Hostinger arvostelu

15 000 uutta käyttäjää ilmoittautuu web-hosting-palveluihinsa päivittäin, ja yli 29 miljoonaa käyttäjää isännöi heidän kanssaan. Hostingerin on tehtävä jotain oikein! oikea? No mitä tämä on Hostinger arvostelu pyrkii selvittämään.


Hostingerin lupaus on luoda helppokäyttöinen, luotettava, kehittäjäystävällinen verkkopalvelupalvelu, joka tarjoaa tähtien ominaisuudet, turvallisuus, nopea nopeus, ja loistava asiakaspalvelu hintaan, joka on kaikille kohtuullinen.

Mutta voivatko he pitää lupauksensa ja pystyvätkö he pysymään web-isäntäpelin muiden suurten toimijoiden kanssa??

TL; DR: Hostinger on yksi halvimmista palveluntarjoajista siellä (vain 0,80 dollaria kuukaudessa), joka tarjoaa jaettua hosting-, WordPress-isännöinti- ja pilvihotellipalveluita edulliseen hintaan tinkimättä erinomaisista ominaisuuksista, luotettavasta käyttöajasta ja sivujen latausnopeuksista, jotka ovat nopeampia kuin toimialan keskiarvo.

Napsauttamalla tätä linkkiä saat 82% alennus vähittäishinnasta, ja voi ylläpitää verkkosivustoasi vain 0,80 dollaria kuukaudessa.

Tämä Hostinger-arvostelu kattaa:

 1. Hostinger ammattilaiset

Tästä web-isännästä löytyy paljon hyviä asioita. Täällä tarkastellaan tarkkaan tämän web-isännän käyttöä.

 1. Huonot puolet

Mutta on myös muutama negatiivisuus. Täällä tarkastellaan tarkkaan sitä, mikä sinun on oltava tietoinen.

 1. suunnitelmat & hintoja

Täällä voin viedä sinut läpi erilaiset. Aion myös tarkastella tarkemmin suunnitelmaa, jota suosittelen eniten, uutta .

 1. Hostinger-arvosteluyhteenveto

Tässä on se kohta, jossa kerron, suosittelenko heitä tai mielestäni parempi mennä vaihtoehdon kanssa.

hostinger arvostelu

Katsotaanpa Hostingerin halpojen web-hosting-palveluiden käytön etuja ja haittoja.

Hostinger ammattilaiset

Heillä on paljon hyvää menossa heidän hyväkseen, ja tässä aion tarkastella asioita, joista pidän heistä.

Pikapalvelimet & Nopeus

On ehdottoman välttämätöntä, että verkkosivustosi latautuu nopeasti. Minkä tahansa verkkosivun lataaminen yli muutamassa sekunnissa johtaa asiakkaiden turhautumiseen ja viime kädessä asiakkaiden poistumiseen sivustostasi.

Jos verkkosivusi lataaminen kestää yli viisi sekuntia, voit unohtaa melkein unohtaa saada kyseisen henkilön vierailemaan verkkosivustollasi.

Heillä on palvelimia Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Euroopassa (Iso-Britannia). Heidän palvelimet käyttävät 1000 Mbit / s-yhteyttä, ja tällaisen nopea yhteys vaikuttaa nopeuteen.

Mutta kuinka nopeasti ne tarkalleen ovat? No aika melko nopeasti olla tarkka.

Loin testisivuston Hostingerille Twenty Seventeen WordPress -teeman avulla.

Isäntä nopeustesti

Testisivusto ladattiin vain 1 sekunti. Ei paha, mutta odota paranee.

Hostinger on äskettäin julkaissut pilvipalvelupalvelun, joka tulee sisäänrakennetun välimuistion avulla.

rakennettu välimuistiin

Aktivoimalla vain automaattisen välimuistin Cache Manager -asetuksissa pystyin ajamaan vielä 0,2 sekuntia latausajasta..

nopeasti ladattavat palvelimet

Tämä johti testisivun lataamiseen vain 0,8 sekuntia. Yksinkertaisesti kytkemällä “kytkin” pois päältä-asentoon. Nyt se on aika vaikuttavaa!

Suosittelen, että tutustu heidän uusiin pilvipalvelusuunnitelmiin.

Voit tarkistaa hinnoittelun ja lisätietoja heidän hinnoistaan .

Kuinka Hostingerin palvelimen nopeus verrataan joihinkin niiden pääkilpailijoihin; kuten SiteGround ja Bluehost?

Vastuuvapauslauseke: Hostinger.com itse suoritti tämän testin

Kaiken kaikkiaan on melko turvallista sanoa, että yksi heidän painopistealueistaan ​​on nopeus ja se erottaa ne monista muista asiakkaiden käytettävissä olevista web-hosting-vaihtoehdoista..

Hostinger on todella helppo käyttää

Et ole luultavasti koskaan törmännyt helppokäyttöiseen verkkopalvelupalveluun aiemmin, mutta näytän sinulle, että se on todella mahdollista.

Täällä on vähän etusija, mutta pääosin ohjauspaneeli käyttää samaa konseptia kuin Microsoft-laatat. Voit helposti nähdä luokan tai vaihtoehdon sekä kuvan, joka tarjoaa vähän tietoa, jos et ole varma, mitä se tekee.

hpanel-ohjauspaneeli

Näillä isoilla painikkeilla voit löytää kaiken mitä tarvitset milloin tahansa. He eivät yritä piilottaa ominaisuuksia tai asetuksia pitääksesi tilasi puhtaampana. Sen sijaan he julkaisivat kaiken siellä näytölle, joten kaikki mitä tarvitset, on heti ulottuvilla.

helppo käyttää ohjauspaneelia

Jos olet aiemmin käyttänyt toista web-hosting-palvelua, saatat unohtaa cPanelin. CPanel näyttää olevan ainoa johdonmukainen ominaisuus web-hosting-palveluissa, mutta monilla uusilla käyttäjillä on vaikeuksia navigoida siinä ja löytää tarvitsemansa.

Kuinka asentaa WordPress Hostingeriin

WordPressin asentaminen ei voisi olla yksinkertaisempaa. Täällä alla näytän sinulle kuinka.

1. Ensin valitset URL-osoitteen, johon WordPress pitäisi asentaa.

kuinka asentaa wordpress hostinger

2. Seuraavaksi luot WordPress-järjestelmänvalvojan tilin.

luo WordPressin admin

3. Lisää sitten vähän lisätietoja verkkosivustostasi.

Lisätieto

Viimeinkin WordPress-sivustosi on asentamassa.

Wordpress asennettu

Käytä kirjautumistietoja ja tietoja

Wordpress-kirjautuminen

Siellä se on, WordPress on asennettu ja valmis vain kolmella yksinkertaisella napsautuksella!

Suuri turvallisuus ja yksityisyys

Useimmat ihmiset ajattelevat, että kaikki mitä tarvitset on SSL-varmenne ja he ovat kunnossa. Näin ei kuitenkaan ole, tarvitset paljon enemmän turvatoimenpiteitä kuin suojaamaan sivustoasi, ja se on jotain, jonka Hostinger ymmärtää ja tarjota käyttäjilleen.

bitninja älykäs tietoturva

Bitninja tulee kaikkiin suunnitelmiin. Se on all-in-one-reaaliaikainen suojauspaketti, joka estää XSS: n, DDoS: n, haittaohjelmien, komentosarjojen injektoinnin, raa’an voiman ja muut automatisoidut hyökkäykset.

Jokainen suunnitelma myös mukana SpamAssassin, se on sähköposti roskapostisuodatin, joka etsii ja poistaa sähköpostiviestit automaattisesti.

Kaikki suunnitelmat sisältyvät:

 • SSL-varmenne
 • Pilvisuojaus
 • Päivittäisestä viikoittaiseen tietojen varmuuskopiointiin
 • BitNinja Smart Security Protection
 • SpamAssassin -suojaus

Hatin Hostingerille turvallisuuden ottamisesta niin vakavasti, kun otetaan huomioon jo niinkin halvat web-hosting-suunnitelmat, että he pystyvät edelleen tarjoamaan alan johtavia turvatoimenpiteitä.

Ilmainen verkkotunnus & Ilmainen verkkosivustojen rakentaja

Hostinger on siirtymässä suurten nimien kanssa verkkosivustojen rakennusmarkkinoille, koska tämä web-hosting-palvelu auttaa sinua rakentamaan verkkosivustosi alusta alkaen.

Hostinger tarjoaa mahdollisuuden luoda ainutlaatuinen verkkosivusto. Ne pysyvät poissa evästeleikkurin teemoista, jotka tekevät jokaisesta sivustosta samanlaisen.

Riippumatta siitä, minkä suunnitelman kanssa käyt, voit löytää mallisi, joka sopii parhaiten ulkonäöllesi, ja mukauttaa sen.

verkkosivujen rakentaja

Jokainen sivun osa on täysin muokattavissa, joten ei ole syytä, ettet voi suunnitella unelmiesi verkkosivustoa. Heidän mallit ovat kauniita, ja räätälöityä verkkosivuston suunnittelua on helppo navigoida.

Kun olet valmis laittamaan sivustosi Internetissä kaikkien nähtäville, valitset ilmaisen verkkotunnuksen, jos käytät joko Premium- tai Cloud-pakettia.

Verkkotunnukset voivat olla vähän hankalia, koska ne vaikuttavat aluksi niin halpoilta. Verkkotunnuksista voi kuitenkin tulla melko kalliita.

Jos voit säästää vähän rahaa verkkotunnukseen nyt, se on kustannusten arvoinen, kun käytät verkkopalvelupalvelua.

Mikä parasta, verkkosivuston rakentaminen Hostingerin kanssa vaatii nollaprosentin koodauksen tai teknisen tietämyksen.

Upea tietokanta

hostinger tietokanta

Se on totta, Hostinger haluaa jakaa tietonsa kanssasi, joten he tarjoavat täydellisen tietopohjan, joka sisältää:

 • Yleistä tietoa
 • oppaat
 • Oppaat
 • Videokuvaukset

Nämä hyödylliset työkalut ovat hyödyllisiä kaikille, jotka ovat uusia työskentelemässä isäntäalustan kanssa. Voit oppia ratkaisemaan ongelmasi odottaessasi, että asiakaspalveluhenkilökunta ottaa sinuun yhteyttä.

Toisin kuin useimmat WordPress-isäntäsivustot, sinun ei tarvitse vaihtaa Hostinger-verkkosivusi ja YouTube-videon välillä ominaisuuden löytämiseksi. Oppimispohjainen liiketoimintaympäristö työntää käyttäjiä oppimaan myös kommunikoimalla tukihenkilöstön kanssa.

Kaikki asiakaspalvelun henkilökunta lähestyy keskustelujaan opettajan mentaliteetin kanssa.

Tämä koulutustavoite on vaikuttanut suuresti asiakasyhteistyöhön. Ilmoitettuja virheitä on enemmän, ja käyttäjät huomaavat heti, kun jokin heidän verkkosivustollaan ei ole aivan oikein.

Käytän hostingeriä, erittäin halpaa ja hienoa tukitiimiä!

– Ky ♡ (@lovekyrax) 22. maaliskuuta 2019

Hostingerin halvat hinnat

Vaikka Hostinger vetää samoja taktiikoita kuin kaikki muutkin web-hosting-sivustot, heillä on hyvät hinnat.

Itse asiassa, Hostinger on yksi markkinoiden halvimmista web-koneista, ja ne sisältävät yhden verkkotunnuksen rekisteröinnin ilmaiseksi. Kyllä, joudut maksamaan muista, mutta he ovat silti kohtuuhintaisia.

halpa isännöinti hinnoittelu

Niiden hinnoista on paljon sanottavaa, mutta lähinnä painopiste on, että saat paljon ominaisuuksia erittäin pienellä rahalla.

Napsauttamalla tätä linkkiä saat 82% alennus vähittäishinnasta, ja voi ylläpitää verkkosivustoasi vain 0,80 dollaria kuukaudessa.

Erinomaiset sähköpostityökalut

Niin monet ihmiset unohtavat sähköpostityökalujen edut. Kun asiakas ilmoittautuu Hostingeriksi, käyttämällä 2 ylimmän tason suunnitelmia, hänellä on pääsy rajoittamattomaan sähköpostitiliin ilmaiseksi. Tyypillisesti sivuston omistajat ovat erittäin hankalia sähköpostitilejään, koska niistä tulee nopeasti kalliita.

Mutta Hostingerin kanssa sivuston omistaja kuin käyttää webmailia mistä tahansa ja hallita tilejä. Muut käyttäjät voivat käyttää postiaan myös silloin, kun se on heille sopiva.

sähköpostityökalut

Sähköpostityökaluja ovat:

 • Sähköpostin edelleenlähetys
 • automaattisilta
 • SpamAssassin -suojaus

Nämä ominaisuudet ovat joitain parhaista ominaisuuksista, joita kaikissa web-hosting-palveluissa on saatavana. Sähköpostin edelleenlähetys voi tehdä asiakirjojen, videoiden tai e-kirjojen lähettämisen asiakkaillesi helppoa. Se tarkoittaa myös, että sinun ei tarvitse antaa henkilökohtaista sähköpostiosoitetta tai edes poistua Web-isäntäsivustoltasi.

Hostinger käyttää huippulaadukkaita sähköpostityökalujaan tullakseen keskukseksi kommunikoidaksesi henkilöstösi, tiimisi ja asiakkaidesi kanssa. Hostinger on löytänyt verkkosivustojen omistajien tarvitsemat ja toimittaneet erinomaisia ​​tuloksia.

Hostinger on myös tehnyt yhteistyötä Flockin kanssa tarjotakseen parempia sähköpostivaihtoehtoja asiakkailleen. Flock on tuottavuus-, viesti- ja yhteistyökalu, joka on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille, iOS: lle ja työpöydälle. Flock on nyt kaikkien Hostinger-käyttäjien käytettävissä.

Asiantunteva asiakaspalvelu

On paljon asioita, jotka voivat mennä pieleen asiakastukitiimissä. Valitettavasti Hostingerin asiakastuki ei ole niin monipuolinen joukkue, kuin sen pitäisi olla. Sen sijaan saat erinomaista palvelua pitkän odottamisen jälkeen.

hostinger-tuki

Pitkät odotusajat sivuuttamatta, asiakaspalvelu on erinomaista. Heidän tukihenkilöstö on erittäin osaavaa, ja he selittävät, mitä he tekevät korjataksesi ongelmasi.

Hostingerillä on kuitenkin merkittävästi parantuneet asiakasmenestystiimin vastausajat. keskimääräinen chat-hakuaika vie nyt alle 2 minuuttia.

Kyse ei ole vain salaisesta tekniikan tukipalvelun unelmasta, että pystyt korjaamaan sen itse yhtenä päivänä, hän todella haluaa jakaa tekemisensä.

live chat

Monet ihmiset nauttivat ylläpitovelvoitteiden jakamisesta web-isännöintipalvelulleen ja kutsuvat sitä päiväksi, mutta asiakaspalvelutiimillä on tapa houkutella sinut sisään ja saada sinut mukaan.

Kun aloitimme tarkastella Hostingerin etuja ja haittoja, oli selkeä merkki siitä, että asiakaspalvelu kuuluu kahteen segmenttiin.

Vahva Uptime Record

Hostinger tekee sen, mitä jokaisen web-isäntäympäristön tulisi tehdä: pitää sivustosi verkossa!

Vaikka millä tahansa verkkoisäntällä on toisinaan seisokkeja, toivottavasti vain säännöllisesti ylläpidon tai päivitysten aikataulua varten, mutta et halua sivustosi olevan alas muutama tunti.

käyttöaste

Ihannetapauksessa sinulla on jonkin verran suunniteltuja seisokkeja pitämättä sivustosi offline-tilassa yli 3–5 tuntia kuukauden aikana. Etsit noin 99,40% käyttöaikaa.

Hostinger miinukset

Jokaisella verkkosivuston isännöintivaihtoehdolla on heikkoutensa, mutta kysymys kuuluu siihen, mitä olet valmis sietämään ja mitä et ole. Hostinger ei ole poikkeus. Heillä on joitain negatiivisia, mutta heidän positiivisuutensa ovat erittäin vakuuttavia ja tämä vaikeuttaa tämän isännöintipalvelun siirtämistä.

Hidas asiakastuki

Suurin haittapuoli tässä on, että sinun on oltava kirjautuneena sisään (ts. Sinun on luotava tili) voidaksesi käyttää suoraa keskustelua. Se ei ole suurin asia maailmassa, mutta voi olla joillekin negatiivinen tekijä.

Asiakastuki on kaksiteräinen miekka. Heidän tukitiiminsä ovat erinomaisia ​​ja erittäin osaavia. Mutta niiden saaminen voi olla hiukan tuskallinen.

tukiasiat

Hostingerin kyky elää keskustelua on hyödyllinen, ja he käyttävät Intercomia, johon kaikki keskustelut tallennetaan. Jos haluat palata takaisin lukemaan 5 kuukauden ikäisiä keskusteluja, se on kaikki käytettävissäsi.

Sitten asiakaspalveluhenkilösi on ehkä löydettävä toinen resurssi varmistaaksesi, että he antavat sinulle oikeat tiedot. Kun odottamisajat laskeutuvat, olet todennäköisesti turhautunut.

Ongelma on myös se, että et voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluhenkilöön ennen kuin olet kirjautunut tiliisi. Tämä rajoitus tarkoittaa, että et voi kysyä kysymyksiä ennen kirjautumisprosessin läpi. Voit lähettää yleisen tiedustelun, joka luo eräänlaisen lipun, mutta johon vastataan myös myöhässä.

Yksinkertaisuus Tapoi cPanelin

CPanel oli yksi jatkuva ominaisuus melkein jokaisessa verkkopalvelupalvelussa viimeisen vuosikymmenen aikana. Nyt Hostinger on ottanut sen pois. Uusille verkkosivustojen omistajille se ei ole niin suuri asia, että he eivät voi unohtaa sitä, mitä heillä ei koskaan ollut.

Kun kuitenkin katsot kokeneita verkkosivustojen omistajia ja kehittäjiä, jotka viettävät useita tunteja päivässä työskentelemällä web-hosting-palvelunsa kanssa, se on iso pettymys.

Muokatun ohjauspaneelin yksinkertainen asennus on mukavaa, mutta monet kokeneet verkkosivustojen omistajat ja kehittäjät pitävät parempana tuntemusta kuin yksinkertaisuutta.

Kokenut käyttäjät arvostavat suuresti cPanel-vaihtoehtoa Hostingerin ohjauspaneelin yli. Tämä ei jälleen kerran ole ongelma useimmille käyttäjille, mutta jotkut meistä mieluummin hyvää ol ‘cPanelia.

Hostinger hinnoittelu (ei ole niin halpaa kuin miltä se näyttää)

Vaikka suunnitelmat ovat vain muutamia dollareita kuukaudessa, hinnoittelu on sudenkuoppa tässä Hostinger-web-hosting-arvioinnissa. Asia ei ole hinta itse; se on hinta, joka tulee myöhemmin, ja se, että joudut maksamaan vuosittain.

Kokemisen ja tutkimuksen kautta on hyvin vähän, jos sellaisia ​​on, verkkopalvelupalveluita, joiden avulla voit maksaa kuukausittain. Mutta he kaikki haluavat mainostaa, että palvelu on vain 3,99 dollaria kuukaudessa!

Se on hienoa, mutta kun otat vakuuden (jota tarvitset) ja verot, maksat lähes 200 dollaria, koska heti kun yrität maksaa vain 12 kuukautta, se on yhtäkkiä 6,99 dollaria kuukaudessa 3,99 dollarin sijasta..

Nämä epämiellyttävät taktiikat eivät rajoitu Hostingeriin millään tavoin, koska monet muut verkkoisäntäkoneet käyttävät samaa taktiikkaa. Mutta on pettymys nähdä heidän uppoutuvan ja käyttävän näitä ärsyttäviä temppuja.

Hostingerillä on jatkuva “myynnissä” -vaihtoehto ensimmäisenä vuonna, ja sen jälkeen, jos kirjaudut pidemmäksi ajaksi, säästät kokonaiskustannuksissa.

Hostingerin kanssa sinun on sitouduttava 48 kuukauden palvelukseen. Jos päätät, että ne eivät ole paras ratkaisusi 30 päivän rahat takaisin -takuun jälkeen, joudut kiipeämään vuorille yrittäessäsi saada rahat takaisin.

Heillä ei kuitenkaan ole ongelmaa päivittää sinua, jos haluat mennä tasolle korkeammalle. Se johtuu häirinnästä käyttää alhaisia ​​hintoja ihmisten vetämiseen ja järkyttävään heitä sitten välisummassa!

Lisätietoja heidän maksuistaan ​​(jatkuu)

Perushinnoittelun lisäksi maksuilla on kaksi ongelmaa. Ensimmäinen koskee vaivatonta 30 päivän palautustakuuta. 30 päivän kuluessa on muutama poikkeus, joka ei kelpaa palautukseen, ja ne ovat:

 • Verkkotunnusten siirrot
 • Kaikki maksut, jotka suoritetaan ilmaisen kokeilun jälkeen
 • Jotkut ccTLD-rekisterit
 • SSL-varmenteet

CcTLD-rekisterit eivät ole yleisiä, mutta niihin sisältyy:

 • .eu
 • .es
 • .nl
 • .SE
 • .ca
 • .br
 • Monta lisää

Nämä rahat takaisin-takauksellesi ovat enemmän turhautumista kuin mikään muu. Vaikuttaa siltä, ​​että sillä voi olla jotain tekemistä rahansiirron kanssa, mikä johtaisi maksuihin.

Viimeinen maksuvirhe on, että Hostinger tarjoaa vain yhden verkkosivuston riippumatta siitä, mitä suunnitelmasi ovat. Tämä tarkoittaa, että joudut maksamaan kaikista ylimääräisistä verkkotunnuksista. Nämä verkkotunnukset vaihtelevat 0,99 dollarista yli 17,00 dollariin riippuen valitsemastasi laajennuksesta.

Hostingerin hinnat & suunnitelmat

Tämä on erittäin edullinen web-isäntä verrattuna muihin jaettuihin web-hosting-palveluihin.

Tässä on heidän kolme jaettua hosting-suunnitelmaa ja niiden ominaisuuksia:

Yksittäinenpalkkioliiketoiminta
Hinta:$ 0.80 / mo$ 2,15 / kk$ 3,45 / kk
Verkkosivut:Vain 1RajoittamatonRajoittamaton
Levytila:10 GtRajoittamatonRajoittamaton
kaistanleveys:100 GtRajoittamatonRajoittamaton
Sähköposti:1RajoittamatonRajoittamaton
tietokannat:1 MySQLRajoittamatonRajoittamaton
Verkkosivun rakentaja:JooJooJoo
Nopeus:n / a3x optimoitu5x optimoitu
Tietojen varmuuskopiot:ViikoittainViikoittainPäivittäin
SSL-varmenneSalatkoonSalatkaamme SSLYksityinen SSL
Rahat takaisin takuu30 päivää30 päivää30 päivää

Tärkein asia, joka muistetaan hinnoittelussa, on heidän pysyvä “myynti” ensimmäiselle 48 kuukauden maksullesi.

Halvin vaihtoehto, yksi jaettu isäntä on vain 0,80 dollaria kuukaudessa, kun taas yrityspaketti on 3,45 dollaria kuukaudessa.

Nämä hinnat ovat melkein lyömättömiä, ja ne olisivat hienoja jopa ilman Hostingerin jatkuvaa myyntiä.

Hostinger Cloud -majoitussuunnitelmat

He julkaisivat äskettäin uuden pilvipalvelu, ja se on aika mahtavaa. Se on web-hosting minä suosittelen ja mikä sai testisivuston latautumaan vain 0,8 sekunnissa.

Periaatteessa he ovat luoneet tehokkaan yhdistelmän kahdesta palvelusta (jaettu web-hosting ja VPS) ja kutsuneet sitä yrityshotelliksi. Palvelu yhdistää omistetun palvelimen virran helppokäyttöiseen hPaneliin.

Joten periaatteessa se toimii VPS: ssä ilman, että tarvitse huolehtia kaikista taustatiedoista.

Aloittaaammattilainenyritys
Hinta:$ 7,45 / kk$ 14,95 / kk$ 27,45 / kk
Ilmainen verkkotunnus:JooJooJoo
Levytila:40 Gt80 Gt160 Gt
RAM:3 Gt6 Gt12 Gt
CPU-ytimet:246
Nopeuden lisäys:n / a2X3X
Välimuistin hallinta:JooJooJoo
Eristetyt resurssit:JooJooJoo
Päällä seuranta:JooJooJoo
Yhden napsautuksen asentaja:JooJooJoo
Päivittäiset varmuuskopiot:JooJooJoo
24/7 Live-tuki:JooJooJoo
Ilmainen SSL:JooJooJoo
Rahat takaisin takuu30 päivää30 päivää30 päivää

Hostingerin pilvitallennussuunnitelmat antavat sinulle omistetun palvelimen valtaa ilman, että tekninen kamppailu menestyäkseen verkossa tarjoaa nopeutta ja luotettavuutta.

Kaiken kaikkiaan, se on erittäin tehokas isännöintityyppi, jolla ei ole teknisiä taitoja, koska sitä hallitsee täysin 24/7 erikoistunut tuki, joka auttaa sinua kaikissa vaiheissa.

Tietoja Hostingerista & Usein Kysytyt Kysymykset

Todennäköisesti yleisin kysymys on heidän rahan palautuksesta. He tarjoavat 30 päivän rahat takaisin takuu ja toisin kuin muut isännöintipalvelut, jotka aiheuttavat tuskaa minkäänlaista hyvitystä, voit ottaa heihin yhteyttä ja kertoa heille, että olet sitä mieltä, että se ei ollut sinulle sopiva.

Tietenkin he esittävät sinulle kysymyksiä, mutta et saa ketään yrittämään sinua myymään tai lukitsemaan sinua sopimukseen.

30 päivän rahojen takaisinmaksu on taatusti vaivatonta. Tämä tekee siitä loistavan vaihtoehdon uusille bloggaajille tai liikemiehille, jotka eivät ole varmoja siitä, että he kykenevät käsittelemään teknistä puolta.

Tässä on muutama usein kysytty kysymys:

Kysymys: Mikä on Hostinger?
Vastaus: Hostinger on Liettuan ulkopuolella sijaitseva web-hosting-yritys Euroopassa, joka tarjoaa jaettua hosting-, pilvipalvelu-, VPS-isäntä-, Windows VPS-, sähköpostimajoitusta, WordPress-isäntä-, Minecraft-hosting-palveluita (lisää matkalla kuten GTA, CS GO) ja verkkotunnusta nimiä. Hostinger on 000Webhostin, Niagahosterin ja Weblinkin emoyhtiö. Löydät heidän virallisen verkkosivustonsa täältä.

Kysymys: Saako ilmaisen verkkotunnuksen Hostingerillä?
Vastaus: Yksi verkkotunnuksen rekisteröinti tarjotaan ilmaiseksi, jos kirjaudut heidän vuotuiseen yritys- tai premium-jaettuun hosting-suunnitelmaan.

Kysymys: Mitä maksutapoja he hyväksyvät?
Vastaus: He hyväksyvät useimmat luottokortit, samoin kuin PayPalin, Bitcoinin ja useimmat muut kryptovaluutat.

Kysymys: Onko se verkkokaupan hyvä hosting? Tarjoavatko he SSL: tä, ostoskärryjä ja maksujen käsittelyä?
Vastaus: Kyllä, se on hyvä verkkoisäntä verkkokaupoille, koska ne tarjoavat ilmaisen SSL-varmenteen sekä nopeita palvelimia ja suojausominaisuuksia varmistaaksesi, että verkkokauppasi latautuu nopeasti ja on suojattu.

Kysymys: Antavatko ne käyttöaikatakuun ja palauttavatko sinulle seisokkeja??
Vastaus: Ne tarjoavat alan standardin mukaisen 99,9%: n palvelun käyttöaikatakuun. Jos he eivät täytä tätä palvelutasoa, voit pyytää 5% hyvitystä kuukausittaisesta isännöintimaksustasi.

Kysymys: Onko se hyvä WordPress-isännöintipalvelu?
Vastaus: Kyllä, ne tukevat täysin WordPress-blogeja ja -sivustoja. Ne tarjoavat yhden napsautuksen WordPress-asennuksen ohjauspaneelin kautta.

Mitkä ominaisuudet tulevat heidän palkkioihinsa & Liiketoimintasuunnitelmat?

Ne kaikki! Se on totta, kaikki ominaisuudet, joita Hostinger tarjoaa, ovat sinulle saatavana. Kaksi parasta suunnitelmaa ovat sijoituksen arvoisia, jos käynnistät yrityksen tai haluat luoda sivuston, joka näkee paljon liikennettä.

Sinulla on pääsy rajoittamattomaan määrään sähköpostitilejä veloituksetta sinulle. Sinulla on myös nämä hienot ominaisuudet:

 • Sähköpostiautomaatit
 • Ota tilit käyttöön ja poista ne käytöstä
 • Lähetä edelleenlähetettyjä sähköposteja asiakkaille
 • Sähköpostiviestien suodatus

On paljon muita hienoja ominaisuuksia, mutta tässä luetellut ominaisuudet hyödyttävät kaikkia käyttäjiä. Jos etsit hienoja ominaisuuksia, Premium- tai Cloud-suunnitelmat ovat paras veto.

Voit myös olla varma, että löydät nämä ominaisuudet jokaisesta suunnitelmasta, mukaan lukien lähtötason 0,80 dollaria kuukaudessa

 • SSL-tuki
 • SSD-palvelimet
 • Anti-DDoS-suojaus
 • Haittaohjelmien torjunta
 • Sähköpostitilit
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja ja ilmainen verkkotunnus
 • FTP-tilit
 • Verkkosivun siirto
 • Yli 200 verkkosivumallia
 • Automaattinen komentosarjojen asennusohjelma
 • Palvelimen sijainnin valinta

Nämä ominaisuudet erottavat ne muista web-hosting-palveluista, koska ne sisältävät enemmän ominaisuuksia halvemmalla.

Kuinka voin luottaa Web-isäntään, jota en ole koskaan ennen kuullut?

Okei, joten et ehkä ole koskaan kuullut heistä aiemmin. Ne aloitettiin vuonna 2004 ja on kasvanut nopeasti siitä lähtien.

Vuonna 2007 heistä tuli 000webhost.com, ilmainen ja ilman mainontaa tarjoava web-hosting-palvelu. Sitten, vuonna 2011, he kääntyivät verkkohotelliyritykseen, jossa he ovat tänään.

Heillä on yli 29 miljoonaa käyttäjää 178 maassa ympäri maailmaa, ja he saavat keskimäärin 15 000 uutta liittymistä päivittäin. Se on yksi uusi asiakas, joka kirjautuu 5 sekunnin välein!

Joten on Hostinger hyvä ja turvallinen käyttää? No, yllä olevien pitäisi puhua puolestaan, ja mielestäni heidän jaetun isäntäalustan on valmistettu hienoista hämmästyttävistä ominaisuuksista, joita on hosting-alan alhaisimmalla hinnalla..

Suosittelen Hostingeriä?

Kyllä, mielestäni tämä on erinomainen verkkoisäntä.

Sekä aloittelijoille että kokeneille verkkovastaaville.

Siellä on niin paljon hienoja ominaisuuksia edulliseen hintaan riippumatta siitä, minkä suunnitelman päätät ostaa.

Suosittelen jaettua web-hosting-suunnitelmaa Premium-paketti, koska tämä tarjoaa merkittävimmän arvon. Saat lähes kaikki pilvihotellipaketin edut paljon halvemmalla. Varo kuitenkin niiden salaperäistä hinnoittelua!

Kun haluat perustaa web-hosting-tilisi, selvitä, tarvitsetko viisinkertaista arvioita nopeudesta. Jos näin on, pilvisuunnitelma sopii sinulle.

Mutta suunnitelma, jota todella suosittelen, on heillä, jos sinulla on siihen varaa pilvipalvelu. Se on heidän ”hybridi” jaettu web-hosting ja VPS-web-hosting-palvelu. Tämä on da pommi!

Todennäköisesti kaikkein kaivattu ominaisuus Hostingerissä, jota melkein kaikilla muilla web-hosting-verkkosivustoilla on, on puhelintuki. Monet Hostingeriä käyttävät ihmiset ovat uusia käyttäjiä, jotka tarvitsevat apua, mutta useimmille käyttäjille live-chatin ja sähköpostien / lippujen pitäisi riittää.

Hostinger korvaa sen kuitenkin syvällisillä ja helppo seurata video-opetusohjelmilla ja esittelyillä. Heidän erinomainen chat-palvelu on fantastinen, samoin kuin heidän henkilökuntansa on erittäin asiantuntevaa.

Koko tämän Hostinger-katsauksen aikana olen toistuvasti maininnut käyttömukavuuden, helppokäyttöisyyden, yksinkertaisen käyttöliittymän ja tietysti halvan hinnan. Nämä ominaisuudet, jotka vastaavat käyttökokemusta, tekevät siitä ensisijaisen valinnan kaikille verkkosivustojen omistajille, uusille tai kokeneille.

Napsauttamalla tätä linkkiä saat 82% alennus vähittäishinnasta ja isännöi vain sivustosi 0,80 dollaria kuukaudessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map