Head to head GreenGeeks versus HostGator vergelijking van twee populaire hostingservices die kijken naar belangrijke hostingfuncties zoals prestaties, prijzen, voor- en nadelen en meer – om u te helpen beslissen welke van deze twee webhosts u moet kiezen.


veeg naar rechts

GreenGeeks

HostGator

Over:GreenGeeks is de toonaangevende leverancier van weboplossingen voor groene energie die drie keer zoveel energie aan het net teruggeeft. Dit gebeurt door middel van windenergie. En GreenGeeks is verantwoordelijk voor het aansturen van meer dan 100.000 websites over de hele wereld.HostGator behoort tot de EIG-groep van hostingservices die goedkope hostingplannen bieden en het gratis gebruik van Weebly-websitebouwer, wat het gemakkelijk maken van sites mogelijk maakt.
Opgericht in:20082002
BBB Rating:B+EEN+
Adres:5739 Kanan Rd Suite 300 Agoura Hills, CA 913015005 Mitchelldale Suite # 100 Houston, Texas
Telefoonnummer:(877) 326-7483(866) 964-2867
E-mailadres:[email beveiligd]Niet op de lijst
Soorten ondersteuning:Telefoon, live ondersteuning, chatTelefoon, live ondersteuning, chat, ticket
Datacenter / serverlocatie:Chicago Illinois, Phoenix Arizona, Toronto, Canada en Amsterdam, NederlandProvo, Utah & Houston, Texas
Maandelijkse prijs:Vanaf $ 3,96 per maandVanaf $ 2,75 per maand
Onbeperkte gegevensoverdracht:JaJa
Onbeperkte gegevensopslag:JaJa
Onbeperkte e-mails:JaJa
Host meerdere domeinen:JaJa
Hosting controlpanel / interface:cPanelcPanel
Server Uptime-garantie:99,90%99,90%
Geldteruggarantie:30 dagen45 dagen
Dedicated Hosting beschikbaar:JaJa
Bonussen & Extra’s:Attracta SEO- en marketingtools. Gratis nachtelijke gegevensback-ups. Gratis Solid State Drives (SSD’s).$ 100 Google AdWords-tegoed. Basekit Site Builder. 4500 Website-sjablonen om te gebruiken. Plus nog veel meer.
Het goede: Makkelijk te gebruiken: GreenGeeks maakt het u gemakkelijk met één-klik installatietools voor meer dan 150 applicaties en een verbeterde versie van cPanel zodat u alles op uw website kunt beheren.
Gratis domein: GreenGeeks biedt u gratis domeinregistratie voor de duur van uw account.
Goede klantenondersteuning: GreenGeeks biedt 24/7/365 live chat en e-mailondersteuning, plus tal van handleidingen om u op weg te helpen op uw website.
Geweldige servicegarantie: de uptime van GreenGeeks bedraagt ​​consistent 99,95% en ze bieden u een uptime-garantie van 99,9%.
Betaalbare plannen: HostGator heeft precies wat u nodig heeft als u een krap budget heeft.
Onbeperkte schijfruimte en bandbreedte: HostGator zet geen limieten op uw opslag of maandelijks verkeer, dus uw website heeft ruimte om te groeien.
Windows Hosting-opties: HostGator heeft zowel Personal- als Enterprise-class hostingplannen die het Windows-besturingssysteem gebruiken en ondersteunt uw ASP.NET-website.
Robuuste uptime en geld-terug-garanties: HostGator verzekert u van minimaal 99,9% uptime en een volledige 45 dagen om indien nodig een terugbetaling te claimen.
De slechte: Prijsproblemen: de beste prijzen van GreenGeeks gaan ten koste van een contract van drie jaar, terwijl de kosten voor kortere factureringscycli aan de duurdere kant van het spectrum vallen.
Vast plan: GreenGeeks biedt slechts één gedeeld hostingplan met vaste specificaties, waardoor uw mogelijkheden om de hostingmogelijkheden indien nodig uit te breiden worden beperkt.
Geen Windows: GreenGeeks werkt uitsluitend op Linux-gebaseerde systemen.
Problemen met klantenondersteuning: het duurde een eeuwigheid voordat HostGator reageerde via live chat, en zelfs dan kregen we alleen middelmatige oplossingen.
Slechte verkeerspiekreacties: HostGator is berucht voor het verzenden van klachten-e-mails of het verplaatsen van gebruikers naar een ander serverrek wanneer gebruikers een piek in het verkeer krijgen.
Overzicht:GreenGeeks (recensie) heeft functies zoals gratis domeinnaam voor de hele levensduur van het account. Het biedt ook een uitgebreid hostingplan met onbeperkte ruimte, bandbreedte en zelfs add-on-domeinen. Ze bieden ook gratis website-overdracht, configuratiescherm en Softaculous-interfaces, samen met ondersteuning voor telefoon, e-mail en chat die responsief en live is. De uptime-garantie van 99,9% en een geld-terug-garantie van 30 dagen zijn ook behoorlijk indrukwekkend.HostGator (review) biedt domeinnaamregistratie, webhosting, webdesign en website builder-tools tegen redelijke prijzen. Klanttevredenheid is verzekerd met 24 uur per dag ondersteuning en een geld-terug-garantie van 45 dagen. Andere indrukwekkende kenmerken zijn een uptime van 99,9% en groene stroom (milieubewust). Dit is een geweldige webhostingservice voor bloggers, Joomla, WordPress en alle gerelateerde niches.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me