HostGator-recensie

HostGator is een van de grootste en oudste webhostingproviders in de branche. Maar maakt dat ze goed of slecht? Deze HostGator-beoordeling bekijkt alle voor- en nadelen, zodat u kunt bepalen of HostGator de juiste keuze voor u is.


Tegenwoordig zijn er tal van webhostingproviders waaruit u kunt kiezen, met de focus op het bieden van betaalbare oplossingen, mooie functies en eersteklas ondersteuning. Het is echter niet zo eenvoudig om te beslissen met welke host te gaan.

Gelukkig voor jou zijn we hier om een ​​van de meest populaire webhostingoplossingen op de markt te maken, HostGator, om te zien of wat ze te bieden hebben, is wat u nodig heeft om een ​​succesvolle website te runnen, zonder uzelf met siteproblemen in de problemen te brengen.

hostgator beoordeelt twitterEr is een allegaartje met recensies op Twitter

In deze HostGator-beoordeling, Ik ga enkele van de voor- en nadelen bekijken die u moet kennen voordat u besluit u aan te melden.

Als je me 10 minuten van je tijd geeft, zal ik je alle must-know-informatie over hun hostingservices geven en vragen beantwoorden zoals:

 • Welke functies biedt HostGator zijn klanten?
 • Wat zijn de verschillende beschikbare plannen?
 • Hoeveel kost HostGator-hosting?
 • Wat voor soort hosting bieden ze website-eigenaren?

Gebruik de couponcode WSHR en ontvang 60% korting op de normale prijs en host uw website voor slechts $ 2,75 per maand.

Tegen de tijd dat u klaar bent met het lezen van deze HostGator-recensie, zult u zeker weten of dit de juiste webhostingservice is voor uw behoeften.

Contents

Dit leer je hier

 1. Hosting-oplossingen

Hier zal ik de verschillende soorten hosting uitleggen en de HG biedt klanten en wat hun belangrijkste verschillen zijn.

 1. Hostingfuncties

Hier zal ik elk van de belangrijkste in detail bespreken .

 1. Voordelen & Nadelen

Hier zal ik beide bekijken van het gebruik van HostGator Hosting. Ik zal ook enkele van de meesten behandelen .

 1. Raad ik HostGator.com aan?

Hier zal ik je vertellen of ik denk dat je beter af bent met een concurrent.

Laten we duiken, maar eerst een korte achtergrond.

HostGator is opgericht in 2002 door een jonge student met de naam Brent Oxley, HostGator landde eindelijk zijn officiële kantoorlocatie in Houston, Texas, na wat quality time in Canada te hebben doorgebracht tijdens de eerste dagen van de operatie. Van daaruit bleven ze groeien, openden ze een ander kantoor in Austin, Texas en breidden ze uit naar Brazilië.

In 2012 kondigde Oxley aan Endurance International Group (EIG) was HostGator aan het overnemen. En hoewel dit een slimme zakelijke zet was voor Oxley en zijn bemanning, kan een dergelijke zet problemen veroorzaken bij degenen die HostGator-services momenteel gebruiken of willen gebruiken.

Niet zeker waarom? Lees over EIG en de impact ervan op de webhostingproviders die ze hebben verworven.

Dat gezegd hebbende, ik ben hier niet om u te vertellen dat zijn rol in het ESV inherent goed of slecht is. In feite heeft HostGator in de loop der jaren een groot succes gekend en honderdduizenden tevreden klanten opgeleverd.

HostGator Web Hosting

Dit zijn de verschillende hostingoplossingen die ze website-eigenaren bieden.

Gedeelde webhosting

HostGator biedt uiterst betaalbare shared hostingpakketten voor websites van alle soorten en maten. Opgedeeld in drie verschillende plannen:

Hatchling, Baby en Business – gedeelde hostingplannen hebben functies die aan uw basishostingbehoeften voldoen.

hostgator gedeelde hostingplannen

Elk gedeeld hostingplan wordt bijvoorbeeld geleverd met een ingebouwde Website Builder voor gemakkelijk slepen & drop-site bouwen. Bovendien worden ze geleverd met de QuickInstall-tool om scripts voor WordPress-blog, forum, galerij en e-commerce rechtstreeks op uw site te installeren.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Wiki en phpBB hosting content managementsystemen ondersteunen.

Extra functies zijn onder meer:

 • Onbeperkte bandbreedte
 • 99% uptime-garanties
 • Gratis website-transfers
 • Tegoeden voor Google AdWords en Bing Ads
 • cPanel-bedieningspaneel
 • PHP-versie 7 en SHS-toegang
 • Onbeperkte POP3-e-mailaccounts
 • 24/7/365 technische ondersteuning via telefoon, livechat en e-mail (ticketsysteem)

Het is belangrijk om in acht te nemen dat gedeelde hosting zal de focus van deze beoordeling zijn, maar andere hostingoplossingen zullen met u worden gedeeld voor het geval u iets robuuster nodig heeft.

HostGator Cloud Hosting

Hun Cloud-hostingservices worden geleverd met tal van functies voor diegenen die snel willen schalen. Geniet van een optimale cloudcaching-oplossing, een intuïtief dashboard en mogelijkheden voor resourcebeheer. Houd bovendien de volledige controle over uw hele site met het gebruiksvriendelijke cPanel.

hostgator cloud hostingplannen

Zet bovendien snel alle sitegegevens over naar een andere server in het geval van een storing en weet dat drie gespiegelde kopieën van uw website op meerdere apparaten worden gehost om veiligheid en redundantie te garanderen.

Hun cloudhosting begint bij $ 4,95 / maand en schaalt op naar de grotere abonnementen, geprijsd op $ 6,57 / maand en $ 9,95 / maand naarmate uw behoeften veeleisender worden.

Gedeelde versus cloud-hosting

Cloudhosting is beter dan shared hosting, omdat u hiermee de bronnen van meerdere servers kunt gebruiken in plaats van beperkt te zijn tot één server

HostGator Cloud geeft je alle functies van shared hosting, maar je krijgt veel meer grunt!

hostgator gedeeld versus cloud hosting

2x snellere servers

 • Tot 2x snellere laadtijden dankzij servers met lage dichtheid, premium hardware en meerdere caching-lagen
 • De inhoud van uw website wordt efficiënter beheerd, waardoor dynamische verzoeken om inhoud razendsnel kunnen worden verwerkt
 • Ingebouwde caching zorgt ervoor dat uw site sneller wordt geladen vanuit de cloud dankzij een optimale cacheconfiguratie

4x meer schaalbaar

 • Verhoog uw cloudresources naarmate uw online aanwezigheid groeit. Eén simpele klik is alles wat je nodig hebt – geen datamigraties, downtime of reboots
 • Ontvang servertoewijzing en beheer in de cloud!
 • Hiermee kunt u reageren op die grote verkeerspieken zonder onderbreking van de service

Beheerde WordPress Cloud Hosting

Oké, hier is het plan dat ik het leukst vind.

Voor degenen die specifiek met WordPress werken, heeft HostGator WordPress cloudhosting die geschikt is voor het WordPress-platform en alle benodigde functies levert om een ​​snelle, efficiënte en zeer veilige website te runnen.

hostgator beheerde wordpress cloud hosting

HostGator beheerde WordPress-cloudhostingbeloftes tot 2,5x snellere laadtijden vanwege super geladen cloudarchitectuur, servers met lage dichtheid, CDN en meerdere caching-lagen.

Bovendien wordt deze hostingoplossing beheerd, wat betekent automatische updates naar uw WordPress-kern worden plug-ins en thema’s afgehandeld door HostGator, evenals back-ups van sites en verwijdering van malware. Je ontvangt ook gratis CDN-service het stimuleren van de levering van inhoud aan de bezoekers van uw site.

Vergelijk hostingplannen

Hier is een snel overzicht van de bovengenoemde plannen die ze aanbieden:

Gedeelde hostingplannen

 • Hatchling Plan: Begint bij $ 2,75 per maand. 1 site toegestaan, onbeperkte bandbreedte & opslagruimte.
 • Baby Plan: Begint bij $ 3,95 per maand. Onbeperkte sites toegestaan, onbeperkte bandbreedte & opslagruimte.
 • Bedrijfsplan: Begint bij $ 5,95 per maand. Onbeperkte sites toegestaan, onbeperkte bandbreedte & opslagruimte.
 • Controleer de nieuwste prijzen en alle gedeelde functies inbegrepen

Cloud hostingplannen

 • Hatchling Cloud: Begint bij $ 4,95 per maand. 2 kernen & 2 GB geheugen, 1 site toegestaan, onbeperkte bandbreedte & opslagruimte.
 • Baby Cloud: Begint bij $ 6,57 per maand. 4 kernen & 4 GB geheugen, onbeperkt aantal sites toegestaan, onbeperkte bandbreedte & opslagruimte.
 • Zakelijke Cloud: Begint bij $ 9,95 per maand. 6 kernen & 6 GB geheugen, onbeperkte sites toegestaan, onbeperkte bandbreedte & opslagruimte.
 • Bekijk de nieuwste prijzen en alle Cloud-functies inbegrepen

Cloud WordPress-hostingplannen

 • Startersplan: Begint bij $ 5,95 per maand. 2x sneller, 1 site toegestaan, 100.000 bezoeken per maand, 1 GB back-ups en onbeperkte opslagruimte.
 • Standaard plan: Begint bij $ 7,95 per maand. 2x sneller, 2 sites toegestaan, 200.000 bezoeken per maand, 2 GB back-ups van onbeperkte opslagruimte.
 • Bedrijfsplan: Begint bij $ 9,95 per maand. 5x sneller, 3 sites toegestaan, 500.000 bezoeken per maand, 3 GB back-ups en onbeperkte opslagruimte.
 • Bekijk de nieuwste prijzen en alle WordPress cloud-functies inbegrepen

Andere hostingopties

Naast de bovengenoemde hostingopties hebben ze ook het volgende:

 • VPS-hosting. Met VPS-hosting krijgt u uitgebreide functies zoals volledige root-toegang voor het besturen van uw volledige hostingomgeving, meerdere netwerkbeveiligingslagen om de betrouwbaarheid van de server te garanderen en onmiddellijke schaalbaarheid met een klik op de knop.

  Vertrouw er bovendien op dat uw gegevens zijn ondergebracht op servers die zijn beveiligd met RAID 10-schijfconfiguratie en worden geleverd met redundante stroom- en HVAC-eenheden. Ontvang wekelijkse off-site back-ups van uw volledige website, een volledige suite van ontwikkeltools om te helpen bij de functionaliteit en het ontwerp van de site, en zoals altijd bekroonde ondersteuning voor al uw vragen. VPS-hostingplannen worden als volgt geprijsd: respectievelijk $ 29,95 / maand, $ 39,95 / maand en $ 49,95 / maand.

 • Toegewijde hosting. Voor degenen met een drukbezochte website en een groter budget, is dedicated hosting wellicht wat u nodig heeft. De gegevens van uw site worden onafhankelijk ondergebracht op uw eigen dedicated server, wat betekent dat u nooit bronnen hoeft te delen.

  Gebruik bovendien Linux of Windows, kies tussen HDD- en SSD-harde schijfopties, ontvang DDOS-beveiliging op datacenterniveau en geniet van volledige root-toegang, onbeperkte databases, RAID-1-configuratie en 3-5 speciale IPv4-IP’s. Om deel te nemen aan de speciale hostingplannen van HostGator, verwacht u $ 119 / maand tot $ 149 / maand te betalen.

 • Hosting van wederverkopers. Als u overweegt uw eigen webhostingbedrijf te starten, overweeg dan hun reseller hostingplannen. Ontvang krachtige tools om uw klantenbestand op te bouwen, volledige controle over de toewijzing van middelen te behouden en indien nodig te upgraden zodat uw bedrijf kan blijven groeien.

  Met een reseller-hostingplan krijgt u het WHM-configuratiescherm met meertalige mogelijkheden, 99,9% uptime-garanties, meer dan 400 merkbare video-tutorials voor uw klanten om naar te verwijzen en onbeperkte MySQL-databases met phpMyAdmin-toegang. Als dit iets is dat u wilt doen, kijk dan of een van de drie beschikbare plannen – aluminium, koper of zilver – van $ 19,95 / maand tot $ 24,95 / maand voor u werkt.

 • Applicatiehosting. Als u WordPress niet als CMS gebruikt, heeft HG u gedekt. HostGator draait op Linux, Apache, MySQL en PHP en laat je platforms draaien zoals Joomla, Magento, Drupal, Wiki en phpBB Hosting. Bovendien zijn functies zoals onbeperkte bandbreedte, e-mailmarketing en installaties met één klik van andere nuttige applicaties inbegrepen bij elk plan.
 • Windows Hosting. Hoewel Linux de voorkeur heeft als het gaat om webhosting, stellen ze Windows-hosting beschikbaar voor degenen die het nodig hebben. Met de ondersteuning van Parallels Plesk Panel, IIS, Microsoft SQL Server 2012 R2 en ASP.NET heeft deze hostingoplossing zeker alles wat u nodig heeft om een ​​gebruiksvriendelijke website te runnen.

Zoals u kunt zien, heeft HostGator hostingoplossingen voor elk budget, elk type website en elke grootte, en gaat zelfs zo ver om specifieke klanten zoals WordPress- of Windows-gebruikers te bedienen.

Belangrijkste kenmerken

Hun gedeelde hostingplannen worden geleverd met voldoende functies om uw website te starten, zonder snelheid of prestaties op te offeren. Hier is een lijst met enkele van de beste functies die ze hebben voor klanten die u kunnen aanmoedigen om zich bij hen aan te melden voor uw hostingbehoeften:

 1. Ingebouwde Website Builder
 2. Compleet Domain Name Management
 3. Marketinghulpmiddelen
 4. Premium diensten

HostGator Website Builder

Maak eenvoudig een verbluffende website met behulp van hun ingebouwde tool voor het bouwen van websites. Kies om te beginnen uit meer dan 100 mobielvriendelijke sjablonen. Bouw bovendien met de handige slepen & drop-technologie, profiteer van vooraf gebouwde secties en pagina’s om uw webdesign te inspireren en ontvang zelfs 6 kant-en-klare pagina’s om mee te beginnen.

hostgator website builder

Extra functies zijn onder meer:

 • SEO-tools voor betere resultaten van zoekmachines
 • Integratie van sociale media
 • PayPal-betalingsgateway
 • HD-video-insluiting
 • Verwijdering van branding
 • Google Analytics
 • e-commerce winkelwagentje en voorraadbeheer
 • Couponcodes

De Website Builder kan afzonderlijk worden gekocht, compleet met hostingservices, en wordt ook geleverd met elk ander hostingplan dat aan klanten wordt aangeboden.

Domeinnaambeheer

Ze geven klanten volledige controle over alles wat met domeinnamen te maken heeft. Koop om te beginnen uw .com-, .org- of .co-domeinnaam (om er maar een paar te noemen) rechtstreeks bij uw hosting-cPanel.

Gebruik hun handig domeinnaam zoekprogramma om te zien of de URL die u zoekt beschikbaar is. Of, als u overstapt van een andere hostingprovider naar HostGator, zet u eenvoudig uw bestaande domeinnaam over en profiteert u van een gratis jaar verlenging.

hostgator domeinnamen

Bij elk hostingpakket ontvang je ook de volgende gratis domeinnaamfuncties:

 • Domeinvergrendeling. Voorkom dat iemand uw domeinnaam kapt en voor zichzelf gebruikt door deze te vergrendelen.
 • Domein vernieuwing. Zodra uw bestaande domeinnaam is overgedragen, of u hebt er een gekocht via uw cPanel, laat u deze automatisch elk jaar verlengen om te voorkomen dat deze per ongeluk verloopt.
 • cPanelbeheer. Beheer alle aspecten van uw domeinnaam rechtstreeks vanuit uw cPanel.

Marketinghulpmiddelen

HostGator weet dat het houden van een succesvolle website meer inhoudt dan het hebben van een solide hostingprovider. Daarom bieden ze waardevol marketing tools om u te helpen het bereik van uw website uit te breiden, verkeer naar uw website te leiden en conversies te stimuleren.

SEO-beoordeling

Het hebben van een SEO-strategie zorgt ervoor dat uw website wordt gevonden in de resultaten van populaire zoekmachines. Het optimaliseren van uw website voor SEO zal uw ranking en zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo zelfs verbeteren.

Als u merkt dat u hulp nodig heeft bij het formuleren van een SEO-strategie, neem dan contact met hen op voor een gratis SEO consult. Van daaruit zal uw toegewijde Marketing Project Coördinator u helpen de perfecte marketingcampagne te lanceren door eerst uw site te controleren en grondig trefwoordonderzoek uit te voeren met betrekking tot uw zakelijke niche.

hostgator seo-diensten

Hier volgt een overzicht van enkele van de strategieën die uw marketingprojectcoördinator op uw website zal toepassen om de resultaten van zoekmachines te helpen beïnvloeden:

 • Zoekwoordonderzoek. Hun interne marketingexperts zullen de zoekwoorden vinden die het beste bij uw niche passen, die u zullen helpen om hoger in de zoekresultaten te komen en die het meest zullen resoneren met uw doelgroep. Bovendien leren ze welke termen het meest worden gebruikt door uw doelgroep in zoekopdrachten, en houden ze het succes van uw site bij.
 • Content creatie. Gebruik hun gespecialiseerde team om originele inhoud te creëren om verkeer naar uw site te leiden en uw publiek te laten groeien.
 • Optimalisatie op de pagina. Laat ze uw website optimaliseren in termen van paginatitels, metabeschrijvingen en koptags, zodat uw site wordt geïndexeerd voor hogere zoekresultaten.

PPC-diensten

Een andere geweldige service die ze klanten bieden om de verkoop te helpen verhogen, is hun Pay-Per-Click-diensten, ook wel bekend als PPC. Klanten targeten met betaalde advertenties is een geweldige manier om mensen aan te moedigen uw site te bezoeken en uiteindelijk een verkoop te doen.

Dit is wat u krijgt als u hun PPC-services gebruikt:

 • Zoekwoordonderzoek. Interne marketingexperts gebruiken zowel lokale als wereldwijde targetingmethoden, bekijken zoekwoorden die op meerdere apparaten worden gebruikt en vinden de exacte doelgroep die uw bedrijf nodig heeft. Ze zullen ook helpen bij het ontwikkelen van een “lijst met uitsluitingszoekwoorden” zodat u niet langer de verkeerde doelgroep naar uw website trekt.
 • Campagne beheer. Call-to-actions, telefoonnummers, locatiegegevens en directe links naar uw site zijn allemaal opgenomen in uw PPC-advertenties. Bekijk bovendien hoe uw betaalde experts uw optimalisatiescore helpen verbeteren, zodat u binnen uw budget voor kosten per klik blijft.

Uiteindelijk nemen ze het op zich om hun klanten te helpen succesvol te worden. Met SEO-hulp en gepersonaliseerde marketingstrategieën, samen met gratis Google AdWords- en Bing Ads-tegoeden, is er geen reden waarom uw website niet kan gedijen.

Premium diensten

Ze bieden klanten een aantal uitzonderlijke premiumdiensten voor mensen met een beetje speelruimte in hun budget.

CodeGuard

Met de CodeGuard-service van HostGator ontvangt u functies zoals:

 • Dagelijkse automatische back-ups in de cloud
 • 16 GB opslagruimte
 • Gebruik op maximaal 5 websites
 • Onbeperkte databases en bestanden
 • 3 herstelt per maand
 • E-mailmeldingen voor ongeoorloofde wijzigingen
 • Eenvoudig beheer – bekijk wijzigingen, plan sitebewaking en beheer e-mailwaarschuwingen

Vanaf $ 2,00 / maand is deze premium service de kleine prijs zeker waard.

Webdesign

Hun interne full-service, professionele webontwerpers bieden u premiumsjablonen met een prachtig webdesign en tot 3 pagina’s met SEO-vriendelijke inhoud die speciaal voor uw website is gemaakt.

Bovendien wordt uw site gebouwd op het populairste contentbeheersysteem tot nu toe, WordPress, dat bekend staat als gebruiksvriendelijk en flexibel.

Extra functies van hun webdesigndiensten zijn onder meer:

 • Een SEO-expert bij de hand om manieren te bedenken om meer bezoekers naar uw site te trekken
 • Compleet webdesign gebouwd met responsive design
 • Maandelijkse telefoontjes om uw succes van uw marketingcampagne te bespreken
 • Een-op-een training om ervoor te zorgen dat u in de toekomst met uw website om kunt gaan

U ontvangt ook e-commerce-integratie, compleet met maximaal 10 productpagina’s en OpenCart-betalingsverwerking en verzendoplossingen.

Voors en tegens van HostGator Hosting

Er zijn altijd voors en tegens bij elke webhostingprovider die u kiest te gebruiken. Daarom is het belangrijk om uw prioriteiten te evalueren en ervoor te zorgen dat de oplossing die u kiest, niet ten koste gaat van een van die prioriteiten.

De voors

Er zijn veel redenen waarom ze zo’n populair hostingbedrijf zijn. Laten we eens kijken wat de voordelen zijn van het gebruik van hun shared hosting-services.

Solide uptime en service

Ze garanderen 99,9% uptime, wat geweldig nieuws is voor elke website-eigenaar. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat dit de standaard is en dat iets minder niet algemeen wordt getolereerd.

Bovendien is HostGator bereid om zijn klanten te compenseren met een krediet van één maand als de server op enig moment de uptime-garantie van 99,9% niet haalt.

hostgator-uptimeVolgens HostingFacts was de uptime van HostGator in de afgelopen 12 maanden 99,99%

Ze bieden ook klanten 24/7/365 ondersteuning via telefoon, livechat en e-mail (ticketsysteem). Met behulp van hun handige ondersteuningsportaal kunt u contact opnemen met een hostingexpert, enkele communityforums bekijken en zelfs toegang krijgen tot videozelfstudies die zijn bedoeld om u te helpen zelf problemen op te lossen.

Gratis siteoverdracht en installaties met één klik

Nogmaals, deze service is meestal de norm voor de meeste webhostingbedrijven, maar HostGator maakt overzetten van een andere host naar hen super simpel. Meld u eenvoudig aan voor het hostingplan dat u wilt gebruiken en laat HostGator de rest doen.

Daar komt nog bij dat als u nog niet bekend bent met het bezitten van een website, en HostGator de eerste hostingoplossing is die u ooit hebt gebruikt, u er zeker van kunt zijn dat het installeren van uw favoriete CMS net zo eenvoudig is als het klikken op een paar knoppen tijdens het aanmelden. Met hun QuickInstall-tool kunt u eenvoudig uw website opzetten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over technische kennis.

(Bijna) onbeperkt alles

Bespaar voor het meest elementaire gedeelde hostingplan, dat de domeinen beperkt tot 1, biedt HostGator onbeperkt alles (goed soort – zie hieronder) anders is dat een goede deal, aangezien hun hostingplannen in het begin zo goedkoop zijn.

Onbeperkte schijfruimte betekent dat u zoveel gegevens kunt opslaan als u nodig heeft. Dit zorgt voor een schijnbaar onbeperkte groei van uw website terwijl u een betaalbaar shared hostingplan gebruikt.

Hebben onbeperkte bandbreedte betekent dat u een onbeperkte hoeveelheid gegevens kunt verplaatsen tussen uw hostserver, uw sitebezoekers en internet. Dit is geweldig om de snelheid en prestaties van uw website te garanderen, vooral bij een gedeeld hostingplan.

Je ontvangt ook onbeperkte databases, wat betekent dat je zoveel WordPress-installaties kunt hebben als je wilt. Dit is goed voor degenen die veel klanten hebben en website-wijzigingen willen testen voordat ze live worden gepusht.

“Onbeperkte” hosting is een mythe en HostGator is tenminste transparant over hun beperking van het gebruik van bronnen. Ze bieden “onbeperkt alles”, zolang u:

 • Gebruik niet meer dan 25% van de centrale verwerkingseenheid (CPU) van de server
 • Voer niet meer dan 25 gelijktijdige processen uit in cPanel
 • Heb niet meer dan 25 gelijktijdige MySQL-verbindingen
 • Maak niet meer dan 100.000 bestanden in cPanel
 • Controleer niet meer dan 30 e-mails per uur
 • Stuur niet meer dan 500 e-mails per uur

Er is echter geen beperking op:

 • Bandbreedte die u gebruikt
 • E-mailaccounts die u maakt

De nadelen

Zoals met alles, zullen er enkele nadelen zijn aan het gebruik van zo’n goedkope, gedeelde hostingoplossing. Laten we eens kijken naar een aantal dingen waar ze aan kunnen werken, en of ze uw uiteindelijke beslissing zullen beïnvloeden.

Beperkte functies

Hoewel de geboden functies vrij standaard zijn en onbeperkt alles leuk is, is de waarheid, HostGator biedt shared hosting-gebruikers niet veel extra’s.

Aangezien dit type hosting niet wordt beheerd, moet u zelf het administratieve werk doen dat uw website nodig heeft. Dit betekent dat dagelijkse back-ups (hoewel ze wekelijkse back-ups zullen maken), updates voor elke kern, plug-ins of thema’s die u gebruikt (tenzij u kiest voor de iets duurdere beheerde WordPress-hosting) en beveiligingsmaatregelen allemaal uw verantwoordelijkheid zijn.

Prijzige domeinen

Hoewel ze gemak bieden als het gaat om het beheren van alles wat met domein te maken heeft, is het vermeldenswaard dat sommige van hun domeinnaam prijzen zijn een beetje hoog.

Dit is goed om te weten, want zelfs als u besluit om met een gedeeld plan te gaan, kunt u uw domeinnaam altijd registreren en verlengen bij een ander, goedkoper bedrijf en uw DNS eenvoudig rechtstreeks vanaf het cPanel naar HostGator sturen.

Het maakt deel uit van EIG

Nogmaals, ik ga je niet proberen te beïnvloeden hoe dan ook Endurance International Group (EIG). De meeste mensen die hostingbedrijven beoordelen, zullen echter zeggen dat een hostingbedrijf dat deel uitmaakt van EIG het risico loopt een slechte reputatie te koesteren.

Dat komt omdat als je zou gaan met hostingbedrijf A (dat is onderdeel van EIG en je wist het niet) en een slechte ervaring hebt, en zou verhuizen naar hostingbedrijf B (ook onderdeel van EIG en je wist het niet) , wie wil zeggen dat je ervaring beter zal worden?

Houd er rekening mee dat HostGator deel uitmaakt van deze organisatie en dat de manier waarop EIG de zaken regelt waarschijnlijk zal doordringen in hoe HostGator de zaken aanpakt.

HostGator FAQ

Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen.

Wat is HostGator.com?

HostGator is een webhostingbedrijf dat een verscheidenheid aan webhostingservices biedt, zoals shared, reseller, VPS, Cloud en dedicated serverhostingservices. Daarnaast bieden ze WordPress-specifieke en Windows-hosting. Ze hebben twee datacenters in Texas (VS) en Provo, Utah (VS). Hun officiële website is www.hostgator.com. Lees meer op hun Wikipedia-pagina

Biedt HostGator een geld-terug-garantie?

Ja. Ze bieden een volledige terugbetaling als u uw account annuleert binnen de eerste 45 dagen na het gebruik van hun diensten. Dit is echter alleen van toepassing op shared, reseller en VPS hostingoplossingen.

Welk type ondersteuning biedt HostGator zijn klanten?

Ze bieden het hele jaar door ondersteuning via telefoon, livechat en e-mail (ticketsysteem). U kunt 24/7 toegang krijgen tot een lid van het ondersteuningsteam en antwoorden krijgen op al uw vragen.

Zal HostGator mijn huidige site gratis migreren??

Ja. Ze bieden gratis sitemigratie, zelfs voor het meest goedkope shared hostingplan dat ze aanbieden.

Wat is de Uptime-garantie van HostGator?

In tegenstelling tot veel hostingproviders, garanderen ze een uptime van 99,9%. Daar komt nog bij dat ze u een maand service verlenen voor downtime van minder dan 99,9% die uw website ervaart, met de nadruk op het feit dat ze serieus zijn over het hosten van uw website.

Biedt HostGator SSL-certificaten, SSD en CDN aan?

Dit hangt af van het hostingplan dat u kiest. Als u bijvoorbeeld besluit om voor het meest premium shared hostingplan te gaan, ja, dan ontvangt u een gratis privé SSL-certificaat. Bij de meest elementaire plannen is dit echter niet het geval. Helaas moet u investeren in het WordPress managed hostingplan om toegang te krijgen tot gratis CDN-services en een speciale server gebruiken om de mogelijkheid te hebben SSD-opslag te gebruiken.

Biedt HostGator siteback-ups aan?

Ze voeren willekeurige wekelijkse back-ups uit voor tijden die u nodig heeft om uw website te herstellen. Het wordt aanbevolen om een ​​andere back-upmethode te gebruiken, zoals hun premium CodeGuard-service.

Krijg ik een gratis domeinnaam bij HostGator?

Nee. Ze bieden nieuwe klanten niet langer een gratis domeinnaam aan wanneer ze zich aanmelden.

Welke betalingsmethoden accepteert HostGator?

Ze accepteren alle gangbare creditcards zoals Visa, MasterCard, American Express en Discover. Ze accepteren ook Paypal, persoonlijke cheques, postwissels en bankoverschrijvingen.

Wat is CodeGuard?

Hun CodeGuard-service is een betaalde add-on die automatische back-ups van uw website biedt. CodeGuard bewaakt ook uw website en stuurt u een melding als er iets verandert. En tot slot biedt CodeGuard een hersteloptie, zodat u uw website gemakkelijk kunt terugzetten naar een vorige versie.

Kan ik HostGator-recensies op Reddit en Quora vertrouwen?

Ja, Quora en Reddit zijn geweldige plekken om meer over het bedrijf te weten te komen en om recensies, vragen en meningen te krijgen van echte mensen en klanten die ze gebruiken. Blader door klantrecensies op Reddit en op Quora. Recensiesites zoals Yelp en TrustPilot kunnen ook nuttig zijn.

Wat is het beste HostGator-alternatief?

HostGator is een van de meest populaire webhostingproviders die er zijn. Als u echter webhosts onderzoekt en op zoek bent naar een goed alternatief voor HostGator, dan zijn hier mijn aanbevelingen. Ik geloof dat Bluehost het beste alternatief voor HostGator is (dezelfde prijs maar betere functies, maar het is ook eigendom van EIG). Het beste niet-EIG-alternatief is SiteGround (lees mijn recensie om te zien waarom SiteGround # 1 is)

Zijn HostGator en Bluehost hetzelfde bedrijf?

Nee, HostGator en Bluehost zijn afzonderlijke bedrijven; maar ze zijn beide dochterondernemingen van Endurance International Group (EIG). EIG is ook eigenaar van hostingbedrijven zoals iPage, FatCow, HostMonster, JustHost, Arvixe, A Small Orange, Site5, eHost en een heleboel kleinere webhosts.

Waar vind ik HostGator-couponcodes?

De beste plaats om een ​​HostGator-couponcode te vinden, is door naar onze Hostgator-dealspagina te gaan. Hier kunt u bladeren door geweldige aanbiedingen voor webhosting en domeinnamen en ervoor zorgen dat u 100% geldige kortingsbonnen van hen krijgt.

Raad ik HostGator aan?

Voor wie op zoek is naar een eenvoudige, goedkope shared hosting-oplossing, Ja, ik denk dat HostGator een optie moet zijn om te overwegen.

Echter.

Voor degenen die wat meer pit willen qua snelheid, beveiliging en functies dan Ik raad hun cloudplannen aan.

Vooral hun beheerde WordPress-hostingoptie, omdat dit je de snelheid en beveiliging biedt die je nodig hebt zonder het hoge prijskaartje.

Ondanks dat ze deel uitmaken van de EIG, hebben ze de reputatie een van de beste webhostingproviders op de markt te zijn. Ze bieden niet alleen geweldige shared hosting voor site-eigenaren, maar bieden ook vele andere uitzonderlijke oplossingen.

Sterker nog, grote namen als WPBeginner delen graag hun positieve ervaringen met het gebruik van hun dedicated serveroplossing.

Met een ingebouwde sitebouwer, een eenvoudig te gebruiken cPanel en een QuickInstall-tool om uw favoriete CMS (en andere software) binnen enkele minuten op uw site te installeren, is HostGator absoluut een voorloper.

Dat gezegd hebbende, hun functieset is minimaal en hoewel hun klantenondersteuning van topklasse is en hun uptime-garantie iets waardevols is, hebben ze misschien niet alles waar u naar op zoek bent.

Dus, doe uw onderzoek en zorg ervoor dat u prioriteit geeft aan de functies die u nodig heeft om uw bedrijf tot een succesvol bedrijf te maken voordat u zich als klant bij hen aanmeldt.

FTC-openbaarmaking: om u de laagst mogelijke prijs te geven, zal ik een kleine commissie verdienen als u besluit hosting te kopen via mijn links.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map