Hostinger versus Bluehost

Nyilem menyang sirah iki kanggo sirah mbandhingake Hostinger versus Bluehost kanggo ngerti luwih lengkap babagan kontra lan kontra kasebut babagan fitur, kinerja, rega, lan liya-liyane – Kanggo golek informasi kanggo mbantu sampeyan milih ing antarane loro perusahaan web web kasebut.


Hostinger wis nggawe jeneng kanthi menehi layanan hosting web sing paling murah. Rencanane murah nanging kuat. Kabeh rencana teka kabeh sumber daya sing dibutuhake kanggo mbukak situs web. Apa sampeyan nggoleki VPS utawa sawetara ruang hosting sing dituduhake, Hostinger sampeyan wis dijamin karo spektrum layanan sing amba.

Bluehost minangka salah sawijining sawetara hostweb zingen resmi disaranake WordPress.org (pejabat WordPress situs). Alasan rekomendasi kasebut yaiku dhukungan lan skalabilitas sing akeh sing kasedhiya karo layanan. Sampeyan bisa tekan tim kasebut 24/7 liwat telpon utawa email utawa obrolan langsung. Apa wae bisnis zingen sampeyan lakoni, layanane bakal cocog karo situs sampeyan kaya sarung tangan.

Perbandingan Hostinger vs Bluehost

Ayo goleki sapa host web sing luwih apik, Bluehost utawa Hostinger?

gesek tengen

Hostinger

Bluehost

Babagan:Hostinger yaiku perusahaan web web zingen nawakake hosting web zingen murah, tanpa kudu menehi kompromi kanggo fitur zingen penting lan penting kayata kinerja, kacepetan lan keamanan.Bluehost nyedhiyakake layanan hosting nganggo bandbreedte zingen ora ana watesan, ruang hosting, lan akun email. Nduwe reputasi zingen kuat, dhukungan pelanggan zingen apik lan reregan saingan.
Opgericht in:20041996
BBB Rating:Ora dijawabEEN+
Alamat:Europos 32-4, 46326,
Kaunas, Litouwen
Bluehost Inc.560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Telefoonnummer:Ora Ana Telpon(888) 401-4678
Alamat e-mailadres:[E-mail beveiligd]Ora Didaftar
Jinis Dhukungan:Dhukungan Langsung, Chat, TiketDhukungan Telpon, Live, Chat, Tiket
Pusat-gegevens / Lokasi-server:Lokasi server AS, Azië lan EropaProvo, Utah
Rega Saben wulan:Saka $ 1,45 saben wulanSaka $ 2,95 saben wulan
Overdracht van gegevens onbeperkt:JaJa
Opslaggegevens onbeperkt:JaJa
E-mail onbeperkt:JaJa
Meerdere domeinen hosten:Ya (kajaba Rencana Starter)Ja
Hosting controlpanel / interface:cPanelcPanel
Jaminan Uptime Server:99,9% uptime njaminOra Ana
Penjaminan Dhuwit Dhuwit:30 dagen30 dagen
Darmabakti Hosting kasedhiya:Ora, mung Shared, Cloud lan VPSJa
Bonus & Ekstra:Server SSD. Jaminan Dhuwit Bali 30 Dina.Piranti Kiriman Mesin. $ 100 Kredit Iklan Google. Kredit Iklan Facebook $ 50. Vermelding Yellowpages Gratis.
Het goede: Webhosting zingen paling murah.
Jeneng domein gratis, gratis SSL SSL, keamanan BitNinja gratis, ruang disk SSD zingen tanpa watesan
Gawe serep situs saben dina lan saben minggu.
Wangsul huwit 30-dina.
Macem-macem Rencana Hosting: Bluehost nawakake bareng, VPS, darmabakti lan hosting awan uga pilihan kaya ngatur WordPress hosting, menu fleksibilitas kanthi gampang menehi ukuran situs sampeyan kanthi kabutuhan hosting sing sampeyan ganti.
Dag en nacht 24/7: Saliyane sawetara sumber daya bantuan pribadi sing paling apik kanggo host apa wae, Bluehost nduwe tentara sing ahli ahli akting kanthi cepet siap mbantu sampeyan 24/7 liwat tiket dhukungan, hotline, utawa obrolan langsung.
Kebijakan Bayaran Balik zingen Apik: Bluehost bakal menehi mbalekaken lengkap yen sampeyan mbatalake sajrone 30 dina, lan mbayari re-pro yen sampeyan mbatalake ngluwihi wektu kasebut.
Slecht: Ora ana dhukungan telpon
Ora saben rencana dilengkapi layanan migrasi situs gratis.
Ora Jaminan Uptime: Bluehost ora menehi ganti rugi kanggo wektu sing saya suwe saya suwe saya suwe lan ora dingerteni.
Yuran Migrasi Situs web: Ora kaya sawetara pesaing kasebut, Bluehost ngisi biaya tambahan yen sampeyan pinguïn pindhah situs web orcPanel sing wis ana.
Overzicht:Hostinger (nliti) nawakake layanan hosting web zingen bermutu kanggo loro pamula lan webmaster liyane. Rencana hosting web kasedhiya kanthi rega zingen murah tanpa kompromi ing fitur situs web kayata kinerja, kacepetan lan keamanan.Bluehost (delengen kene) uga dikenal kanggo solusi pangayoman sumber properti kanggo nyipta pangguna sing dituduhake pangguna saka pangguna pangguna liyane sing padha ing server sing padha. Klien lan pangguna bisa nginstal aplikasi kanthi nggakak SimpleScripts 1 klik. Uga kasedhiya VPS lan Hosting khusus.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map