HostPapa-arvostelu

Pienyrityksen omistajana voi olla vaikea löytää oikea web-palveluntarjoaja. HostPapa erottuu muista verkkoisäntäkoneista aloittelijoille tarkoitetulla ystävällisellä isännöinnillä pienille yrityksille ja aloittelijoille.


Pyrkiessään auttamaan pienyrityksiä, jotka etsivät luotettavaa palveluntarjoajaa, pyrin näyttämään sinulle web-isännän hyviä puolia, jotka on suunniteltu auttamaan pienyritystäsi menestymään: HostPapa.

HostPapa tarjoaa kohtuuhintaista hinnoittelua aloittelijoille ja pienyrityksille suunnattuihin web-hosting-suunnitelmiin suunnitelmilla, jotka sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen, rajoittamattoman kaistanleveyden ja levytilan sekä ilmaisen SSL: n. & CloudFlare CDN.

Täällä tarkastellaan HostPapan tärkeimmät ominaisuudet, mitä heidän hyvät ja huonot puolet ovat ja mitä heidän suunnitelmat ja hinnat ovat kuin. Kun olet lukenut tämän, tiedät onko tämä oikea (vai väärä) verkkoisäntä sinulle.

Rekisteröidy tällä linkillä ja saat 58%: n alennus erikoistarjouksesta – isännöi verkkosivustoasi alkaen 3,36 dollaria / kuukausi

Mitä opit tässä arvostelussa

 1. Hyödyt

Tämän HostPapa-katsauksen ensimmäisessä osassa tarkastelen mitä .

 1. Miinukset

Mutta on myös negatiivisia. Tässä osassa käsittelen mitä .

 1. Isäntäsuunnitelmat & hintoja

Tässä osiossa käydään läpi ja mitkä ovat kunkin suunnitelman ominaisuudet.

 1. Suosittelen HostPapa.com?

Lopuksi kerron sinulle, jos ajattelen sitä vai onko sinun parempi ilmoittautua kilpailijan kanssa.

hostpapa arvostelu

Yli kymmenen vuotta sitten perustettu HostPapa on siitä lähtien kokenut huomattavaa kasvua. Ja vaikka heillä ei todellakaan ole ilman haittoja, heillä on maine esimerkiksi ympäristöystävällisyydestä, poikkeuksellisesta asiakaspalvelusta ja työkalupakeista, jotka sopivat täydellisesti aloittelijoille..

Joten aloitetaan tämän HostPapa-arvioinnin aloittaminen.

HostPapa-plussat

Kuten juuri mainitsin, HostPapa tekee jotain oikein koettuaan niin suuren suosion nousun niin lyhyessä ajassa. Itse asiassa on ehdotettu, että he isännöivät melkein puoli miljoonaa verkkosivustoa pelkästään Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Katsotaanpa, mikä tekee heistä niin mahtavia ja miksi jotkut ihmiset valitsevat ne kaikkien muiden markkinoilla olevien palveluntarjoajien joukosta.

1. Nopeus

Mitä nopeammin verkkosivustosi latautuu, sitä parempi. Tutkimukset ovat paljastaneet, että suurin osa sivuston kävijöistä hylkää verkkosivustosi, jos sen lataus ei onnistu alle 2 sekuntiin.

HostPapa on investoinut uusimpaan nopeustekniikkaan varmistaaksesi, että verkkosivusi latautuvat nopeasti:

 • Solid State Drives. Sivustosi tiedostot ja tietokannat tallennetaan SSD-kiintolevyihin, jotka ovat nopeampia kuin kiintolevy (kiintolevy).
 • Pikapalvelimet. Kun sivuston kävijä napsauttaa verkkosivustoasi, verkko- ja tietokantapalvelimet toimittavat sisältöä jopa 50 kertaa nopeammin.
 • Sisäänrakennettu välimuisti. HostPapa käyttää välimuistia, joka optimoi, suojaa ja parantaa verkkosivustosi vastausaikaa.
 • Sisällönjakeluverkosto. HostPapan mukana tulee CloudFlare-käyttöinen CDN: n välimuisti sisältösi ja toimittamiseksi nopeasti sivuston kävijöille.
 • PHP7. HostPapa varmistaa, että käytät hyväksi myös verkkosivustosi uusinta tekniikkaa.

Kuinka nopea HostPapa -latausaika on?

Päätin testata latausajat. Loin testisivuston, joka isännöi HostPapaa (WP Starter -suunnitelmassa), ja asensin sitten WordPressin siihen ja käytin Twenty Seventeen -teemaa.

hostpapa-tili

Testipaikka latautui laatikosta suhteellisen nopeasti, 1 sekunnin, 211 kt sivukoko ja 17 pyyntöä.

hostpapa -latausajat

Ei paha .. mutta se paranee.

HostPapa jo käyttää sisäistä välimuistia joka on oletuksena käytössä, joten muokattavia asetuksia ei ole, mutta on olemassa tapa optimoida nopeus hiukan edelleen pakkaamalla tietyt MIME-tiedostotyypit.

Kirjaudu sisään cPaneliin ja etsi ohjelmisto-osa.

cpanel-ohjelmisto-osa

Optimoi verkkosivusto -asetuksessa voit optimoida verkkosivustosi suorituskyvyn mukauttamalla tapaa, jolla Apache käsittelee pyyntöjä. Pakkaa teksti / html-teksti / tavallinen ja teksti / xml MIME -tyypit ja napsauta päivitysasetusta.

cpanel optimoi verkkosivusto

Tekemällä testikohteeni latausaikojani parani hiukan enemmän, yhdestä sekunnista 0.9 sekunniin.

hostpapa -sivun nopeus

Nopeuttaakseni asioita entisestään menin ja asensin a ilmainen WordPress-laajennus nimeltä Autoptimize ja otin vain käyttöön oletusasetukset.

autoptimoi laajennus

Tämä paransi latausaikoja vielä enemmän, alas 0,8 sekunniin ja vähensi sivun kokonaismäärän vain 197 kt: iin ja pyyntöjen määrän 12: een..

hostpapa -sivun nopea lataus

HostPapassa isännöidyt WordPress-sivustot latautuvat melko nopeasti, ja olen osoittanut sinulle kaksi yksinkertaista tekniikkaa, joiden avulla voit nopeuttaa asioita vielä enemmän.

2. 24 tunnin tuki

HostPapa ei tarjoa vain tähtituki, kuten monet muut palveluntarjoajat tarjoavat nykyään. Ei, sen sijaan he menevät yli ja pidemmälle asettuakseen eroon muusta kilpailusta.

Katso, mitä he tarjoavat jokaiselle asiakkaalle:

 • Laaja tietämyskanta. Löydä helposti ymmärrettäviä oppaita ja oppaita, jos etsit vähän omaapua. Jaettu luokkiin, kuten isännöinti, sähköposti ja verkkotunnukset, löydät aina etsimäsi.
 • Video-oppaat. Jos olet enemmän visuaalinen henkilö ja haluat seurata video-oppaita, tämä on oikea paikka sinulle. Opi käyttämään kaikkia HostPapan tarjoamia ominaisuuksia ja seuraamaan askel askeleelta opetusohjelman sisältöä.
 • Live Chat. Keskustele todellisen live-henkilön kanssa ongelmasta, joka sinulla on juuri nyt HostPapan 24/7 -keskusteluominaisuuden avulla.
 • HostPapa-hallintapaneeli. Hallinnoi HostPapa-tiliäsi intuitiivisella hallintapaneelilla. Kirjaudu sisään heidän kirjautumissivullaan, Facebookissa, Googlessa tai jopa Twitterissä. Tee ostoksia, tarkastele laskutustietoja ja jopa tulosta laskut omiin tietueisiisi.
 • Tukiliput. Lähetä tukiliput tai tarkista olemassa olevien lippujen tila HostPapa-kojelaudan kautta.
 • HostPapa -asiantuntijat. Liity heidän viikoittaiselle verkkoseminaarilleen tai jopa ajoittakaa 30 minuutin yksi-yksi-harjoittelu asiantuntijatukiedustajan kanssa (ILMAISEKSI!).

Lisäbonuksena HostPapa tekee verkon tilaan pääsyn myös helpoksi, jotta tiedät aina, mitä tapahtuu.

Verkon tila

Katso verkko- ja sähköpostipalveluiden, DNS-isännöinnin, Linux-palvelimien ja jopa laskutus- ja tukijärjestelmien tila. Puhumattakaan, tarkista, ovatko ne ajankohtaisia ​​ongelmia, joihin puututaan, ja onko suunnitteilla huoltosuunnitelmia, jotka saattavat häiritä palveluasi.

Ja jos se ei riitä, tiedä, että HostPapa kääntää sivustonsa sisällön englanniksi, ranskaksi, espanjaksi ja saksaksi, mikä vastaa heidän kasvavaan kansainväliseen asiakaskuntaan.

tietopohja

Ja hanki tämä, et voi vain lukea HostPapan sivuston sisältöä useilla kielillä, voit myös saada live chat- ja puhelintukea useilla kielillä.

3. Erittäin turvalliset datakeskukset

HostPapalla on luotettava isäntäinfrastruktuuri ja ylläpitää korkeimpia standardeja, kun on kyse heidän tietokeskustensa turvaamisesta.

Odota esimerkiksi, että seuraavat suojausominaisuudet ovat paikoillaan kaikissa HostPapa-palvelimissa:

 • Ilmasto- ja lämpötilasäätimet
 • Korotetut lattiatilat
 • Vikasuojaus
 • Palonsammutusjärjestelmät
 • Vedenhavaitsemisjärjestelmät
 • Katkaisematon virtalähde (UPS)
 • Valmiustila ja redundantti virrantuotanto
 • Dieselin varageneraattorit

Intel Server -tuotteet käyttävät kaikkia HostPapa-laitteita ja täysin varustettu Cisco-käyttöinen verkko varmistaa, että sivustosi tiedot ovat täysin turvassa.

4. Vaikuttava käyttöaika

Joukkue HostPapa haluat antaa sinulle 100% käyttöaikatakuun. Mutta hieno asia heissä on se, että he ymmärtävät, että jaetun isännöinnin perustamisen takia tämä ei ole vain epärealistinen, se on väärin luvata.

Loppujen lopuksi vie vain yhden jaetun palvelimen verkkosivuston kaiken heittää kaaokseen. Oli kyse sitten tietoturvaloukkauksista, resurssien liiallisesta käytöstä tai valtavasta liikenteen noususta, totuus on, että jaetut palvelimet putoavat ajoittain.

HostPapa takaa kuitenkin 99,9% käytettävyyden.

Ja jos olet 30 minuutin kuluessa verkkosivustosi ylläpidosta HostPapan kanssa, et ole ollenkaan tyytymätön, voit saada täyden hyvityksen (miinus mahdolliset asennus- ja verkkotunnuksen rekisteröintimaksut).

5. Pienyritysten työkalut

Muistatko, kun sanoin, että HostPapa palvelee pieniä yrityksiä? No, pyrkiessään näkemään, kuinka totta tämä oli, tutkin kaikkia heidän asiakkailleen tarjoamiaan ominaisuuksia, joista voi olla apua pienyritysten omistajille.

Ja tämän keksin:

Domain-nimet

Halvat verkkotunnukset

Suorita nopea verkkotunnushaku käyttämällä HostPapan omaa verkkotunnustyökalua. Valitse perinteisistä verkkotunnusten loppukohdista tai valitse yksilöllisempi, kuten .guru tai .club. Kummassakin tapauksessa voit valita todella erottuvan verkkotunnuksen uudeksi verkkosivustosi perustaksi.

Ja jos satut kirjautumaan HostPapan isännöintiin, voit rekisteröidä uuden tyylikkään uuden verkkotunnuksesi ilmaiseksi ensimmäisenä palveluna vuonna.

Sähköpostiratkaisut

HostPapa Email Solutions

Sähköposti on ratkaisevan tärkeä pienten ja keskisuurten yritysten menestykseen. Onneksi HostPapalla on runsaasti sähköpostiratkaisuja, joista voit valita:

 • Perussähköposti joka liittyy ammatilliseen identiteettiin, joka käyttää yrityksesi nimeä
 • Edistynyt sähköposti mukana mobiiliystävällisemmillä turvaominaisuuksilla
 • Office 365 -sähköposti joka tulee Microsoft Officen mukana, eikä mikään hallintokustannuksista
 • G Suite -sähköposti, täydellisenä tuottavuusvälineillä ja online-tallennuksella, jälleen ilman lisäkustannuksia

SSL-varmenteet

SSL-varmenteet

Salatkaamme SSL-varmenne mukana vapaa. Premium-jokerimerkkien SSL-varmenne on ei tarjota ilmaiseksi, HostPapalla on joitain vankkoja SSL-varmenteita saatavana kasvavalle sivustollesi. Ja koska sivustosi ja ennen kaikkea sivustosi kävijöiden tietojen suojaaminen on tärkeää maineellesi, saatat harkita SSL-varmenteen ostamista palveluntarjoajalta.

Jos sijoitat HostPapan SSL-sertifikaateihin, nautit:

 • 256-bittinen tietojen salaus
 • Välitön ja automaattinen asennus
 • 99% selaimen yhteensopivuus

Viimeiseksi pystyt näyttämään napsautettavan sinetin, joka sisältää SSL-sertifikaattisi tiedot sivuston kävijöille. Tämä lisää sivustosi uskottavuutta ja saa sinut näyttämään luotettavalta.

Sisältöverkon toimitus (CDN)

Cloudflare CDN

Kaikki HostPapa Business ja Business Pro -majoitussuunnitelmat tulevat mukana ilmaiset Cloudflare CDN -palvelut auttaa toimittamaan verkkosivustosi sisältöä maailmanlaajuiselle yleisölle nopeammin kuin koskaan.

Maksimoi sivustosi käytettävyys tasapainottamalla palvelimen kuormitusta, lisää sivuston nopeutta ja suorituskykyä ja nauti jopa lisäturvasta hakkereilta ja muilta tietoturvauhilta. Lisäksi hanki analytiikka, jonka avulla voit nähdä, mistä liikenne tulee, jotta voit seurata mahdollisia uhkia.

Automaattiset verkkosivustojen varmuuskopiot

Ilmaiset verkkosivustojen varmuuskopiot

Ei ole mitään pahempaa kuin panostamalla paljon kovaa työtä verkkoyrityksen rakentamiseen, vain jos se pyyhkiytyi pois palvelimen kaatumisen, hakkeroinnin tai muun sivuston toimintahäiriön takia..

Siksi HostPapa astuu sisään ja antaa asiakkailleen automaattiset päivittäiset sivuston varmuuskopiot:

 • Valitse seitsemästä eri palautuspisteestä
 • Tiedot tallennetaan erillisiin paikkoihin suojan lisäämiseksi
 • Perussuunnitelmissa on jopa 1 Gt varmuuskopiotilaa (lisätilaa saatavana)
 • Tee varmuuskopio sivustosi tiedostoista, tietokannasta ja sähköposteista

Pitää mielessä, tämä on premium-palvelu.

6. Verkkosivun rakentaja

Verkkosivun rakentaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa yksinoikeudella HostPapa Website Builder -sovelluksen avulla.

Käytä raahata & pudota verkkosivujen rakentaja, valita satojen ennalta suunniteltujen mallien joukosta ja jopa rakentaa verkkokauppa, joka myy joko fyysisiä tai digitaalisia tuotteita ja palveluita (tai molempia!).

Verkkosivun rakentaja

Tässä on joitain tärkeimmistä ominaisuuksista, joita voit odottaa käyttäessäsi HostPapa-verkkosivustojen rakenninta:

 • Kaikkien sivuelementtien, mukaan lukien värimaailmat, fontit ja kuvat, helppo mukauttaminen
 • Mobiili reagoiva suunnittelu kaikenkokoisille laitteille
 • HTML: n, JS: n ja CSS: n mukauttaminen, jos sinulla on taidot (vaikka sitä ei vaadita)
 • Integroidut sosiaalisen jakamisen kuvakkeet ja yhteyslomakkeet
 • SEO-optimointi parempaan hakuluokitukseen
 • Facebook-julkaisukyky
 • Reaaliaikainen esikatselutila työpöydälle ja mobiililaitteille

HostPapa-verkkosivustojen rakentaja

HostPapa-verkkosivuston rakennustyökalulla voit julkaista ammattimaisen verkkosivuston muutamassa minuutissa tietämättä koodinukkoa.

7. Vihreä isännöinti

HostPapa on ylpeä siitä, että se on yksi ensimmäisistä isäntäyrityksistä, joka ilmoitti menevänsä vihreäksi auttamaan maailmaa, jossa elämme.

Ne edistävät kehitystä ja tuuli- ja aurinkoenergian käyttö ostamalla vihreän energian sertifikaatit. Tämä kompensoi sekä heidän tietokeskuksissa että toimistoissa käytetyn virran.

HostPapa ei käytä muuta kuin 100% uusiutuvaa Green Tag -energiaa, joka tulee useista lähteistä Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Näin tekemällä he eivät vain vähennä omaa hiilijalanjälkeään, vaan toivovat saavansa enemmän ihmisiä alukseen käyttämään puhdasta energiaa ja yrittämään vähentää myös heidän jälkeensä maan päällä..

Voit lisätä bannereita verkkosivustoosi ilmoittaaksesi sivustosi kävijöille, että teet osuutesi käyttämällä vihreää web-hosting-palvelua.

Vihreän energian bannerit

Lisää täysi banneri, puolijalka tai jopa pieni suorakulmio täydentääksesi verkkosivustosi suunnittelua.

HostPapa Cons

Nyt kun sinulla on hyvä idea, mitä HostPapa tarjoaa asiakkaille, on aika tarkastella joitain haittoja, joten voit tehdä tietoisimman päätöksen hosting-palveluntarjoajan valitsemisesta..

1. Kalliit uusimismaksut

Ensi silmäyksellä HostPapa näyttää olevan erittäin kustannustehokas isännöintipalveluntarjoaja, etenkin koska se on vihreä verkkoisäntä, joka voi kääntää hintoja huomattavasti.

Lisäksi isännöitsijäpalveluntarjoajilla on tapana olla poikkeuksellisen matala liittymishinta, jotta rohkaistaan ​​useampia ihmisiä aloittamaan niiden käyttäminen. Sitten vuoden kuluttua tyydyttävästä palvelusta isännöintipalveluntarjoaja nostaa sitten kuukausittaiset hinnat ja toivoo useimpien ihmisten uusivan.

Kukaan ei halua muuttaa verkkoisäntää joka vuosi, varsinkin kun he ovat tyytyväisiä palveluun.

Nousevat uusimishinnat voivat kuitenkin olla odottamattomia ja aiheuttaa vakavan tarraiskun. Ja valitettavasti juuri se HostPapa tekee.

Kallis uusintahinnat

Tule löytääksesi, että sinun on investoitava pitkäaikaiseen sopimukseen saadaksesi alhainen johdantohinta ja uudistamisen merkitys on merkittävä.

2. Puuttuvat ominaisuudet

HostPapan alkuperäinen ominaisuus näyttää vahvalta pienyritysten omistajille. Minusta kuitenkin puuttuu joitain tärkeitä asioita:

 • Heidän rahat takaisin -takuu 30 päivää tulee lyhyeksi verrattuna kilpailuun, joka tarjoaa 60 tai jopa 90 päivän rahat takaisin -takuita
 • Automaattiset varmuuskopiot ovat premium-palvelu sekä Starter- että Business-isännöintisuunnitelmiin, mikä on jälleen toisin kuin kilpailu, jossa vähintään viikoittain varmuuskopioita tarjotaan osana isännöintisuunnitelmaa
 • Vaikka he väittävät olevansa kansainvälinen hosting-yritys, datakeskuksen sijainnit ovat melko rajalliset (jopa CDN-palveluilla tämä vaikuttaa varmasti maantieteellisesti kaukana olevien sivustojen nopeuteen). Jos olet Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella sitten HostPapa ei ole ihanteellisin käytettävä web-isäntä.

HostPapa-hosting-suunnitelmat

HostPapa tarjoaa monia hosting-suunnitelmia, kuten VPS: n ja jälleenmyyjän isännöinti. Se sanoi, minä katson heidän jaetut ja WordPress-hosting-suunnitelmat joten sinulla on hyvä idea mitä odottaa kirjautuessasi käyttämään HostPapa-hosting-palvelua.

Jaettu hosting

HostPapa on jakanut isännöinnin, joka toimii hyvin niille, jotka vasta alkavat tai niille, joiden liikenne on vähäistä verkkosivustoilleen.

HostPapan jaetut hosting-suunnitelmat

Valitsemastasi tasosta riippuen saat seuraavia ominaisuuksia:

 • Useita tai rajattomia isännöitäviä sivustoja
 • Rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys
 • Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti
 • 24/7 tuki
 • Ilmainen Let’s Encrypt SSL, Cloudflare CDN ja verkkosivustojen siirto
 • 99% käyttöaika
 • Suorituskyvyn ja turvallisuuden parannukset
 • CloudLinux-palvelimet
 • Ja paljon enemmän

Sinulla on myös pääsy HostPapa-verkkosivustojen rakennustyökaluun, cPanel-hallintaan, Softaculous-työkaluun sovellusten integroimiseksi ja jopa ilmaiseksi yksitellen koulutus.

HostPapan jaettu hosting vaihtelee 3,95 dollarista / kuukausi – 12,95 dollari / kuukausi valitsemastasi suunnitelmasta riippuen.

Business Pro -suunnitelma on kallein suunnitelma, mutta se kannattaa ylimääräisiä kustannuksia, koska se on pakattu parannettuun suorituskykyyn, turvallisuuteen ja nopeuteen.

Sen mukana toimitetaan nopeaa rakettitasoa käyttäviä palvelimia (3x palvelimen suorituskyky) ja kaksinkertaista RAM-muistia ja kiintolevytilaa.

Ominaisuudet:

 • Nopeammat palvelimet
 • 300% suorituskyvyn lisäys
 • Vähemmän tilejä palvelinta kohti
 • 4x enemmän CPU- ja MYSQL-resursseja
 • Ensiluokkainen jokerimerkkijono SSL
 • Automaattinen verkkosivuston varmuuskopiointi
 • SiteLock havaitsee
 • Verkkotunnuksen yksityisyys

WordPress-hosting

HostPapa WordPress -majoitus

HostPapa tarjoaa myös WordPress-hosting joka palvelee niitä, jotka haluavat käyttää suosittua WordPress-sisällönhallintajärjestelmää.

Ja vaikka suurin osa ominaisuuksista heijastaa sitä, mitä jaetussa isännöintisuunnitelmassa tarjotaan, voit odottaa myös näitä ylimääräisiä isännöintiominaisuuksia:

 • Automaattisesti asennettu WordPress (erittäin kätevä aloittelijoille)
 • WordPress-välimuisti
 • Ilmainen WordPress-sivustonsiirto
 • Parannetut SSD-asemat
 • 24/7-asiantuntija WordPress-tuki
 • Sisäänrakennettu SEO-optimointilaajennus (Yoast SEO)
 • Automaattiset WordPress-ydinpäivitykset

Kun testasin HostPapan sivun latausaikoja, kokeilin sitä heidän WP Starter -suunnitelmassaan.

WordPress-hosting-suunnitelmat eroavat hintojen suhteen hieman: 3,95 dollaria kuukaudessa, 5,95 dollaria kuukaudessa ja 12,95 dollaria kuukaudessa, taas vasta kun sijoitat pitkäaikaisiin sopimuksiin.

Kuten yllä olevissa jaetuissa suunnitelmissa, minä suosittelen WP Business Pro -suunnitelma. Kyllä, tämä on kallein suunnitelma, mutta sen mukana on parannettu suorituskyky, turvallisuus ja nopeus. Saat nopeasti nopeaa rakettipalvelinta (3x palvelimen suorituskyky) ja kaksinkertaistaa RAM-muistin ja kiintolevytilan.

Ominaisuudet:

 • Nopeammat palvelimet
 • 300% suorituskyvyn lisäys
 • Vähemmän tilejä palvelinta kohti
 • 4x enemmän CPU- ja MYSQL-resursseja
 • Ensiluokkainen jokerimerkkijono SSL
 • Automaattinen verkkosivuston varmuuskopiointi
 • SiteLock havaitsee
 • Verkkotunnuksen yksityisyys

Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä on vastauksia joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin:

 1. Mikä on HostPapa? HostPapa on kanadalainen yksityisomistuksessa oleva web-hosting-yritys, joka tarjoaa Shared-, Reseller-, VPS- ja WordPress-hosting-palveluita. Heidän virallinen verkkosivusto on www.hostpapa.com. Lue lisää heidän Wikipedia-sivulta.
 2. Millaista ohjauspaneelia käytetään? Yleisesti käytetty cPanel.
 3. Ladataanko verkkosivustoni nopeasti? Useimmilla isännöintisuunnitelmilla on pääsy ilmaisiin Cloudflare CDN -palveluihin, jotka auttavat lisäämään sivuston nopeutta ja suorituskykyä. Jos käytät WordPress-hosting-palvelua, saat myös sisäänrakennetun WordPress-välimuistiratkaisun staattisten tiedostojen toimittamiseen sivuston kävijöille nopeasti.
 4. Mitä tapahtuu, jos sivustoni alittaa 99,9%: n käyttöaikatakuun? Luettuani verkkosivuston ja käyttöehdot, en tunnu löytäväni minnekään osoitetta, saako luottoa milloin tahansa seisokkeja. Sen sijaan HostPapa luottaa väitteihinsä, että he ylläpitävät koko ajan 99,9%: n käyttöaikaa.
 5. Onko käytettävissä ilmainen SSL-varmenne? Kyllä, vaikka joitain edistyneitä SSL-varmenteita on saatavana ostaa, jokainen hosting-suunnitelma voi vastaanottaa ilmaisen Let’s Encrypt SSL -sertifikaatin, mikä on hienoa pienyritysten omistajille, jotka hyväksyvät maksun sivustollaan.
 6. Onko mitään sisäänrakennettua markkinointityökalua?? Kyllä, voit käyttää HostPapa-verkkosivustojen rakennusohjelmaa integroidaksesi sosiaalisen jakamisen sivustollesi, optimoidaksesi sivustosi hakukoneoptimoinnin ja korkeamman hakutuloksen perusteella ja työskennelläksesi jopa yhdessä Google Analyticsin kanssa, jotta voit seurata, mistä sivuston kävijät tulevat ja mitä he tekevät kerran sivustollasi verkkosivusto.

Suosittelenko HostPapaa?

Viime kädessä HostPapa on vankka web-ratkaisu niille, jotka tarvitsevat jotain enemmän aloittelija ystävällinen. Se on hyvä myös niille, jotka ovat pienten yritysten johtaminen. Ominaisuusjoukko on riittävän suuri työn suorittamiseen, mutta se ei ole ylivoimainen niille, jotka vain eivät tarvitse niin paljon.

Jos kuitenkin alkaa huomata pienyrityksesi skaalaus, huomaat, että käytettävissä olevat resurssit eivät pysty palvelemaan tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Sinulla on kuitenkin turvallinen sivusto, joka ylläpitää vaikuttavaa käyttöaikaa. Puhumattakaan, voit tuntea olosi hyväksi siitä, että vähennät omaa hiilijalanjälkeäsi käyttämällä vihreää web-hosting-palvelua.

Jos päätät käyttää HostPapaa hosting-tarpeisiin, tarkista budjettisi etukäteen, koska jokaisessa suunnitelmassa on joitain kyseenalaisia ​​maksuja. Sinun on myös varmistettava, että annat isäntällesi hyvän menon, koska sinulla on vain 30 päivää aikaa päättää, haluatko pitää ne vai ei (jos haluat hyvityksen, joka on).

Jos HostPapa kuulostaa verkkopalveluntarjoajalta, jonka haluat tarkistaa, siirry heidän verkkosivustoilleen, katso mitä heillä on tarjottavanaan ja varmista, että heillä on isäntäominaisuudet, joita tarvitset pienyrityksen verkkosivuston onnistuneeseen ajamiseen.

Rekisteröidy tällä linkillä ja saat 58%: n alennus erikoistarjouksesta – isännöi verkkosivustoasi alkaen 3,36 dollaria kuukaudessa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map