HostPapa anmeldelse

Som ejer af en lille virksomhed kan det være svært at finde den rigtige webhostingudbyder. HostPapa adskiller sig fra andre webhosts med sin begyndervenlig hosting til små virksomheder og begyndere.


I et forsøg på at hjælpe små virksomheder, der søger en pålidelig hostingudbyder, har jeg tænkt mig at vise ind og outs for en webhost, der er designet til at hjælpe din lille virksomhed med at lykkes: HostPapa.

HostPapa tilbyder overkommelig pris på webhosteplaner for begyndere og små virksomheder med planer, der inkluderer et gratis domænenavn, ubegrænset båndbredde og diskplads og gratis SSL & CloudFlare CDN.

Her vil jeg se på de vigtigste funktioner i HostPapa, hvad deres fordele og ulemper er og hvad deres planer og priser er ligesom. Når du er færdig med at læse dette, vil du vide, om dette er den rigtige (eller forkerte) webhost for dig.

Tilmeld dig ved hjælp af dette link, så får du en 58% FRA specialtilbud – vært for dit websted fra $ 3,36 / måned

Hvad du lærer i denne anmeldelse

 1. Profferne

I det første afsnit af denne HostPapa-gennemgang vil jeg undersøge hvad .

 1. Ulemperne

Men der er også negativer. I dette afsnit dækker jeg hvad .

 1. Hosting planer & priser

I dette afsnit går jeg igennem og hvilke funktioner der er i hver plan.

 1. Anbefaler jeg HostPapa.com?

Endelig vil jeg her fortælle dig, om jeg tænker, eller hvis du er bedre til at tilmelde dig en konkurrent.

hostpapa anmeldelse

HostPapa blev oprettet for over ti år siden og har oplevet en betydelig vækst siden da. Og selvom de bestemt ikke er uden deres ulemper, har de et ry for ting som at være miljøvenlige, have enestående kundeservice og have en pakke værktøjer, der er perfekte til begyndere, virksomhedsejere.

Så lad os komme i gang med denne HostPapa-gennemgang skal vi.

HostPapa Pros

Som jeg lige nævnte, gør HostPapa noget rigtigt for at have oplevet en sådan stigning i popularitet på så kort tid. Faktisk er det blevet antydet, at de er vært næsten en halv million websteder alene i USA og Canada.

Så lad os se, hvad der gør dem så fantastiske, og hvorfor nogle mennesker vælger dem frem for alle andre hostingudbydere på markedet.

1. Hastighed

Jo hurtigere dit websted indlæses, desto bedre. Forskning har afsløret, at de fleste besøgende vil forlade dit websted, hvis det ikke indlæses inden for 2 sekunder eller mindre.

HostPapa har investeret i den nyeste hastighedsteknologi for at sikre, at dine websider indlæses hurtigt:

 • Solid State drev. Dit websteds filer og databaser gemmes i SSD-harddiske, som er hurtigere end HDD (harddiskdrev).
 • Hurtige servere. Når en besøgende klikker på dit websted, leverer web- og databaseservere indhold op til 50 gange hurtigere.
 • Indbygget cache. HostPapa bruger Cachewall, der optimerer, beskytter og forbedrer responstiden på dit websted.
 • Indholdsleveringsnetværk. HostPapa leveres med CDN drevet af CloudFlare til at cache dit indhold og levere det hurtigt til besøgende på websitet.
 • PHP7. HostPapa sørger for, at du også drager fordel af de nyeste teknologier på dit websted.

Hvor hurtigt er HostPapa belastningstider?

Jeg besluttede at teste belastningstiderne. Jeg oprettede et testwebsted, der blev hostet på HostPapa (på WP Starter-planen), og derefter installerede jeg WordPress på det og brugte Twenty Seventeen-temaet.

hostpapa-konto

Ud af kassen indlæste teststedet relativt hurtigt, 1 sekund, 211 kb sidestørrelse og 17 anmodninger.

hostpapa belastningstider

Ikke dårligt .. men det bliver bedre.

HostPapa allerede bruger indbygget cache der er aktiveret som standard, så der er ingen indstillinger at redigere, men der er en måde at optimere hastigheden lidt videre ved komprimering af bestemte MIME-filtyper.

Log ind på cPanel, og find softwaresektionen.

cpanelsoftwaresektion

I indstillingen Optimer websted kan du optimere ydelsen på dit websted ved at finpudse den måde, Apache håndterer anmodninger på. Komprimere tekst / html-tekst / almindelig og tekst / xml MIME-typer, og klik på opdateringsindstilling.

cpanel optimerer hjemmesiden

Ved at gøre det forbedrede mine teststedets belastningstider lidt mere, fra 1 sekund ned til 0,9 sekunder.

hostpapa-sidehastighed

For at fremskynde tingene endnu mere gik jeg og installerede en gratis WordPress-plugin kaldet Autoptimize og jeg aktiverede simpelthen standardindstillingerne.

autoptimere plugin

Det forbedrede belastningstiderne endnu mere, ned til 0,8 sekunder, og det reducerede den samlede sidestørrelse til blot 197 kb og reducerede antallet af anmodninger til 12.

hostpapa hurtig sideindlæsning

WordPress-websteder, der er hostet på HostPapa, indlæses ret hurtigt, og jeg har vist dig to enkle teknikker, du kan bruge til at fremskynde tingene endnu mere.

2. 24-timers support

HostPapa leverer ikke kun stjernestøtte, som så mange andre hostingudbydere gør i disse dage. Nej, i stedet går de ud over for at adskille sig fra resten af ​​konkurrencen.

Se på, hvad de tilbyder enhver kunde:

 • Omfattende vidensbase. Find vejledninger og tutorials, der er let at forstå, hvis du leder efter lidt selvhjælp. Opdelt i kategorier som Hosting, E-mail og Domæner kan du altid finde nøjagtigt, hvad du leder efter.
 • Video-tutorials. Hvis du er mere en visuel person og foretrækker at følge med til videotutorials, er dette stedet for dig. Lær, hvordan du bruger alle funktioner, som HostPapa tilbyder, og se trin for trin-indhold.
 • Live chat. Tal med en rigtig live person med et problem, du har lige nu ved hjælp af HostPapas 24/7 live chat-funktion.
 • HostPapa Dashboard. Administrer din HostPapa-konto ved hjælp af det intuitive betjeningspanel. Login ved hjælp af deres login-side, Facebook, Google eller endda Twitter. Foretag køb, se faktureringsoplysninger og udskriv endda fakturaer til dine egne poster.
 • Support Billetter. Indsend supportbilletter, eller kontroller status for eksisterende billetter, alt via dit HostPapa-instrumentbræt.
 • HostPapa-eksperter. Deltag i deres ugentlige webinar, eller planlæg endda en 30 minutters træningssession med en ekspert supportrepræsentant (GRATIS!).

Som en ekstra bonus gør HostPapa også adgang til status på netværket let at gøre, så du altid ved, hvad der foregår.

Netværksstatus

Se status for webhosting og e-mail-tjenester, DNS-hosting, Linux-serverne og endda fakturerings- og supportsystemer. For ikke at nævne, se om det er aktuelle problemer, der bliver løst, og om der er planlagt vedligeholdelse, der kan forstyrre din service.

Og hvis det ikke er nok, skal du vide, at HostPapa oversætter indholdet af deres websted til engelsk, fransk, spansk og tysk, hvilket imødekommer deres voksende internationale kundegrundlag.

vidensbase

Og få dette, ikke kun kan du læse HostPapas webstedsindhold på flere sprog, du kan også få live chat og telefonisk support på flere sprog.

3. Meget sikre datacentre

HostPapa har en pålidelig hostinginfrastruktur og opretholder de højeste standarder, når det kommer til at sikre deres datacentre.

Forvent f.eks. At følgende sikkerhedsfunktioner skal være på plads på alle HostPapa-servere:

 • Klima- og temperaturregulering
 • Hævede gulvfaciliteter
 • Fejlbeskyttelse
 • Brandbeskyttelsessystemer
 • Vanddetekteringssystemer
 • Uafbrydelig strømforsyning (UPS)
 • Standby og overflødig strømgenerering
 • Diesel backup generatorer

Intel Server-produkter driver alt HostPapa-udstyr og et fuldt udstyret Cisco-drevet netværk, der sikrer, at dit websteds data er fuldt sikre.

4. Imponerende oppetid

Holdet hos HostPapa vil give dig en 100% oppetidsgaranti. Men det dejlige ved dem er, at de forstår, at på grund af den måde, hvorpå delt hosting er oprettet, er dette ikke kun urealistisk, det er forkert at love.

Når alt kommer til alt tager det kun et websted på en delt server for at smide alt i kaos. Uanset om det er et sikkerhedsbrud, et overforbrug af ressourcer eller en enorm stigning i trafik, er sandheden, delte hosting-servere vil gå ned fra tid til anden.

Når det er sagt, garanterer HostPapa 99,9% oppetid.

Og hvis du overhovedet ikke er tilfreds med inden for de første 30 dage efter hosting af dit websted med HostPapa, kan du få en fuld refusion (minus eventuelle gebyrer for installation og registrering af domænenavn).

5. Værktøjer til små virksomheder

Kan du huske, da jeg sagde, at HostPapa henvender sig til små virksomheder? I et forsøg på at se, hvor sandt dette var, så jeg på alle de funktioner, de tilbyder kunder, der kan være nyttige for ejere af små virksomheder.

Og det er hvad jeg kom frem til:

Domænenavne

Billig domænenavne

Kør en hurtig domænenavnsøgning ved hjælp af HostPapas eget domænenavnværktøj. Vælg mellem klassiske domænenavnsender, eller vælg en mere unik sådan som .guru eller .club. Uanset hvad, kan du vælge et virkelig fremtrædende domænenavn, der skal være grundlaget for dit nye websted i en kløft.

Og hvis du tilfældigvis tilmelder dig HostPapas hosting, kan du registrere dit cool nye domænenavn gratis til det første år af service.

E-mail-løsninger

HostPapa e-mail-løsninger

E-mail er afgørende for succes for din lille til mellemstore virksomhed. Heldigvis har HostPapa masser af e-mail-løsninger, du kan vælge imellem:

 • Grundlæggende e-mail der kommer med en professionel identitet ved hjælp af din virksomheds navn
 • Avanceret e-mail der kommer med mere mobilvenlige sikkerhedsfunktioner
 • Office 365-e-mail der følger med Microsoft Office, og ingen af ​​administrationsomkostningerne
 • G Suite e-mail, komplet med produktivitetsværktøjer og online opbevaring, igen uden de ekstra omkostninger

SSL-certifikater

SSL-certifikater

Lad os kryptere SSL-certifikat er inkluderet i gratis. Premium Wildcard SSL-certifikat er tilbydes ikke gratis, HostPapa har nogle robuste SSL-certifikater til rådighed for dit voksende sted. Og da sikring af dit websteds data og endnu vigtigere data fra dine besøgende er vigtigt for dit omdømme, kan du undersøge at købe et SSL-certifikat fra din hostingudbyder.

Hvis du investerer i HostPapas SSL-certifikater, kan du nyde:

 • 256-bit datakryptering
 • Umiddelbar og automatisk installation
 • 99% browserkompatibilitet

Til sidst vil du være i stand til at vise en klikbar sæl, der indeholder dit SSL-certifikats oplysninger, som besøgende kan se, hvilket tilføjer dit websted troværdighed og får dig til at virke pålidelig.

Levering af indholdsnetværk (CDN)

Cloudflare CDN

Alle HostPapa Business- og Business Pro-hostingplaner leveres gratis Cloudflare CDN-tjenester for at hjælpe med at levere dit websteds indhold til et globalt publikum hurtigere end nogensinde.

Maksimer dit webstids driftstid ved at afbalancere serverbelastningen, øge webstedshastigheden og ydeevnen og endda nyde ekstra sikkerhed fra hackere og andre sikkerhedstrusler. Plus, få analyser, der hjælper dig med at se, hvor trafikken kommer fra, så du kan overvåge potentielle trusler.

Automatiske sikkerhedskopier af websteder

Gratis webside-sikkerhedskopier

Der er ikke noget værre end at investere en masse hårdt arbejde i at opbygge en online-forretning, kun for at få den udslettet på grund af et serverulykke, hacker eller anden webstedsfejl.

Derfor træder HostPapa ind og giver sine kunder automatisk daglige sikkerhedskopiering af websteder:

 • Vælg mellem 7 forskellige gendannelsespunkter
 • Data, der er gemt på separate steder, giver ekstra beskyttelse
 • Grundlæggende planer har op til 1 GB sikkerhedskopi (yderligere plads tilgængelig)
 • Sikkerhedskopier dit websteds filer, database og e-mails

Huske, dette er en premium service.

6. Webstedsbygger

Det har aldrig været nemmere at oprette et websted ved hjælp af den eksklusive HostPapa Website Builder.

Brug drag & slip websidebygger, vælg blandt hundreder af forudindrettede skabeloner, og bygg endda en eCommerce-butik til at sælge enten fysiske eller digitale produkter og tjenester (eller begge dele!).

Webstedsbygger

Her er nogle af de vigtigste funktioner, du kan forvente, når du bruger HostPapa-webstedsbyggeren:

 • Nem tilpasning af alle siteelementer inklusive farveskemaer, skrifttyper og billeder
 • Mobilt responsivt design til alle enheder i størrelse
 • Tilpasning af HTML, JS og CSS, hvis du har færdighedsættet (skønt det ikke er påkrævet)
 • Integrerede sociale delingsikoner og kontaktformularer
 • SEO optimering for bedre søgerangeringer
 • Facebook-publiceringsevne
 • Live preview-tilstand til desktop og mobile enheder

HostPapa Website Builder

Med HostPapa-webstedsbyggeren kan du udgive et professionelt websted på få minutter uden at kende en slikke kode.

7. Grøn hosting

HostPapa er stolt over at være et af de første hostingfirmaer til at erklære, at de ville gå grønne for at hjælpe den verden, vi lever i.

De fremmer udviklingen og brug af vind- og solenergi ved at købe grønne energicertifikater. Dette er for at udligne den strøm, der bruges i både deres datacentre og kontorer.

HostPapa bruger intet andet end 100% vedvarende Green Tag-energi, der kommer fra forskellige kilder over hele USA og Canada. Dermed reducerer de ikke kun deres eget carbon footprint, men håber at få flere mennesker om bord med at bruge ren energi og forsøge at reducere deres aftryk på Jorden også.

Du kan tilføje bannere til dit websted for at lade besøgende på siden vide, at du gør din del ved at bruge grønt webhosting.

Grønne energibannere

Tilføj et komplet banner, et halvt banner eller endda et lille rektangel for at supplere dit websteds design.

HostPapa Cons

Nu hvor du har en god idé om, hvad HostPapa har at tilbyde kunder, er det tid til at se på nogle af ulemperne, så du kan tage den mest informerede beslutning, når det kommer til at vælge en hostingudbyder.

1. Dyre fornyelsesgebyrer

Ved første øjekast ser HostPapa ud som en meget omkostningseffektiv hostingudbyder, især fordi det er en grøn webhost, som kan nedbryde priserne markant.

Derudover er det sædvanligt, at hostingudbydere har usædvanligt lave tilmeldingspriser for at tilskynde flere til at begynde at bruge dem. Derefter, efter et års tilfredsstillende service, hæver hostingudbyderen derefter de månedlige priser og håber, at de fleste fornyer sig.

Når alt kommer til alt er det ingen der ønsker at skifte webhost hvert år, især når de er tilfredse med tjenesten.

Når det er sagt, kan stigende fornyelsespriser være uventede og forårsage et alvorligt klistermærkeschock. Og desværre er det netop, hvad HostPapa gør.

Dyre fornyelsespriser

Kom til at finde, at du er nødt til at investere i en langsigtet kontrakt for at få den lave introduktionspris, og markeringen til fornyelse er betydelig.

2. Manglende funktioner

HostPapas oprindelige funktionssæt synes stærkt for ejere af små virksomheder. Jeg føler dog, at de mangler nogle vigtige ting:

 • Deres pengene tilbage-garanti på 30 dage kommer kort sammenlignet med konkurrence, der tilbyder 60 eller endda 90-dages pengene tilbage-garantier
 • Automatiske sikkerhedskopieringer er en premium service til både Start- og Business-hostingplaner, hvilket igen er i modsætning til konkurrencen, hvor mindst ugentlige sikkerhedskopier tilbydes som en del af hostingplanen
 • Selvom de hævder at være et internationalt hostingfirma, datacenters placeringer er ret begrænsede (selv med CDN-tjenester påvirker dette bestemt hastigheden på websteder, der er geografisk langt væk). Hvis du er placeret uden for USA eller Canada så er HostPapa ikke den mest ideelle webhost at bruge.

HostPapa-hostingplaner

HostPapa tilbyder mange hostingplaner, f.eks VPS og forhandler hosting. Når det er sagt, vil jeg se på deres delte og WordPress-hostingplaner så du har en god ide, hvad du kan forvente, når du tilmelder dig at bruge HostPapa-hosting.

Delt hosting

HostPapa har delt hosting, der fungerer godt for dem, der lige er startet, eller dem, der har minimal trafik, der kommer til deres websteder.

HostPapa-delt hostingplaner

Afhængig af det niveau, du vælger, vil du modtage funktioner som:

 • Flere til ubegrænsede hostede websteder
 • Ubegrænset diskplads og båndbredde
 • Gratis registrering af domænenavn
 • 24/7 support
 • Gratis lad os kryptere SSL, Cloudflare CDN og webstedsoverførsel
 • 99% oppetid
 • Ydelses- og sikkerhedsforbedringer
 • CloudLinux-servere
 • Og meget mere

Du har også adgang til HostPapa-webstedsbyggeren, cPanel-kontrol, det Softaculous værktøj til at integrere apps og endda gratis en-til-en-træning.

HostPapa delte hosting varierer fra $ 3,95 / måned til $ 12,95 / måned afhængigt af hvilken plan du vælger.

Det Business Pro-plan er den dyreste plan, men det er værd at de ekstra omkostninger, da den leveres med forbedret ydelse, sikkerhed og hastighed.

Det leveres med raket-hurtige premium-servere (3x serverydelse) og dobbelt RAM og harddiskplads.

Funktioner:

 • Hurtigere servere
 • 300% ydeevne boost
 • Færre konti pr. Server
 • 4x flere CPU- og MYSQL-ressourcer
 • Premium wildcard SSL
 • Automatisk sikkerhedskopiering af hjemmesiden
 • SiteLock-registrering
 • Domænenavns privatliv

WordPress Hosting

HostPapa WordPress Hosting

HostPapa tilbyder også WordPress hosting der henvender sig til dem, der vælger at bruge det populære WordPress content management system.

Og selvom de fleste af funktionerne spejler, hvad der tilbydes i de delte hostingplaner, kan du også forvente disse ekstra hostingfunktioner:

 • Auto-installeret WordPress (meget praktisk for begyndere)
 • WordPress-cache
 • Gratis WordPress-webstedsoverførsel
 • Forbedrede SSD-drev
 • 24/7 ekspert WordPress support
 • Indbygget SEO-optimeringsplugin (Yoast SEO)
 • Automatiske WordPress-kerneopdateringer

Da jeg testede HostPapas sideindlæsningstider prøvede jeg det på deres WP Starter-plan.

WordPress-hostingplaner afviger lidt når det kommer til pris: $ 3,95 / måned, $ 5,95 / måned og $ 12,95 / måned, igen kun når du investerer i langsigtede kontrakter.

Som med de delte planer ovenfor, jeg anbefaler det WP Business Pro-plan. Ja, dette er den dyreste plan, men den leveres med forbedret ydelse, sikkerhed og hastighed. Du får raket-hurtige premium-servere (3x serverydelse) og dobbelt RAM og harddiskplads.

Funktioner:

 • Hurtigere servere
 • 300% ydeevne boost
 • Færre konti pr. Server
 • 4x flere CPU- og MYSQL-ressourcer
 • Premium wildcard SSL
 • Automatisk sikkerhedskopiering af hjemmesiden
 • SiteLock-registrering
 • Domænenavns privatliv

Ofte stillede spørgsmål

Her er svar på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål:

 1. Hvad er HostPapa? HostPapa er et canadisk-baseret privatejet webhostingfirma, der leverer Shared, Reseller, VPS og WordPress hosting. Deres officielle hjemmeside er www.hostpapa.com. Læs mere på deres Wikipedia-side.
 2. Hvilken type kontrolpanel bruges? Den ofte anvendte cPanel.
 3. Vil min hjemmeside indlæses hurtigt? De fleste hostingplaner har adgang til gratis Cloudflare CDN-tjenester, som hjælper med at øge webstedshastigheden og ydeevnen. Hvis du bruger WordPress-hosting, får du også en indbygget WordPress-cacheløsning til hurtig levering af statiske filer til besøgende.
 4. Hvad sker der, hvis mit websted falder under garantien for oppetid på 99,9%? Efter at have læst gennem webstedet og servicevilkårene ser jeg ikke ud til at finde nogen steder, der adresserer dig, om du modtager kredit for nogen nedetid. HostPapa er i stedet afhængige af deres påstande om, at de opretholder 99,9% oppetid, hele tiden.
 5. Er der et gratis SSL-certifikat tilgængeligt? Ja, selvom der er nogle avancerede SSL-certifikater, der kan købes, kan enhver hostingplan modtage et gratis Let’s Encrypt SSL-certifikat, hvilket er godt for ejere af små virksomheder, der accepterer betaling på deres websted.
 6. Er der noget indbygget marketingværktøj? Ja, du kan bruge HostPapa-webstedsbyggeren til at integrere social deling på dit websted, optimere dit websted til SEO og højere søgerangeringer og endda arbejde sammen med Google Analytics, så du kan spore, hvor besøgende kommer fra, og hvad de gør en gang på din internet side.

Anbefaler jeg HostPapa?

I sidste ende er HostPapa en solid webhosteløsning for dem, der har brug for noget lidt mere begyndervenlig. Det er også godt for dem der er kører små virksomheder. Funktionssættet er stort nok til at få jobbet gjort, men ikke overvældende for dem, der bare ikke har brug for så meget.

Hvis du imidlertid begynder at bemærke din skala til små virksomheder, finder du, at de disponible ressourcer muligvis ikke er i stand til at imødekomme dine behov på den bedst mulige måde. Du vil dog have et sikkert sted, der opretholder en imponerende oppetid. For ikke at nævne, vil du være i stand til at føle dig godt til det faktum, at du reducerer dit eget CO2-fodaftryk ved at bruge grønt webhosting.

Hvis du beslutter at bruge HostPapa til dine hostingbehov, skal du sørge for at undersøge dit budget på forhånd, da der er nogle tvivlsomme gebyrer indbygget i hver plan. Du skal også sørge for at give din vært et godt skridt, fordi du kun har 30 dage til at beslutte, om du vil beholde dem eller ej (hvis du vil have en refusion, der er).

Hvis HostPapa lyder som en webhostingudbyder, du vil tjekke ud, skal du hoppe videre til deres websted, se, hvad de har at tilbyde, og sørg for, at de har de hostingfunktioner, du har brug for for at køre din lille virksomhedswebsite med succes.

Tilmeld dig ved hjælp af dette link, så får du en 58% FRA specialtilbud – vært for dit websted fra $ 3,36 pr. Måned

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map