HostGator anmeldelse

HostGator er en af ​​de største, ældste webhostudbydere i branchen. Men gør det dem gode eller dårlige? Denne HostGator-gennemgang ser på alle fordele og ulemper, så du kan afgøre, om HostGator er det rigtige valg for dig.


I dag er der masser af udbydere af webhosting derude, som du kan vælge fra dette fokus på at levere overkommelige løsninger, smarte funktioner og førsteklasses support. Det er dog ikke så let at beslutte, hvilken vært der skal gå med.

Heldigvis for dig er vi her for at nedbryde en af ​​de mest populære webhosteløsninger på markedet i dag, HostGator, for at se, om hvad de har at tilbyde, er det, du har brug for for at køre et vellykket websted, uden at køre dig selv i jorden med site-problemer.

hostgator anmeldelser twitterDer er en blandet pose med anmeldelser på Twitter

I denne HostGator anmeldelse, Jeg vil kigge nærmere på nogle af de fordele og ulemper, som du skal være opmærksom på, inden du beslutter dig for at tilmelde dig.

Hvis du giver mig 10 minutter af din tid, vil jeg give dig alle de nødvendige oplysninger om deres hosting-tjenester og besvare spørgsmål som:

 • Hvilke funktioner tilbyder HostGator sine klienter?
 • Hvad er de forskellige tilgængelige planer??
 • Hvor meget koster HostGator-hosting?
 • Hvilken type hosting tilbyder de webstedsejere?

Brug kuponkoden WSHR og få 60% rabat på den normale pris, og vær vært for dit websted for kun $ 2,75 pr. måned.

Når du er færdig med at læse denne HostGator-anmeldelse, vil du helt sikkert være i stand til at fortælle, om dette er den rigtige webhostingstjeneste til dine behov.

Contents

Dette er, hvad du lærer her

 1. Hostingløsninger

Her vil jeg forklare de forskellige typer hosting, og HG giver klienter, og hvad deres vigtigste forskelle er.

 1. Hosting Funktioner

Her vil jeg diskutere detaljeret hver af de vigtigste .

 1. Fordele & Ulemper

Her vil jeg se nærmere på både brugen af ​​HostGator Hosting. Jeg vil også dække nogle af de mest .

 1. Anbefaler jeg HostGator.com?

Her vil jeg fortælle dig, om eller om jeg tror, ​​du ville have det bedre med at bruge en konkurrent.

Lad os dykke ind, men først en hurtig baggrund.

HostGator blev grundlagt i 2002 af et ungt college ved navn Brent Oxley, HostGator landede endelig sit officielle kontor i Houston, Texas, efter at have tilbragt en vis kvalitetstid i Canada i løbet af de tidlige driftsdage. Derfra fortsatte de med at vokse ved at åbne et andet kontor i Austin, Texas, samt udvide til Brasilien.

I 2012 annoncerede Oxley Endurance International Group (EIG) overtog HostGator. Og selv om dette var et smart forretningsrejse for Oxley og hans besætning, kan et sådant skridt potentiale til at skabe problemer blandt dem, der i øjeblikket bruger eller ser ud til at bruge HostGator-tjenester.

Ikke sikker på hvorfor? Læs EIG og dens indflydelse på de webhostingudbydere, de har erhvervet.

Når det er sagt, er jeg ikke her for at fortælle jer, at dens rolle i EIG i sagens natur er god eller dårlig. Faktisk har HostGator set nogle store succes gennem årene og har udtaget hundreder af tusinder af tilfredse kunder.

HostGator Web Hosting

Her er de forskellige hostingløsninger, de leverer webstedsejere.

Delt webhosting

HostGator tilbyder ekstremt overkommelige delte hosting-pakker til websteder af alle slags og størrelser. Opdelt i tre forskellige planer:

Hatchling, Baby og Business – delte hostingplaner har funktioner, der imødekommer dine grundlæggende hostingbehov.

hostgator delte hostingplaner

For eksempel leveres hver delt hostingplan med en indbygget webstedsbygger til praktisk træk & drop site-building. Derudover leveres de med QuickInstall-værktøjet til at installere en WordPress-blog, forum, galleri og e-handels-scripts direkte på dit websted.

For ikke at nævne det faktum, at de understøtter WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Wiki og phpBB hosting content management systems.

Yderligere funktioner inkluderer:

 • Umeteret båndbredde
 • 99% oppetidsgarantier
 • Gratis webstedsoverførsler
 • Google AdWords- og Bing-annoncer
 • cPanel kontrolpanel
 • PHP version 7 og SHS adgang
 • Ubegrænset POP3-e-mail-konti
 • 24/7/365 teknisk support via telefon, live chat og e-mail (billetsystem)

Det er vigtigt at bemærke det delt hosting vil være i fokus for denne gennemgang, men andre hostingløsninger deles med dig, hvis du har brug for noget lidt mere robust.

HostGator Cloud Hosting

Deres cloud-hostingtjenester leveres med masser af funktioner for dem, der ønsker at skalere hurtigt. Nyd optimal cloud-cacheløsning, intuitivt dashboard og ressourcestyringsevne. Desuden opretholder du fuld kontrol over hele dit websted med den brugervenlige cPanel.

hostgator sky hosting planer

Derudover skal du hurtigt overføre alle webstedsdata til en anden server i tilfælde af en fejl, og vide, at tre spejle kopier af dit websted er vært på tværs af flere enheder for at sikre sikkerhed og redundans.

Deres skyhosting starter ved $ 4,95 / måned og skalerer op til de større planer, prissat til $ 6,57 / måned og $ 9,95 / måned, efterhånden som dine behov bliver mere krævende.

Delt vs Cloud-hosting

Cloud-hosting er bedre end delt hosting, fordi det giver dig mulighed for at udnytte ressourcerne på flere servere i stedet for at være begrænset til en enkelt server

HostGator Cloud giver dig alle funktionerne ved delt hosting, men du får meget mere grynt!

hostgator delt vs cloud hosting

2X hurtigere servere

 • Op til 2X hurtigere belastningstider på grund af lavdensitetsservere, premium hardware og flere cachelag
 • Dit websteds indhold styres mere effektivt, hvilket gør det muligt for dynamisk indholdsanmodninger at blive behandlet lynhurtigt
 • Indbygget cache gør, at dit websted indlæses hurtigere fra skyen på grund af en optimal cache-konfiguration

4X mere skalerbar

 • Ramp op dine skyressourcer, når din online tilstedeværelse vokser. Et enkelt klik er alt hvad du behøver – ingen datamigrering, nedetid eller genstarter
 • Få serverallokering og -styring i skyen!
 • Gør det muligt at reagere på de store trafikstifter uden serviceafbrydelse

Administreret WordPress Cloud Hosting

Okay, her er den plan, som jeg kan lide mest.

For dem, der arbejder specifikt med WordPress, har HostGator WordPress-cloud-hosting, der henvender sig til WordPress-platformen og leverer alle de nødvendige funktioner til at køre et hurtigt, effektivt og meget sikkert websted.

hostgator administreret wordpress cloud hosting

HostGator administrerede WordPress-cloud-hosting løfter op til 2,5 gange hurtigere belastningstid på grund af superladet skyarkitektur, lavdensitetsservere, CDN og flere cachelag.

Derudover kommer denne hostingløsning styret, hvilket betyder automatiske opdateringer til din WordPress-kerne håndteres plugins og temaer af HostGator såvel som sikkerhedskopiering af websteder og fjernelse af malware. Du modtager også gratis CDN-service øge levering af indhold til dine besøgende.

Sammenlign hostingplaner

Her er en hurtig oversigt over de ovennævnte planer, de tilbyder:

Delt hostingplaner

 • Hatchling-plan: Begynder ved $ 2,75 pr. Måned. 1 sted tilladt, uovervåget båndbredde & lagerplads.
 • Babyplan: Begynder med $ 3,95 pr. Måned. Ubegrænset websteder tilladt, ubegrænset båndbredde & lagerplads.
 • Forretningsplan: Starter på $ 5,95 per måned. Ubegrænset websteder tilladt, ubegrænset båndbredde & lagerplads.
 • Tjek de seneste priser og alle delte funktioner inkluderet

Cloud hosting planer

 • Hatchling Cloud: Starter fra $ 4,95 per måned. 2 kerner & 2 GB hukommelse, 1 plads tilladt, uovervåget båndbredde & lagerplads.
 • Babysky: Starter på $ 6,57 pr. Måned. 4 kerner & 4 GB hukommelse, ubegrænset websteder tilladt, ubegrænset båndbredde & lagerplads.
 • Business Cloud: Starter ved $ 9,95 pr. Måned. 6 kerner & 6 GB hukommelse, ubegrænset websteder tilladt, ubegrænset båndbredde & lagerplads.
 • Tjek de seneste priser og alle inkluderede Cloud-funktioner

Cloud WordPress-hostingplaner

 • Startplan: Starter på $ 5,95 per måned. 2X hurtigere, 1 websted tilladt, 100 000 besøg pr. Måned, 1 GB sikkerhedskopiering og uopmålt lagerplads.
 • Standardplan: Starter ved $ 7,95 pr. Måned. 2X hurtigere, 2 tilladte steder, 200k besøg pr. Måned, 2 GB sikkerhedskopieringer uopmærket lagerplads.
 • Forretningsplan: Starter ved $ 9,95 pr. Måned. 5X hurtigere, 3 tilladte steder, 500k besøg pr. Måned, 3 GB-sikkerhedskopier og uovervåget lagerplads.
 • Kontroller de nyeste priser og alle inkluderede WordPress-skyfunktioner

Andre hostingindstillinger

Ud over de ovennævnte hostingindstillinger har de også følgende:

 • VPS Hosting. Med VPS-hosting får du udtømmende funktioner såsom fuld root-adgang til at kontrollere hele dit hostingmiljø, flere netværkssikkerhedslag for at sikre serverpålidelighed og øjeblikkelig skalerbarhed med et klik på knappen.

  Derudover skal du stole på, at dine data ligger på servere, der er beskyttet med RAID 10-diskkonfiguration og kommer med overflødig strøm og HVAC-enheder. Modtag ugentlig off-site-sikkerhedskopiering af hele dit websted, en komplet pakke med udviklingsværktøjer til hjælp til webstedsfunktionalitet og design, og som altid, prisvindende support til alle spørgsmål, du måtte have. VPS-hostingplaner prises som følger: henholdsvis $ 29,95 / måned, $ 39,95 / måned og $ 49,95 / måned.

 • Dedikeret hosting. For dem med meget trafikkerede websteder samt et større budget kan dedikeret hosting være det, du har brug for. Dit websteds data vil blive opbevaret uafhængigt på din egen dedikerede server, hvilket betyder, at der aldrig er behov for at dele ressourcer på ethvert tidspunkt.

  Kør derudover Linux eller Windows, vælg mellem HDD- og SSD-harddiskindstillinger, modtager DDOS-beskyttelse på datacenterniveau og nyd fuld root-adgang, ubegrænset databaser, RAID-1-konfiguration og 3-5 dedikerede IPv4-IP’er. For at komme ind på HostGators dedikerede hostingplaner, kan du forvente at udskifte enten $ 119 / måned til $ 149 / måned.

 • Forhandler-hosting. Hvis du overvejer at starte dit eget webhostingfirma, skal du overveje deres forhandler-hostingplaner. Modtag kraftfulde værktøjer til at hjælpe med at opbygge din klientel, opretholde fuld kontrol over ressourcetildeling og opgradere efter behov, så din virksomhed kan fortsætte med at vokse.

  Med en forhandler-hostingplan får du WHM-kontrolpanelet med flersproget kapacitet, 99,9% oppetidsgarantier, 400+ brandable video-tutorials, som dine klienter kan henvise til, og ubegrænset MySQL-databaser med phpMyAdmin-adgang. Hvis dette er noget, du er interesseret i at gøre, se om en af ​​de tre tilgængelige planer – Aluminium, Kobber eller Sølv – spænder fra $ 19,95 / måned til $ 24,95 / måned, arbejde for dig.

 • Applikationshosting. Hvis du ikke bruger WordPress som et CMS, har HG du dækket. Kører på Linux, Apache, MySQL og PHP, HostGator kan lade dig køre platforme som Joomla, Magento, Drupal, Wiki og phpBB Hosting. Plus, funktioner som uovervåget båndbredde, e-mail-marketing og et-klik-installation af andre nyttige applikationer er inkluderet i enhver plan.
 • Windows Hosting. Selvom Linux foretrækkes, når det kommer til webhosting, gør de Windows-hosting tilgængelig for dem, der har brug for det. Med Parallels Plesk Panel, IIS, Microsoft SQL Server 2012 R2 og ASP.NET support er denne hosting-løsning sikker på at have alt hvad du har brug for for at køre et brugervenligt websted.

Som du kan se, har HostGator hostingløsninger til ethvert budget, enhver webstypetype og -størrelse og går endda så vidt, at de imødekommer specifikke klienter som WordPress eller Windows-brugere.

Hovedtræk

Deres delte hostingplaner har nok funktioner til at få dit websted i gang uden at ofre hastighed eller ydeevne. Faktisk er her en samling af nogle af de bedste funktioner, de har til kunder, der kan tilskynde dig til at tilmelde dig dem til dine hosting-behov:

 1. Indbygget webstedsbygger
 2. Komplet domænenavnsadministration
 3. Marketingværktøjer
 4. Premium-tjenester

HostGator Website Builder

Opret nemt et fantastisk websted ved hjælp af deres indbygget webstedsbyggerværktøj. Vælg mellem over 100 mobilvenlige skabeloner for at starte. Derudover skal du bygge ved hjælp af det behagelige træk & slip teknologi, drage fordel af forudbyggede sektioner og sider for at inspirere dit webdesign og endda modtage 6 færdige sider til at begynde med.

hostgator webstedsbygger

Yderligere funktioner inkluderer:

 • SEO-værktøjer til bedre søgemaskineresultater
 • Integration af sociale medier
 • PayPal-betalingsgateway
 • HD-videoindlejring
 • Fjernelse af branding
 • Google Analytics
 • e-handel indkøbskurv og lagerstyring
 • Kuponkoder

Webstedsbyggeren kan også købes separat, komplet med hosting-tjenester, og alle andre hosting-planer, der tilbydes kunder.

Domain Management

De tillader kunder at have fuld kontrol over alt relateret til domænenavn. Hvis du vil starte, skal du købe dit .com, .org eller .co (for at nævne et par) domænenavn direkte fra dit hosting cPanel.

Brug deres bekvemme domænenavnsøgeværktøj for at se, om den URL, du leder efter, er tilgængelig. Eller, hvis du skifter til HostGator fra en anden hostingudbyder, skal du blot overføre dit eksisterende domænenavn og nyde et års forlængelse – gratis.

hostgator domænenavne

Med hver hostingplan modtager du også følgende gratis domænenavnfunktioner:

 • Domænesikring. Undgå, at nogen kaprer dit domænenavn og bruger det for sig selv ved at låse det op.
 • Fornyelse af domæne. Når dit nuværende domænenavn er overført, eller du har købt et via din cPanel, skal du automatisk forny den hvert år for at forhindre utilsigtet udløb.
 • cPanel Management. Administrer alle aspekter af dit domænenavn direkte fra din cPanel.

Marketingværktøjer

HostGator ved, at der er mere at køre et vellykket websted end at have en solid hosting-udbyder. Derfor tilbyder de værdifulde marketingværktøjer for at hjælpe dig med at udvide dit websteds rækkevidde, skabe trafik til dit websted og øge konverteringer.

SEO anmeldelse

At have en SEO-strategi på plads hjælper med at få dit websted fundet i populære søgemaskineresultater. Faktisk vil optimering af dit websted til SEO øge din placering og synlighed i søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo.

Hvis du finder dig selv brug for hjælp til at formulere en SEO-strategi, skal du kontakte dem for en gratis SEO konsultation. Derfra vil din dedikerede marketingprojektkoordinator hjælpe dig med at starte den perfekte marketingkampagne ved først at revidere dit websted og gennemføre grundig nøgleordsundersøgelse relateret til din forretningsniche.

hostgator seo-tjenester

Her er en oversigt over nogle af de strategier, som din marketingprojektkoordinator vil sætte på plads på dit websted for at hjælpe med at påvirke resultaterne af søgemaskinerne:

 • Nøgleordsundersøgelse. Deres interne marketingeksperter finder de nøgleord, der bedst hænger sammen med din niche, som vil hjælpe dig med at bevæge dig op i søgerangeringer, og som giver mest klang ved din målgruppe. Derudover lærer de hvilke udtryk der bedst bruges af din målgruppe i søgeforespørgsler samt overvåger dit websteds søgeordsucces.
 • Oprettelse af indhold. Brug deres specialiserede team til at oprette originalt indhold for at skabe trafik til dit websted og udvide dit publikum.
 • On-side optimering. Lad dem optimere dit websted med hensyn til sidetitler, metabeskrivelser og header-tags, så dit websted indekseres til højere søgerangeringer.

PPC-tjenester

En anden god service, de tilbyder kunder til at øge salget, er deres Betal-pr-klik-tjenester, ellers kendt som PPC. Målretning af kunder med betalte reklamer er en fantastisk måde at tilskynde folk til at besøge dit websted og i sidste ende foretage et salg.

Her er, hvad du får, når du bruger deres PPC-tjenester:

 • Nøgleordsundersøgelse. Intern marketingeksperter bruger både lokale og globale målretningsmetoder, tjek nøgleord, der bruges på flere enheder, og finder den nøjagtige målgruppe, din virksomhed har brug for. De vil også hjælpe med at udvikle en “liste over negative søgeord” så du holder op med at tiltrække den forkerte publikum til dit websted.
 • Kampagnestyring. Opfordring til handlinger, telefonnumre, placeringsoplysninger og direkte links til dit websted er alle inkluderet i dine PPC-annoncer. Derudover skal du se dine betalte eksperter hjælpe med at øge dit optimeringsresultat og holde dig inden for dit budget pr. Klik.

I sidste ende tager de det på sig selv at hjælpe deres kunder med at få succes. Ved hjælp af SEO-hjælp og personaliserede markedsføringsstrategier sammen med gratis Google AdWords og Bing Ads-kreditter er der ingen grund til, at dit websted ikke kan trives.

Premium-tjenester

De tilbyder kunderne nogle ekstraordinære premium-tjenester for dem med et lille svingrum i deres budget.

CodeGuard

Med HostGators CodeGuard-service modtager du funktioner såsom:

 • Daglige automatiske sikkerhedskopier på skyen
 • 16 GB lagerplads
 • Brug på op til 5 websteder
 • Ubegrænset databaser og filer
 • 3 gendannes pr. Måned
 • E-mail-meddelelser om uautoriserede ændringer
 • Nem styring – se ændringer, planlæg overvågning af websteder og administrer e-mail-advarsler

Fra $ 2.00 / måned er denne premium-service den lille pris værd.

Webdesign

Deres interne, fulde service, professionelle webdesignere vil give dig premium skabeloner med fantastisk webdesign og op til 3 sider med SEO-venligt indhold oprettet lige til dit websted.

Plus, dit websted bliver bygget på det hittil mest populære indholdsstyringssystem, WordPress, som er kendt for at være brugervenligt og fleksibelt.

Yderligere funktioner i deres webdesigntjenester inkluderer:

 • En SEO-ekspert til rådighed for at strategisere måder, hvorpå du kan få mere trafik til dit websted
 • Komplet webdesign bygget med responsivt design
 • Månedlige gennemgang telefonopkald for at diskutere din marketingkampagne succes
 • En-til-en-træning for at sikre, at du kan håndtere dit websted i fremtiden

Du vil også modtage integration med e-handel, komplet med op til 10 produktsider og OpenCart-betalingsbehandlings- og forsendelsesløsninger.

Fordele og ulemper ved HostGator Hosting

Der vil altid være fordele og ulemper med enhver web-hosting-udbyder, du vælger at bruge. Derfor er det vigtigt at evaluere dine prioriteter og sørge for, at den løsning, du går med, ikke ofrer på nogen af ​​disse prioriteter.

Fordele

Der er mange grunde til, at de er så populære hostingfirma. Lad os se, hvad fordelene er ved at bruge deres delte hostingtjenester.

Solid oppetid og service

De garanterer 99,9% oppetid, hvilket er gode nyheder for enhver websteejer. Det er dog vigtigt at huske, at dette er standarden, og at noget mindre ikke generelt tolereres.

Hertil kommer, at HostGator er parat til at kompensere sine kunder med en kredit på en måned, hvis serveren på et hvilket som helst tidspunkt mangler oppetidsgarantien på 99,9%.

hostgator oppetidIfølge HostingFacts har HostGators oppetid i de sidste 12 måneder været 99,99%

De tilbyder også kundesupport 24/7/365 via telefon, live chat og e-mail (billetsystem). Ved hjælp af deres praktiske supportportal kan du komme i kontakt med en hosting-ekspert, tjekke nogle af fællesskabsfora og endda få adgang til videotutorials, der er beregnet til at hjælpe dig med fejlfinding på egen hånd.

Gratis webstedsoverførsel og et-klik-installationer

Igen er denne service typisk normen for de fleste webhostingfirmaer, dog gør HostGator overførsel fra en anden vært til dem super simpelt. Tilmeld blot den hostingplan, du vil bruge, og lad HostGator gøre resten.

Tilføjelse til det, hvis du er ny til at eje et websted, og HostGator er den første hosting-løsning, du nogensinde har brugt, kan du være sikker på, at installation af dit foretrukne CMS er så let som at klikke på et par knapper under tilmelding. Ved hjælp af deres QuickInstall-værktøj kan du nemt opsætte dit websted uden at bekymre dig om at have teknisk viden.

(Næsten) Ubegrænset alt

Spar til den mest basale delte hostingplan, som begrænser domænerne til 1, HostGator tilbyder ubegrænset alt (godt slags – se nedenfor) ellers hvilket er meget, da deres hosting-planer er så billige til at begynde med.

Ubegrænset diskplads betyder, at du kan gemme så mange data, som du har brug for. Dette giver mulighed for tilsyneladende ubegrænset vækst af dit websted, mens du bruger en overkommelig delt hostingplan.

At have uopmålt båndbredde betyder, at du kan flytte en ubegrænset mængde data mellem din værtsserver, dine besøgende på internettet og internettet. Dette er fantastisk til at sikre hastigheden og ydeevnen på dit websted, især på en delt hostingplan.

Du modtager også ubegrænsede databaser, hvilket betyder, at du kan have så mange WordPress-installationer, som du ønsker. Dette er godt for dem, der har mange klienter og ønsker at teste ændringer på webstedet, før de skubbes live.

“Ubegrænset” hosting er en myte, og i det mindste er HostGator gennemsigtig omkring deres begrænsning af ressourceforbrug. De tilbyder “ubegrænset alt”, så længe du:

 • Brug ikke mere end 25% af serverens centrale behandlingsenhed (CPU)
 • Kør ikke mere end 25 samtidige processer i cPanel
 • Har ikke mere end 25 samtidige MySQL-forbindelser
 • Opret ikke mere end 100.000 filer i cPanel
 • Kontroller ikke mere end 30 e-mails i timen
 • Send ikke mere end 500 e-mails i timen

Der er dog ingen begrænsning for:

 • Båndbredde, du bruger
 • E-mail-konti, du opretter

Ulemperne

Som med alt, vil der være nogle ulemper ved at bruge en sådan billig, delt hosting-løsning. Lad os tjekke nogle af de ting, de kan arbejde på, og om de vil påvirke din endelige beslutning.

Begrænsede funktioner

Mens de leverede funktioner er temmelig standard, og ubegrænset alt er rart, er sandheden, HostGator tilbyder ikke delt hosting-brugere en hel masse ekstra.

Da denne type hosting ikke administreres, bliver du nødt til at håndtere det administrative arbejde, som dit websted har brug for, på egen hånd. Dette betyder daglige sikkerhedskopier (skønt de udfører ugentlige sikkerhedskopier), opdateringer til alle kerner, plugins eller temaer, du bruger (medmindre du vælger den lidt dyrere administrerede WordPress-hosting), og sikkerhedsforanstaltninger, er alt dit ansvar.

Dyr domæner

Selvom de tilbyder bekvemmelighed, når det kommer til at styre alt domænerelateret, er det værd at bemærke, at nogle af deres domænenavnpriser er lidt høje.

Dette er godt at vide, for selv hvis du beslutter at gå med en delt plan, kan du altid registrere og fornye dit domænenavn med et andet, mindre dyre firma og blot rette din DNS til HostGator direkte fra cPanel.

Det er en del af EIG

Igen vil jeg ikke forsøge at svinge dig på nogen måde, når det kommer til Endurance International Group (EIG). De fleste mennesker, der gennemgår hostingfirmaer, vil dog sige, at et hostingfirma, der er en del af EIG, risikerer at have et dårligt omdømme.

Det skyldes, at hvis du skulle gå med hostingfirma A (det er en del af EIG, og du ikke vidste det) og have en dårlig oplevelse, og flytte til hostingfirma B (også en del af EIG, og du ikke vidste det) , hvem der skal sige, at din oplevelse bliver bedre?

Bare vær opmærksom på, at HostGator er en del af denne organisation, og at den måde, EIG kører på, sandsynligvis vil falde ned i, hvordan HostGator håndterer ting.

Ofte stillede spørgsmål om HostGator

Her finder du svar på nogle af de mest almindeligt stillede spørgsmål.

Hvad er HostGator.com?

HostGator er et webhostingfirma, der tilbyder en række forskellige webhostingtjenester såsom delt, forhandler, VPS, Cloud og dedikerede serverhostingstjenester. Derudover tilbyder de WordPress-specifikke og Windows-hosting. De har to datacentre beliggende i Texas (USA) og Provo, Utah (USA). Deres officielle hjemmeside er www.hostgator.com. Læs mere på deres Wikipedia-side

Tilbyder HostGator en pengene-tilbage-garanti?

Ja. De tilbyder en fuld refusion, hvis du annullerer din konto inden for de første 45 dage efter brugen af ​​deres tjenester. Dette gælder dog kun for delte, forhandler- og VPS-hostingløsninger.

Hvilken type support tilbyder HostGator sine kunder?

De yder support året rundt via telefon, live chat og e-mail (billetsystem). Du kan få adgang til et medlem af supportteamet 24/7 og få svar på alle spørgsmål, du måtte have.

Vil HostGator migrere mit nuværende websted gratis?

Ja. De tilbyder gratis migrering af websteder, selv for den billigste delte hostingplan, de tilbyder.

Hvad er HostGators Uptime-garanti?

Ikke i modsætning til mange hostingudbydere garanterer de en oppetid på 99,9%. Dertil kommer, at de vil give dig en måneds service for enhver nedetid under 99,9%, som dit websted oplever, og understreger det faktum, at de ser alvorligt med at være vært for dit websted.

Tilbyder HostGator SSL-certifikater, SSD og CDN?

Dette afhænger af den hostingplan, du vælger. For eksempel, hvis du beslutter at gå med den mest premium delte hostingplan, ja, vil du modtage et gratis privat SSL-certifikat. For de mest basale planer er dette ikke tilfældet. Desværre bliver du nødt til at investere i WordPress-administreret hostingplan for at modtage adgang til gratis CDN-tjenester og bruge en dedikeret server for at have muligheden for at bruge SSD-lager.

Tilbyder HostGator sikkerhedskopier af sider?

De udfører tilfældige ugentlige sikkerhedskopier i de tidspunkter, du har brug for for at gendanne dit websted. Det anbefales, at du har en anden backup-metode på plads, f.eks. Deres premium CodeGuard-service.

Får jeg et gratis domænenavn med HostGator?

Nej. De tilbyder ikke længere nye kunder et gratis domænenavn, når de tilmelder sig.

Hvilke betalingsmetoder accepterer HostGator?

De accepterer alle større kreditkort som Visa, MasterCard, American Express og Discover. De accepterer også Paypal, personlig kontrol, postanvisninger og bankoverførsler.

Hvad er CodeGuard?

Deres CodeGuard-tjeneste er en betalt tilføjelse, der giver automatisk sikkerhedskopiering af dit websted. CodeGuard overvåger også dit websted og sender dig advarsler, hvis der sker ændringer. Og endelig tilbyder CodeGuard en gendannelsesindstilling, så du nemt kan vende dit websted tilbage til en tidligere version.

Kan jeg stole på HostGator-anmeldelser om Reddit og Quora?

Ja Quora og Reddit er gode steder at lære mere om virksomheden og få anmeldelser, spørgsmål og udtalelser fra rigtige mennesker og kunder, der bruger dem. Gennemse kundeanmeldelser på Reddit og på Quora. Gennemgangssider som Yelp og TrustPilot kan også være nyttige.

Hvad er det bedste HostGator-alternativ?

HostGator er en af ​​de mest populære webhostudbydere derude. Men hvis du undersøger webhost og leder efter et godt alternativ til HostGator, så her er mine anbefalinger. Jeg tror, ​​at det bedste alternativ til HostGator er Bluehost (samme pris, men bedre funktioner, men det ejes også af EIG). Det bedste ikke-EIG-alternativ er SiteGround (læs min anmeldelse for at se, hvorfor SiteGround er nr. 1)

Er HostGator og Bluehost det samme firma?

Nej, HostGator og Bluehost er separate virksomheder; men de er begge datterselskaber af Endurance International Group (EIG). EIG ejer også hostingfirmaer som iPage, FatCow, HostMonster, JustHost, Arvixe, A Small Orange, Site5, eHost og en masse flere mindre webhosts.

Hvor kan jeg finde HostGator-kuponkoder?

Det bedste sted at finde en HostGator-kuponkode er at besøge vores side med Hostgator-tilbud. Her kan du gennemse gode tilbud på webhosting og domænenavne og være sikker på, at du får 100% gyldige kuponer fra dem.

Anbefaler jeg HostGator?

For dem, der leder efter en enkel, billig delt hosting-løsning, Ja, jeg synes, HostGator burde være en mulighed at overveje.

Imidlertid.

For dem der ønsker lidt mere oomph med hensyn til hastighed, sikkerhed og funktioner derefter Jeg anbefaler deres skyplaner.

Især deres administrerede WordPress hosting-mulighed, da dette giver dig den hastighed og sikkerhed, du har brug for uden den høje prislapp.

På trods af at de er en del af EIG, har de et ry for at være en af ​​de bedste webhostingudbydere på markedet. De leverer ikke kun god delt hosting til webstedsejere, men tilbyder også mange andre ekstraordinære løsninger.

Faktisk elsker store navne som WPBeginner at dele deres positive oplevelser med at bruge deres dedikerede serverløsning.

Med en indbygget webstedsbygger, et let at bruge cPanel og et QuickInstall-værktøj til at få dit foretrukne CMS (og anden software) installeret på dit websted inden for få minutter, er HostGator bestemt en front-runner.

Når det er sagt, er deres funktionssæt minimalt, og selvom deres kundesupport er top, og deres oppetidsgaranti er noget værd, har de muligvis ikke alle de ting, du leder efter.

Så gør din research, og sørg for at prioritere de funktioner, du har brug for for at få din virksomhed til at blive en succesfuld, inden du tilmelder dig at være kunde hos dem.

FTC-afsløring: For at få dig den billigste pris, tjener jeg en lille provision, hvis du beslutter at købe hosting ved hjælp af mine links.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map