GreenGeeks Review

Amândoi știm că nu există o lipsă de furnizori de găzduire web pe piață astăzi. Gazduirea web este unul dintre cele mai importante aspecte ale rulării unui site web de succes. Acolo GreenGeeks intra.


Dar, cu toate opțiunile disponibile, completate cu diferite caracteristici și puncte de preț, alegerea gazdei web potrivite pentru nevoile dvs. poate fi dificil să spun cel mai puțin.

GreenGeeks are multe lucruri excelente pentru ei, în ceea ce privește viteza, timpul de funcționare, asistența clienților și prețurile accesibile. Această recenzie GreenGeeks vă oferă o privire detaliată la această gazdă web responsabilă cu mediul înconjurător.

Din păcate, nu pot elimina nicio opțiune de găzduire web care nu merită timp sau bani.

Dar ce pot face este să împărtășesc cu tine tot ce trebuie să știi despre unul dintre cei mai unici furnizori de găzduire web care există: GreenGeeks.

Este ceea ce veți afla din această recenzie GreenGeeks

 1. Profesionistii

Aici arunc o privire mai atentă la utilizarea GreenGeeks. Pentru că există o mulțime de lucruri bune despre această gazdă web.

 1. Contra

Există însă și câteva dezavantaje. Aici arunc o privire mai atentă asupra a ceea ce sunt.

 1. Planuri & Preturi

Aici în această secțiune le voi acoperi mai detaliat.

 1. Recomand GreenGeeks.com?

Aici vă spun dacă sau dacă cred că sunteți mai bine cu o alternativă la GreenGeeks.

greengeeks review

Fondată în 2008 de Trey Gardner (care se întâmplă să aibă experiență în colaborarea cu mai multe companii de găzduire web în jurul unor iPage, Lunarpages și Hostpapa), GreenGeeks își propune să nu ofere doar Servicii de găzduire web stelară pentru proprietarii de site-uri ca tine, dar fă-o într-un an prietenos cu mediul mult prea.

Dar vom intra în asta destul de curând.

În momentul de față, tot ce trebuie să știți este că vom arunca o privire asupra a tot ceea ce GreenGeeks are de oferit (binele și ceea ce nu este atât de bun), astfel încât, când va veni timpul să luați o decizie în legătură cu gazduirea web, ai toate faptele.

Deci, haideți să intrăm în asta.

GreenGeeks Pros

Au o reputație solidă de a furniza servicii excepționale de găzduire web proprietarilor de site-uri de toate tipurile.

1. ecologic

Una dintre caracteristicile cele mai importante ale GreenGeeks este faptul că sunt o companie de gazduire web ecologică. Știați că până în 2020, industria de gazduire web va depăși industria aeriană în Poluarea Mediului!

În momentul în care aterizați pe site-ul lor web, GreenGeeks sare direct în faptul că compania dvs. de găzduire web ar trebui să fie verde.

Apoi merg să explice cum își fac partea pentru a-și reduce amprenta de carbon.

Recunoscuți ca parteneri de energie ecologică EPA, aceștia susțin că sunt cel mai ecologic furnizor de găzduire web existent astăzi.

Parteneriat EPA GreenGeeks

Nu sunt sigur ce înseamnă asta?

Aruncați o privire la ce face GreenGeeks pentru a vă ajuta să deveniți proprietar de site-uri ecologice:

 • Achiziționează credite pentru energie eoliană pentru a compensa energia pe care serverele lor o utilizează din rețeaua electrică. De fapt, ei cumpără 3x cantitatea de energie centrele lor de date folosesc. Doriți să aflați mai multe despre creditele de energie regenerabilă? Uită-te aici și răspunde la toate întrebările tale.
 • Utilizează hardware-ul eficient din punct de vedere energetic pentru a găzdui datele site-ului. Serverele sunt găzduite în centre de date concepute pentru a fi ecologice
 • Se înlocuiesc 615.000 KWH / an mulțumită clienților lor fideli eco-conștienți
 • Acestea oferă ecusoane de certificare ecologică pentru webmasteri care să fie adăugate pe site-ul lor web, pentru a ajuta la răspândirea conștientizării despre angajamentul lor ecologic.

ecusoane de site webInsigne de certificare a site-urilor verzi

După cum puteți vedea, a face parte din echipa GreenGeeks înseamnă că și dumneavoastră faceți partea dvs. pentru a face lumea un loc mai bun în care să trăiți.

Iată ce trebuie să spună despre asta …

Ce este Green Hosting și, de ce este atât de important pentru tine?

Este important să ne păstrăm cât mai mult din mediul înconjurător. Trebuie să avem în vedere propria noastră bunăstare și bunăstarea generațiilor viitoare. Serverele de găzduire web la nivel mondial sunt alimentate de combustibili fosili. Un singur server individual de găzduire web produce 1.390 de kilograme de CO2 pe an.

GreenGeeks este mândru de a oferi clienților noștri găzduire web alimentată cu energie regenerabilă; până la 300%. Acestea ajută la crearea de trei ori a cantității de energie pe care o consumăm lucrând cu fundații de mediu & achiziționarea de credite de energie eoliană pentru a fi readuse în rețeaua electrică. Fiecare aspect al platformei și afacerilor noastre este conceput pentru a fi cât mai eficient din punct de vedere energetic.

siglă
Mitch Keeler – Relații partenere GreenGeeks

2. Ultima tehnologie de viteză

Cu cât site-ul dvs. web se încarcă mai rapid pentru vizitatorii site-ului, cu atât mai bine. La urma urmei, majoritatea vizitatorilor site-ului vor abandona site-ul dvs. web dacă nu reușește să se încarce în cel mult 2 secunde. Și, în timp ce există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a optimiza viteza și performanța site-ului dvs. de unul singur, știind că gazda dvs. Web vă ajută este un bonus major.

Viteza este o caracteristică atât de importantă, așa că i-am întrebat despre asta …

Fiecare proprietar de site are nevoie de un site de încărcare rapidă, care este „stiva” rapidă a GreenGeeks?

Când vă înscrieți cu acestea, veți fi aprovizionat pe un server de găzduire cu cea mai recentă și cea mai eficientă configurare energetică posibilă.

Mulți experți din industrie au apreciat atât performanța noastră generală, cât și viteza. În ceea ce privește hardware-ul, fiecare server este configurat să utilizeze hard disk-uri SSD configurate într-un tablou de stocare RAID-10 redundant. Oferim tehnologie personalizată de cache internă & au fost unul dintre primii care au adoptat PHP 7; aducând clienților noștri atât servere web cât și bazine de date (LiteSpeed ​​și MariaDB). LiteSpeed ​​și MariaDB permit accesul rapid la citire / scriere a datelor, permițându-ne să oferim pagini de până la 50 de ori mai rapid.
Logo GreenGeeks
Mitch Keeler – Relații partenere GreenGeeks

GreenGeeks investește în toate cele mai noi tehnologii de viteză pentru a vă asigura că paginile dvs. web se încarcă la viteze rapide de fulger:

 • Hard disk-uri SSD. Fișierele și bazele de date ale site-ului dvs. sunt stocate în hard disk-uri SSD, care sunt mai rapide decât HDD (Hard Disk Drives).
 • Servere rapide. Când un vizitator al site-ului face clic pe site-ul dvs. web, serverele de baze de date web și de bază furnizează conținut de până la 50 de ori mai rapid.
 • Cache încorporată. Folosesc tehnologie personalizată, integrată în cache.
 • Servicii CDN. Utilizați serviciile CDN gratuite, alimentate de CloudFlare, pentru a memora în cache conținutul dvs. și a le oferi rapid vizitatorilor site-ului.
 • HTTP / 2. Pentru încărcarea mai rapidă a paginilor în browser, se folosește HTTP / 2, care îmbunătățește comunicarea client-server.
 • PHP 7. Ca unul dintre primii care oferă asistență PHP 7, ei se asigură că profitați și de cele mai noi tehnologii de pe site-ul dvs. web.

Viteza și performanța site-ului dvs. web sunt esențiale pentru experiența utilizatorului și capacitatea dvs. de a vă stabili ca o autoritate în industria dvs..

Timpuri de încărcare GreenGeeks

Iată testul meu despre Timpurile de încărcare ale GreenGeeks. Am creat un site web de test găzduit pe GreenGeeks (în planul EcoSite Starter) și am instalat WordPress pe acesta folosind tema Douăzeci și șaptesprezece.

cont

În afara cutiei, site-ul a încărcat relativ rapid, 0,9 secunde, dimensiunea paginii de 253kb și 15 solicitări.

Nu este rău .. dar aștepți să devină mai bine.

viteza serverului

GreenGeeks folosește deja integrat în cache deci nu există nicio setare de reglaj pentru asta, dar există o modalitate de a optimiza lucrurile în continuare prin comprimarea anumitor tipuri de fișiere MIME.

În cPanel, găsiți secțiunea software.

software cpanel

În Optimizarea site-ului web setând puteți optimiza performanța site-ului dvs. web modificând modul în care Apache gestionează cererile. Comprimați textul / html text / simplu și tipurile text / xml MIME și faceți clic pe setarea de actualizare.

greengeeks optimizează viteza

Făcând asta, timpii de încărcare ai site-ului meu de testare s-au îmbunătățit considerabil, de la 0,9 secunde până la 0,6 secunde. Aceasta este o îmbunătățire de 0,3 secunde!

optimizarea vitezei

Pentru a accelera lucrurile și mai mult, m-am dus și am instalat un plugin gratuit WordPress numit Autoptimize și pur și simplu am activat setările implicite.

plugin autoptimize

Acest lucru a îmbunătățit timpul de încărcare și mai mult, deoarece a redus dimensiunea totală a paginii la doar 242kb și a redus numărul de solicitări la 10.

greengeeks timpii de încărcare a paginii

În total, părerea mea este că site-urile găzduite pe GreenGeeks se încarcă destul de repede și v-am arătat două tehnici simple despre cum să grăbiți lucrurile și mai mult.

3. Infrastructura de încredere

Când vine vorba de găzduire web, ai nevoie de putere, viteză și securitate. De aceea, GreenGeeks și-a construit întregul sistem folosind infrastructură fiabilă alimentată de 300% energie curată, regenerabilă.

Ei au 5 centre de date pentru a alege dintre sediul din Chicago (SUA), Phoenix (SUA), Toronto (CA), Montreal (CA) și Amsterdam (NL).

Centre de date

Alegând centrul de date, vă asigurați că publicul țintă primește conținutul site-ului dvs. cât mai repede posibil.

În plus, vă puteți aștepta la funcții de centru de date, cum ar fi:

 • Alimentarea cu rețea cu două orașe se alimentează cu o baterie de rezervă
 • Comutator de transfer automat și generator diesel la fața locului
 • Control automat al temperaturii și al climei în întreaga instalație
 • Personal 24/7, complet cu tehnicieni și ingineri din centrele de date
 • Sisteme biometrice și de securitate pentru carduri cheie
 • Sisteme de stingere a incendiilor în condiții de siguranță FM 200

Nu mai vorbim, GreenGeeks are acces la majoritatea furnizorilor de lățime de bandă majori, iar echipamentul lor este complet redundant. Și, desigur, serverele sunt eficiente din punct de vedere energetic.

4. Securitate și Optime

Știind că datele site-ului sunt sigure este una dintre cele mai mari preocupări pe care le au oamenii când vine vorba de alegerea unei gazde web. Asta și știind că site-ul lor web va fi funcțional în orice moment.

Ca răspuns la aceste îngrijorări, fac tot posibilul când vine vorba de uptime și securitate.

 • Hardware & Redundanță de putere
 • Tehnologia bazată pe containere
 • Gazdă izolarea contului
 • Monitorizarea serverului proactiv
 • Scanare în timp real de securitate
 • Actualizări automate ale aplicațiilor
 • Protecție sporită sporită
 • Backup de noapte pe date

Pentru a începe, utilizează o abordare bazată pe containere atunci când vine vorba de serviciile lor de găzduire. Cu alte cuvinte, resursele dvs. sunt conținute astfel încât niciun alt proprietar de site-ul web să nu-l poată influența negativ pe un spike în trafic, cererea crescută de resurse sau încălcarea securității.

În continuare, pentru a vă asigura că site-ul dvs. este mereu actualizat, GreenGeeks actualizează automat nucleele WordPress, Joomla sau alte sisteme de gestionare a conținutului, astfel încât site-ul dvs. să nu devină niciodată vulnerabil la amenințările de securitate. În plus, toți clienții primesc copii de rezervă pe site-ul lor.

Pentru a combate malware și activitatea suspectă pe site-ul dvs. web, GreenGeeks oferă fiecărui client propriul sistem securizat de fișiere de vizualizare (vFS). În acest fel, niciun alt cont nu poate accesa al tău și poate cauza probleme de securitate. În plus, dacă se găsește ceva suspect, acesta este imediat izolat pentru a preveni deteriorarea ulterioară.

În plus, aveți șansa de a utiliza protecția anti-spam încorporată de GreenGeeks pentru a reduce numărul de încercări de spam pe site-ul dvs. Web.

În cele din urmă, își monitorizează serverele astfel încât toate problemele să fie identificate înainte de a afecta clienții și site-urile lor web. Acest lucru ajută la menținerea uptimei lor impresionante de 99,9%.

5. Garanții de service și asistență pentru clienți

GreenGeeks oferă clienților o serie de garanții.

Verifică:

 • 99% garanție uptime
 • Satisfacție 100% (și dacă nu sunteți, puteți activa garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile)
 • Asistență prin e-mail 24/7
 • Suport telefonic în direct și chat live

În efortul de a aduna câteva statistici privind uptime-ul pentru a vă arăta cât de grave sunt despre garanția lor de funcționare, Am contactat echipa de asistență Live Chat și am primit un răspuns instant la întrebarea mea inițială.

Când reprezentantul serviciului clienți nu m-a putut ajuta, el m-a îndrumat imediat către un alt membru al echipei, care apoi mi-a răspuns prin e-mail.

Din păcate, nu au informațiile cerute de mine. Așadar, deși promit că site-urile web vor avea 99,9% uptime, nu există nicio modalitate de a cunoaște efectiv acest lucru fără a efectua un experiment personal, cum ar fi acesta realizat de Hosting Facts:

Deși am primit răspunsuri rapide la asistență, sunt un pic dezamăgit de GreenGeeks nu are date pentru a-și face susținerea. În schimb, ar trebui să mă bazez pe e-mailul lor scris:

Intrebarea mea: Mă întreb dacă aveți istoricul dvs. uptime? Scriu o recenzie și vreau să menționez garanția uptime de 99,9%. Am găsit alți comentatori care au efectuat propriile lor cercetări și au urmărit GreenGeeks pe Pingdom … dar mă întreb dacă aveți propria dvs. listă de procente lunare de utilizare..

GreenGeeks răspunde: GreenGeeks menține garanția noastră de funcționare a serverului de 99,9% în fiecare lună a anului, asigurându-ne că avem o echipă dedicată de tehnicieni de server care monitorizează, actualizează și menține sistemele noastre 24/7, pentru a oferi o astfel de garanție. Din păcate, în acest moment, nu avem un grafic precum cel pe care l-ați solicitat disponibil.

Presupun că va trebui să fiți judecătorul dacă este suficient pentru tine sau nu.

Bază de cunoștințe

GreenGeeks are, de asemenea, o bază de cunoștințe extinsă, acces ușor la e-mail, chat în direct și asistență telefonică și tutoriale specifice site-urilor web concepute pentru a vă ajuta cu lucruri precum configurarea conturilor de e-mail, lucrul cu WordPress și chiar configurarea unui magazin de comerț electronic..

6. Capabilitate comerț electronic

Toate planurile de găzduire sunt dotate cu multe funcții de comerț electronic, ceea ce este excelent dacă ai un magazin online.

Pentru început, veți primi un certificat SSL gratuit Să Encriptăm Wildcard pentru a asigura clienților că informațiile lor personale și financiare sunt 100% sigure. Și dacă știți ceva despre certificatele SSL, veți ști că cele Wildcard sunt excelente pentru că pot fi utilizate pentru subdomenii nelimitate ale unui nume de domeniu.

În continuare, dacă aveți nevoie de un coș de cumpărături pe site-ul dvs. de comerț electronic, puteți instala unul folosind software-ul de instalare cu un singur clic.

În sfârșit, puteți fi sigur că serverele GreenGeeks sunt compatibile cu PCI, ceea ce securizează în continuare datele site-ului dvs..

7. Creator de site web exclusiv

Cu găzduirea lor web, aveți acces la Web Builder încorporat în GreenGeeks face crearea site-ului o briză.

GreenGeeks Website Builder

Cu acest instrument, primiți următoarele caracteristici:

 • 100 de șabloane pre-proiectate pentru a vă ajuta să începeți
 • Teme mobile și prietenoase
 • Trage & tehnologie care nu necesită abilități de codare
 • Optimizare SEO
 • Suport dedicat 24/7

Acest constructor de site-uri web este ușor activat odată ce vă înscrieți la gazduirea GreenGeeks.

GreenGeeks Cons

Există întotdeauna dezavantaje la orice, chiar și lucruri bune, cum ar fi gazduirea web GreenGeeks. Și, într-un efort de a vă informa totul, am compilat câteva dezavantaje în utilizarea GreenGeeks ca gazdă web.

1. Puncte de preț înșelătoare

Nu se poate nega faptul că găzduirea web ieftină este ușor de găsit. Cu toate acestea, serviciile ieftine de găzduire nu sunt întotdeauna disponibile de la companiile de găzduire de înaltă calitate. Nu uitați, primiți pentru ce plătiți.

La prima vedere, se pare că compania de hosting de încredere GreenGeeks oferă într-adevăr o găzduire web ieftină. Și, pe baza avantajelor menționate anterior în utilizarea GreenGeeks, ar părea prea bine să fie adevărat.

Și tehnic, așa este.

La investigații suplimentare, am aflat că singura modalitate prin care poți obține găzduirea web aparent uimitoare de 3,95 USD / lună de la GreenGeeks este dacă ești de acord să plătești pentru trei ani de serviciu la acel preț.

Dacă doriți să plătiți pentru un serviciu în valoare de un an, veți plăti 5,95 USD / lună.

Și, dacă sunteți nou la GreenGeeks și doriți să plătiți lunar până când nu sunteți sigur că sunt compania de găzduire pentru dvs., veți ajunge să plătiți cu 9,95 USD / lună.!

GreenGeeks Planuri și prețuri

Nu mai vorbim, dacă doriți să plătiți de la o lună la alta pentru a începe, de asemenea, taxa de configurare nu este renunțată, ceea ce vă va costa încă 15 USD.

2. Rambursările nu includ taxe de configurare și domenii

În conformitate cu politica GreenGeeks privind garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile, puteți primi o rambursare completă dacă nu sunteți nemulțumit, fără întrebări.

Cu toate acestea, nu vi se va rambursa taxa de configurare, taxa de înregistrare a numelui de domeniu (chiar dacă atunci când v-ați înscris a fost gratuită) sau taxe de transfer..

Deși deducerea comisioanelor pentru nume de domeniu poate părea rezonabilă (din moment ce ajungeți să păstrați numele de domeniu la plecare), nu pare corect să percepeți taxelor de configurare și de transfer persoanele, dacă în cele din urmă nu sunt nemulțumite de serviciile furnizate..

Mai ales dacă GreenGeeks va oferi o garanție de returnare a banilor fără întrebări.

Planuri de gazduire GreenGeeks

GreenGeeks oferă mai multe planuri de găzduire bazate pe nevoile dvs. individuale. Acestea fiind spuse, vom analiza planurile de găzduire partajate și WordPress, astfel încât să aveți o idee bună la ce să vă așteptați atunci când vă înscrieți pentru a utiliza serviciile lor de găzduire.

Planuri de gazduire partajate

Peisajul de găzduire partajat s-a schimbat considerabil. Multe persoane în trecut doreau doar ca găzduirea web să aibă un timp de funcționare impecabil la un tarif ieftin. Aveți planurile dvs. mici, mijlocii și mari, slap cPanel pe un server și ați terminat. Astăzi, clienții doresc fluxuri de lucru, viteză, uptime și scalabilitate perfecte, învelite într-un pachet destul de frumos.

De-a lungul timpului – GreenGeeks a optimizat planul de găzduire Ecosite Starter pentru a avea toate caracteristicile pe care și le doresc 99,9% dintre clienții care găzduiesc. Acesta este motivul pentru care oferă clienților o cale directă pentru a se înscrie la asta de pe site-ul web.

Gazduire comună GreenGeeks

În loc de un plan scump de găzduire, cu caracteristici suplimentare, Joe mediu pe stradă nu știe nimic – au încercat să taie grăsimea și să aducă clienților o experiență de gazduire mai optimizată.

Viziunea lor ca furnizor de gazduire este de a permite clienților să se concentreze pe implementarea, administrarea și creșterea site-urilor lor web, fără a fi nevoiți să vă faceți griji cu privire la tehnologia de bază.

Platforma de găzduire ar trebui să funcționeze doar.

Funcția lor de găzduire scalabilă a fost introdusă la începutul acestui an și permite clienților să adauge cu ușurință resurse de calcul, cum ar fi CPU, RAM și I / O, în mod pay-as-you-go – eliminând necesitatea de a face upgrade la un Virtual Private Server.

Cu planurile lor, primiți caracteristici precum:

 • Baze de date MySQL nelimitate
 • Domenii nelimitate sub și parcate
 • Panoul de bord cPanel ușor de utilizat
 • Softaculous care include instalări cu un singur clic de peste 250 de scripturi
 • Resurse scalabile
 • Posibilitatea de a alege centrul de date
 • Soluție de cache a PowerCacher
 • Integrare CDN gratuită
 • Funcțiile de comerț electronic cum ar fi instalarea certificatului SSL și a coșului de cumpărături
 • Conturi SSH gratuite și sigure FTP
 • Suport Perl și Python

În plus, veți primi un nume de domeniu gratuit la instalare, migrație gratuită a site-ului, și acces la glisarea exclusivă a GreenGeeks & constructor de pagini pentru crearea site-ului ușor.

Planul de prețuri partajate începe de la 3,95 USD / lună (amintiți-vă, numai dacă plătiți cu trei ani în avans). În caz contrar, acest plan vă va costa 9,95 USD / lună.

De asemenea, oferă Ecosite Pro și Ecosite Premium ca opțiuni de upgrade pentru clienții care au nevoie de el. https://www.greengeeks.com/kb/4873/greengeeks-shared-hosting-pricing/

Gazduire WordPress

GreenGeeks are, de asemenea, găzduire WordPress, deși economisiți pentru câteva funcții, se pare că este același cu planul de găzduire partajat.

Gazduire WordPress GreenGeeks

De fapt, singura diferență pe care o pot observa este faptul că GreenGeeks oferă ceea ce numesc “Securitate îmbunătățită gratuită WordPress.” Nu este clar ce include această securitate sporită, așa că nu sunt în măsură să comentez dacă este un beneficiu sau nu.

Orice altceva, inclusiv instalarea WordPress cu un singur clic, vine cu planul de găzduire partajat. În plus, punctele de preț sunt aceleași, făcând din nou neclare care sunt diferențele cu adevărat.

întrebări frecvente

Iată răspunsurile la unele dintre cele mai frecvente întrebări:

 1. Ce este GreenGeeks? GreenGeeks este o companie de găzduire web înființată în 2006 și sediul central se află în Agoura Hills, California. Site-ul lor oficial este www.greengeeks.com, iar ratingul BBB este A.
 2. Ce tip de planuri de găzduire sunt disponibile cu GreenGeeks? GreenGeeks furnizează găzduire partajată, găzduire WordPress, găzduire revânzători, găzduire VPS și servere dedicate.
 3. Ce fel de panou de control este utilizat? CPanel utilizat frecvent.
 4. Cum funcționează migrația gratuită a site-ului? După ce v-ați înscris la gazduirea GreenGeeks, pur și simplu trimiteți un bilet echipei de migrare, pentru a vă putea ajuta.
 5. Ce forme de plată acceptă GreenGeeks? Toate cardurile majore de credit (Visa, Mastercard și American Express) și PayPal.
 6. Există suplimente premium disponibile? Da, incluzând mai multe licențe WHMCS (software de facturare), restaurări de rezervă, solicitări de backup manuale și conformitate PCI completă. Consultați lista de suplimente aici.

Recomand GreenGeeks?

Cu atât de multă alegere, ceea ce diferențiază GreenGeeks de concurență?

Începând cu anul 2008, GreenGeeks a fost un furnizor de găzduire web ecologic din industrie. Cu toate acestea, aceasta nu este singura caracteristică de găzduire care ne diferențiază de alte gazde web. Platforma de găzduire GreenGeeks este mai rapidă, scalabilă și proiectată pentru a oferi o experiență de găzduire mai bună.

Platforma noastră de găzduire oferă resurse de calcul scalabile, eliminând nevoia de a face upgrade la un server privat virtual. Fiecare cont este furnizat cu propriile resurse de calcul dedicate și un sistem de fișiere virtual securizat. Puteți alege o locație de găzduire care vă este apropiată geografic. GreenGeeks vă poate face să configurați pe un server din Statele Unite, Europa sau Canada.

Există multe alte funcții din care să alegeți, dar aș sugera să vorbim cu echipa noastră de chat live sau să ne sunăm. Specialistul nostru de asistență ar dori să împărtășească motive mai mari pentru a ne oferi.

siglă
Mitch Keeler – Relații partenere GreenGeeks

Pe scurt, GreenGeeks este o soluție mai mult decât adecvată de găzduire web. Acestea oferă o varietate de caracteristici, au o asistență bună pentru clienți și se asigură că datele site-ului și vizitatorilor site-ului dvs. sunt sigure și sigure.

Ca să nu mai vorbim, dacă sunteți cineva care dorește să fie ecologic, GreenGeeks îl ia de la sine pentru a vă ajuta să fiți mai ecologic în această lume extrem de tehnologică. Ceea ce e grozav!

Cu toate acestea, există câteva lucruri de luat în considerare înainte de a vă înscrie cu ele. Fiți conștienți că prețul nu este ceea ce pare, că garanțiile lor sunt greu de validat și că, dacă vă răzgândiți după înscriere, veți pierde în continuare o sumă corectă de bani.

Așadar, dacă acest lucru sună ca un furnizor de găzduire web pe care doriți să îl verificați, asigurați-vă că verificați site-ul lor și tot ceea ce au de oferit, pentru a vă asigura că vă oferă serviciile de găzduire de care aveți nevoie cu adevărat la un preț chiar vrei să plătești.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map