Hostinger gegen Bluehost

Nyilem menyang sirah iki kanggo sirah mbandhingake Hostinger gegen Bluehost kanggo ngerti luwih lengkap babagan kontra lan kontra kasebut babagan fitur, kinerja, rega, lan liya-liyane – kanggo golek informasi kanggo mbantu.


Hostinger wis nggawe jeneng kanthi menehi layanan hosting web singen blass murah. Rencanane Murah Nanging Kuat. Kabeh Rencana Teka Kabeh Sumber Daya singen Dibutuhake Kanggo Mbukak Situs Web. Apa sampeyan nggoleki VPS utawa sawetara ruang Hosting singen dituduhake, Hostinger sampeyan wis dijamin karo spektrum layanan singen amba.

Bluehost minangka salah sawijining sawetara host web singen resmi disaranake WordPress.org (pejabat WordPress situs). Alasan rekomendasi kasebut yaiku dhukungan lan skalabilitas singen akeh singen kasedhiya karo layanan. Sampeyan bisa tekan tim kasebut 24/7 liwat telpon utawa E-Mail utawa obrolan langsung. Apa wae bisnis singen sampeyan lakoni, layanane bakal cocog karo situs sampeyan kaya sarung tangan.

Perbandingan Hostinger gegen Bluehost

Ayo Goleki Sapa Host Web singen luwih apik, Bluehost utawa Hostinger?

gesek tengen

Hostinger

Bluehost

Babagan:Hostinger yaiku perusahaan web web singen nawakake hosting web singen murah, tanpa kudu menehi kompromi kanggo fitur singen penting lan penting kayata kinerja, kacepetan lan keamanan.Bluehost nyedhiyakake layanan hosting nganggo bandbreite singen ora ana watesan, ruang hosting, lan akun email. Nduwe reputasi singen kuat, dhukungan pelanggan singen apik lan reregan saingan.
Gegründet in:20041996
BBB Bewertung:Ora DijawabEIN+
Alamat:Europos 32-4, 46326,
Kaunas, Litauen
Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Telefonnummer:Ora ana telpon(888) 401-4678
Alamat E-Mail:[E-Mail geschützt]Ora Didaftar
Jinis Dhukungan:Dhukungan Langsung, Chat, TiketDhukungan Telpon, Live, Chat, Tiket
Pusat Data / Lokasi Server:Lokasi Server AS, Asien Lan EropaProvo, Utah
Rega Saben wulan:Saka $ 1,45 Saben WulanSaka $ 2,95 Saben Wulan
Daten unbegrenzt übertragen:JaJa
Speicherdaten unbegrenzt:JaJa
E-Mail unbegrenzt:JaJa
Hosting mehrerer Domains:Ya (Kajaba Rencana Starter)Ja
Hosting Controlpanel / Schnittstelle:cPanelcPanel
Jaminan Uptime Server:99,9% Verfügbarkeit njaminOra Ana
Penjaminan Dhuwit Dhuwit:30 Tage30 Tage
Darmabakti Hosting kasedhiya:Ora, Mung Shared, Cloud Lan VPSJa
Bonus & Ekstra:Server-SSD. Jaminan dhuwit bali 30 dina.Piranti Kiriman Mesin. $ 100 Kredit Iklan Google. Kredit Iklan Facebook $ 50. Auflistung Yellowpages Gratis.
Der gute: Webhosting sing blass murah.
Jeneng Domain gratis, sertifikat SSL gratis, Keamanan BitNinja gratis, Ruang Disk SSD singen Tanpa Watesan
Gawe serep situs saben dina lan saben minggu.
Wangsul dhuwit 30-dina.
Macem-Macem Rencana Hosting: Bluehost Nawakake Bareng, VPS, Darmabakti Lan Hosting Awan Uga Pilihan Kaya Ngatur WordPress Hosting, Menehi Fleksibilitas Kanthi Gampang Menehi Ukuran Situs Sampeyan Kanthi Kabutuhan Hosting Sampeyan Ganti.
Dhukungan 24/7: Saliyane Sawetara Sumber Daya Bantuan Pribadi singen blass apik Kanggo Gastgeber apa wae, Bluehost nduwe tentara singen ahli ahli akting kanthi cepet siap mbantu sampeyan 24/7 liwat tiket dhukungan, hotline, utawa obrolan langsung.
Kebijakan Bayaran Balik singen Apik: Bluehost bakal menehi mbalekaken lengkap yen sampeyan mbatalake sajrone 30 dina, lan mbayari re-pro yen sampeyan mbatalake ngluwihi wektu kasebut.
Schlecht: Ora ana dhukungan telpon
Ora saben rencana dilengkapi layanan migrasi situs gratis.
Ora Jaminan Uptime: Bluehost ora menehi ganti rugi kanggo wektu singen saya suwe saya suwe saya suwe lan ora dingerteni.
Yuran Migrasi Situs Web: Ora Kaya Sawetara Pesaing Kasebut, Bluehost Ngisi Biaya Tambahan Yen Sampeyan Pengin Pindhah Situs Web OrcPanel Sing Wis Ana.
Zusammenfassung:Hostinger (nliti) nawakake layanan hosting web singen bermutu kanggo loro pamula lan webmaster liyane. Rencana Hosting Web kasedhiya kanthi rega singen murah tanpa kompromi ing fitur situs web kayata kinerja, kacepetan lan keamanan.Bluehost (delengen kene) uga dikenal kanggo solusi pangayoman sumber propertyt kanggo nyipta pangguna singen dituduhake pangguna saka pangguna pangguna liyane singen padha ing server singen padha. Klien lan pangguna bisa nginstal aplikasi kanthi nggunakake SimpleScripts 1 klik. Uga kasedhiya VPS lan Hosting khusus.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map