Хостинг на имена срещу GoDaddy хостинг

Глава до глава Namecheap Vs GoDaddy сравнение на уеб хостинг, разглеждайки важни функции като производителност, цени, плюсове и минуси и други – за да ви помогне да решите, преди да се регистрирате с един от тези регистратори на имена на домейни, които също предлагат уеб хостинг услуги.


Общ резултат

Namecheap

Общ резултат

GoDaddy

GoDaddy е ясният победител между тези две уеб хостинг услуги. Научете повече за GoDaddy срещу Namecheap в таблицата за сравнение по-долу:

прекарайте пръст надясно

Namecheap

GoDaddy

Относно:Namecheap е един от лидерите на пазара в регистраторите на имена на домейни с тях, предлагащи високо достъпни рекламни уеб хостинг.GoDaddy е в медиите напоследък, особено в телевизионните реклами и печатни медии. Той предоставя имена на домейни, както и уеб хостинг, който е удобен за потребителя, заедно с планове на разумни цени и впечатляващи времена.
Основан през:20001997
BBB Рейтинг:FА+
Адрес:11400 W. Olympic Blvd Suite 200, Лос Анджелис, Калифорния, 90302, САЩ14455 N. Hayden Rd. # 219 Скотсдейл, AZ 85260
Телефонен номер:(661) 310-2107(480) 505-8877
Имейл адрес:[Имейл защитен]Не е в списъка
Видове поддръжка:Поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет, обучение
Център за данни / Местоположение на сървъра:САЩ и Обединеното кралствоФиникс, Аризона
Месечна цена:От $ 3.24 на месецОт $ 4,99 на месец
Неограничен трансфер на данни:даДа (с изключение на икономическия план)
Неограничено съхранение на данни:Да (Само краен план)Да (с изключение на икономическия план)
Неограничени имейли:Да (Само краен план)Да (с изключение на икономическия план)
Домакин множество домейни:даДа (с изключение на икономическия план)
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelCpanel
Гаранция за неограничено време на сървъра:99,90%99,90%
Гарантирано връщане на парите:14 дни30 дни
Наличен хостинг:дада
бонуси & Екстри:Привлекателни SEO инструменти, плюс много други.Премиум инструмент за управление на DNS (само за краен план). Двойна обработка на мощност и памет (само за краен план). DudaMobile автоматично преобразува вашия сайт в мобилен (всички планове с изключение на икономия). SSL сертификат (само за краен план). Ускорител на уебсайтове (само за Краен план). SSL сертификат (само за краен план). Скенер за злонамерен софтуер (само за последен план).
Доброто: Лесен за използване интерфейс: За разлика от други интерфейси за уеб хостове, този е безграден и организиран, като всичките ви опции са спретнати в страничната лента.
Видеоклипове с инструкции: Те имат видео уроци, които ви водят към изпълнение или управление на задачата в задния край – кръщелник за всеки начинаещ.
Евтини цени: Не само можете да се насладите на цял пакет лодки, но можете да се възползвате от тях за най-евтините цени.
Страхотно време: Вие бихте очаквали компания като GoDaddy да има един от най-добрите периоди на работа в индустрията, като само даде факта, че те са толкова огромни. Но все още не съм чул оплакване за продължаване на GoDaddy. Uptime е едно от онези неща, които очаквате уеб хостинг компания да достави и GoDaddy прави това със стил.
Linux и Windows хостинг: GoDaddy е един от малкото хостинг доставчици, които ви дават възможност да отидете за Windows, а не за стандартната за индустрията операционна система Linux. Ако имате уебсайтове ASP.NET, това е мястото за вас.
Страхотна техническа поддръжка: Отново и отново уеб хостинг компаниите получават оплаквания за обслужването на клиентите си. Независимо дали става въпрос за липса на знания или огромни времена на чакане, но GoDaddy са извадили заек от шапката си с тази магия. Те имат абсолютно най-доброто обслужване на клиентите.
Лесно за потребителя: Повечето GoDaddy е изградена около идеята за по-новите крайни клиенти. Всички техни инструменти са ???? newbie ???? приятелски настроен. Лично аз обожавам тяхнотоcPanel, който в този момент трябва да е стандартен отрасъл. Всичко, от което се нуждая, е точно на една ръка разстояние и нямам абсолютно никакви оплаквания от UX.
Лошото: Без телефонна поддръжка: Въпреки че NameCheap не предлага телефонна поддръжка за своите клиенти, те имат опция за чат на живо при спешни въпроси. Не е голяма стойност: Освен ако не хванете GoDaddy за голяма промоционална сделка, ще бъдете малко разстроени от цените, които плащате. Просто не получавате същото ниво на ефективност с пакетите от услуги за долен край на GoDaddy. Но ако ги хванете в промоция, победител с пилешка вечеря.
В интернет магазина липсват функции: За мен, на този ден и възраст, добавките за електронна търговия трябва да са нереалистични. Трябва да получите всички звънци и свирки, защото уеб хостинг компанията обикновено взема част от парите си така или иначе. За GoDaddy те пропускат лодката с липсващи функции и грешки, които просто атакуват вашия магазин на всеки ъгъл.
Резюме:Namecheap има за цел да направи регистрацията, хостинга и управлението на домейни сравнително лесен и безболезнен процес, тъй като интернет изисква хората точно както обратното, което е вярно. Функции като търсене на имена на домейни, трансфер, нови TLD и други са отговорни да предоставят на потребителите безпроблемно използване на техните продукти. Сред хостинга има споделен хостинг, хостинг на WordPress, хостинг на реселлери и още много други.Освен това в тази уеб хостинг услуга е чудесна поддръжка, заедно с инсталирането на приложения с едно кликване и други. Заслужава да се отбележи, че е лесно да се използва регистрация на имена на домейни, съчетана с хостинг. Потребителите не трябва да се притесняват дали уебсайтовете им са готови за мобилни устройства или да избират между Linux и Windows. Потребителите могат също така да имат достъп до акаунти в мобилното приложение Go Daddy, като самите уебсайтове са ощипани, за да могат потребителите лесно да имат достъп до информацията за акаунта. Можете да намерите алтернативи на GoDaddy тук.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map