GreenGeeks gjennomgang

Du og jeg begge vet at det ikke er noen mangel på webhotellleverandører på markedet i dag. Webhotell er et av de viktigste aspektene ved å drive et vellykket nettsted. Det er hvor GreenGeeks kom inn.


Men med alle tilgjengelige alternativer, komplett med forskjellige funksjoner og prispoeng, kan det være vanskelig å si det riktige webhotellet for dine behov.

GreenGeeks har mye bra for dem, med tanke på hastighet, oppetid, kundesupport og rimelige priser. Denne GreenGeeks-gjennomgangen gir deg detaljert titt på denne miljøansvarlige webverten.

Dessverre kan jeg ikke fjerne noen alternativer for webhotell der ute som ikke er verdt din tid eller penger.

Men det jeg kan gjøre er å dele med deg alt det er å vite om en av de mest unike webhotellleverandørene det er: GreenGeeks.

Dette er hva du vil lære av denne GreenGeeks-gjennomgangen

 1. Fordelene

Her ser jeg nærmere på bruken av GreenGeeks. Fordi det er mange gode ting med denne webverten.

 1. Ulempene

Men det er noen få ulemper også. Her ser jeg nærmere på hva det er.

 1. planer & prisene

Her i denne delen vil jeg dekke dem mer detaljert.

 1. Anbefaler jeg GreenGeeks.com?

Her forteller jeg deg om eller om jeg tror du har det bedre med et alternativ til GreenGeeks.

greengeeks anmeldelse

GreenGeeks ble grunnlagt i 2008 av Trey Gardner (som tilfeldigvis har erfaring med å jobbe med flere webhotellfirmaer som iPage, Lunarpages og Hostpapa), og har som mål å ikke bare tilby fantastisk webhotell til eiere av nettsteder som deg selv, men gjør det på en miljøvennlig altfor.

Men vi får komme inn på det snart nok.

Akkurat nå er alt du trenger å vite at vi skal ta en titt på alt GreenGeeks har å tilby (det gode og det som ikke er så bra), slik at når det er tid for deg å ta en beslutning om webhotell, du har alle fakta.

Så la oss undersøke dette.

GreenGeeks Pros

De har et solid rykte for å tilby eksepsjonelle webhotelltjenester til eiere av alle slags nettsteder.

1. Miljøvennlig

En av GreenGeeks mest fremtredende funksjoner er det faktum at de er et miljøvennlig webhotellfirma. Visste du at innen 2020 vil webhotellindustrien overgå flybransjen innen miljøforurensning!

I det øyeblikket du lander på nettstedet deres, hopper GreenGeeks rett inn i det faktum at webhotellfirmaet ditt skal være grønn.

De forklarer hvordan de gjør for å redusere karbonavtrykket.

Anerkjent som en EPA Green Power Partner, hevder de å være den mest miljøvennlige webhotellleverandøren som finnes i dag.

GreenGeeks EPA-partnerskap

Ikke sikker på hva det betyr?

Ta en titt på hva GreenGeeks gjør for å hjelpe deg med å bli en miljøvennlig websideeier:

 • De kjøper vindkraftkreditter for å kompensere for energien deres servere bruker fra strømnettet. Faktisk kjøper de 3x mengden energi deres datasentre bruker. Vil du lære mer om fornybar energi? Se her og få svar på alle spørsmålene dine.
 • De bruker energieffektiv maskinvare for å være vertskap for nettstedsdata. Servere ligger i datasentre designet for å være miljøvennlige
 • De erstatter over 615.000 KWH / år takket være deres miljøbevisste, lojale kunder
 • De gir grønne sertifiseringsmerker for webansvarlige å legge til på nettstedet sitt, for å bidra til å spre bevissthet om deres miljøvennlige engasjement.

grønne merker på nettstedetGrønne nettsertifiseringsmerker

Som du kan se, å være en del av GreenGeeks-teamet betyr at du også gjør din del for å gjøre verden til et bedre sted å bo i.

Her er hva de har å si om det …

Hva er Green Hosting, og hvorfor er det så viktig for deg?

Det er viktig å bevare så mye av miljøet vi kan. Vi må ta hensyn til vår egen velvære og velvære for fremtidige generasjoner. Nettvertsservere over hele verden drives av fossile brensler. Bare en individuell webhosting-server produserer 1,390 pund CO2 per år.

GreenGeeks er stolte av å gi våre kunder webhotell drevet av fornybar energi; opp til 300%. De er med på å skape tre ganger så mye energi vi bruker ved å jobbe med miljøfundament & kjøper vindkraftkreditt som skal settes tilbake i strømnettet. Alle aspekter av vår vertsplattform og virksomhet er bygget for å være så energieffektive som mulig.

logo
Mitch Keeler – GreenGeeks Partner Relations

2. Siste hastighetsteknologi

Jo raskere nettstedet lastes for besøkende, desto bedre. Tross alt vil de fleste besøkende forlate nettstedet ditt hvis det ikke klarer å laste innen 2 sekunder eller mindre. Og selv om det er mange ting du kan gjøre for å optimalisere hastigheten og ytelsen til nettstedet ditt på egen hånd, er det å vite at webhotellet hjelper er en stor bonus.

Hastighet er en så viktig funksjon, så jeg spurte dem om det …

Hver sideeier trenger en hurtiglastingsside, hva er GreenGeeks ‘hastighetsbunke’?

Når du registrerer deg hos dem, vil du bli tilbudt en hosting-server med det nyeste og mest energieffektive oppsettet som mulig.

Mange bransjeeksperter har høyt vurdert både den generelle hostingytelsen og hastigheten. Når det gjelder maskinvare, er hver server konfigurert til å bruke SSD-harddisker konfigurert i en overflødig RAID-10 lagringsgruppe. Vi leverer tilpasset hurtigbufringsteknologi & var en av de første som tok i bruk PHP 7; bringe våre kunder både web- og databaseservere (LiteSpeed ​​og MariaDB). LiteSpeed ​​og MariaDB gir mulighet for rask data lese / skrive tilgang, slik at vi kan tjene opp sider opptil 50 ganger raskere.
GreenGeeks-logo
Mitch Keeler – GreenGeeks Partner Relations

GreenGeeks investerer i all den nyeste hastighetsteknologien for å sikre at nettsidene dine lastes i lynraske hastigheter:

 • SSD-harddisker. Filene og databasene på nettstedet ditt er lagret i SSD-harddisker, som er raskere enn HDD (harddisker).
 • Raske servere. Når en besøkende besøkende klikker på nettstedet ditt, leverer web- og databaseserverne innhold opptil 50 ganger raskere.
 • Innebygd hurtigbufring. De bruker tilpasset, innebygd hurtigbufringsteknologi.
 • CDN-tjenester. Bruk gratis CDN-tjenester, drevet av CloudFlare, for å cache innholdet ditt og levere det raskt til besøkende.
 • HTTP / 2. For raskere innlasting av sider i nettleseren brukes HTTP / 2, noe som forbedrer klient-serverkommunikasjonen.
 • PHP 7. Som en av de første som tilbyr PHP 7-støtte, sørger de for at du drar nytte av den nyeste teknologien på nettstedet ditt også.

Hastigheten og ytelsen til nettstedet ditt er avgjørende for brukeropplevelsen og din evne til å etablere deg som en autoritet i din bransje.

GreenGeeks Load Times

Her er testen min GreenGeeks lastetider. Jeg opprettet et testnettsted som var vert på GreenGeeks (på EcoSite Starter-planen), og jeg installerte WordPress på det ved å bruke Twenty Seventeen-temaet.

regnskap

Ut av boksen lastet nettstedet relativt raskt, 0,9 sekunder, 253 kb sidestørrelse og 15 forespørsler.

Ikke verst .. men vent at det blir bedre.

serverhastighet

GreenGeeks bruker allerede innebygd hurtigbufring så det er ingen innstilling for å finpusse for det, men det er en måte å optimalisere ting ytterligere ved å komprimere visse MIME-filtyper.

Finn programvaredelen i cPanel.

cpanel-programvare

I Optimaliser nettstedet innstillingen kan du optimalisere ytelsen til nettstedet ditt ved å finpusse måten Apache håndterer forespørsler. Komprimere tekst- / html-teksten / vanlig og tekst / xml MIME-typene, og klikk på oppdateringsinnstilling.

greengeeks optimaliserer hastigheten

Ved å gjøre det forbedret lastetidene for teststedet betydelig, fra 0,9 sekunder til 0,6 sekunder. Det er en forbedring på 0,3 sekunder!

hastighetsoptimalisering

For å få fart på tingene enda mer, gikk jeg og installerte en gratis WordPress-plugin som heter Autoptimize og jeg aktiverte ganske enkelt standardinnstillingene.

autoptimere plugin

Det forbedret lastetidene enda mer, da det reduserte den totale sidestørrelsen til bare 242kb og reduserte antall forespørsler ned til 10.

greengeeks side lastetider

Alt i alt er min mening at nettsteder som er vert på GreenGeeks, lastes ganske raskt, og jeg har vist deg to enkle teknikker for hvordan du kan fremskynde ting enda mer.

3. Pålitelig infrastruktur

Når det gjelder webhotell, trenger du kraft, hastighet og sikkerhet. Derfor bygde GreenGeeks hele systemet ved å bruke pålitelig infrastruktur drevet av 300% ren, fornybar energi.

De har 5 datacenters for deg å velge fra basert i Chicago (USA), Phoenix (USA), Toronto (CA), Montreal (CA) og Amsterdam (NL).

datasentre

Ved å velge datasenteret ditt, sørger du for at målgruppen mottar nettstedets innhold så raskt som mulig.

I tillegg kan du forvente datacenterfunksjoner som:

 • Strømforsyning med to byer strømmer med en sikkerhetskopi av batteriet
 • Automatisk overføringsbryter og dieselgenerator på stedet
 • Automatisk temperatur- og klimakontroll i hele anlegget
 • 24/7 ansatte, komplett med datasenterteknikere og ingeniører
 • Biometriske sikkerhetssystemer og nøkkelkort
 • FM 200 serversikre brannsikringssystemer

For ikke å nevne, GreenGeeks har tilgang til de fleste større båndbreddeleverandører og utstyret deres er overflødig. Og selvfølgelig er serverne strømeffektive.

4. Sikkerhet og oppetid

Å vite at nettstedsdata er sikker, er en av de største bekymringene folk har når det gjelder å velge webhotell. Det, og å vite at nettstedet deres til enhver tid vil være i gang.

Som svar på disse bekymringene gjør de sitt beste når det gjelder oppetid og sikkerhet.

 • maskinvare & Maktredundans
 • Beholderbasert teknologi
 • Hosting Account Isolation
 • Proaktiv serverovervåking
 • Sikkerhetsskanning i sanntid
 • Automatiske appoppdateringer
 • Forbedret SPAM-beskyttelse
 • Nattlig sikkerhetskopi av data

For å starte bruker de en containerbasert tilnærming når det gjelder hostingtjenestene deres. Med andre ord er ressursene dine inneholdt slik at ingen annen nettstedseier kan påvirke din negativt med en økning i trafikken, økt etterspørsel etter ressurser eller sikkerhetsbrudd.

For å sikre at nettstedet ditt alltid er oppdatert oppdaterer GreenGeeks automatisk WordPress, Joomla eller andre innholdsstyringssystemkjerner slik at nettstedet ditt aldri blir sårbart for sikkerhetstrusler. I tillegg til dette får alle kunder sikkerhetskopiering av nettstedet deres hver natt.

For å bekjempe skadelig programvare og mistenkelig aktivitet på nettstedet ditt, gir GreenGeeks hver kunde sitt eget Secured visualization File System (vFS). På den måten har ingen andre kontoer tilgang til din og forårsaker sikkerhetsproblemer. Hvis du legger til noe mistenkelig, blir det umiddelbart isolert for å forhindre ytterligere skade.

I tillegg har du sjansen til å bruke den innebygde spambeskyttelsen GreenGeeks gir for å redusere antall spamforsøk på nettstedet ditt.

Til slutt overvåker de serverne sine, slik at alle problemer blir identifisert før de påvirker kundene og nettstedene deres. Dette hjelper til med å opprettholde imponerende 99,9% oppetid.

5. Servicegarantier og kundesupport

GreenGeeks tilbyr en rekke garantier til kundene.

Sjekk det ut:

 • 99% oppetid garanti
 • 100% tilfredshet (og hvis du ikke er det, kan du aktivere 30-dagers pengene-tilbake-garanti)
 • 24/7 e-poststøtte
 • Live telefon og Live Chat support

I et forsøk på å samle oppetidstatistikk for å vise deg hvor alvorlige de er med oppetidsgarantien, Jeg nådde ut til Live Chat-supportteamet og fikk et øyeblikkelig svar på mitt første spørsmål.

Da kundeservicemedlemmet ikke kunne hjelpe meg, ledet han meg umiddelbart til et annet teammedlem som kunne, som deretter svarte meg via e-post.

Dessverre har de ikke informasjonen jeg ba om. Så selv om de lover at nettsteder vil ha 99,9% oppetid, er det ingen måte å faktisk vite at dette er sant uten å gjennomføre et personlig eksperiment, slik som dette utført av Hosting Facts:

Mens jeg fikk raske støttesvar, er jeg litt skuffet over at GreenGeeks ikke har data som kan sikkerhetskopiere påstandene sine. I stedet skal jeg stole på deres skriftlige e-post:

Mitt spørsmål: Jeg lurer på om du har oppetidshistorien din? Jeg skriver en anmeldelse og vil nevne oppetidsgarantien på 99,9%. Jeg har funnet andre anmeldere som har utført sin egen undersøkelse og sporet GreenGeeks on Pingdom … men jeg lurer på om du har din egen liste over månedlige oppetaksprosenter.

GreenGeeks svar: GreenGeeks opprettholder vår garanti på oppetid på 99,9% hver måned året rundt, ved å sikre at vi har et dedikert team med serverteknikere som overvåker, oppdaterer og vedlikeholder systemene våre 24/7 for å gi en slik garanti. På dette tidspunktet har vi dessverre ikke et diagram som det du har bedt om tilgjengelig.

Jeg antar at du må være dommer på om det er nok for deg eller ikke.

Kunnskapsbase

GreenGeeks har også en omfattende kunnskapsbase, enkel tilgang til e-post, live chat og telefonstøtte, og spesifikke tutorials for nettsteder designet for å hjelpe deg med ting som å sette opp e-postkontoer, jobbe med WordPress og til og med sette opp en e-handelsbutikk.

6. e-handel kan

Alle hostingplaner har mange e-handelsfunksjoner, noe som er bra hvis du driver en nettbutikk.

For å starte, vil du motta en gratis Let’s Encrypt Wildcard SSL-sertifikat å forsikre kundene om at deres personlige og økonomiske informasjon er 100% sikker. Og hvis du vet noe om SSL-sertifikater, vil du vite at jokere er flotte fordi de kan brukes til ubegrensede underdomener med et domenenavn.

Deretter, hvis du trenger en handlekurv på eCommerce-siden, kan du installere en ved å bruke installasjonsprogramvaren med ett klikk.

Til slutt kan du være trygg på at GreenGeeks-servere er PCI-kompatible, noe som ytterligere sikrer nettstedets data.

7. Eksklusiv byggherre av nettsteder

Med deres webhotell har du tilgang til den innebygde GreenGeeks Website Builder til gjøre oppretting av nettsteder til en lek.

GreenGeeks Nettstedsbygger

Med dette verktøyet får du følgende funksjoner:

 • 100-tallet med forhåndsdesignede maler som hjelper deg i gang
 • Mobilvennlige og responsive temaer
 • Dra & slipp teknologi som krever ingen kodingsferdigheter
 • SEO-optimalisering
 • Døgnåpen dedikert support

Denne nettstedbyggeren aktiveres enkelt når du registrerer deg for GreenGeeks hosting.

GreenGeeks Cons

Det er alltid ulemper med alt, også gode ting som GreenGeeks webhotell. Og i et forsøk på å gi deg beskjed om alt, har vi samlet noen ulemper med å bruke GreenGeeks som webhotell.

1. Vildledende prispoeng

Det er ingen som benekter at billig webhotell er lett å komme over. Rimelige hostingtjenester er imidlertid ikke alltid tilgjengelige fra vertselskaper av høy kvalitet. Husk at du får det du betaler for.

Ved første øyekast ser det ut til at det pålitelige vertselskapet GreenGeeks faktisk tilbyr billig webhotell. Og basert på de tidligere nevnte proffene med å bruke GreenGeeks, ville det virke for godt til å være sant.

Og teknisk sett er det det.

Ved nærmere undersøkelser fant jeg ut at den eneste måten du kan få den tilsynelatende fantastiske $ 3,95 per måned hosting fra GreenGeeks er hvis du samtykker i å betale for tre års tjeneste til den prisen.

Hvis du vil betale for ett års tjeneste, betaler du $ 5,95 per måned.

Og hvis du er ukjent med GreenGeeks og vil betale månedlig til du er sikker på at de er vertsfirmaet for deg, vil du ende opp med å betale hele $ 9,95 / måned!

GreenGeeks planer og priser

For ikke å nevne at hvis du vil betale fra måned til måned for å starte, fraskrives ikke oppsetningsavgiften, noe som vil koste deg $ 15.

2. Refusjon inkluderer ikke oppsett og domeneavgifter

I henhold til GreenGeeks 30-dagers pengene-tilbake-garantipolicy kan du motta full refusjon hvis du er ulykkelig, uten spørsmål.

Imidlertid vil du ikke få tilbakebetalt konfigurasjonsgebyret, registreringsgebyret for domenenavn (selv om det var gratis) når du registrerte deg, eller overføringsgebyr.

Selv om å trekke domenenavngebyr kan virke rimelig (siden du får beholde domenenavnet når du drar), virker det ikke rettferdig å belaste folk oppsetnings- og overføringsgebyrene hvis de til slutt ikke var fornøyd med tjenestene som tilbys.

Spesielt hvis GreenGeeks skal tilby en pengene-tilbake-garanti uten spørsmål.

GreenGeeks vertsplaner

GreenGeeks tilbyr flere hostingplaner basert på dine individuelle behov. Når det er sagt, vil vi se på de delte og WordPress-hostingplanene, slik at du har en god ide om hva du kan forvente når du registrerer deg for å bruke hosting-tjenestene deres.

Delte vertsplaner

Det delte vertslandskapet har endret seg betydelig. I det siste ville mange bare at webhotell skulle ha upåklagelig oppetid til en billig pris. Du har dine små, mellomstore og store planer, smeller cPanel på en server, og du var ferdig. I dag ønsker kunder sømløs arbeidsflyt, hastighet, oppetid og skalerbarhet alt sammen pakket inn i en pen pakke.

Over tid – GreenGeeks har optimalisert Ecosite Starter-hostingplanen for å ha alle funksjonene som 99,9% av hostingklientene ønsker. Det er grunnen til at de gir kundene en direkte vei til å registrere seg for det fra nettstedet.

GreenGeeks Shared Hosting

Snarere enn en kostbar hostingplan med ekstra funksjoner, vet den gjennomsnittlige Joe på gaten ingenting om – de har prøvd å kutte fettet og gi kundene en mer optimalisert hostingopplevelse.

Deres visjon som hostingleverandør er å la kundene deres fokusere på distribusjon, administrasjon og utvikling av nettsteder uten å måtte bekymre seg for den underliggende teknologien..

Hostingplattformen skal bare fungere.

Deres skalerbare hostingfunksjon ble introdusert tidligere i år, og lar klienter enkelt legge til dataressurser som CPU, RAM og I / O på en betal-som-du-gå-måte – og eliminerer behovet for å oppgradere til en Virtual Private Server.

Med planene deres mottar du funksjoner som:

 • Ubegrenset MySQL-databaser
 • Ubegrensede sub- og parkerte domener
 • Brukervennlig cPanel-instrumentbord
 • Softaculous som inkluderer ett-klikks installasjoner på 250+ skript
 • Skalerbare ressurser
 • Muligheten til å velge datasenter
 • PowerCacher hurtigbuffer-løsning
 • Gratis CDN-integrasjon
 • e-handelsfunksjoner som SSL-sertifikat og installasjon av handlekurv
 • Gratis SSH og sikre FTP-kontoer
 • Perl og Python støtter

I tillegg vil du motta en gratis domenenavn ved oppsett, gratis nettstedmigrering, og tilgang til det eksklusive GreenGeeks-draget & slippsidebygger for enkel oppretting av nettsteder.

Den delte prisplanen starter på $ 3,95 per måned (husk bare hvis du betaler for tre år i forveien). Ellers vil denne planen koste deg $ 9,95 / måned.

De tilbyr også Ecosite Pro og Ecosite Premium som oppgraderingsalternativer for hosting kunder som trenger det. https://www.greengeeks.com/kb/4873/greengeeks-shared-hosting-pricing/

WordPress Hosting

GreenGeeks har også WordPress-hosting, selv om det spares for noen få funksjoner, ser det ut til å være det samme som den delte hostingplanen.

GreenGeeks WordPress Hosting

Den eneste forskjellen jeg kan oppdage er faktisk at GreenGeeks tilbyr det de kaller “GRATIS WordPress forbedret sikkerhet.” Det er uklart hva den forbedrede sikkerheten inkluderer, så jeg kan ikke kommentere om det er en fordel eller ikke.

Alt annet, inkludert WordPress-installasjonen med ett klikk, kommer med den delte hostingplanen. I tillegg er prispunktene de samme, noe som igjen gjør det uklart hva forskjellene egentlig er.

ofte stilte spørsmål

Her er svar på noen av de mest stilte spørsmålene:

 1. Hva er GreenGeeks? GreenGeeks er et webhotellfirma etablert i 2006 og hovedkontoret ligger i Agoura Hills, California. Deres offisielle nettsted er www.greengeeks.com og deres BBB-rating er A.
 2. Hvilken type hostingplaner er tilgjengelige med GreenGeeks? GreenGeeks leverer Delt hosting, WordPress hosting Forhandler hosting, VPS hosting og dedikerte servere.
 3. Hva slags kontrollpanel brukes? Den ofte brukte cPanel.
 4. Hvordan fungerer gratis nettstedmigrering? Når du har registrert deg for GreenGeeks hosting, sender du bare en billett til migrasjonsteamet slik at de kan hjelpe deg.
 5. Hvilke betalingsmåter godtar GreenGeeks? Alle større kredittkort (Visa, Mastercard og American Express) og PayPal.
 6. Er det noen tilleggstillegg tilgjengelig? Ja, inkludert flere WHMCS-lisenser (faktureringsprogramvare), gjenoppretting av sikkerhetskopier, manuelle forespørsler om sikkerhetskopiering og fullstendig PCI-samsvar. Se listen over tillegg her.

Anbefaler jeg GreenGeeks?

Med så mye valg der ute, skiller det GreenGeeks fra konkurransen?

Siden 2008 har GreenGeeks vært den bransjens ledende miljøvennlige leverandør av webhoteller. Det er imidlertid ikke den eneste hostingfunksjonen som skiller oss fra andre webverter. GreenGeeks-vertsplattformen er raskere, skalerbar og konstruert for å levere en bedre hostingopplevelse.

Hostingplattformen vår leverer skalerbare dataressurser, og eliminerer behovet for å oppgradere til en virtuell privat server. Hver konto har egne dedikerte databehandlingsressurser og sikrede virtuelle filsystem. Du kan velge et vertssted som ligger geografisk nær deg. GreenGeeks kan få deg til å konfigurere på en server i USA, Europa eller i Canada.

Det er mange flere funksjoner å velge mellom – men jeg vil foreslå å snakke med live chat-teamet vårt eller ringe oss. Støttespesialisten vår vil gjerne dele flere gode grunner til å gi oss et skudd.

logo
Mitch Keeler – GreenGeeks Partner Relations

Kort oppsummert, GreenGeeks er en mer enn tilstrekkelig webhotelløsning. De tilbyr en rekke funksjoner, har god kundestøtte og sørger for at nettstedets og nettstedets besøkende data er trygge og sikre.

For ikke å nevne at hvis du er noen som ønsker å være miljøvennlig, tar GreenGeeks det på seg å hjelpe deg å være mer miljøbevisst i denne svært teknologiske verdenen. Noe som er flott!

Imidlertid er det noen ting du må vurdere før du registrerer deg hos dem. Vær klar over at prissetting ikke er slik det ser ut, at garantiene deres er vanskelige å validere, og at hvis du ombestemmer deg etter at du registrerte deg, vil du fortsatt tape en god del penger.

Så hvis dette høres ut som en leverandør av webhotell som du vil sjekke ut, må du huske å sjekke ut nettstedet deres, og alt de har å tilby, for å forsikre deg om at de gir deg hosting-tjenestene du virkelig trenger til en pris du virkelig vil betale.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map