Nyilem menyang sirah iki kanggo sirah mbandhingake Hostinger vs. Bluehost kanggo ngerti luwih lengkappaletti kontra kontrast kasebut babagan fitur, kinerja, rega, lan liya-lyyane – kanggo golek informations kanggo mbantu sampeyan milih ing antarane loro perusahaan web web kasebut.


Hostinger Wen nggawe jeneng kanthi menehi layanan hosting web laulaa paling murah. Rencanane murah nanging kuat. Kabeh rencana teka kabeh sumber daya laulaa dibutuhake kanggo mbukak situs web. Apa sampeyan nggoleki VPS matkustaa sawetara ruang hosting laulaa pituus, Hostinger sampeyan wis dijamin karo spektrum layanan sing amba.

Bluehost minangka salah näki sawetara isäntäverkkolaulaa uudelleen hylkäämään WordPress.org (pejabat WordPress -sivusto). Alasan rekomendasi kasebut yaiku dhukungan lan skalabilitas laulaa akeh sing kasedhiya karo layanan. Sampeyan bisa tekan tim kasebut 24/7 liwat telpon utawa email utawa obrolan langsung. Apa wae bisnis laulaa sampeyan lakoni, layanane bakal cocog karo situs sampeyan kaya sarung tangan.

Perbandingan Hostinger vs. Bluehost

Ayo goleki sapa isäntäverkko laulaa luwih apik, Bluehost utawa Hostinger?

gesek tengen

Hostinger

Bluehost

Babagan:Hostinger yaiku perusahaan web web laulaa älykäs web hosting laulaa murah, tanpa kudu menehi kompromi kanggo fitur laulaa penting lan penting kayata kinerja, kacepetan lan keamanan.Bluehost nyedhiyakake layanan hosting nganggo kaistanleveys laulaa nyt, web hosting, lähetä sähköposti. Nduwe maine laulaa kuat, dhukungan pelanggan laulaa apik lan reregan saingan.
Perustettu:20041996
BBB-luokitus:Ora dijawab+
Alamat:Europos 32-4, 46326,
Kaunas, Liettua
Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Puhelinnumero:Ora ana telpon(888) 401 – 4678
Alamat-sähköposti:[Sähköposti suojattu]Ora Didaftar
Jinis Dhukungan:Dhukungan Langsung, Chat, TiketDhukungan Telpon, Live, Chat, Tiket
Pusat Data / Lokasi-palvelin:Lokasi server AS, Aasia lan EropaProvo, Utah
Rega Saben wulan:Saka 1,45 dollaria saben wulanSaka 2,95 dollaria saben wulan
Siirrä tietoja rajoittamattomasti:yaya
Tallennustiedot rajoittamattomat:yaya
Email Unlimited:yaya
Usean verkkotunnuksen isännöinti:Ya (kajaba Rencana Starter)ya
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:cPanelcPanel
Jaminan Uptime Server:99,9% käyttöaika njaminOra Ana
Penjaminan Dhuwit Dhuwit:30 päivää30 päivää
Darmabakti Hosting kasedhiya:Ora, jaettu, Cloud lan VPSya
Bonus & Ekstra:Palvelimen SSD. Jaminan tytärpallo 30 päivää.Piranti Kiriman Mesin. 100 dollaria Kredit Iklan Google. Kredit Iklan Facebook 50 dollaria. Ilmaiset keltaiset sivut.
Hyvä: Web hosting laulaa murah.
Jeneng-verkkotunnus ilmaiseksi, sertifioitu ilmainen SSL, ilmainen BitNinja-kenttä, levyn SSD-lataus tanpa watesan
Gawe serep situs saben dina lan saben minggu.
Wangsul kirjoitti 30-dina.
Macem-macem Rencana Hosting: Bluehost älykäs, VPS, melkoinen isäntä isäntä WordPress-isännöintityökalu, ajattelutapa kanthi-gantang menehi ukuran situs sampeyan kanthi kabutuhan hosting laula sampeyan ganti.
Dhukungan 24/7: Saliyane sawetara sumber daya bantuan pribadi laula paling apik kanggo host isä wae, Bluehost nduwe tentara sing laula ahli ahli akting kanthi cepet siap mbantu sampeyan 24/7 liwat tiket dhukungan, hotline, utawa obrolan langsung.
Kebijakan Bayaran Balik laulaa Apik: Bluehost bakal menehi mbalekaken lengkap yen sampeyan mbatalake sajrone 30 dina, lan mbayari re-pro yen sampeyan mbatalake ngluwihi wektu kasebut.
Huono: Ora ana dhukungan -puhelin
Ora saben rencana dilengkapi layanan migrasi situs ilmaiseksi.
Ora Jaminan Uptime: Bluehost ora menehi ganti rugi kanggo wektu laulaa saya suwe saya suwe saya suwe lan ora dingerteni.
Yuran Migrasi Situs web: Ora kaya sawetara pesaing kasebut, Bluehost ngisi biaya tambahan jeni sampeyan pengin pindhah situs web orcPanel laulaa wis ana.
Yhteenveto:Hostinger (nliti) nawakake seyanan hosting web sing sing bermutu kanggo loro pamula lan webmaster liyane. Rencana isännöi web kasedhiya kanthi rega laulaa murah tanpa kompromit sopivaksi asema web kayata kinerja, kacepetan lan keamanan.Bluehost (delengen kene) ugan dikenal kanggo solusi pangayoman sumber ominaisuudet kanggo nyipta pangguna laulaa pituushaku pangguna sanoo pangguna pangguna liyane laula padha ing palvelin laula padha. Asiakkaiden suositut käyttöohjeet SimpleScripts 1 napsauta. Ups kasedhiya VPS langattomien palvelimien kanssa.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me