Хостингер срещу Bluehost

Nyilem menyang sirah iki kanggo sirah mbandhingake Хостингер срещу Bluehost kanggo ngerti luwih lengkap babagan kontra lan kontra kasebut babagan fitur, kinerja, rega, lan liya-liyane – kanggo golek informasi kanggo mbantu sampeyan milih ing antarane loro perusahaan web web kasebut.


Hostinger wis nggawe jeneng kanthi menehi layanan хостинг в интернет пее paling murah. Rencanane murah nanging kuat. Kabeh rencana teka kabeh sumber daya sing dibutuhake kanggo mbukak situs web. Apa sampeyan nggoleki VPS utawa sawetara ruang хостинг пее dituduhake, Hostinger sampeyan е диамин karo spektrum layanan sing amba.

Bluehost minangka salah sawijining sawetara host web sing resmi disaranake WordPress.org (pejabat WordPress situs). Alasan rekomendasi kasebut yaiku dhukungan lan skalabilitas sing akeh sing kasedhiya karo layanan. Sampeyan bisa tekan tim kasebut 24/7 liwat telpon utawa email utawa obrolan langsung. Apa wae bisnis пее сампеян lakoni, layanane bakal cocog karo situs sampeyan kaya sarung tangan.

Perbandingan Hostinger срещу Bluehost

Ayo goleki sapa host web sing luwih apik, Bluehost utawa Hostinger?

gesek tengen

Hostinger

Bluehost

Babagan:Hostinger yaiku perusahaan web web sing nawakake хостинг web sing murah, tanpa kudu menehi kompromi kanggo fitur sing penting lan penting kayata kinerja, kacepetan lan keamanan.Bluehost nyedhiyakake layanan хостинг nganggo честотна лента пее или ана аналитика, хостинг на ruang, имейл на lan akun. Nduwe reputasi sing kuat, dhukungan pelanggan sing apik lan reregan saingan.
Основан през:20041996
BBB Рейтинг:Ora dijawabА+
Аламат:Европос 32-4, 46326,
Каунас, Литва
Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Телефонен номер:Ora ana telpon(888) 401-4678
Имейл от Alamat:[Защитен имейл]Ора Дидафтар
Джинис Джукунган:Dhukungan Langsung, Chat, TiketDhukungan Telpon, Live, Chat, Tiket
Pusat Data / Lokasi сървър:Lokasi сървър AS, Asia lan EropaПрово, Юта
Rega Saben wulan:Saka $ 1,45 сабен wulanSaka $ 2,95 сабен wulan
Прехвърляне на данни Неограничен:У аУ а
Данни за съхранение неограничено:У аУ а
Неограничен имейл:У аУ а
Хостинг на няколко домейна:Я (каяба Rencana Starter)У а
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelCpanel
Jaminan Uptime Server:99,9% ъптайм за ъптаймОра Ана
Penjaminan Dhuwit Dhuwit:30 дни30 дни
Дармабакти Хостинг каседхия:Ora, mung Shared, Cloud lan VPSУ а
премия & Екстра:Сървър SSD. Jaminan dhuwit bali 30 dina.Пиранти Кириман Месин. $ 100 Kredit Iklan Google. Kredit Iklan Facebook $ 50. Листинг Yellowpages Gratis.
Доброто: Уеб хостинг пее paling murah.
Безплатен домейн Jeneng, Sertifikat SSL безплатно, keamanan BitNinja безплатно, Ruang диск SSD пее tanpa watesan
Gawe serep situs saben dina lan saben minggu.
Wangsul dhuwit 30-dina.
Macem-macem Rencana хостинг: Bluehost nawakake bareng, VPS, darmabakti lan hosting awan uga pilihan kaya ngatur WordPress hosting, menehi fleksibilitas kanthi gampang menehi ukuran situs sampeyan kanthi kabutuhan хостинг пее sampeyan ganti.
Dhukungan 24/7: Saliyane sawetara sumber daya bantuan pribadi пее paling apik kanggo host apa wae, Bluehost nduwe tentara sing ahli ahli akting kanthi cepet siap mbantu sampeyan 24/7 liwat tiket dhukungan, hotline, utawa obrolan langsung.
Kebijakan Bayaran Balik пее Apik: Bluehost bakal menehi mbalekaken lengkap yen sampeyan mbatalake sajrone 30 dina, lan mbayari re-pro yen sampeyan mbatalake ngluwihi wektu kasebut.
Лошо: Ora ana dhukungan telpon
Ora saben rencana dilengkapi layanan migrasi situs gratis.
Ora Jaminan Uptime: Bluehost ora menehi ganti rugi kanggo wektu singa sua saya sua saya suwe saya suwe lan ora dingerteni.
Yuran Migrasi Situs web: Ora kaya sawetara pesaing kasebut, Bluehost ngisi biaya tambahan yen sampeyan pengin pindhah situs web orcPanel пее с ана.
Резюме:Hostinger (nliti) nawakake layanan хостинг уеб пее bermutu kanggo loro pamula lan webmaster liyane. Rencana хостинг в интернет kasedhiya kanthi rega sing murah tanpa kompromi ing fitur situs web kayata kinerja, kacepetan lan keamanan.Bluehost (delengen kene) uga dikenal kanggo solusi pangayoman sumber properti kanggo nyipta pangguna sing dituduhake pangguna saka pangguna pangguna liyane sing padha ing server sing padha. Klien lan pangguna bisa nginstal aplikasi kanthi nggunakake SimpleScripts 1 клик. Uga kasedhiya VPS lan Хостинг kusus.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map