HostPapa срещу GoDaddy

HostPapa Vs GoDaddy сравнение между главата на ключови функции за уеб хостинг като производителност, цени, плюсове и минуси и други – за да ви помогне да решите с кой от тези два уеб хоста трябва да се регистрирате.


прекарайте пръст надясно

HostPapa

GoDaddy

Относно:HostPapa предоставя високо надеждни и популярни хостинг услуги, които са изцяло захранвани от зелена инфраструктура и поддържани от здрави гаранции.GoDaddy е в медиите напоследък, особено в телевизионните реклами и печатни медии. Той предоставя имена на домейни, както и уеб хостинг, който е удобен за потребителя, заедно с планове на разумни цени и впечатляващи времена.
Основан през:20061997
BBB Рейтинг:А+А+
Адрес:115 George Street, Unit # 511, Oakville, Ontario L6J 0A2, Канада14455 N. Hayden Rd. # 219 Скотсдейл, AZ 85260
Телефонен номер:(888) 959-7272(480) 505-8877
Имейл адрес:[Имейл защитен]Не е в списъка
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет, обучение
Център за данни / Местоположение на сървъра:Торонто, КанадаФиникс, Аризона
Месечна цена:От $ 9,99 на месецОт $ 4,99 на месец
Неограничен трансфер на данни:Да (с изключение на начинаещ план)Да (с изключение на икономическия план)
Неограничено съхранение на данни:Да (с изключение на начинаещ план)Да (с изключение на икономическия план)
Неограничени имейли:Да (с изключение на начинаещ план)Да (с изключение на икономическия план)
Домакин множество домейни:Да (с изключение на начинаещ план)Да (с изключение на икономическия план)
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelCpanel
Гаранция за необичаен сървър:Не99,90%
Гарантирано връщане на парите:30 дни30 дни
Наличен хостинг:Неда
бонуси & Екстри:24/7 екип за поддръжка на клиенти. SSD сървъри на всички планове. Неограничени ресурси. Безплатно име на домейн за първата година.Премиум инструмент за управление на DNS (само за краен план). Двойна обработка на мощност и памет (само за краен план). DudaMobile автоматично преобразува вашия сайт в мобилен (всички планове с изключение на икономия). SSL сертификат (само за краен план). Ускорител на уебсайтове (само за Краен план). SSL сертификат (само за краен план). Скенер за злонамерен софтуер (само за последен план).
Доброто: Разширени функции за сигурност: HostPapa покрива всички свои хостинг планове със защита на защитната стена, постоянен мониторинг и откриване на проникване.
Безплатна миграция на домейни: HostPapa ви помага да прехвърлите безплатно вашия вече съществуващ уебсайт.
Безплатни маркетингови кредити: Всички планове идват с маркетингови кредити на стойност $ 200, за да можете да започнете да изграждате марката си веднага.
Гаранция за връщане на парите: Имате право на възстановяване на суми, ако решите да не продължите с HostPapa в рамките на 30 дни от регистрацията.
Страхотно време: Вие бихте очаквали компания като GoDaddy да има един от най-добрите периоди на работа в индустрията, като само даде факта, че те са толкова огромни. Но все още не съм чул оплакване за продължаване на GoDaddy. Uptime е едно от онези неща, които очаквате уеб хостинг компания да достави и GoDaddy прави това със стил.
Linux и Windows хостинг: GoDaddy е един от малкото хостинг доставчици, които ви дават възможност да отидете за Windows, а не за стандартната за индустрията операционна система Linux. Ако имате уебсайтове ASP.NET, това е мястото за вас.
Страхотна техническа поддръжка: Отново и отново уеб хостинг компаниите получават оплаквания за обслужването на клиентите си. Независимо дали става въпрос за липса на знания или огромни времена на чакане, но GoDaddy са извадили заек от шапката си с тази магия. Те имат абсолютно най-доброто обслужване на клиентите.
Лесно за потребителя: Повечето GoDaddy е изградена около идеята за по-новите крайни клиенти. Всички техни инструменти са ???? newbie ???? приятелски настроен. Лично аз обожавам тяхнотоcPanel, който в този момент трябва да е стандартен отрасъл. Всичко, от което се нуждая, е точно на една ръка разстояние и нямам абсолютно никакви оплаквания от UX.
Лошото: Без гаранция за ъптайм.
Цена: Плановете на HostPapa са склонни да бъдат на страната на цените.
Хостинг само за Linux: HostPapa не ви предлага възможността да използвате хостинг, базиран на Windows, за който и да е от техните пакети.
Не е голяма стойност: Освен ако не хванете GoDaddy за голяма промоционална сделка, ще бъдете малко разстроени от цените, които плащате. Просто не получавате същото ниво на ефективност с пакетите от услуги за долен край на GoDaddy. Но ако ги хванете в промоция, победител с пилешка вечеря.
В интернет магазина липсват функции: За мен, на този ден и възраст, добавките за електронна търговия трябва да са нереалистични. Трябва да получите всички звънци и свирки, защото уеб хостинг компанията обикновено взема част от парите си така или иначе. За GoDaddy те пропускат лодката с липсващи функции и грешки, които просто атакуват вашия магазин на всеки ъгъл.
Резюме:HostPapa (преглед тук) има безплатна регистрация на име на домейн и лесен за използване контролен панел. Безплатният конструктор на уебсайтове е много ефективен за потребителите да създават и управляват сайтове. Неограниченото дисково пространство и честотната лента са други отлични функции, заедно с отличната поддръжка чрез имейл телефон и чат за потребителите. 30-дневната гаранция за връщане на парите гарантира на клиентите качество на продукта.Също така достъпната в тази уеб хостинг услуга е чудесна поддръжка, заедно с инсталирането на приложения с едно кликване и други. Заслужава да се отбележи, че е лесно да се използва регистрация на имена на домейни, съчетана с хостинг. Потребителите не трябва да се притесняват дали уебсайтовете им са готови за мобилни устройства или избират между Linux и Windows. Потребителите могат също така да имат достъп до акаунти в мобилното приложение Go Daddy, като самите уебсайтове са ощипани, за да могат потребителите лесно да имат достъп до информацията за акаунта. Можете да намерите алтернативи на GoDaddy тук.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map