HostGator arvostelu

HostGator on yksi alan suurimmista, vanhimmista web-palveluntarjoajista. Mutta tekeekö se heistä hyviä vai huonoja? Tässä HostGator-katsauksessa tarkastellaan kaikkia etuja ja haittoja, jotta voit selvittää, onko HostGator oikea valinta sinulle.


Nykyään tarjolla on paljon web-palveluntarjoajia, joista voit valita edullisten ratkaisujen, hienojen ominaisuuksien ja huippuluokan tuen tarjoamiseksi. Päättäminen, minkä isännän kanssa mennä, ei kuitenkaan ole niin helppoa.

Onneksi sinulle, olemme täällä hajottamaan yhden markkinoiden nykyään suosituimmista web-ratkaisuista, HostGator, nähdäksesi, mitä heillä on tarjottavanaan mitä tarvitset menestyvän verkkosivuston ylläpitämiseen ajamatta itseäsi maahan sivustoon liittyvien ongelmien vuoksi.

hostgator arvostelut twitterTwitterissä on sekoitettu pussi arvosteluja

Tässä HostGator-arvostelu, Aion tarkastella tarkkaan joitain etuja ja haittoja, jotka sinun tulisi olla tietoinen ennen kuin päätät ilmoittautua.

Jos annat minulle 10 minuuttia ajasta, annan sinulle kaikki tarvittavat tiedot heidän isännöintipalveluistaan ​​ja vastaan ​​esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

 • Mitä ominaisuuksia HostGator tarjoaa asiakkailleen?
 • Mitkä ovat käytettävissä olevat suunnitelmat??
 • Kuinka paljon HostGator-isäntä maksaa?
 • Millaisia ​​hosting-palveluita he tarjoavat verkkosivustojen omistajille?

Käytä kuponkikoodia WSHR saat 60% alennuksen normaalista hinnasta ja isännöidä verkkosivustoasi vain 2,75 dollarilla kuukaudessa.

Kun olet valmis lukemaan tämän HostGator-katsauksen, pystyt varmasti kertomaan, onko tämä oikea tarpeisiisi sopiva web-hosting-palvelu.

Contents

Tämän opit täältä

 1. Hosting-ratkaisut

Selitän tässä erityyppisiä hosting-palveluita ja HG tarjoaa asiakkaille ja mitkä ovat heidän tärkeimmät eronsa.

 1. Isäntäominaisuudet

Tässä käsittelen yksityiskohtaisesti kutakin tärkeintä .

 1. Plussat & Haittoja

Tässä tarkastellaan tarkkaan sekä HostGator Hosting -sovelluksen käyttöä. Tarkastelen myös joitain kaikkein .

 1. Suosittelenko HostGator.comia?

Täällä kerron sinulle, onko mielestäsi parempi käyttää kilpailijaa.

Sukellaan, mutta ensin nopea tausta.

HostGator perustettiin vuonna 2003 2002 nuori korkeakoulupukki nimellä Brent Oxley, HostGator lopulta laskeutti virallisen toimipisteensä Houstoniin, Teksasiin vietettyään laatuaikaa Kanadassa sen varhaisina päivinä. Sieltä he jatkoivat kasvuaan, avaamalla uuden toimiston Austinissa, Texasissa, ja laajentuessaan Brasiliaan.

Vuoteen 2012 mennessä Oxley ilmoitti Kestävyyden kansainvälinen ryhmä (EIG) oli hankkimassa HostGatoria. Ja vaikka tämä oli älykästä liikettä Oxleylle ja hänen miehistölleen, tällainen muutos voi aiheuttaa ongelmia niille, jotka parhaillaan käyttävät tai haluavat käyttää HostGator-palveluita..

Etkö ole varma miksi? Lue lisää EIG: stä ja sen vaikutuksista hankkimiinsa web-palveluntarjoajiin.

Toisin sanoen, en ole täällä kertomassa teille, että sen rooli EIG: ssa on luonnostaan ​​hyvä tai huono. Itse asiassa HostGator on kokenut suurta menestystä vuosien varrella ja on saanut tuhansia tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

HostGator Web-hosting

Tässä on erilaisia ​​hosting-ratkaisuja, joita ne tarjoavat verkkosivustojen omistajille.

Jaettu Web-hosting

HostGator tarjoaa erittäin edullisia jaetun isäntäpaketteja kaikenlaisille ja kokoisille verkkosivustoille. Jaettu kolmeen erilliseen suunnitelmaan:

Hatchling-, Baby- ja Business-jaetussa isännöintisuunnitelmassa on ominaisuuksia, jotka vastaavat perustason isännöintitarpeisiisi.

hostgator jakoi isännöintisuunnitelmat

Esimerkiksi jokaisessa jaetussa isännöintisuunnitelmassa on sisäänrakennettu verkkosivujen rakennustyökalu, jota on helppo vetää & pudota sivuston rakentaminen. Lisäksi niiden mukana toimitetaan QuickInstall-työkalu WordPress-blogin, foorumin, gallerian ja verkkokaupan skriptien asentamiseen suoraan sivustoosi..

Puhumattakaan siitä, että ne tukevat WordPress-, Joomla-, Drupal-, Magento-, Wiki- ja phpBB-hosting-sisällönhallintajärjestelmiä.

Muita ominaisuuksia ovat:

 • Mittaamaton kaistanleveys
 • 99% käyttöaikatakuut
 • Ilmaiset verkkosivustojen siirrot
 • Google AdWords- ja Bing Ads -hyvitykset
 • cPanel-ohjauspaneeli
 • PHP-versio 7 ja SHS-käyttö
 • Rajoittamaton POP3-sähköpostitili
 • Tekninen tuki 24/7/365 puhelimitse, live chatissa ja sähköpostitse (lippujärjestelmä)

On tärkeää huomata se jaettu hosting on tämän katsauksen painopiste, mutta muita hosting-ratkaisuja jaetaan kanssasi, jos tarvitset jotain hiukan vahvempaa.

HostGator pilvipalvelu

Heidän pilvipalveluissa on runsaasti ominaisuuksia niille, jotka haluavat skaalata nopeasti. Nauti optimaalisesta pilvien välimuistiratkaisusta, intuitiivisesta kojetaulusta ja resurssienhallintaominaisuuksista. Lisäksi ylläpidä koko sivustosi täydellistä hallintaa helppokäyttöisellä cPanelilla.

hostgator pilvi hosting-suunnitelmat

Lisäksi siirrä nopeasti kaikki sivustotiedot toiselle palvelimelle vian sattuessa ja tiedä, että verkkosivustosi kolme peilattua kopiota on sijoitettu useille laitteille turvallisuuden ja redundanssin takaamiseksi..

Heidän pilvipalvelun hintaan alkaa 4,95 dollaria / kk, ja laajuus suurempiin suunnitelmiin saakka, hinta on 6,57 dollaria / kk ja 9,95 dollaria / kk, kun tarpeesi muuttuvat vaativammiksi.

Jaettu vs. pilvipalvelu

Cloud hosting on parempi kuin jaettu hosting, koska sen avulla voit käyttää useiden palvelimien resursseja sen sijaan, että se olisi rajoitettu yhteen palvelimeen

HostGator Cloud antaa sinulle kaikki jaetun isäntäominaisuuden ominaisuudet, mutta saat vielä enemmän murhetta!

hostgator jakoi vs pilvipalvelu

2X nopeammat palvelimet

 • Jopa 2x nopeammat latausajat pienitiheyspalvelimien, premium-laitteistojen ja useiden välimuistikerrosten ansiosta
 • Verkkosivustosi sisältöä hallitaan tehokkaammin, mikä mahdollistaa dynaamisten sisältöpyyntöjen käsittelyn nopeasti
 • Sisäinen välimuisti nopeuttaa sivustosi lataamista pilvistä optimaalisen välimuistokokoonpanon ansiosta

4X enemmän skaalautuvaa

 • Ramppasi pilviressurssejasi online-läsnäolosi kasvaessa. Yksi yksinkertainen napsautus on kaikki mitä tarvitset – ei tiedonsiirtoa, seisokkeja tai uudelleenkäynnistyksiä
 • Hanki palvelimien allokointi ja hallinta pilvessä!
 • Voit vastata näihin suuriin liikennepiikkeihin ilman palvelun keskeytyksiä

Ylläpito WordPress Cloud Hosting

Okei, joten tässä on suunnitelma, josta pidän eniten.

Niille, jotka työskentelevät erityisesti WordPressin kanssa, HostGatorilla on WordPress-pilvipalvelin, joka palvelee WordPress-alustaa ja tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet nopean, tehokkaan ja erittäin turvallisen verkkosivuston ylläpitämiseksi..

hostgatorin hallitsema WordPress pilvipalvelu

HostGator hallitsi WordPress-pilvipalvelun lupauksia jopa 2,5x nopeammat latausajat erittäin ladatun pilviarkkitehtuurin, pienitiheyspalvelimien, CDN: n ja useiden välimuistikerrosten takia.

Lisäksi tätä isännöintiratkaisua hallitaan, mikä tarkoittaa automaattiset päivitykset WordPress-ytimeesi, laajennuksia ja teemoja käsittelee sekä HostGator sivuston varmuuskopiot ja haittaohjelmien poisto. Saat myös ilmainen CDN-palvelu tehostaa sisällön toimitusta sivustosi kävijöille.

Vertaa hosting-suunnitelmia

Tässä on nopea katsaus edellä mainittuihin heidän tarjoamiinsa suunnitelmiin:

Jaetut hosting-suunnitelmat

 • Hatchling-suunnitelma: Alkaa 2,75 dollaria kuukaudessa. 1 sivusto sallittu, mittaamaton kaistanleveys & varastotila.
 • Vauva suunnitelma: Alkaa 3,95 dollaria kuukaudessa. Rajoittamaton määrä sivustoja sallittu, mittaamaton kaistanleveys & varastotila.
 • Liiketoimintasuunnitelma: Alkaa 5,95 dollaria kuukaudessa. Rajoittamaton määrä sivustoja sallittu, mittaamaton kaistanleveys & varastotila.
 • Tarkista uusimmat hinnat ja kaikki mukana olevat jaetut ominaisuudet

Cloud-hosting-suunnitelmat

 • Hatchling Cloud: Alkaa 4,95 dollaria kuukaudessa. 2 ydintä & 2 Gt muistia, yksi sivusto sallittu, mittaamaton kaistanleveys & varastotila.
 • Vauvapilvi: Alkaa 6,57 dollaria kuukaudessa. 4 ydintä & 4 Gt: n muisti, rajoittamaton määrä sivustoja sallittu, mittaamaton kaistanleveys & varastotila.
 • Business Cloud: Alkaa 9,95 dollaria kuukaudessa. 6 ydintä & 6 Gt: n muisti, rajoittamaton määrä sivustoja sallittu, mittaamaton kaistanleveys & varastotila.
 • Tarkista uusimmat hinnat ja kaikki pilviominaisuudet mukana

Cloud WordPress -majoitussuunnitelmat

 • Aloitussuunnitelma: Alkaa 5,95 dollaria kuukaudessa. 2X nopeampi, yksi sivusto sallittu, 100 000 käyntiä kuukaudessa, 1 Gt varmuuskopioita ja mittaamatonta tallennustilaa.
 • Vakiosuunnitelma: Alkaa 7,95 dollaria kuukaudessa. 2X nopeampi, 2 sivustoa sallittu, 200 000 käyntiä kuukaudessa, 2 Gt varmuuskopioita mittaamatonta tallennustilaa.
 • Liiketoimintasuunnitelma: Alkaa 9,95 dollaria kuukaudessa. 5x nopeampi, 3 sivustoa sallittu, 500 000 käyntiä kuukaudessa, 3 Gt varmuuskopioita ja mittaamaton tallennustila.
 • Tarkista uusimmat hinnat ja kaikki WordPress-pilvitoiminnot

Muut isännöintivaihtoehdot

Edellä mainittujen isännöintivaihtoehtojen lisäksi heillä on myös seuraavat:

 • VPS-hosting. VPS-isännöinnin avulla saat tyhjentäviä ominaisuuksia, kuten täydellinen pääkäyttäjäoikeus koko isäntäympäristön hallintaan, useita verkon suojauskerroksia palvelimen luotettavuuden varmistamiseksi ja välitön skaalautuvuus napin painalluksella.

  Lisäksi luota siihen, että tietosi sijaitsevat palvelimilla, jotka on suojattu RAID 10 -levymäärityksillä ja joissa on redundantit virta- ja LVI-yksiköt. Vastaanota viikoittain koko verkkosivustosi varmuuskopioita koko sivustoltasi, täydellinen kehittämistyökalupaketti sivuston toiminnallisuuden ja suunnittelun helpottamiseksi sekä palkittu tuki kaikissa kysymyksissäsi. VPS-hosting-suunnitelmat hinnoitellaan seuraavasti: vastaavasti 29,95 dollaria kuukaudessa, 39,95 dollaria kuukaudessa ja 49,95 dollaria kuukaudessa.

 • Dedicated hosting. Niille, joilla on raskaasti käytyjä verkkosivustoja ja joilla on suurempi budjetti, omistettu isännöinti voi olla mitä tarvitset. Sivustosi tiedot sijoitetaan itsenäisesti omalle erilliselle palvelimellesi, eli resursseja ei tarvitse koskaan jakaa milloin tahansa.

  Lisäksi suorita Linux tai Windows, valitse kiintolevy- ja SSD-kiintolevyvaihtoehtojen välillä, vastaanota datakeskuksen DDOS-suojaus ja nauti täydellisestä juuripääsystä, rajoittamattomasta tietokannasta, RAID-1-kokoonpanosta ja 3-5 omistetusta IPv4-IP: stä. Päästäksesi sisään HostGatorin omistettuihin isännöintisuunnitelmiin odota saada joko 119 dollaria / kuukausi 149 dollari / kuukausi.

 • Jälleenmyyjien hosting. Jos ajattelet oman web-hosting-yrityksen perustamista, harkitse heidän jälleenmyyjän hosting-suunnitelmia. Vastaanota tehokkaita työkaluja, joiden avulla voit rakentaa asiakaskuntaasi, ylläpitää täydellistä resurssien allokoinnin hallintaa ja päivittää tarvittaessa, jotta yrityksesi voi kasvaa edelleen.

  Jälleenmyyjän isännöintisuunnitelman avulla saat WHM-ohjauspaneelin, jossa on monikieliset ominaisuudet, 99,9% käyttöaikatakuut, yli 400 merkkituotevideo-opastusta asiakkaillesi viittauksille ja rajoittamaton MySQL-tietokanta phpMyAdmin-pääsyllä. Jos tämä on jotain, josta olet kiinnostunut, katso, toimiiko sinulle yksi kolmesta käytettävissä olevasta suunnitelmasta – alumiini, kupari tai hopea – 19,95 dollaria / kk – 24,95 dollaria / kk.

 • Sovellusten ylläpito. Jos et käytä WordPressiä CMS: nä, HG on antanut sinulle suojan. Linuxissa, Apachessa, MySQL: ssä ja PHP: ssä käytettävä HostGator voi antaa sinun ajaa käyttöympäristöjä, kuten Joomla, Magento, Drupal, Wiki ja phpBB Hosting. Lisäksi kaikki ominaisuudet, kuten mittaamaton kaistanleveys, sähköpostimarkkinointi ja muiden hyödyllisten sovellusten yhden napsautuksen asennukset, sisältyvät kaikkiin suunnitelmiin.
 • Windows-isäntä. Vaikka web-isännöinnissä suositaan Linuxia, he antavat Windows-isäntäpalvelun saataville sitä tarvitseville. Parallels Plesk -paneelin, IIS: n, Microsoft SQL Server 2012 R2: n ja ASP.NET-tuen avulla tällä isännöintiratkaisulla on varmasti kaikki tarvittava käyttäjäystävällisen verkkosivun suorittamiseen..

Kuten huomaat, HostGatorissa on hosting-ratkaisuja jokaiseen budjettiin, jokaiseen verkkosivustotyyppiin ja kokoon, ja se menee jopa niin pitkälle, että se palvelee tiettyjä asiakkaita, kuten WordPress- tai Windows-käyttäjiä..

Pääpiirteet

Heidän jaetussa isännöintisuunnitelmassa on tarpeeksi ominaisuuksia päästäksesi verkkosivustollesi uhraamatta nopeutta tai suorituskykyä. Itse asiassa tässä on kokoelma joitain parhaimmista ominaisuuksista, joita heillä on asiakkaille ja jotka saattavat rohkaista sinua kirjautumaan heidän kanssaan isännöintitarpeisiisi:

 1. Sisäänrakennettu verkkosivustojen rakentaja
 2. Täydellinen verkkotunnuksen hallinta
 3. Markkinointityökalut
 4. Premium-palvelut

HostGator-verkkosivustojen rakentaja

Luo helposti upea verkkosivusto käyttämällä heidän sisäänrakennettu verkkosivustojen rakennustyökalu. Aloita valitsemalla yli 100 mobiiliystävällistä mallia. Lisäksi rakenna kätevällä vedolla & pudota tekniikka, hyödynnä valmiiksi rakennettuja osioita ja sivuja inspiroidaksesi verkkosuunnitteluasi ja saat jopa 6 valmis sivua aloittamista varten.

hostgator-verkkosivustojen rakentaja

Muita ominaisuuksia ovat:

 • SEO-työkalut parantamaan hakukoneiden tuloksia
 • Sosiaalisen median integraatio
 • PayPal-maksuyhdyskäytävä
 • HD-videon upottaminen
 • Brändäyksen poistaminen
 • Google Analytics
 • verkkokaupan ostoskori ja varastonhallinta
 • Kupongikoodit

Verkkosivunrakentaja on saatavana ostettavaksi yksilöllisesti ja sisältyy isännöintipalveluihin. Kaikkien muiden asiakkaille tarjottavien isäntäsuunnitelmien mukana tulee.

Verkkotunnusten hallinta

Niiden avulla asiakkaat voivat hallita kaikkea verkkotunnukseen liittyvää. Aloita ostamalla .com, .org tai .co (muutamia mainitaksesi) verkkotunnuksesi suoraan isäntä cPanelista.

Käytä heidän kätevää verkkotunnushakutyökalu nähdäksesi, onko etsimäsi URL-osoite käytettävissä. Tai jos vaihdat HostGatoriin toiselta palveluntarjoajalta, siirrä vain olemassa oleva verkkotunnuksesi ja nauti vuoden jatkamisesta – ilmaiseksi.

hostgator-verkkotunnukset

Jokaisen hosting-suunnitelman avulla saat myös seuraavat ilmaiset verkkotunnuksen ominaisuudet:

 • Verkkotunnuksen lukitus. Estää ketään kaappaamasta verkkotunnuksesi ja käyttämästä sitä itsellesi lukitsemalla sen.
 • Verkkotunnuksen uusiminen. Kun olemassa oleva verkkotunnuksesi on siirretty tai olet ostanut sellaisen cPanelin kautta, anna sen uusiutua automaattisesti joka vuosi estääksesi vahingossa tapahtuvan vanhenemisen..
 • cPanel Management. Hallitse kaikkia verkkotunnuksesi nimiä suoraan cPanelista.

Markkinointityökalut

HostGator tietää, että onnistuneen verkkosivuston ylläpitämiselle on muutakin kuin vakaan palveluntarjoajan tarjoaminen. Siksi he tarjoavat arvokasta markkinointityökalut auttaa sinua laajentamaan verkkosivustosi tavoitettavuutta, ohjaamaan liikennettä verkkosivustoosi ja lisäämään tuloksia.

SEO-arvostelu

SEO-strategian käyttöönotto auttaa sinua saamaan verkkosivustosi löytymään suosituista hakukoneiden tuloksista. Itse asiassa verkkosivustosi optimoiminen hakukoneoptimoinnille lisää sijoitusta ja näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google, Bing ja Yahoo..

Jos tarvitset apua SEO-strategian muotoilussa, ota heihin yhteyttä ilmainen SEO-konsultointi. Sieltä omistautunut markkinointiprojektikoordinaattori auttaa sinua käynnistämään täydellisen markkinointikampanjan tarkistamalla ensin sivustosi ja suorittamalla perusteelliset avainsanatutkimukset, jotka liittyvät yrityksesi kapeuteen.

hostgator-seo-palvelut

Tässä on erittely joistakin strategioista, jotka markkinointiprojektikoordinaattori asettaa verkkosivustollesi auttamaan vaikuttamaan hakukoneiden tuloksiin:

 • Avainsanatutkimus. Heidän sisäiset markkinoinnin asiantuntijat löytävät avainsanat, jotka liittyvät parhaiten omaan markkinarakoihisi, jotka auttavat sinua liikkumaan ylöspäin hakutuloksissa ja jotka vastaavat eniten kohdeyleisösi kanssa. Lisäksi he oppivat, mitä termejä kohdeyleisösi käyttävät eniten hakukyselyissä, sekä seuraavat sivustosi avainsanan menestystä.
 • Sisällön luominen. Luo alkuperäistä sisältöä heidän erikoistuneen ryhmänsä avulla ohjataksesi liikennettä sivustoosi ja kasvattaaksesi yleisöäsi.
 • Sivun optimointi. Anna heidän optimoida verkkosivustosi sivunimikkeiden, metakyselyjen ja otsikkotunnisteiden suhteen, jotta sivustosi indeksoidaan korkeamman hakutuloksen perusteella.

PPC-palvelut

Toinen hieno palvelu, jota he tarjoavat asiakkaille myynnin kasvattamiseksi, on heidän Maksa napsautuksella -palvelut, tunnetaan muuten nimellä PPC. Asiakkaiden kohdentaminen maksullisilla mainoksilla on loistava tapa kannustaa ihmisiä käymään sivustollasi ja viime kädessä myymään.

Tässä on mitä saat, kun käytät heidän PPC-palveluitaan:

 • Avainsanatutkimus. Sisäiset markkinoinnin asiantuntijat hyödyntävät sekä paikallisia että maailmanlaajuisia kohdistusmenetelmiä, tarkistavat useissa laitteissa käytettävät avainsanat ja löytävät tarkan kohderyhmän, jota yrityksesi tarvitsee. Ne auttavat myös kehittämään “negatiivisten avainsanojen luettelo” joten lopetat väärän tyyppisen yleisön houkuttelemisen verkkosivustoosi.
 • Kampanjan hallinta. Toimintakehotukset, puhelinnumerot, sijaintitiedot ja suorat linkit sivustoosi sisältyvät kaikki PPC-mainoksiisi. Lisäksi seuraa, että maksetut asiantuntijat auttavat parantamaan optimointitulostasi pitämällä sinut napsautuskohtaisen budjetin rajoissa.

Loppujen lopuksi he ottavat sen itse auttaakseen asiakkaitaan menestymään. Tarjoamalla SEO-apua ja yksilöllisiä markkinointistrategioita sekä ilmaisia ​​Google AdWords- ja Bing Ads -hyvityksiä ei ole mitään syytä, miksi verkkosivustosi ei voi menestyä.

Premium-palvelut

Ne tarjoavat asiakkaille poikkeuksellisia premium-palveluita niille, joiden budjetissa on vähän heilahtelua.

CodeGuard

HostGatorin CodeGuard-palvelun avulla saat esimerkiksi seuraavia ominaisuuksia:

 • Päivittäiset automaattiset varmuuskopiot pilvellä
 • 16 Gt tallennustilaa
 • Käytä jopa viidellä verkkosivustolla
 • Rajoittamaton määrä tietokantoja ja tiedostoja
 • 3 palauttaa kuukaudessa
 • Sähköposti-ilmoitukset luvattomista muutoksista
 • Helppo hallinta – katsella muutoksia, ajoittaa sivuston seuranta ja hallita sähköpostihälytyksiä

Alkaen 2,00 dollaria / kk, tämä premium-palvelu on hyvin pienen hinnan arvoinen.

Web-suunnittelu

Heidän sisäiset täyden palvelun ammattitaitoiset verkkosuunnittelijat tarjoavat sinulle premium-malleja, joissa on upeat verkkosivut ja jopa 3 sivua SEO-ystävällistä sisältöä, joka on luotu vain verkkosivustollesi.

Lisäksi sivustosi rakennetaan toistaiseksi suosituimpaan sisällönhallintajärjestelmään, WordPressiin, joka tunnetaan käyttäjäystävällisyydestä ja joustavuudesta.

Verkkosuunnittelupalveluiden lisäominaisuuksia ovat:

 • SEO asiantuntija käsillä strategisten tapojen ohjaamiseksi lisää liikennettä sivustoosi
 • Täydellinen web-suunnittelu, joka on rakennettu reagoivalla suunnittelulla
 • Kuukausittaiset puhelupuhelut keskustellaksesi markkinointikampanjan menestyksestä
 • Yksittäinen koulutus varmistaa, että pystyt käsittelemään verkkosivustoasi tulevaisuudessa

Saat myös verkkokauppaintegraation, joka sisältää jopa 10 tuotesivua ja OpenCart-maksujen käsittely- ja toimitusratkaisut.

Hyödyt ja haitat HostGator-isännöinnissä

Minkä tahansa valitsemasi Web-palveluntarjoajan kanssa tulee aina olemaan haittoja ja haittoja. Siksi on tärkeää arvioida prioriteettisi ja varmistaa, että valitsemasi ratkaisu ei uhra mitään näistä prioriteeteista.

Hyödyt

On monia syitä, miksi he ovat niin suosittuja hosting-yrityksiä. Katsotaanpa mitä hyötyä on heidän jaetun isännöintipalvelun käytöstä.

Kiinteä käyttöaika ja palvelu

He takaavat 99,9% käyttöaika, mikä on hieno uutinen kaikille verkkosivustojen omistajille. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että tämä on standardi ja kaikkea muuta ei yleensä suvaita.

Lisäksi HostGator on valmis korvaamaan asiakkailleen yhden kuukauden luoton, jos palvelin ei missään vaiheessa täytä 99,9%: n käyttöaikatakuuta..

hostgator käyttöaikaHostingFactsin mukaan HostGatorin käyttöaika viimeisen 12 kuukauden aikana on ollut 99,99%

Ne tarjoavat asiakkaille myös tukea 24/7/365 puhelimitse, live-chatissa ja sähköpostitse (lippujärjestelmä). Niiden kätevän tukiportaalin avulla voit ottaa yhteyttä hosting-asiantuntijaan, tutustua joihinkin yhteisön foorumeihin ja jopa käyttää video-oppaita, joiden tarkoituksena on auttaa sinua vianmäärityksessä.

Ilmainen sivustonsiirto ja yhden napsautuksen asennukset

Tämä palvelu on taas tyypillisesti normi useimmille web-hosting-yrityksille, mutta HostGator tekee siirtyminen toiselta isännältä heille super yksinkertainen. Ilmoita vain käyttösuunnitelma, jota haluat käyttää, ja anna HostGator suorittaa loput.

Lisäksi, jos olet uusi verkkosivuston omistaja ja HostGator on ensimmäinen käyttämäsi hosting-ratkaisu, voit olla varma, että haluamasi CMS: n asentaminen on yhtä helppoa kuin muutaman painikkeen napsauttaminen rekisteröinnin aikana. Niiden QuickInstall-työkalun avulla voit helposti asettaa verkkosivustosi huolehtimatta siitä, että sinulla on teknisiä tietoja.

(Melkein) Rajoittamaton kaikki

Tallenna alkeisimmalle jaetulle isännöintisuunnitelmalle, joka rajoittaa verkkotunnukset yhteen, HostGator tarjoaa rajoittamaton kaikki (hyvin eräänlainen – katso alla) muuten, mikä on paljon, koska heidän hosting-suunnitelmansa ovat aluksi niin halpoja.

Rajoittamaton levytila tarkoittaa, että voit tallentaa niin paljon tietoa kuin tarvitset. Tämä mahdollistaa verkkosivustosi näennäisen rajattoman kasvun samalla, kun käytät kohtuuhintaista jaettua hosting-suunnitelmaa.

ottaa mittaamaton kaistanleveys tarkoittaa, että voit siirtää rajoittamattoman määrän tietoja isäntäpalvelimen, sivustosi kävijöiden ja Internetin välillä. Tämä on hieno tapa varmistaa verkkosivustosi nopeus ja suorituskyky, etenkin jaetussa hosting-suunnitelmassa.

Saat myös rajoittamaton tietokanta, mikä tarkoittaa, että sinulla voi olla niin monta WordPress-asennusta kuin haluat. Tämä on hyvä niille, joilla on paljon asiakkaita ja jotka haluavat testata verkkosivustojen muutokset ennen heidän siirtämistä elämään.

”Rajoittamaton” isäntä on myytti ja ainakin HostGator on avoin resurssien käytön rajoituksista. Ne tarjoavat “rajoittamattoman kaiken”, kunhan:

 • Älä käytä yli 25% palvelimen keskusyksiköstä (CPU)
 • Älä suorita yli 25 samanaikaista prosessia cPanelissa
 • Sinulla ei ole yli 25 samanaikaista MySQL-yhteyttä
 • Älä luo yli 100 000 tiedostoa cPanelissa
 • Älä tarkista yli 30 sähköpostia tunnissa
 • Älä lähetä enempää kuin 500 sähköpostia tunnissa

Kuitenkaan:

 • Käytäsi kaistanleveyttä
 • Luomasi sähköpostitilit

Huonot puolet

Kuten kaikessa, niin halvalla, jaetulla isännöintiratkaisulla tulee olemaan joitain haittoja. Katsotaanpa joitain asioita, joihin he voivat työskennellä, ja vaikuttavatko ne lopulliseen päätökseesi.

Rajoitetut ominaisuudet

Vaikka tarjotut ominaisuudet ovat melko vakiona ja rajattomasti kaikki on mukavaa, totuus on, HostGator ei tarjoa jaetun palvelun käyttäjille paljon lisäominaisuuksia.

Koska tämän tyyppistä majoitusta ei hallita, joudut itse hoitamaan verkkosivustosi tarvitsemat hallinnolliset työt itse. Tämä tarkoittaa päivittäisiä varmuuskopioita (vaikka ne tekevät viikoittain varmuuskopioita), päivityksiä käyttämiisi ytimiin, laajennuksiin tai teemoihin (ellet ole valinnut hiukan kalliimpaa hallittua WordPress-hosting-palvelua) ja turvallisuustoimenpiteitä – kaikki sinun vastuullasi.

Kalliit verkkotunnukset

Vaikka ne tarjoavat mukavuutta kaiken verkkotunnukseen liittyvän hallitsemiseksi, on syytä huomata, että osa niistä verkkotunnuksen hinnat ovat vähän korkeat.

Tämä on hyvä tietää, koska vaikka päätätkin mennä jaetulle suunnitelmalle, voit aina rekisteröidä ja uusia verkkotunnuksesi toisessa, halvemmassa yrityksessä ja ohjata DNS: n HostGatoriin suoraan cPanelista.

Se on osa EIG: tä

Jälleen kerran, en aio yrittää horjuttaa teitä kumpaakin suuntaan, kun se tulee Kestävyyden kansainvälinen ryhmä (EIG). Useimmat ihmiset, jotka tarkistavat isännöintiyrityksiä, sanovat kuitenkin, että EIG: ään kuuluvaan isännöintiyritykseen liittyy vaara, että sillä on huono maine.

Tämä johtuu siitä, että jos olisit menossa isäntäyrityksen A kanssa (joka on osa EIG: tä etkä tiennyt sitä) ja sinulla olisi huono kokemus, ja siirryt isäntäyritykseen B (myös osa EIG: tä, et tiennyt sitä) , jonka mukaan kokemuksesi paranee?

Huomaa vain, että HostGator on osa tätä organisaatiota ja että tapa, jolla EIG ajaa asioita, todennäköisesti menee alaspäin siihen, kuinka HostGator käsittelee asioita.

HostGator UKK

Täältä löydät vastauksia joihinkin yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Mikä on HostGator.com?

HostGator on web-hosting-yritys, joka tarjoaa erilaisia ​​web-hosting-palveluita, kuten jaettuja, jälleenmyyjiä, VPS, Cloud ja erillisiä palvelimien isännöintipalveluita. Lisäksi ne tarjoavat WordPress-erityisiä ja Windows-hosting-palveluita. Heillä on kaksi tietokeskusta, jotka sijaitsevat Texasissa (USA) ja Provossa, Utahissa (USA). Heidän virallinen verkkosivusto on www.hostgator.com. Lue lisää heidän Wikipedia-sivulta

Tarjoaako HostGator rahat takaisin -takuun?

Joo. He tarjoavat täyden hyvityksen, jos peruutat tilisi 45 päivän kuluessa heidän palveluidensa käytöstä. Tämä koskee kuitenkin vain jaettuja, jälleenmyyjiä ja VPS-hosting-ratkaisuja.

Millaista tukea HostGator tarjoaa asiakkailleen?

Ne tarjoavat ympäri vuoden tukea puhelimitse, live-chatissa ja sähköpostitse (lippujärjestelmä). Voit tavoittaa tukitiimin jäsenen ympäri vuorokauden ja saada vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi.

Siirtääkö HostGator nykyisen sivustoni ilmaiseksi?

Joo. Ne tarjoavat ilmaisen sivuston siirtämisen jopa edullisimmalle jaetulle hosting-suunnitelmalle.

Mikä on HostGatorin Uptime-takuu?

Toisin kuin monet hosting-palvelujen tarjoajat, ne takaavat käyttöajan 99,9%. Lisäksi ne antavat sinulle kuukauden palvelun kaikista alle 99,9%: n seisokkeista, joita verkkosivustosi kokee, ja korostavat tosiasiaa, että he suhtautuvat tosissaan verkkosivustosi isännöintiin..

Tarjoaako HostGator SSL-varmenteita, SSD ja CDN?

Tämä riippuu valitsemastasi isännöintisuunnitelmasta. Jos esimerkiksi päätät mennä premium-luokan jaetulle hosting-suunnitelmalle, kyllä, saat ilmaisen yksityisen SSL-sertifikaatin. Alkeisimmissa suunnitelmissa tämä ei kuitenkaan ole tilanne. Valitettavasti joudut investoimaan WordPressin hallittuun isännöintisuunnitelmaan saadaksesi pääsyn ilmaisiin CDN-palveluihin ja käyttämään erillistä palvelinta, jotta sinulla on mahdollisuus käyttää SSD-tallennustilaa.

Tarjoaako HostGator sivuston varmuuskopioita?

He tekevät satunnaisia ​​viikoittaisia ​​varmuuskopioita aikoina, jotka sinun on palautettava verkkosivustosi. On suositeltavaa, että sinulla on jokin muu varmuuskopiointitapa, kuten heidän palkkioinen CodeGuard-palvelu.

Saanko ilmaisen verkkotunnuksen HostGatorilla?

Ei. He eivät enää tarjoa uusille asiakkaille ilmaista verkkotunnusta rekisteröityessään.

Mitä maksutapoja HostGator hyväksyy?

He hyväksyvät kaikki tärkeimmät luottokortit, kuten Visa, MasterCard, American Express ja Discover. He hyväksyvät myös Paypalin, henkilökohtaiset sekit, maksumääräykset ja pankkisiirrot.

Mikä on CodeGuard?

Heidän CodeGuard-palvelu on maksettu lisäosa, joka tarjoaa automaattiset varmuuskopiot verkkosivustollesi. CodeGuard valvoo myös verkkosivustosi ja lähettää sinulle hälytyksiä muutoksista. Ja lopuksi, CodeGuard tarjoaa palautusvaihtoehdon, jotta voit helposti palauttaa verkkosivustosi takaisin aiempaan versioon.

Voinko luottaa HostGator-arvosteluihin Redditissä ja Quorassa?

Kyllä, Quora ja Reddit ovat loistavia paikkoja oppia lisää yrityksestä ja saada arvosteluja, kysymyksiä ja mielipiteitä niitä käyttäviltä oikeilta ihmisiltä ja asiakkailta. Selaa asiakkaiden arvosteluja Redditistä ja Quorasta. Arvostelupaikat, kuten Yelp ja TrustPilot, voivat myös olla hyödyllisiä.

Mikä on paras HostGator-vaihtoehto?

HostGator on yksi suosituimmista web-palveluntarjoajista. Jos kuitenkin tutkit verkkoisäntää ja etsit hyvää vaihtoehtoa HostGatorille, tässä on suositukseni. Uskon, että paras vaihtoehto HostGatorille on Bluehost (sama hinta, mutta parempia ominaisuuksia, mutta se kuuluu myös EIG: lle). Paras vaihtoehto, joka ei ole EIG, on SiteGround (lue arvosteluani, miksi SiteGround on # 1)

Ovatko HostGator ja Bluehost sama yritys?

Ei, HostGator ja Bluehost ovat erillisiä yrityksiä; mutta ne ovat molemmat Kestävyyden kansainvälinen ryhmä (EIG). EIG omistaa myös isäntäyhtiöt, kuten iPage, FatCow, HostMonster, JustHost, Arvixe, Pieni Oranssi, Site5, eHost ja joukko pienempiä verkkoisäntäjä..

Mistä löydän HostGator-kuponkikoodeja?

Paras paikka löytää HostGator-kuponkikoodi on vierailla Hostgator-tarjoussivullamme. Täällä voit selata hyviä web-hosting- ja verkkotunnuksia koskevia tarjouksia ja olla varma, että saat niistä 100% kelvollisia kuponkeja.

Suosittelen HostGatoria?

Niille, jotka etsivät yksinkertaista, halpaa jaettua hosting-ratkaisua, Kyllä, mielestäni HostGatorin tulisi olla vaihtoehto harkita.

kuitenkin.

Niille, jotka haluavat sitten vähän enemmän nopeutta, turvallisuutta ja ominaisuuksia Suosittelen heidän pilvisuunnitelmiaan.

Varsinkin heidän hallinnoimansa WordPress-isännöintivaihtoehto, koska tämä antaa sinulle nopeuden ja turvallisuuden, jota tarvitset ilman korkeaa hintamerkkiä.

Huolimatta siitä, että he ovat osa EIG: ää, heillä on maine yhtenä markkinoiden parhaista verkkopalveluntarjoajista. Ne eivät vain tarjoa loistavaa jaettua hosting-sivustojen omistajille, mutta tarjoavat myös monia muita poikkeuksellisia ratkaisuja.

Itse asiassa suuret nimet, kuten WPBeginner, rakastavat jakamaan positiivisia kokemuksiaan omistautuneen palvelinratkaisunsa kanssa.

Sisäänrakennetun sivustonmuodostajan, helppokäyttöisen cPanelin ja QuickInstall-työkalun avulla saat haluamasi CMS: n (ja muun ohjelmiston) asennettua sivustollesi muutamassa minuutissa. HostGator on ehdottomasti eturintamassa.

Niiden ominaisuusjoukko on kuitenkin minimaalinen, ja vaikka heidän asiakastuensa on huippuluokkaa ja niiden käytettävyystakuu on jotain arvokasta, heillä ei ehkä ole kaikkia etsimäsi asioita..

Joten tee tutkimusta ja muista priorisoida ominaisuudet, joita tarvitset kasvattaaksesi yrityksesi menestyväksi, ennen kuin kirjaudut asiakasksi heidän kanssaan.

FTC-paljastaminen: Saadakseni sinulle halvimman mahdollisen hinnan, ansaitsen pienen palkkion, jos päätät ostaa hosting-linkkejä linkkieni kautta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map