GreenGeeks срещу GoDaddy

Глава до глава GreenGeeks срещу GoDaddy сравнение на две популярни хостинг услуги, разглеждащи важни хостинг функции като производителност, цени, плюсове и минуси и други – за да ви помогнем да решите кой от тези два уеб хоста трябва да изберете.


прекарайте пръст надясно

GreenGeeks

GoDaddy

Относно:GreenGeeks е водещият в индустрията доставчик на уеб решения за зелена енергия, който връща към мрежата три пъти по-консумираната от нея енергия. Това става чрез вятърната енергия. И GreenGeeks е отговорен за захранването на над 100 000 уебсайтове по целия свят.GoDaddy е в медиите напоследък, особено в телевизионните реклами и печатни медии. Той предоставя имена на домейни, както и уеб хостинг, който е удобен за потребителя, заедно с планове на разумни цени и впечатляващи времена.
Основан през:20081997
BBB Рейтинг:B+А+
Адрес:5739 Kanan Rd Suite 300 Agoura Hills, CA 9130114455 N. Hayden Rd. # 219 Скотсдейл, AZ 85260
Телефонен номер:(877) 326-7483(480) 505-8877
Имейл адрес:[Имейл защитен]Не е в списъка
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чатТелефон, поддръжка на живо, чат, билет, обучение
Център за данни / Местоположение на сървъра:Чикаго Илинойс, Феникс Аризона, Торонто, Канада и Амстердам, ХоландияФиникс, Аризона
Месечна цена:От $ 3,96 на месецОт $ 4,99 на месец
Неограничен трансфер на данни:даДа (с изключение на икономическия план)
Неограничено съхранение на данни:даДа (с изключение на икономическия план)
Неограничени имейли:даДа (с изключение на икономическия план)
Домакин множество домейни:даДа (с изключение на икономическия план)
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelCpanel
Гаранция за необичаен сървър:99,90%99,90%
Гарантирано връщане на парите:30 дни30 дни
Наличен хостинг:дада
бонуси & Екстри:Attracta SEO и маркетингови инструменти. Безплатни нощни архиви на данни. Безплатни твърди устройства (SSD).Премиум инструмент за управление на DNS (само за краен план). Двойна обработка на мощност и памет (само за краен план). DudaMobile автоматично преобразува вашия сайт в мобилен (всички планове с изключение на икономия). SSL сертификат (само за краен план). Ускорител на уебсайтове (само за Краен план). SSL сертификат (само за краен план). Скенер за злонамерен софтуер (само за последен план).
Доброто: Лесен за използване: GreenGeeks улеснява нещата с инструменти за инсталиране с едно щракване за 150+ приложения и подобрена версия на cPanel, така че да можете да контролирате всичко на вашия уебсайт.
Безплатен домейн: GreenGeeks ви предлага безплатна регистрация на домейн за продължителността на вашия акаунт.
Добра поддръжка на клиенти: GreenGeeks предоставя 24/7/365 чат на живо и поддръжка по имейл, както и множество ръководства за начина, по които да помогнете да започнете на своя уебсайт.
Страхотни гаранции за обслужване: Продължителността на GreenGeeks непрекъснато е 99,95% и те ви предлагат 99,9% гаранция за продължаване.
Страхотно време: Вие бихте очаквали компания като GoDaddy да има един от най-добрите периоди на работа в индустрията, като само даде факта, че те са толкова огромни. Но все още не съм чул оплакване за продължаване на GoDaddy. Uptime е едно от онези неща, които очаквате уеб хостинг компания да достави и GoDaddy прави това със стил.
Linux и Windows хостинг: GoDaddy е един от малкото хостинг доставчици, които ви дават възможност да отидете за Windows, а не за стандартната за индустрията операционна система Linux. Ако имате уебсайтове ASP.NET, това е мястото за вас.
Страхотна техническа поддръжка: Отново и отново уеб хостинг компаниите получават оплаквания за обслужването на клиентите си. Независимо дали става въпрос за липса на знания или огромни времена на чакане, но GoDaddy са извадили заек от шапката си с тази магия. Те имат абсолютно най-доброто обслужване на клиентите.
Лесно за потребителя: Повечето GoDaddy е изградена около идеята за по-новите крайни клиенти. Всички техни инструменти са ???? newbie ???? приятелски настроен. Лично аз обожавам тяхнотоcPanel, който в този момент трябва да е стандартен отрасъл. Всичко, от което се нуждая, е точно на една ръка разстояние и нямам абсолютно никакви оплаквания от UX.
Лошото: Проблеми с цените: Най-добрите цени на GreenGeeks идват с цената на тригодишен договор, докато таксите за по-кратки фактуриране на фактурите падат от по-скъпата страна на спектъра.
Фиксиран план: GreenGeeks предлага само един споделен хостинг план с фиксирани спецификации, ограничаващ възможностите ви да разширите възможностите за хостинг, ако е необходимо.
Няма Windows: GreenGeeks работи изключително на базирани на Linux системи.
Не е голяма стойност: Освен ако не хванете GoDaddy за голяма промоционална сделка, ще бъдете малко разстроени от цените, които плащате. Просто не получавате същото ниво на ефективност с пакетите от услуги за долен край на GoDaddy. Но ако ги хванете в промоция, победител с пилешка вечеря.
В интернет магазина липсват функции: За мен, на този ден и възраст, добавките за електронна търговия трябва да са нереалистични. Трябва да получите всички звънци и свирки, защото уеб хостинг компанията обикновено взема част от парите си така или иначе. За GoDaddy те пропускат лодката с липсващи функции и грешки, които просто атакуват вашия магазин на всеки ъгъл.
Резюме:GreenGeeks (преглед) има функции като безплатно име на домейн за целия живот на акаунта. Той също така предлага цялостен хостинг план, включващ неограничено пространство, честотна лента и дори добавки домейни. Те също така предоставят безплатен трансфер на уебсайтове, контролен панел и интерфейси Softaculous, заедно с поддръжка по телефона, имейл и чат, която е отзивчива и на живо. 99,9% гаранция за продължаване и 30-дневна гаранция за връщане на пари също са доста впечатляващи.Също така достъпната в тази уеб хостинг услуга е чудесна поддръжка, заедно с инсталирането на приложения с едно кликване и други. Заслужава да се отбележи, че е лесно да се използва регистрация на имена на домейни, съчетана с хостинг. Потребителите не трябва да се притесняват дали уебсайтовете им са готови за мобилни устройства или избират между Linux и Windows. Потребителите могат също така да имат достъп до акаунти в мобилното приложение Go Daddy, като самите уебсайтове са ощипани, за да могат потребителите лесно да имат достъп до информацията за акаунта. Можете да намерите алтернативи на GoDaddy тук.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map