HostGator gjennomgang

HostGator er en av de største, eldste webhotellleverandørene i bransjen. Men gjør det dem gode eller dårlige? Denne HostGator-gjennomgangen ser på alle fordeler og ulemper, slik at du kan avgjøre om HostGator er det riktige valget for deg.


I dag er det mange leverandører av webhotell der ute som du kan velge mellom å fokusere på å tilby rimelige løsninger, fancy funksjoner og topp støtte. Det er imidlertid ikke så enkelt å bestemme hvilken vert å gå med.

Heldigvis for deg, er vi her for å bryte ned en av de mest populære webhotelløsningene på markedet i dag, HostGator, å se om det de har å tilby er det du trenger for å kunne drive et vellykket nettsted, uten å løpe deg selv i bakken med problemstillinger.

hostgator omtaler twitterDet er en blandet pose med anmeldelser på Twitter

I dette HostGator anmeldelse, Jeg kommer til å se nærmere på noen av fordeler og ulemper som du bør være klar over før du bestemmer deg for å registrere deg.

Hvis du gir meg 10 minutter av tiden din, vil jeg gi deg all den nødvendige informasjonen om deres hosting-tjenester, og svare på spørsmål som:

 • Hvilke funksjoner gir HostGator sine kunder?
 • Hva er de forskjellige planene som er tilgjengelige?
 • Hvor mye koster HostGator-hosting?
 • Hva slags hosting tilbyr de nettstedseiere?

Bruk kupongkoden WSHR og få 60% avslag på normalprisen og vert nettstedet ditt for bare $ 2,75 per måned.

Når du er ferdig med å lese denne HostGator-gjennomgangen, vil du sikkert kunne fortelle om dette er riktig webhotell for dine behov.

Contents

Dette er hva du vil lære her

 1. Hosting Solutions

Her vil jeg forklare de forskjellige typene hosting og HG gir klienter og hva de viktigste forskjellene er.

 1. Hostingfunksjoner

Her vil jeg diskutere i detalj hver av hovedene .

 1. Pros & Ulemper

Her vil jeg se nærmere på både bruken av HostGator Hosting. Jeg skal også dekke noe av det mest .

 1. Anbefaler jeg HostGator.com?

Her skal jeg fortelle deg om eller om jeg tror du ville ha det bedre med å bruke en konkurrent.

La oss dykke inn, men først en rask bakgrunn.

HostGator ble grunnlagt i 2002 av en ung collegeunge ved navn Brent Oxley, HostGator landet til slutt sitt offisielle kontorsted i Houston, Texas, etter å ha tilbrakt litt kvalitetstid i Canada i løpet av de tidlige driftsdagene. Derfra fortsatte de å vokse, og åpnet et annet kontor i Austin, Texas, i tillegg til å utvide til Brasil.

I 2012 kunngjorde Oxley Endurance International Group (EIG) kjøpte HostGator. Og selv om dette var et smart forretningsgrep for Oxley og hans mannskap, har et trekk som dette potensialet til å skape problemer blant de som for øyeblikket bruker eller ønsker å bruke HostGator-tjenester.

Ikke sikker på hvorfor? Les om EIG og dens innvirkning på webhotellleverandørene de har anskaffet.

Når det er sagt, er jeg ikke her for å fortelle deg at dens rolle i EIG iboende er bra eller dårlig. Faktisk har HostGator sett noen stor suksess gjennom årene og har kavet ut hundretusenvis av fornøyde kunder.

HostGator webhotell

Her er de forskjellige hostingløsningene de gir eiere av nettstedet.

Delt webhotell

HostGator tilbyr ekstremt rimelige delte hosting-pakker for nettsteder av alle slag og størrelser. Separert i tre forskjellige planer:

Hatchling, Baby og Business – delte hostingplaner har funksjoner som tilfredsstiller de grunnleggende hostingbehovene dine.

hostgator delte hostingplaner

For eksempel leveres hver delt hostingplan med en innebygd nettstedbygger for praktisk dra & slipp byggeplass. I tillegg kommer de med QuickInstall-verktøyet for å installere en WordPress-blogg, forum, galleri og e-handel-skript direkte på nettstedet ditt.

For ikke å nevne det faktum at de støtter WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Wiki og phpBB hosting content management systems.

Ytterligere funksjoner inkluderer:

 • Umeteret båndbredde
 • 99% oppetidsgarantier
 • Gratis nettstedoverføringer
 • Google AdWords- og Bing-annonser
 • cPanel kontrollpanel
 • PHP versjon 7 og SHS-tilgang
 • Ubegrenset POP3-e-postkontoer
 • 24/7/365 teknisk support via telefon, live chat og e-post (billettsystem)

Det er viktig å merke seg det delt hosting vil være i fokus for denne gjennomgangen, men andre hostingløsninger vil bli delt med deg i tilfelle du trenger noe litt mer robust.

HostGator Cloud Hosting

Cloud hosting-tjenestene deres har mange funksjoner for de som ønsker å skalere raskt. Nyt optimal løsning for skybufring, intuitivt dashbord og ressursstyringsevne. I tillegg opprettholder du full kontroll over hele nettstedet ditt med den brukervennlige cPanel.

hostgator sky hosting planer

I tillegg kan du raskt overføre all nettsteddata til en annen server i tilfelle en feil, og vite at tre speilvendte kopier av nettstedet ditt er vert på flere enheter for å sikre sikkerhet og redundans.

Deres netthosting starter på $ 4.95 / måned, og skalerer opp til de større planene, priset til $ 6.57 / måned og $ 9.95 / måned etter hvert som dine behov blir mer krevende.

Delt vs Cloud hosting

Cloud hosting er bedre enn delt hosting fordi det lar deg bruke ressursene til flere servere, i stedet for å være begrenset til en enkelt server

HostGator Cloud gir deg alle funksjonene ved delt hosting, men du blir mye mer grynt!

hostgator delt vs netthosting

2X raskere servere

 • Opptil 2X raskere lastetid på grunn av servere med lav tetthet, premium maskinvare og flere lagringslag
 • Innholdet på nettstedet ditt administreres mer effektivt, slik at forespørsler om dynamisk innhold kan behandles lynrask
 • Innebygd cache gjør at nettstedet ditt lastes raskere fra skyen på grunn av en optimal cache-konfigurasjon

4X mer skalerbar

 • Ramp opp skyressursene dine etter hvert som din online tilstedeværelse vokser. Ett enkelt klikk er alt du trenger – ingen datamigrasjoner, driftsstans eller omstarter
 • Få serverallokering og administrasjon i skyen!
 • Lar deg svare på de store trafikkstoppene uten serviceavbrudd

Administrert WordPress Cloud Hosting

OK, så her er planen jeg liker mest.

For de som jobber spesifikt med WordPress, har HostGator WordPress skyhosting som henvender seg til WordPress-plattformen og leverer alle nødvendige funksjoner for å kjøre et raskt, effektivt og svært sikkert nettsted.

hostgator administrerte wordpress cloud hosting

HostGator administrerte WordPress sky hosting lover opp til 2,5 ganger raskere belastningstid på grunn av superladet skyarkitektur, lavtetthetsservere, CDN og flere hurtigbufringslag.

I tillegg kommer denne hostingløsningen styrt, noe som betyr automatiske oppdateringer til WordPress-kjernen din, plugins og temaer blir håndtert av HostGator, så vel som sikkerhetskopiering av nettsteder og fjerning av skadelig programvare. Du mottar også gratis CDN-tjeneste øke innholdsleveringen til besøkende.

Sammenlign vertsplaner

Her er en rask oversikt over de ovennevnte planene de tilbyr:

Delte vertsplaner

 • Hatchling-plan: Starter på $ 2,75 per måned. 1 sted tillatt, umeteret båndbredde & oppbevaringsplass.
 • Babyplan: Begynner med $ 3,95 per måned. Ubegrenset nettsteder tillatt, ubegrenset båndbredde & oppbevaringsplass.
 • Forretningsplan: Begynner med $ 5,95 per måned. Ubegrenset nettsteder tillatt, ubegrenset båndbredde & oppbevaringsplass.
 • Sjekk de nyeste prisene og alle delte funksjoner inkludert

Cloud hosting planer

 • Hatchling Cloud: Begynner med $ 4,95 per måned. 2 kjerner & 2 GB minne, 1 nettsted tillatt, uovervåket båndbredde & oppbevaringsplass.
 • Babysky: Starter på $ 6,57 per måned. 4 kjerner & 4 GB minne, ubegrenset nettsteder tillatt, ubegrenset båndbredde & oppbevaringsplass.
 • Business Cloud: Starter på $ 9,95 per måned. 6 kjerner & 6 GB minne, ubegrenset nettsteder tillatt, ubegrenset båndbredde & oppbevaringsplass.
 • Sjekk de nyeste prisene og alle Cloud-funksjoner inkludert

Cloud WordPress-hostingplaner

 • Startplan: Begynner med $ 5,95 per måned. 2X raskere, 1 nettsted tillatt, 100 000 besøk per måned, 1 GB sikkerhetskopiering og uoppmålt lagringsplass.
 • Standard plan: Starter på $ 7,95 per måned. 2X raskere, 2 tillatte nettsteder, 200 000 besøk per måned, 2 GB sikkerhetskopieringer unmetered lagringsplass.
 • Forretningsplan: Starter på $ 9,95 per måned. 5X raskere, 3 tillatte nettsteder, 500 000 besøk per måned, 3 GB sikkerhetskopiering og uoppmålt lagringsplass.
 • Sjekk de nyeste prisene og alle WordPress skyfunksjoner inkludert

Andre vertsalternativer

I tillegg til de ovennevnte hostingalternativene, har de også følgende:

 • VPS Hosting. Med VPS-hosting får du uttømmende funksjoner som full root-tilgang for å kontrollere hele vertsmiljøet, flere nettverkssikkerhetslag for å sikre serverpålitelighet og øyeblikkelig skalerbarhet med et klikk på knappen.

  I tillegg må du stole på at dataene dine er plassert på servere som er beskyttet med RAID 10-diskkonfigurasjon og kommer med overflødig strøm og HVAC-enheter. Motta ukentlige sikkerhetskopier på stedet av hele nettstedet ditt, en komplett pakke med utviklingsverktøy for å hjelpe til med funksjonalitet og design av nettstedet, og som alltid, prisbelønnet støtte for alle spørsmål du måtte ha. VPS-hostingplaner blir priset som følger: henholdsvis $ 29,95 / måned, $ 39,95 / måned og $ 49,95 / måned.

 • Dedikert hosting. For de med sterkt trafikkerte nettsteder, samt et større budsjett, kan dedikert hosting være det du trenger. Dataene på nettstedet ditt vil bli plassert uavhengig av din egen dedikerte server, noe som betyr at det aldri er behov for å dele ressurser når som helst.

  Kjør Linux eller Windows, velg mellom HDD og SSD harddiskalternativer, motta DDOS-beskyttelse på datasenternivå og nyt full root-tilgang, ubegrenset databaser, RAID-1-konfigurasjon og 3-5 dedikerte IPv4 IP-er. For å komme inn på HostGators dedikerte hostingplaner, kan du forvente å utskille enten $ 119 / month til $ 149 / month.

 • Forhandlervert. Hvis du tenker på å starte ditt eget webhotellfirma, bør du vurdere deres forhandlervertplaner. Motta kraftige verktøy som hjelper deg med å bygge ditt klientell, opprettholde fullstendig kontroll over ressursallokering og oppgradere etter behov slik at bedriften din kan fortsette å vokse.

  Med en forhandlerhotellplan får du WHM-kontrollpanelet med flerspråklige evner, garantier på 99,9% oppetid, 400+ merkeopplæringsvideoer for kundene dine som referanse, og ubegrenset MySQL-databaser med phpMyAdmin-tilgang. Hvis dette er noe du er interessert i å gjøre, kan du se om den av de tre tilgjengelige planene – aluminium, kobber eller sølv – varierer fra $ 19,95 / måned til $ 24,95 / måned, fungerer for deg.

 • Søknadshosting. Hvis du ikke bruker WordPress som CMS, har HG du dekket. Kjører på Linux, Apache, MySQL og PHP, kan HostGator la deg kjøre plattformer som Joomla, Magento, Drupal, Wiki og phpBB Hosting. I tillegg har funksjoner som uovervåket båndbredde, markedsføring via e-post og installasjoner med ett klikk av andre nyttige applikasjoner inkludert i enhver plan.
 • Windows Hosting. Selv om Linux foretrekkes når det gjelder webhotell, gjør de Windows-hosting tilgjengelig for de som trenger det. Med Parallels Plesk Panel, IIS, Microsoft SQL Server 2012 R2 og ASP.NET-støtte, er dette vertsløsningen sikker på å ha alt du trenger for å drive et brukervennlig nettsted.

Som du kan se, har HostGator hostingløsninger for alle budsjetter, alle typer nettsteder og størrelser, og til og med går så langt som å imøtekomme spesifikke klienter som WordPress- eller Windows-brukere.

Hovedtrekkene

Deres delte hostingplaner har nok funksjoner til å sette i gang nettstedet ditt, uten å ofre hastighet eller ytelse. Faktisk, her er en samling av noen av de beste funksjonene de har for kunder som kan oppmuntre deg til å registrere deg hos dem for dine vertsbehov:

 1. Innebygd nettstedsbygger
 2. Fullstendig administrasjon av domenenavn
 3. Markedsføringsverktøy
 4. Premium Services

HostGator nettstedbygger

Opprett enkelt en fantastisk webside, ved hjelp av deres innebygd verktøy for nettstedsbygger. For å starte, velg mellom over 100 mobilvennlige maler. I tillegg kan du bygge ved hjelp av praktisk dra & slipp teknologi, dra nytte av forhåndsbygde seksjoner og sider for å inspirere webdesignet ditt, og til og med motta 6 ferdige sider til å begynne med.

hostgator nettsted byggherre

Ytterligere funksjoner inkluderer:

 • SEO-verktøy for bedre søkemotorresultater
 • Integrasjon av sosiale medier
 • PayPal betalingsgateway
 • HD-videoinnlegging
 • Fjerning av merkevarebygging
 • Google Analytics
 • e-handlekurv og lagerbehandling
 • Kupongkoder

Website Builder er tilgjengelig for kjøp enkeltvis, komplett med hosting-tjenester, og leveres også med alle andre hostingplaner som tilbys kunder.

Domenenavnsadministrasjon

De lar kundene ha full kontroll over alt som er relatert til domenenavn. For å starte, kjøper du .com-, .org- eller .co (for å nevne noen) domenenavn rett fra hosting-cPanel.

Bruk det praktiske domenenavn søkeverktøy for å se om nettadressen du leter etter er tilgjengelig. Eller hvis du bytter til HostGator fra en annen hostingleverandør, kan du bare overføre ditt eksisterende domenenavn og nyte et års forlengelse – gratis.

hostgator domenenavn

Med hver hostingplan mottar du også følgende gratis domenenavnfunksjoner:

 • Domenelåsing. Hindre at noen kaprer domenenavnet ditt og bruker det for seg selv ved å låse det opp.
 • Domenefornyelse. Når ditt eksisterende domenenavn er overført, eller du har kjøpt et via cPanel, la det automatisk fornye hvert år for å forhindre utilsiktet utløp.
 • cPanel Management. Administrer alle aspekter av domenenavnet ditt direkte fra cPanel.

Markedsføringsverktøy

HostGator vet at det er mer å drive et vellykket nettsted enn å ha en solid hostingleverandør. Derfor tilbyr de verdifulle markedsføringsverktøy for å hjelpe deg med å utvide nettstedets rekkevidde, drive trafikk til nettstedet ditt og øke konverteringene.

SEO gjennomgang

Å ha en SEO-strategi på plass hjelper deg med å få nettstedet ditt funnet i populære søkemotorresultater. Optimalisering av nettstedet ditt for SEO vil faktisk øke rangeringene og synligheten i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo.

Hvis du finner ut at du trenger litt hjelp til å formulere en SEO-strategi, kan du kontakte dem for en gratis SEO konsultasjon. Derfra vil din dedikerte markedsføringsprosjektkoordinator hjelpe deg med å starte den perfekte markedsføringskampanjen ved først å revidere nettstedet ditt og gjennomføre grundig søkeordforskning relatert til din virksomhetsnisje..

hostgator seo tjenester

Her er en oversikt over noen av strategiene som din markedsføringsprosjektkoordinator vil sette på plass på nettstedet ditt for å bidra til å påvirke resultatene fra søkemotoren:

 • Søkeordforskning. Deres interne markedsføringseksperter vil finne nøkkelordene som best er relatert til din nisje, som vil hjelpe deg med å rykke opp i søkerangeringer, og som vil gi mest mulig lyd hos målgruppen din. I tillegg vil de lære hvilke begrep som blir mest brukt av målgruppen din i søk, samt overvåke nettstedets søkeordsuksess.
 • Innholdsskaping. Bruk det spesialiserte teamet ditt til å lage originalt innhold for å føre trafikk til nettstedet ditt og øke publikum.
 • On-page optimalisering. La dem optimalisere nettstedet ditt når det gjelder sidetitler, metabeskrivelser og topptekster slik at nettstedet ditt indekseres for høyere søkerangeringer.

PPC-tjenester

En annen flott tjeneste de tilbyr kundene for å øke salget er deres Betal per klikk-tjenester, ellers kjent som PPC. Å målrette kunder med betalte annonser er en fin måte å oppfordre folk til å besøke nettstedet ditt og til slutt foreta et salg.

Her er hva du får når du bruker PPC-tjenestene deres:

 • Søkeordforskning. Ekspertmarkedsføringseksperter vil bruke både lokale og globale målrettingsmetoder, sjekke nøkkelord som brukes på flere enheter og finne den nøyaktige målgruppen som bedriften trenger. De vil også bidra til å utvikle en “liste over negative nøkkelord” slik at du slutter å tiltrekke feil type publikum til nettstedet ditt.
 • Kampanjeledelse. Oppfordring til handlinger, telefonnumre, posisjonsinformasjon og direkte lenker til nettstedet ditt er alle inkludert i PPC-annonsene dine. I tillegg kan du se hvilke betalte eksperter som hjelper deg med å øke optimaliseringspoengene, og holde deg innenfor budsjettet for pris per klikk.

Til slutt tar de det på seg selv å hjelpe kundene med å bli suksessrike. Ved å tilby SEO hjelp og personaliserte markedsføringsstrategier, sammen med gratis Google AdWords og Bing Ads-kreditter, er det ingen grunn til at nettstedet ditt ikke kan trives.

Premium Services

De tilbyr kundene noen eksepsjonelle premiumtjenester for de som har et lite svingrom i budsjettet.

CodeGuard

Med HostGators CodeGuard-tjeneste mottar du funksjoner som:

 • Daglige automatiske sikkerhetskopier på skyen
 • 16 GB lagringsplass
 • Bruk på opptil 5 nettsteder
 • Ubegrenset databaser og filer
 • 3 gjenoppretter per måned
 • E-postvarsler for uautoriserte endringer
 • Enkel administrasjon – se endringer, planlegg overvåking av nettstedet og administrer e-postvarsler

Fra 2.00 dollar per måned er denne premiumtjenesten vel verdt den lille prisen.

Webdesign

Deres interne, profesjonelle webdesignere med full service, vil gi deg premium maler med fantastisk webdesign og opptil 3 sider med SEO-vennlig innhold laget bare for nettstedet ditt.

I tillegg vil nettstedet ditt bygges på det mest populære innholdsstyringssystemet hittil, WordPress, som er kjent for å være brukervennlig og fleksibelt.

Tilleggsfunksjoner i webdesigntjenestene deres inkluderer:

 • En SEO-ekspert på hånden for å strategisere måter å få mer trafikk til nettstedet ditt
 • Komplett webdesign bygget med responsiv design
 • Gjennomgå telefonsamtaler per måned for å diskutere suksessen med markedsføringskampanjen
 • En-til-en-opplæring for å sikre at du kan håndtere nettstedet ditt i fremtiden

Du vil også motta integrasjon av netthandel, komplett med opptil 10 produktsider og OpenCart-behandlings- og fraktløsninger.

Fordeler og ulemper ved HostGator Hosting

Det vil alltid være fordeler og ulemper med hvilken som helst webhotellleverandør du velger å bruke. Derfor er det viktig å evaluere prioriteringene dine og sørge for at løsningen du går med ikke ofrer på noen av disse prioriteringene.

Fordelene

Det er mange grunner til at de er et så populært vertsfirma. La oss se hva fordelene er ved å bruke deres delte hosting-tjenester.

Solid oppetid og service

De garanterer 99,9% oppetid, noe som er gode nyheter for enhver eieren av nettstedet. Det er imidlertid viktig å huske på at dette er standarden og at noe mindre generelt ikke tolereres.

I tillegg til dette er HostGator forberedt på å kompensere kundene med en måneds kreditt hvis serveren når som helst ikke kommer til garantien på 99,9% oppetid.

hostgator oppetidIfølge HostingFacts har HostGators oppetid de siste 12 månedene vært 99,99%

De tilbyr også kundestøtte 24/7/365 via telefon, live chat og e-post (billettsystem). Ved hjelp av deres praktiske støtteportal kan du komme i kontakt med en vertsekspert, sjekke ut noen av samfunnsforaene og til og med få tilgang til videoopplæringsprogrammer som er ment å hjelpe deg med feilsøking på egenhånd.

Gratis nettstedoverføring og ett-klikk-installasjoner

Igjen er denne tjenesten vanligvis normen for de fleste webhotellfirmaer, men HostGator gjør imidlertid overføring fra en annen vert til dem superenkelt. Bare registrer deg den hostingplanen du ønsker å bruke, og la HostGator gjøre resten.

Hvis du legger til det, hvis du er ny på å eie et nettsted, og HostGator er den første hostingløsningen du noen gang har brukt, kan du være sikker på at det er like enkelt å installere ditt foretrukne CMS som å klikke på noen få knapper under påmeldingen. Ved hjelp av QuickInstall-verktøyet kan du enkelt sette opp nettstedet ditt uten å bekymre deg for å ha teknisk kunnskap.

(Nesten) Ubegrenset alt

Spar for den mest grunnleggende delte hostingplanen, som begrenser domenene til 1, HostGator tilbyr ubegrenset med alt (vel – se nedenfor) annet som er mye siden hostingplanene deres er så billige til å begynne med.

Ubegrenset diskplass betyr at du kan lagre så mye data du trenger. Dette gir mulighet for tilsynelatende ubegrenset vekst av nettstedet ditt mens du bruker en rimelig delt hostingplan.

Å ha umeteret båndbredde betyr at du kan flytte en ubegrenset mengde data mellom vertsserveren, nettstedets besøkende og internett. Dette er flott for å sikre hastigheten og ytelsen til nettstedet ditt, spesielt på en delt hostingplan.

Du mottar også ubegrensede databaser, noe som betyr at du kan ha så mange WordPress-installasjoner du vil. Dette er bra for de som har mange kunder og vil teste endringer på nettstedet før du skyver dem live.

“Ubegrenset” hosting er en myte, og i det minste er HostGator gjennomsiktig når det gjelder begrensningen av ressursbruken. De tilbyr “ubegrenset med alt”, så lenge du:

 • Ikke bruk mer enn 25% av serverens sentrale prosesseringsenhet (CPU)
 • Ikke kjør mer enn 25 prosesser samtidig i cPanel
 • Ikke ha mer enn 25 samtidige MySQL-tilkoblinger
 • Ikke lag mer enn 100.000 filer i cPanel
 • Ikke sjekk mer enn 30 e-poster per time
 • Ikke send mer enn 500 e-poster per time

Det er imidlertid ingen begrensninger på:

 • Båndbredde du bruker
 • E-postkontoer du oppretter

Ulempene

Som med alt, vil det være noen ulemper med å bruke en så billig, delt hosting-løsning. La oss sjekke ut noen av tingene de kan jobbe med, og om de vil påvirke den endelige beslutningen din.

Begrensede funksjoner

Selv om funksjonene som følger med er ganske standard, og ubegrenset alt er fint, er sannheten HostGator tilbyr ikke delt vertsbrukere mye ekstra.

Siden denne typen hosting ikke administreres, må du håndtere det administrative arbeidet nettstedet ditt trenger, på egen hånd. Dette betyr daglige sikkerhetskopier (selv om de vil utføre ukentlige sikkerhetskopier), oppdateringer til alle kjerne, plugins eller temaer du bruker (med mindre du velger det litt dyrere administrerte WordPress-hosting), og sikkerhetstiltak, er alt ditt ansvar.

Dyr domene

Selv om de tilbyr bekvemmeligheter når det gjelder å administrere alt domene relatert, er det verdt å merke seg at noen av dem domenenavn prisene er litt høye.

Dette er godt å vite fordi selv om du bestemmer deg for å gå med en delt plan, kan du alltid registrere og fornye domenenavnet ditt med et annet, rimeligere selskap og ganske enkelt rette DNS til HostGator rett fra cPanel.

Det er en del av EIG

Igjen, jeg har ikke tenkt å forsøke å svinge deg uansett når det gjelder Endurance International Group (EIG). Imidlertid vil de fleste som vurderer vertsselskaper si at et vertsfirma som er en del av EIG risikerer å ha et dårlig rykte.

Det skyldes at hvis du skulle gå med hostingfirma A (det er en del av EIG og du ikke visste det) og har en dårlig opplevelse, og flytte til hostingfirma B (også en del av EIG og du ikke visste det) , hvem skal si at opplevelsen din kommer til å bli bedre?

Bare vær klar over at HostGator er en del av denne organisasjonen, og at måten EIG driver ting på trolig kommer til å sive inn i hvordan HostGator håndterer ting.

HostGator FAQ

Her finner du svar på noen av de mest stilte spørsmålene.

Hva er HostGator.com?

HostGator er et webhotellfirma som tilbyr en rekke webhotelltjenester som delt, forhandler, VPS, Cloud og dedikerte serververtstjenester. I tillegg tilbyr de WordPress-spesifikk og Windows-hosting. De har to datasentre lokalisert i Texas (USA) og Provo, Utah (USA). Deres offisielle nettsted er www.hostgator.com. Les mer på Wikipedia-siden deres

Tilbyr HostGator en pengene tilbake-garanti?

Ja. De tilbyr full refusjon hvis du kansellerer kontoen din i løpet av de første 45 dagene etter bruk av tjenestene deres. Dette gjelder imidlertid bare for delt, forhandler og VPS-hostingløsninger.

Hvilken type support tilbyr HostGator sine kunder?

De gir støtte hele året via telefon, live chat og e-post (billettsystem). Du kan få tilgang til et medlem av supportteamet 24/7 og få svar på spørsmål du måtte ha.

Vil HostGator migrere mitt nåværende nettsted gratis?

Ja. De tilbyr gratis migrering av nettsteder, selv for den rimeligste delte hostingplanen de tilbyr.

Hva er HostGators oppetidsgaranti?

I motsetning til mange hostingleverandører garanterer de en oppetid på 99,9%. I tillegg til dette vil de kreditere deg en måneds service for eventuell driftsstans under 99,9% som nettstedet ditt opplever, og understreker det faktum at de ser alvorlig på vertskapet for nettstedet ditt.

Tilbyr HostGator SSL-sertifikater, SSD og CDN?

Dette avhenger av vertsplanen du velger. Hvis du for eksempel bestemmer deg for å gå med den mest premium delte hostingplanen, ja, vil du motta et gratis privat SSL-sertifikat. For de mest grunnleggende planene er dette imidlertid ikke tilfelle. Dessverre må du investere i WordPress-administrerte hostingplan for å motta tilgang til gratis CDN-tjenester, og bruke en dedikert server for å ha muligheten til å bruke SSD-lagring.

Tilbyr HostGator sikkerhetskopiering av nettsteder?

De utfører tilfeldige ukentlige sikkerhetskopier i tider du trenger for å gjenopprette nettstedet. Det anbefales at du har noen andre sikkerhetskopimetoder på plass, for eksempel premium CodeGuard-tjenesten deres.

Får jeg et gratis domenenavn med HostGator?

Nei. De tilbyr ikke lenger nye kunder et gratis domenenavn når de registrerer seg.

Hvilke betalingsmetoder godtar HostGator?

De godtar alle større kredittkort som Visa, MasterCard, American Express og Discover. De godtar også Paypal, personlige sjekker, postanvisninger og bankoverføringer.

Hva er CodeGuard?

CodeGuard-tjenesten deres er et betalt tillegg som gir automatisk sikkerhetskopiering av nettstedet ditt. CodeGuard overvåker også nettstedet ditt og sender deg varsler hvis noen endringer skjer. Og til slutt tilbyr CodeGuard et gjenopprettingsalternativ, slik at du enkelt kan tilbakestille nettstedet til en tidligere versjon.

Kan jeg stole på HostGator-anmeldelser på Reddit og Quora?

Ja Quora og Reddit er gode steder å lære mer om selskapet og få anmeldelser, spørsmål og meninger fra virkelige mennesker og kunder som bruker dem. Bla gjennom kundevurderinger på Reddit og på Quora. Anmeldesider som Yelp og TrustPilot kan også være nyttige.

Hva er det beste HostGator-alternativet?

HostGator er en av de mest populære webhotellleverandørene der ute. Imidlertid, hvis du forsker på webverter og leter etter et godt alternativ til HostGator, er her mine anbefalinger. Jeg tror at det beste alternativet til HostGator er Bluehost (samme pris, men bedre funksjoner, men det eies også av EIG). Det beste ikke-EIG-alternativet er SiteGround (les min anmeldelse for å se hvorfor SiteGround er nr. 1)

Er HostGator og Bluehost det samme selskapet?

Nei, HostGator og Bluehost er separate selskaper; men de er begge datterselskaper av Endurance International Group (EIG). EIG eier også vertsfirmaer som iPage, FatCow, HostMonster, JustHost, Arvixe, A Small Orange, Site5, eHost og en haug med flere mindre webverter.

Hvor kan jeg finne HostGator-kupongkoder?

Det beste stedet å finne en HostGator-kupongkode er å besøke Hostgator-tilbudssiden. Her kan du bla gjennom gode tilbud på webhotell og domenenavn og være sikker på at du får 100% gyldige kuponger fra dem.

Anbefaler jeg HostGator?

For de som leter etter en enkel, billig delt hosting-løsning, Ja, jeg synes HostGator burde være et alternativ å vurdere.

derimot.

For de som ønsker litt mer oomph når det gjelder hastighet, sikkerhet og funksjoner da Jeg anbefaler skyplanene deres.

Spesielt det administrerte WordPress-vertsalternativet, ettersom dette gir deg hastigheten og sikkerheten du trenger uten den høye prislappen.

Til tross for at de er en del av EIG, har de et rykte for å være en av de beste webhotellleverandørene på markedet. De gir ikke bare god delt hosting for eiere av nettstedet, men tilbyr mange andre eksepsjonelle løsninger også.

Store navn som WPBeginner elsker faktisk å dele sine positive erfaringer med å bruke sin dedikerte serverløsning.

Med en innebygd nettstedsbygger, et brukervennlig cPanel og et QuickInstall-verktøy for å få ditt foretrukne CMS (og annen programvare) installert på nettstedet ditt i løpet av få minutter, er HostGator definitivt en front-runner.

Når det er sagt, er funksjonssettet minimalt, og selv om kundestøtten deres er topp og garantien for oppetid er noe verdt, har de kanskje ikke alle tingene du leter etter.

Så gjør din undersøkelse og sørg for å prioritere funksjonene du trenger for å utvide virksomheten din til en vellykket før du registrerer deg for å være kunde hos dem.

FTC-avsløring: For å gi deg den billigste prisen som mulig, tjener jeg en liten provisjon hvis du bestemmer deg for å kjøpe hosting ved å bruke koblingene mine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map