Хостингер – Блухост

Nyilem menyang sirah iki kanggo sirah mbandhingake Хостингер – Блухост kanggo ngerti luwih lengkap babagan kontra lan kontra kasebut babagan fitur, kinerja, rega, lan liya-liyane – kanggo golek informasi kanggo mbantu sampeyan milih ing antarane loro perusahaan web web kasebut.


Хостингер Ви хочете, щоб прослухати веб-сайт, щоб заспівати підлітки. Rencanane murah nanging kuat. Kabeh rencana teka kabeh sumber daya співати dibutuhake kanggo mbukak situs web. Apa sampeyan nggoleki VPS utawa sawetara ruang хостинг співаю dituduhake, хостинг sampeyan був діамін karo spektrum layanan співати amba.

Bluehost minangka salah sawijining sawetara host web sing resmi disaranake WordPress.org (pejabat WordPress situs). Alasan rekomendasi kasebut yaiku dhukungan lan skalabilitas sing akeh sing kasedhiya karo layanan. Sampeyan bisa tekan tim kasebut 24/7 liwat telpon utawa email utawa obrolan langsung. Apa wae bisnis співають сампеян-лаконі, layanane bakal cocog karo situs sampeyan kaya sarung tangan.

Пербандінган Хостінгер проти Блухоста

Ayo goleki sapa host web sing lowih apik, Bluehost utawa Hostinger?

gesek tengen

Хостингер

Bluehost

Бабаган:Хостингер yaiku perusahaan web web sing nawakake хостинг web sing murah, tanpa kudu menehi kompromi kanggo fitur sing penting lan penting kayata kinerja, kacepetan lan keamanan.Bluehost nyedhiyakake layanan хостинг nganggo пропускної здатності співати або ана-ватесан, хостинг Ruang, електронна пошта електронної пошти. Зробити репутацію співати, духунган співати apik lan reregan saingan.
Заснований у:2004 рік1996 рік
Рейтинг BBB:Ora dijawabА+
Аламат:Європос 32-4, 46326,
Каунас, Литва
560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Телефонний номер:Ora ana telpon(888) 401-4678
Електронна пошта Alalat:[Захищений електронною поштою]Ора Дідафтар
Джиніс Джукунган:Dhukungan Langsung, Chat, TiketDhukungan Telpon, Live, Chat, Tiket
Pusat Data / Lokasi Server:Сервер Lokasi AS, Азія lan EropaПрово, штат Юта
Рега Сабен Вулан:Сака $ 1,45 сабенуланСака 2,95 дол
Передача даних необмежено:ЯЯ
Дані зберігання необмежено:ЯЯ
Не обмежено електронною поштою:ЯЯ
Хостинг кількох доменів:Я (каяба Rencana Starter)Я
Панель управління / інтерфейс хостингу:cPanelcPanel
Jaminan Uptime Server:99,9% тривалості продовження часуОра Ана
Penjaminan Dhuwit Dhuwit:30 днів30 днів
Дармабакти Хостинг каседжії:Ora, mung Shared, Cloud lan VPSЯ
Бонус & Екстра:SSD сервера. Jaminan dhuwit bali 30 діна.Піранті Кіріман Месін. $ 100 Кредит Іклан Google. Кредит Іклан у Facebook $ 50. Лістинг Yellowpages Gratis.
Добре: Веб-хостинг співає парі Мура.
Безкоштовний домен Jeneng, сертифікат SSL безкоштовно, безкоштовний BitNinja безкоштовно, дисковий диск SSD співають танпами watesan
Gawe serep situs saben dina lan saben minggu.
Wangsul dhuwit 30-діна.
Macem-macem Rencana хостинг: Bluehost nawakake bareng, VPS, darmabakti lan hosting awan uga pilihan kaya ngatur WordPress хостинг, менехі флексибілітас канти gampang menehi ukuran situs sampeyan kanthi kabutuhan хостинг співати sampeyan ganti.
Dhukungan 24/7: Saliyane sawetara sumber daya bantuan pribadi співати paling apik kanggo host apa wae, Bluehost nduwe tentara sing ahli ahli akting kanthi cepet siap mbantu sampeyan 24/7 liwat tiket dhukungan, гаряча лінія, штат utawa civillan langsung.
Kebijakan Bayaran Balik sing Apik: Bluehost bakal menehi mbalekaken lengkap yen sampeyan mbatalake sajrone 30 dina, lan mbayari re-pro yen sampeyan mbatalake ngluwihi wektu kasebut.
Погано: Ora ana dhukungan telpon
Ora saben rencana dilengkapi layanan migrasi situs gratis.
Ora Jaminan Uptime: Bluehost.
Yuran Migrasi Situs web: Ora kaya sawetara pesaing kasebut, Bluehost ngisi biaya tambahan yen sampeyan pengin pindhah satus web orc.
Підсумок:Хостингер (nliti) nawakake layanan хостинг веб співати bermutu kanggo loro pamula lan webmaster liyane. Rencana хостинг на веб-сайті kasedhiya kanthi rega sing murah tanpa kompromi ing fitur situs web kayata kinerja, kacepetan lan keamanan.Bluehost (delengen kene) uga dikenal kanggo solusi pangayoman sumber properti kanggo nyipta pangguna sing dituduhake pangguna saka pangguna pangguna liyane sing padha ing server sing padha. Запропоновано натиснути біг на nistastal aplikasi kanthi nggunakake SimpleScripts 1 клік. Uga kasedhiya VPS lan Хостинг kusus.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map