ГреенГеекс вс ГоДадди

Директне утакмице ГреенГеекс Вс ГоДадди поређење две популарне хостинг услуге које гледају на важне карактеристике хостинга као што су перформансе, цене, предности и недостатке и још много тога – како би вам помогло да одлучите који од ова два веб хостинга треба да одаберете.


превуците удесно

ГреенГеекс

ГоДадди

О томе:ГреенГеекс је водећи провајдер веб решења за зелену енергију који се враћа у мрежу три пута више енергије коју потроши. То се постиже енергијом ветра. А ГреенГеекс је одговоран за напајање преко 100.000 веб локација широм света.ГоДадди се у последње време појављује у медијима, нарочито у ТВ огласима и штампаним медијима. Омогућује називе домена као и веб хостинг који је прилагођен корисницима, уз повољне планове и импресивне резултате.
Основано у:20081997
БББ оцена:Б+А+
Адреса:5739 Канан Рд Суите 300 Агоура Хиллс, ЦА 9130114455 Н. Хаиден Рд. # 219 Сцоттсдале, АЗ 85260
Број телефона:(877) 326-7483(480) 505-8877
Адреса Е-поште:[адреса е-поште заштићена]Није на листи
Врсте подршке:Телефон, подршка уживо, ћаскањеТелефон, подршка уживо, чет, карта, обука
Дата Центер / Локација сервера:Чикаго Илиноис, Феникс Аризона, Торонто, Канада и Амстердам, ХоландијаПхоеник, Аризона
Месечна цена:Од 3,96 долара месечноОд 4,99 долара месечно
Неограничен пренос података:даДа (осим на економском плану)
Неограничено чување података:даДа (осим на економском плану)
Неограничена адреса е-поште:даДа (осим на економском плану)
Домаћин више домена:даДа (осим на економском плану)
Управљачки панел / интерфејс хостинга:цПанелцПанел
Гаранција за време сервера:99,90%99,90%
Гаранција поврата новца:30 дана30 дана
Доступно издвојено гостовање:дада
Бонуси & Додаци:Аттрацта СЕО и маркетиншки алати. Бесплатно ноћно копирање података. Бесплатни ССД уређаји.Премиум ДНС алат за управљање (само крајњи план). Двострука обрада снаге и меморије (само крајњи план). ДудаМобиле аутоматски претвара вашу веб локацију у мобилну (сви планови осим економије). ССЛ цертификат (само крајњи план). Акцелератор веб странице (само крајњи план). ССЛ цертификат (само крајњи план). Скенер злонамерног софтвера (само крајњи план).
Добра: Једноставан за употребу: ГреенГеекс поједностављује ствари помоћу алата за инсталирање једним кликом за 150+ апликација и побољшане верзије цПанела како бисте могли да контролишете све на својој веб локацији.
Бесплатни домен: ГреенГеекс вам нуди бесплатну регистрацију домена током трајања налога.
Добра корисничка подршка: ГреенГеекс пружа 24/7/365 ливе цхат и подршку путем е-поште, плус мноштво водича како да помогнете да започнете на својој веб локацији.
Сјајне гаранције за услуге: ГреенГеекс продужење рада константно износи 99,95% и нуде вам 99,9% гаранције за продужено вријеме.
Сјајно време: Очекивали бисте да ће компанија попут ГоДадди имати један од најбољих резултата у индустрији, само због чињенице да су толико велике. Али још увек нисам чуо жалбу због продужења рада ГоДадди-а. Уптиме је једна од оних ствари за које очекујете да веб хостинг компанија испоручи, а ГоДадди то ради са стилом.
Линук и Виндовс хостинг: ГоДадди је један од ретких пружатеља услуга хостинга који вам нуди могућност да користите Виндовс, а не индустријски стандардни Линук оперативни систем. Ако имате веб локације АСП.НЕТ, ово је место за вас.
Одлична техничка подршка: Изнова и изнова, компаније за веб хостинг добијају жалбе због корисничке услуге. Било да се ради о недостатку знања или огромним временима чекања, али ГоДадди је овом магијом извукао зеца из шешира. Имају апсолутно најбољу службу за кориснике.
Пријатељски за кориснике: Већина ГоДадди-ја изграђена је на основу идеја о новијим крајњим купцима. Сви њихови алати су ???? невбие ???? пријатељски. Лично волим њиховцПанел који би у овом тренутку требао бити индустријски стандард. Све што ми треба је надохват руке и немам апсолутно никаквих притужби на њихов УКС.
Лош: Питања са ценама: Најбоље цене ГреенГеекса долазе по трогодишњем уговору, док накнаде за краће фазе наплате падају на скупљу страну спектра..
Фиксни план: ГреенГеекс нуди само један заједнички план хостинга са фиксним спецификацијама, ограничавајући вашу способност за проширење могућности хостинга ако је потребно.
Нема Виндовс: ГреенГеекс ради искључиво на Линук системима.
Није велика вредност: Ако ГоДадди не ухватите на великом промотивном уговору, мало ћете се узрујати због цена које плаћате. Једноставно не постижете исти ниво перформанси са ГоДадди пакетима услуга доњег краја. Али ако их ухватите у промоцији, пилећа вечера победник-победник.
Недостаје могућност интернетске продавнице: За мене, на данашњи дан и године, додаци е-трговини требали би бити непромишљени. Требало би да добијете сва звона, јер компанија за веб хостинг обично ионако узима комад свог новца. За ГоДадди им недостаје чамац с недостајућим карактеристикама и грешкама које нападају вашу трговину под свим углом.
Резиме:ГреенГеекс (преглед) има карактеристике попут бесплатног имена домена током целог радног века налога. Такође нуди свеобухватан план хостинга који укључује неограничен простор, пропусност и чак додатне домене. Они такође пружају бесплатан интерфејс за пренос веб локација, управљачку плочу и интерфејсе Софтацулоус, заједно са телефоном, е-поштом и подршком за ћаскање која је одзивна и активна. 99,9% гаранција за продужено време и 30-дневна гаранција поврата новца су такође прилично импресивне.Такође доступна у овој веб хостинг услузи је сјајна подршка, заједно са инсталирањем апликације једним кликом и многим другим. Вриједно је напоменути да је за кориштење регистрације домена заједно са хостингом лако користити. Корисници не морају да брину да ли ће њихове веб локације бити мобилне или да бирају између Линука и Виндовс-а. Корисници такође могу да приступе налозима на мобилној апликацији Го Дадди, при чему су веб локације подређене како би корисници лакше приступили подацима налога. Овде можете пронаћи алтернативе ГоДадди.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map