ГреенГеекс преглед

Ви и ја знамо да данас на тржишту нема недостатка пружатеља услуга веб хостинга. Веб хостинг је један од најважнијих аспеката покретања успешне веб странице. Ето где ГреенГеекс Уђите.


Али са свим расположивим опцијама, заједно са различитим функцијама и ценама, избор правог веб домаћина за ваше потребе може бити тешко рећи најмање..

ГреенГеекс има много одличних ствари које се односе на њих, у погледу брзине, радног времена, корисничке подршке и приступачних цена. Овај преглед ГреенГеекса даје вам детаљан поглед на овог еколошки одговорног веб домаћина.

Нажалост, не могу вам одузети ниједну опцију веб хостинга која не вреди ни вашег времена ни новца.

Али оно што могу учинити је да поделим са вама све што треба да знате о једном од најатрактивнијих пружатеља веб хостинга тамо: ГреенГеекс.

То ћете научити из ове рецензије ГреенГеекса

 1. Прос

Овде ћу детаљније погледати употребу ГреенГеекса. Јер има доста добрих ствари о овом веб домаћину.

 1. Тхе Цонс

Али има и неколико недостатака. Ево ближе погледам шта су.

 1. Планови & Цене

Овде у овом одељку ћу их детаљније објаснити.

 1. Да ли препоручујем ГреенГеекс.цом?

Овде вам кажем да ли или ако мислим да вам је боље са алтернативом ГреенГеекс-у.

преглед греенгеекс-а

Основан 2008. године од стране Треиа Гарднера (који има искуства у раду са неколико компанија за веб хостинг као што су иПаге, Лунарпагес и Хостпапа), ГреенГеекс има за циљ не само да обезбеди звјездарске услуге веб хостинга власницима веб локација попут себе, али то урадите у еколошки превише.

Али ући ћемо у то довољно брзо.

Тренутно, све што требате знати је да ћемо погледати све што ГреенГеекс може да понуди (добро и не баш добро), тако да када дође време да донесете одлуку о веб хостингу, имате све чињенице.

Дакле, уђимо у ово.

ГреенГеекс Прос

Имају солидну репутацију за пружање изванредних веб хостинг услуга власницима веб локација свих врста.

1. Еколошки

Једна од најважнијих карактеристика ГреенГеекса је чињеница да су еколошки прихватљива веб хостинг компанија. Да ли сте знали да ће индустрија веб хостинга до 2020. године надмашити ваздухопловну индустрију у загађењу животне средине!

Оног тренутка када стигнете на њихову веб страницу, ГреенГеекс скаче право у чињеницу да је ваша веб хостинг компанија треба бити зелено.

Затим објашњавају како раде свој део да би смањили свој отисак угљеника.

Препознати као ЕПА Греен Повер партнер, тврде да су еколошки најприхватљивији пружаоци веб хостинга који данас постоје.

ГреенГеекс ЕПА партнерство

Нисам сигуран шта то значи?

Погледајте шта ГреенГеекс ради да вам помогне да постанете еколошки прихватљив вебсајт:

 • Они купују кредите за енергију вјетра како би надокнадили енергију коју њихови сервери користе из електроенергетске мреже. У ствари, они купују 3к количине енергије њихови центри за податке користе. Желите да сазнате више о кредитима за обновљиве изворе енергије? Погледајте овде и одговорите на сва ваша питања.
 • Они користе енергетски ефикасан хардвер за хостовање података о локацијама. Сервери су смештени у дата центрима дизајнираним да буду еколошки прихватљивији
 • Они замењују 615.000 КВХ / годишње захваљујући својим еколошким и лојалним купцима
 • Они пружају зелене значке за сертификацију за вебмастере да додају на своју веб страницу како би помогли у ширењу свести о својој еколошкој обавези.

зелене значке веб локацијеЗелене значке за сертификацију веб локација

Као што видите, бити дио ГреенГеекс тима значи да и ви чините свој дио посла како би свијет учинили бољим мјестом за живот.

Ево шта имају да кажу о томе …

Шта је Греен Хостинг и зашто је то толико важно за вас?

Важно је сачувати што више нашег окружења. Морамо размотрити сопствено благостање и добробит будућих генерација. Веб хостинг сервери широм света покрећу фосилна горива. Само један појединачни веб хостинг сервер производи 1.390 фунти ЦО2 годишње.

ГреенГеекс је поносан што нашим клијентима пружа веб хостинг покренут обновљивом енергијом; до 300%. Помажу у стварању три пута веће количине енергије коју потрошимо радећи са еколошким основама & куповина кредита за ветар да се врати у електроенергетску мрежу. Сваки аспект наше хостинг платформе и пословања изграђен је да буде што енергетски ефикаснији.

лого
Митцх Кеелер – Односи са партнерима ГреенГеекса

2. Најновија технологија брзине

Што се брже учитава ваша веб локација за посетиоце, то ће боље. Уосталом, већина посетилаца сајта напуштиће вашу веб локацију ако се не учита у року од 2 секунде или мање. Иако има доста ствари које можете сами да побољшате брзину и перформансе веб локације, знајући да ваш веб домаћин помаже главни бонус.

Брзина је тако важна карактеристика, па сам их питао о томе …

Сваком власнику веб локације потребна је веб локација за брзо учитавање, шта је ГреенГеекс-ов „стацк“?

Када се пријавите са њима, добићете услуге на хостинг серверу са најновијим и најефикаснијим подешавањем.

Многи стручњаци у индустрији високо су оценили и наше укупне перформансе и брзину хостинга. У погледу хардвера, сваки сервер је подешен да користи ССД хард дискове конфигуриране у редундантном РАИД-10 складишном пољу. Испоручујемо прилагођену технологију кеширања у кући & били су једни од првих који су усвојили ПХП 7; довођење наших клијената и на веб и на сервере база података (ЛитеСпеед и МариаДБ). ЛитеСпеед и МариаДБ омогућавају брзи приступ читању / писању података, омогућавајући нам опслуживање страница и до 50 пута брже.
ГреенГеекс лого
Митцх Кеелер – Односи са партнерима ГреенГеекса

ГреенГеекс улаже у најновију технологију брзине да би осигурао учитавање ваших веб страница брзином муње:

 • ССД хард дискови. Датотеке и базе вашег сајта чувају се на ССД чврстим дисковима који су бржи од ХДД-а (Хард Диск Дривес).
 • Брзи сервери. Када посетилац странице кликне на вашу веб локацију, веб и сервери база података испоручују садржај и до 50 пута брже.
 • Уграђени кеш. Користе прилагођену, уграђену технологију кеширања.
 • ЦДН Сервицес. Користите бесплатне ЦДН услуге, које покреће ЦлоудФларе, да бисте кеширали ваш садржај и брзо га испоручили посетиоцима сајта.
 • ХТТП / 2. За брже учитавање страница у претраживачу користи се ХТТП / 2, који побољшава комуникацију клијент-сервер.
 • ПХП 7. Као један од првих који је пружио подршку за ПХП 7, постарају се да искористите и најновије технологије на вашој веб локацији.

Брзина и перформансе ваше веб странице су најважније због корисничког искуства и ваше способности да се етаблирате као ауторитет у вашој индустрији.

ГреенГеекс Лоад Тимес

Ево мог теста за ГреенГеекс пута учитава. Направио сам пробну веб локацију која се налази на ГреенГеексу (на програму ЕцоСите Стартер), и на њу сам инсталирао ВордПресс користећи тему Двадесет седамнаест.

рачун

Ван кутије локација се учитала релативно брзо, 0,9 секунди, величина странице 253кб и 15 захтева.

Није лоше .. али чекај да постане боље.

брзина сервера

ГреенГеекс већ користи уграђено кеширање тако да нема подешавања ради тога, али постоји начин да се ствари додатно оптимизују компримовањем одређених типова МИМЕ датотека.

Пронађите свој цПанел у одјељку са софтвером.

цпанел софтвер

У Оптимизирајте веб страницу подешавањем можете да оптимизујете перформансе своје веб локације подешавањем начина на који Апацхе поступа са захтевима. Стисните текст / хтмл текст / обичан и текст / кмл МИМЕ типове и кликните на поставку за ажурирање.

греенгеекс оптимизује брзину

Радећи то, моја учитавања на тестном месту значајно су се побољшала, од 0,9 секунди до 0,6 секунди. То је побољшање за 0,3 секунде!

оптимизација брзине

Како бих убрзао ствари још више, отишао сам и инсталирао бесплатни ВордПресс додатак под називом Аутоматски прилагодите и једноставно сам омогућио подразумевана подешавања.

аутоптимизе плугин

То је још више побољшало време учитавања, јер је смањило укупну величину странице на просто 242кб и смањио број захтева на 10.

пута учитавања греенгеекса

Све у свему, моје мишљење је да се веб локације хостоване на ГреенГеекс-у учитавају прилично брзо, а показао сам вам и две једноставне технике како да убрзате ствари још више.

3. Поуздана инфраструктура

Када је ријеч о веб хостингу, потребна вам је снага, брзина и сигурност. Због тога је ГреенГеекс изградио цео систем користећи поуздану инфраструктуру коју покреће 300% чиста, обновљива енергија.

Они имају 5 датацентера за које можете бирати са седиштем у Чикагу (САД), Фениксу (САД), Торонту (Калифорнија), Монтреалу (Калифорнија) и Амстердаму (НЛ).

Датацентри

Одабиром вашег датацентера осигуравате да ваша циљна публика што прије преузме садржај ваше веб локације.

Поред тога, можете очекивати функције датацентра као што су:

 • Двоструко градско напајање са напајањем батерије
 • Аутоматизирани прекидач и дизел генератор на лицу мјеста
 • Аутоматска контрола температуре и климе у цијелом објекту
 • 24/7 особље, заједно са техничарима и центрима за обраду података
 • Сигурносни системи за биометријске и кључне картице
 • ФМ 200 сигурни системи за сузбијање пожара

Да не спомињемо, ГреенГеекс има приступ већини главних провајдера пропусне ширине и њихова брзина је потпуно сувишна. И наравно, сервери су енергетски ефикасни.

4. Безбедност и време рада

Знање да су подаци о сајтовима безбедни једна је од највећих брига које људи имају када су у питању одабир веб домаћина. То и знајући да ће њихова веб локација бити у функцији у сваком тренутку.

Као одговор на ове забринутости, дају све од себе када је у питању продужетак и сигурност.

 • Хардвер & Редунданција напајања
 • Технологија на бази контејнера
 • Изолација рачуна хостинг рачуна
 • Проактивно надгледање сервера
 • Сигурносно скенирање у реалном времену
 • Аутоматско ажурирање апликација
 • Побољшана СПАМ заштита
 • Нигхтли Бацкуп података

За почетак, користе се контејнерски приступ када је у питању њихова услуга хостинга. Другим речима, ваши ресурси су садржани тако да ниједан други власник веб странице не може негативно да утиче на ваш брзи промет, повећану потражњу за ресурсима или кршење сигурности..

Затим, како би осигурао да је ваша веб локација увек ажурна, ГреенГеекс аутоматски ажурира језгре за ВордПресс, Јоомла или други систем за управљање садржајем тако да ваша веб локација никада не постане угрожена безбедносним претњама. Поред тога, сви купци добијају ноћне резервне копије своје веб странице.

Како би се борио против злонамјерног софтвера и сумњивих активности на вашој веб локацији, ГреенГеекс сваком купцу даје властити осигурани систем датотека за визуализацију (вФС). На тај начин ниједан други налог не може приступити вашем и узроковати проблеме са сигурношћу. Ако се томе дода нешто сумњиво, одмах се изолира како би се спречила даља оштећења.

Поред тога, имате прилику да користите уграђену заштиту од нежељене поште коју ГреенГеекс пружа за смањење броја покушаја нежељене поште на вашој веб локацији.

И на крају, они прате своје сервере тако да открију све проблеме пре него што утичу на купце и њихове веб странице. То помаже у одржавању њихових импресивних 99,9% продуженог времена.

5. Гаранције за услуге и корисничка подршка

ГреенГеекс нуди низ гаранција за купце.

Погледај:

 • 99% гаранција за продужење рада
 • 100% задовољство (а ако нисте, можете да активирате 30-дневну гаранцију поврата новца)
 • Подршка путем е-поште 24/7
 • Подршка за телефон и ливе цхат

У настојању да прикупе неке статистике о продужењу времена како би вам показали колико су озбиљни у вези са њиховом гаранцијом продужења рада, Контактирао сам тим за подршку уживо и добио сам тренутни одговор на моје првобитно питање.

Када ми представник за кориснике није могао да помогне, одмах ме је усмерио до другог члана тима који је могао, а који ми је потом одговорио путем е-маила.

Нажалост, немају информације које сам тражио. Дакле, иако обећавају да ће веб странице имати 99,9% продуженог времена, нема начина да се то заиста зна без провођења личног експеримента, као што је овај који изводи Хостинг Фацтс:

Иако сам добијао брзе одговоре подршке, помало сам разочаран што ГреенГеекс нема податке за поткрепљивање својих тврдњи. Уместо тога, требало би да се ослоним на њихов писани емаил:

Моје питање: Питам се да ли имате историју продужења рада? Пишем рецензију и желим споменути 99,9% гаранције за продужење рада. Нашао сам друге рецензенте који су спровели властита истраживања и пратили ГреенГеекс о Пингдому … али занима ме да ли имате сопствену листу процената месечних продужења рада.

Одговор ГреенГеекса: ГреенГеекс одржава нашу гаранцију за 99,9% сервера сваког месеца у години, обезбеђујући да имамо посвећен тим сервисних техничара који надгледају, ажурирају и одржавају наше системе 24/7 како би пружили такву гаранцију. Нажалост, у овом тренутку немамо расположиву табелу као што је она коју сте тражили.

Претпостављам да ћете морати да будете судија о томе да ли вам је то довољно или не.

База знања

ГреенГеекс такође има опсежну базу знања, једноставан приступ е-пошти, чету уживо и подршку телефону и специфичне вежбе за веб локације дизајниране да вам помогну у подешавању налога за е-пошту, раду са ВордПрессом, па чак и постављању продавнице за е-трговину..

6. Способност е-трговине

Сви планови хостинга долазе са многим могућностима е-трговине, што је сјајно ако покренете интернет продавницу.

За почетак, добит ћете налог бесплатно Лет’с Енцрипт Вилдцард ССЛ сертификат да увере купце да су њихове личне и финансијске информације 100% сигурне. А ако знате било шта о ССЛ сертификатима, знаћете да су Вилдцард одлични јер се могу користити за неограничене поддомене имена домена.

Затим, ако вам треба кошарица на веб локацији еЦоммерце, можете је инсталирати помоћу софтвера за инсталирање једним кликом.

И на крају, можете бити сигурни да су ГреенГеекс сервери компатибилни са ПЦИ системом, што додатно осигурава податке о вашој веб локацији.

7. Ексклузивни градитељ веб страница

Помоћу њиховог веб хостинга имате приступ уграђеном ГреенГеекс Буилдеру веб локација направи ветар ветар.

ГреенГеекс Буилдер веб локација

Помоћу овог алата добијате следеће карактеристике:

 • 100 предодређених предложака који ће вам помоћи да започнете
 • Теме погодне за мобилне уређаје и респонзивне теме
 • Превуците & дроп технологија која не захтева вештине кодирања
 • СЕО оптимизација
 • 24/7 посвећена подршка

Овај градитељ веб страница лако се активира када се пријавите за ГреенГеекс хостинг.

ГреенГеекс Цонс

Увијек постоје недостаци свега, чак и добрих ствари попут ГреенГеекс веб хостинга. У настојању да вас све обавестимо, саставили смо неколико недостатака употребе ГреенГеекса као вашег веб домаћина.

1. Погрешно оцењивање цена

Не можете порећи да је лако наићи на јефтин веб хостинг. Међутим, јефтине хостинг услуге нису увек доступне од хостинг компанија високог квалитета. Запамтите, добијате оно што плаћате.

На први поглед чини се да поуздана ГреенГеекс хостинг компанија заиста нуди јефтин веб хостинг. А на основу раније споменутих предности коришћења ГреенГеекса, чинило би се превише добро да би било истинито.

А технички је.

Даљњом истрагом открио сам да једини начин да од ГреенГеекса можете добити наизглед невероватно 3,95 УСД месечно хостинг од стране ако је сагласан да платите за три године радног стажа по тој цени.

Ако желите да платите за годину дана услуге, платићете 5,95 УСД месечно.

А ако сте нови у ГреенГеексу и желите да плаћате месечно док нисте сигурни да је хостинг компанија за вас, на крају ћете плаћати огромних 9,95 УСД месечно!

ГреенГеекс планови и цене

Да не спомињем, ако желите да плаћате месечно за почетак, такође се не одбацује накнада за подешавање, што ће вас коштати додатних 15 долара.

2. Поврати новца не укључују накнаду за подешавање и домене

У складу са 30-дневном гаранцијом поврата новца ГреенГеекс-ом, можете добити пуни поврат ако сте незадовољни, без питања.

Међутим, неће вам бити враћена накнада за постављање, накнада за регистрацију имена домена (чак и ако сте се пријавили за то бесплатно) или накнаде за пренос.

Иако се одузимање накнада за име домена може чинити разумним (с обзиром да морате задржати име домена када одлазите), не чини се поштеним наплаћивати људима постављање и накнаде за пренос ако на крају нису задовољни услугама које се пружају.

Поготово ако ће ГреенГеекс понудити гаранцију за поврат новца без постављених питања.

ГреенГеекс хостинг планови

ГреенГеекс нуди неколико хостинг планова на основу ваших индивидуалних потреба. У складу са тим, размотрићемо дељене и ВордПресс планове за хостинг, тако да имате добру идеју шта да очекујете када се пријавите за коришћење њихових хостинг услуга.

Заједнички планови за хостинг

Заједнички пејзаж хостинга знатно се променио. Многи људи су у прошлости само хтјели да веб хостинг има беспријекоран продужетак по повољним цијенама. Имате своје мале, средње и велике планове, пљескајте цПанел на серверу и готови сте. Данас купци желе бешавне токове рада, брзину, продужење рада и скалабилност, све умотано у прилично паковање.

Временом – ГреенГеекс је оптимизовао Ецосите Стартер план хостинга за све функције које жели 99,9% хостинг клијената. Зато клијентима пружају директан пут за пријаву на веб локацију.

Заједнички хостинг ГреенГеекса

Уместо скупог хостинг плана са додатним могућностима, просечни Јое на улици не зна ништа – покушали су да смање масноћу и донесу купцима оптимизованије искуство хостинга.

Њихова визија пружатеља услуга хостинга је да својим купцима омогуће да се фокусирају на употребу, управљање и развој њихових веб локација, а да не брину о основној технологији..

Платформа за хостинг би управо требала радити.

Њихова скалабилна значајка хостинга представљена је почетком ове године и омогућава клијентима да лако додају рачунарске ресурсе попут ЦПУ-а, РАМ-а и И / О-а на начин који плати – елиминирајући потребу за надоградњом на Виртуал Привате Сервер.

Уз њихове планове, добијате функције као што су:

 • Неограничене МиСКЛ базе података
 • Неограничено под и паркираних домена
 • Једноставна употреба цПанел контролне табле
 • Софтацулоус која укључује инсталације од 250 кристала једним кликом
 • Скалабилни ресурси
 • Могућност одабира вашег центра података
 • ПоверЦацхер кеширање
 • Бесплатна интеграција ЦДН-а
 • Функције е-трговине као што су инсталирање ССЛ сертификата и корпу за куповину
 • Бесплатан ССХ и сигуран ФТП рачун
 • Подршка за Перл и Питхон

Поред тога, добит ћете и бесплатно име домена након подешавања, бесплатна миграција сајта, и приступ ексклузивном повлачењу ГреенГеекса & дроп паге буилдер за лако прављење веб локација.

План дељених цена почиње од 3,95 УСД месечно (запамтите, само ако плаћате три године унапред). Иначе, овај план ће вас коштати 9,95 УСД месечно.

Они такође нуде Ецосите Про и Ецосите Премиум као могућности надоградње за хостинг клијената којима је потребан. хттпс://ввв.греенгеекс.цом/кб/4873/греенгеекс-схаред-хостинг-прицинг/

ВордПресс хостинг

ГреенГеекс такође има ВордПресс хостинг, мада осим за неколико функција, изгледа да је исти као и дељени план хостинга.

ГреенГеекс ВордПресс хостинг

У ствари, једина разлика коју могу уочити је чињеница да ГреенГеекс нуди оно што зову “БЕСПЛАТНА побољшана безбедност за ВордПресс.” Ипак, није јасно шта укључује појачана сигурност, па не могу да коментаришем да ли је то корист или не.

Све остало, укључујући инсталацију ВордПресса једним кликом, долази са дељеним планом хостинга. Поред тога, цене су исте, и опет постаје нејасно у чему су заправо разлике.

Често постављана питања

Ево одговора на нека од најчешће постављаних питања:

 1. Шта је ГреенГеекс? ГреенГеекс је веб хостинг компанија основана 2006, а седиште јој је у Агоура Хиллс, у Калифорнији. Њихов званични веб сајт је ввв.греенгеекс.цом, а њихов БББ рејтинг је А.
 2. Која врста планова за хостинг је доступна са ГреенГеекс-ом? ГреенГеекс нуди заједнички хостинг, ВордПресс хостинг Реселлер хостинг, ВПС хостинг и наменске сервере.
 3. Каква се контролна табла користи? Најчешће коришћени цПанел.
 4. Како функционише бесплатна миграција сајта? Једном када се пријавите за хостинг ГреенГеекс-а, једноставно поднесите карту миграционом тиму како би вам могли помоћи.
 5. Које облике плаћања ГреенГеекс прихвата? Све главне кредитне картице (Виса, Мастерцард и Америцан Екпресс) и ПаиПал.
 6. Постоје ли премиум додаци? Да, укључујући више ВХМЦС лиценци (софтвер за наплату), резервне копије, ручне резервне захтеве и потпуну ПЦИ усаглашеност. Овде погледајте списак додатака.

Да ли препоручујем ГреенГеекс?

Са толико избора, оно што ГреенГеекс издваја од конкуренције?

Од 2008. ГреенГеекс је водећи еколошки прихватљив веб хостинг провајдер. Међутим, то није једина значајка хостинга која нас издваја од осталих веб хостинга. ГреенГеекс хостинг платформа је бржа, скалабилнија и пројектована да пружи боље искуство хостинга.

Наша хостинг платформа испоручује скалабилне рачунарске ресурсе, елиминирајући потребу за надоградњом на виртуелни приватни сервер. Сваки налог је опремљен са сопственим наменским рачунарским ресурсима и обезбеђеним виртуелним датотечним системом. Можете одабрати локацију хостинга која вам је географски блиска. ГреенГеекс вам може омогућити подешавање на серверу у Сједињеним Државама, Европи или Канади.

Постоји много више функција које можете изабрати – али предлажем вам да разговарате са нашим тимом за цхат уживо или да нас позовете. Наш стручњак за подршку волио би да поднесе још сјајних разлога да нам помогне.

лого
Митцх Кеелер – Односи са партнерима ГреенГеекса

Укратко, ГреенГеекс је више него адекватно решење за веб хостинг. Нуде различите функције, имају добру корисничку подршку и брину се да подаци о вашим посетиоцима и веб локацијама буду сигурни и сигурни.

Да и не спомињемо, ако сте неко ко жели да буде еколошки прихватљив, ГреенГеекс преузима на себе како би вам помогао да будете еколошки свјеснији у овом високо технолошком свијету. Што је супер!

Међутим, морате узети у обзир неке ствари прије него што се пријавите са њима. Будите свјесни да цијена није онаква каква се чини, да је њихове гаранције тешко потврдити и да ако се предомислите након пријаве, ипак ћете изгубити приличан износ новца.

Дакле, ако ово звучи као добављач веб хостинга који желите да проверите, провјерите њихову веб локацију и све што имају да бисте били сигурни да пружају услуге хостинга које су вам заиста потребне по цени. заиста желите да платите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map