilbyder en række hostingtjenester fra VPS og dedikerede servere til cloud og WordPress hosting. Men her skal jeg kun dække deres delte webhostepakker.

De tilbyder 3 delte webhosteplaner: Start, Power og Pro.

inmotion hosting planer

Her er de vigtigste funktioner i hver hostingplan:

InMotion-startplan

 • Vær vært for op til 2 websteder
 • Ubegrænset diskplads og båndbredde
 • 2 MySQL & PostgreSQL-databaser
 • Gratis webstedsoverførsel og opsætning
 • Gratis daglige sikkerhedskopier på websider
 • Max Speed ​​Zone-teknologi
 • Grundlæggende amerikansk baseret support
 • Beskyttelse mod malware og e-mail
 • 90-dages pengene-tilbage-garanti

InMotion Power plan

 • Vær vært for op til 6 websteder
 • Ubegrænset diskplads og båndbredde
 • 50 MySQL & PostgreSQL-databaser
 • Gratis webstedsoverførsel og opsætning
 • Gratis daglige sikkerhedskopier på websider
 • E-handel klar 1-klik indkøbsvogne
 • Max Speed ​​Zone-teknologi
 • Grundlæggende amerikansk baseret support
 • Delt SSL-certifikat er inkluderet
 • Beskyttelse mod malware og e-mail
 • 90-dages pengene-tilbage-garanti

InMotion Pro-plan

 • Vær ubegrænset websteder
 • Ubegrænset diskplads og båndbredde
 • Ubegrænset MySQL & PostgreSQL-databaser
 • Gratis webstedsoverførsel og opsætning
 • Gratis daglige sikkerhedskopier på websider
 • E-handel klar 1-klik indkøbsvogne
 • Max Speed ​​Zone-teknologi
 • USA-baseret support på niveau
 • Delt SSL-certifikat er inkluderet
 • Beskyttelse mod malware og e-mail
 • 90-dages pengene-tilbage-garanti

Sammenligning af hostingplan

Hvilken hostingplan skal jeg få?

Her er en sammenligning af InMotion Hosting Start vs Power, og Power vs. Pro, hvor jeg skitserer, hvad de vigtigste forskelle er mellem de pakker, der er delt mellem Launch, Power og Pro, hosting.

Start af InMotion Hosting vs. Power Review

Den åbenlyse forskel mellem lancerings- og strømplanen er selvfølgelig prisen. Startplanen er InMotion’s indgangsniveau og derfor den billigste delte hostingplan.

Med Power plan kan du vært for op til 6 websteder og planen kommer e-handel klar med et-klik-indkøbskurvinstallationer til WooCommerce, PrestaShop, Magento, OpenCart, osCommerce og DrupalCommerce. Power-planen giver dig også en delt SSL-certifikat.

Du bør overveje at vælge strømplan, hvis:

 • Du vil være i stand til at være vært for 6 i stedet for 2 websteder
 • Din e-handel og indkøbsvogne er installeret
 • Du ønsker et gratis delt SSL-certifikat

InMotion Hosting Power vs. Pro Review

Der er et par forskelle mellem Power og Pro-planen. Pro-planen tilbyder næsten ubegrænset alt (websteder, domæner, databaser osv. og Pro-planen giver dig ca. 4x flere ressourcer samt yderligere funktioner såsom støtte på pro-niveau.

Hvis du ønsker at udvide og være vært for flere websteder (mere end 6 websteder, som Power-planen tillader), ville Pro-planen være en bedre mulighed for dig.

Du bør overveje at vælge Pro-planen, hvis:

 • Du ønsker “ubegrænset” alt
 • Du vil have en server med flere ressourcer
 • Du ønsker support på pro-niveau

Hvilken InMotion Hosting-plan er bedst for dig?

Nu er du forhåbentlig i en bedre position til at vælge den rigtige delte hostingplan fra InMotion. Husk, at du altid kan gå op på et niveau og opgradere til en højere hostingplan, hvis du har brug for flere ressourcer og funktioner.

Baseret på min personlige oplevelse, her er min anbefaling til dig:

 • Jeg anbefaler, at du tilmelder dig lanceringsplanen, hvis du starter og agter at køre en grundlæggende hjemmeside.
 • Jeg anbefaler, at du tilmelder dig Power-planen, hvis du agter at køre en WordPress, anden CMS eller e-handel drevet sted.
 • Jeg anbefaler, at du tilmelder dig Pro-planen, hvis du har til hensigt at køre et WordPress, andet CMS eller e-handelswebsted, men har brug for flere ressourcer og funktioner.

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om IMH.

Hvad er InMotionHosting.com?

InMotion Hosting er et webhostingfirma, der blev grundlagt i 2001. Det har kontorer i Los Angeles, CA og Virginia Beach, VA, USA, og virksomheden har to datacentre: en i Los Angeles og en i Herndon, Virginia. Inmotion Hosting er bedømt som A + af Better Business Bureau. Deres officielle hjemmeside er: https://www.inmotionhosting.com

Hvilke betalingsmetoder accepterer InMotion Hosting?

Accepter kreditkortbetalinger (Visa, MasterCard, American Express og Discover) samt betaling via check og postanvisning. Betaling via PayPal er dog ikke en mulighed.

Hvilken teknisk support tilbyder de?

De tilbyder amerikansk baseret support via telefon, Skype-e-mail og live chat. Support er tilgængelig 24/7/365. Du kan også tweet dem på @inmotioncares. De har også en YouTube-kanal, der er fyldt med gode videotutorials.

Hvad er InMotion Hosting-navneservere?

Deres navneservere er: NS1.INMOTIONHOSTING.COM – IP 74.124.210.242 og NS2.INMOTIONHOSTING.COM – IP 70.39.150.2

Hvor lang tid tager det at aktivere min hosting-konto?

Din konto aktiveres samme arbejdsdag, som du afgiver din ordre. Men alle nye kunder skal verificere deres hostingkøb via en telefonverificeringsproces.

Tilbyder InMotion Hosting et gratis domæne?

Nej, de tilbyder ikke et gratis domænenavn med deres web-hosting-planer.

Har de en pengene-tilbage-garanti?

InMotion Hosting tilbyder en generøs 90-dages pengene-tilbage-garanti (kun DreamHost’s 97-dages garanti er mere generøs) til nye ordrer (ikke fornyelser). Hvis du ikke er tilfreds med deres service på nogen måde, refunderer de alle hostingomkostninger uden spørgsmål. Garantien gælder ikke for addon-køb såsom domænenavne eller SSL-certifikater.

Vil InMotion Hosting overføre min hjemmeside fra en anden webhost?

Ja, de migrerer dit websted til dem. Omkostninger kan påløbe webstedets overførsler, der består af mere end 3 websteder og / eller databaser eller mere end 5 GB data.

Tilbyder InMotion Hosting automatiske sikkerhedskopier?

Ja, de udfører sikkerhedskopier af alle websteder under 10 GB. Der er ekstra sikkerhedskopieringsmuligheder til websteder over 10 GB, der er tilgængelige efter anmodning. Gendannelse af dit websted er gratis, men begrænset til en gang hver 4. måned. Der opkræves et gebyr på $ 49 for eventuelle yderligere gendannelser.

Tilbyder InMotion Hosting gratis SSL-certifikater?

Ja, alle deres delte hostingplaner har adgang til delte SSL-certifikat gratis private SSL-certifikater på alle Shared Business Hosting, VPS Hosting og dedikerede serverplaner (fra 28. juli 2017).

Er InMotion Hosting-anmeldelser på Reddit og Quora noget godt?

Ja for det meste er Quora og Reddit begge gode steder at læse anmeldelser fra rigtige mennesker og kunder om InMotion. Du kan læse anmeldelser om Reddit og Quora. Du kan også finde kundeanmeldelser på Yelp og TrustPilot.

Er der nogle gode InMotion Hosting-alternativer?

Ja der er et par, men jeg tror, ​​InMotion Hosting er en solid webhostingudbyder at gå sammen med. Så igen, bør du gøre din egen research og undersøge andre webhostingtjenester derude også. To gode alternativer til InMotion Hosting, der er værd at undersøge, er A2 Hosting og SiteGround.

Hvor kan jeg finde InMotion Hosting-kuponkoder?

InMotion Hosting tilbyder ingen rabatkoder via tredjepartswebsteder. Dog kører de regelmæssigt forskellige kampagner og salg, og du er bedst at besøge www.inmotionhosting.com for legitime kupon- og promo-koder.

Anbefaler jeg InMotion Hosting?

Ja, jeg anbefaler dem.

De gange, jeg har brugt dem, har jeg fundet, at det er en solid webhost. De leverer fremragende kundepleje, solid oppetid og høj ydelse og har stor delt hosting, hovedsageligt på grund af det faktum, at det er U.S.-baseret og har flere datacentre, der muliggør hurtig indlæsning af websteder.

InMotion Hosting går også ud over forventningerne med en god del af deres gratis tjenester og tilføjede funktioner. Endelig, med en række forskellige pakker og evner til at tilføje, er de parat til at tjene en bred vifte af websitetstyper og -formål.

Dette er slutningen af ​​denne InMotion Hosting-gennemgang, og hvis du stadig sidder på hegnet om at tilmelde dig, skal du huske, at de tilbyder hver eneste kunde et spørgsmål uden spørgsmål 90-dages pengene-tilbage-garanti.

Ved at klikke på dette link får du 50% FRA af InMotion’s anbefalede detailpris, og du kan kun være vært for dit websted til $ 3,99 om måneden.

FTC-afsløring: For at få dig den billigste pris, tjener jeg en lille provision, hvis du beslutter at underskrive ved hjælp af mine gennemgangslinks til InMotion Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me