GreenGeeks-arvostelu

Sinä ja minä molemmat tiedämme, että markkinoilla ei ole pulaa verkkopalveluntarjoajista tänään. Web-hosting on yksi tärkeimmistä asioista onnistuneen verkkosivuston ylläpitämisessä. Siellä GreenGeeks käy peremmälle.


Mutta kaikilla käytettävissä olevilla vaihtoehdoilla, erilaisilla ominaisuuksilla ja hintapisteillä, oikean verkkoisäntäyrityksen valitseminen tarpeisiisi voi olla vaikea sanoa vähiten.

GreenGeeks on heidän hyväkseen tekemässä paljon erinomaisia ​​asioita nopeuden, käytettävyyden, asiakastuen ja kohtuuhintaisen hinnoittelun suhteen. Tämä GreenGeeks-arvostelu antaa sinulle yksityiskohtaisen kuvan tästä ympäristöystävällisestä web-palvelimesta.

Valitettavasti en voi poistaa sieltä mitään web-hosting-vaihtoehtoja, jotka eivät ole aikaa tai rahaa arvoisia.

Mutta voin jakaa kanssanne kaiken, mitä tietää yhden ainutlaatuisimmista web-palveluntarjoajista on: GreenGeeks.

Tämän opit tästä GreenGeeks-arvosteluista

 1. Hyödyt

Tarkastelen lähemmin GreenGeeksin käyttöä. Koska tästä verkkoisäntästä löytyy paljon hyviä asioita.

 1. Huonot puolet

Mutta on myös muutama haittapuoli. Täällä tarkastellaan lähemmin mitä ovat.

 1. suunnitelmat & hintoja

Tässä tässä osassa käsittelen niitä yksityiskohtaisemmin.

 1. Suosittelenko GreenGeeks.com-sivustoa?

Täällä kerron teille, onko mielestäni parempi käyttää vaihtoehtoa GreenGeeksille.

greengeeks arvostelu

Trey Gardnerin (vuonna 2008 perustetun), jolla on kokemusta työskentelystä useiden web-hosting-yritysten kanssa, kuten iPage, Lunarpages ja Hostpapa), GreenGeeks pyrkii paitsi tarjoamaan myös tähtien web-hosting-palvelut itsesi kaltaisille verkkosivustojen omistajille, mutta tee se ympäristöystävällinen aivan liian.

Mutta pääsemme siihen riittävän pian.

Tällä hetkellä sinun tarvitsee vain tietää, että me tarkastelemme kaikkea mitä GreenGeeksillä on tarjota (hyvää ja ei niin hyvää), jotta sinun on aika tehdä päätös web-hosting-palvelusta, sinulla on kaikki tosiasiat.

Joten mennään tähän.

GreenGeeks Plussat

Heillä on hyvä maine tarjota poikkeuksellisia web-hosting-palveluita kaikenlaisille verkkosivustojen omistajille.

1. Ympäristöystävällinen

Yksi GreenGeeksin erottuvimmista ominaisuuksista on se, että he ovat ympäristöystävällisiä web-hosting-yrityksiä. Tiesitkö, että vuoteen 2020 mennessä web-hosting-teollisuus ohittaa ympäristösaasteiden lentoyhtiöteollisuuden!

Heti kun laskeudut heidän verkkosivuilleen, GreenGeeks hyppää suoraan siihen, että Web-hosting-yritys pitäisi olla vihreä.

Sitten he selittävät, kuinka he tekevät osansa vähentääkseen hiilijalanjälkeään.

EPA: n Green Power -kumppaniksi tunnustetut yritykset väittävät olevansa nykyisin ympäristöystävällisimpiä web-hosting-palvelujen tarjoajia.

GreenGeeks EPA -kumppanuus

Etkö ole varma mitä se tarkoittaa?

Katso, mitä GreenGeeks tekee auttaakseen sinua ympäristöystävällisen verkkosivuston omistajana:

 • He ostavat tuulivoimahyvityksiä korvatakseen palvelimiensa käyttämän energian sähköverkosta. Itse asiassa he ostavat 3x energian määrä heidän datakeskukset käyttävät. Haluatko tietää enemmän uusiutuvan energian hyvityksistä? Katso täältä ja anna kaikkiin kysymyksiisi vastaukset.
 • He käyttävät energiatehokasta laitteistoa sivustotietojen isännöintiin. Palvelimet sijaitsevat tietokeskuksissa, jotka on suunniteltu ympäristöystävällisiksi
 • Ne korvaavat 615 000 KWH / vuosi kiitos ympäristöystävällisille, uskollisille asiakkailleen
 • Ne tarjoavat vihreitä sertifiointimerkkejä verkkovastaaville lisätäkseen verkkosivustoilleen, jotta ne voivat levittää tietoisuutta ympäristöystävällisestä sitoutumisestaan.

vihreät verkkosivustomerkitVihreän verkkosivuston sertifiointimerkit

Kuten huomaat, kuuluminen GreenGeeks-tiimiin tarkoittaa sitä, että sinäkin teet omalta osaltasi tehdäksesi maailmasta paremman asumispaikan.

Tässä on mitä heillä on sanottavaa siitä …

Mikä on Green Hosting ja miksi se on niin tärkeä sinulle?

On tärkeää säilyttää mahdollisimman paljon ympäristöämme. Meidän on pohdittava omaa ja tulevien sukupolvien hyvinvointia. Fossiiliset polttoaineet toimivat maailmanlaajuisesti verkkopalvelimissa. Vain yksi yksittäinen web-palvelin tuottaa 1 390 puntaa hiilidioksidia vuodessa.

GreenGeeks on ylpeä voidessaan tarjota asiakkaillemme uusiutuvista energialähteistä tuotettua web-isännöintia; jopa 300%. Ne auttavat luomaan kolminkertaisen kulutetun energian määrän työskentelemällä ympäristösäätiöiden kanssa & ostamalla tuulivoimahyvityksiä takaisin sähköverkkoon. Jokainen osa hosting-alustaamme ja yritystämme on rakennettu mahdollisimman energiatehokkaaksi.

logo
Mitch Keeler – GreenGeeks-kumppanisuhteet

2. Uusin nopeustekniikka

Mitä nopeammin verkkosivustosi latautuu kävijöille, sitä parempi. Loppujen lopuksi suurin osa sivuston kävijöistä hylkää verkkosivustosi, jos sen lataaminen epäonnistuu enintään 2 sekunnissa. Ja vaikka on paljon asioita, joita voit tehdä verkkosivustosi nopeuden ja suorituskyvyn optimoimiseksi itse, tieto siitä, että verkkoisäntäsi auttaa, on tärkeä lisä.

Nopeus on niin tärkeä ominaisuus, joten kysyin heiltä siitä …

Jokainen sivuston omistaja tarvitsee nopean lataamissivuston, mikä on GreenGeeksin nopeuden “pino”?

Kun kirjaudut heidän kanssaan, sinut varustetaan isäntäpalvelimella viimeisimmällä ja energiatehokkaimmalla mahdollisella asennuksella.

Monet alan asiantuntijat ovat arvostelleet yleistä isäntäsuorituskykyämme ja nopeuttamme. Laitteiden suhteen kukin palvelin on asennettu käyttämään SSD-kiintolevyjä, jotka on määritetty redundanttiin RAID-10-tallennusmatriisiin. Toimitamme räätälöityä talon välimuistitekniikkaa & olivat ensimmäisiä, jotka ottivat käyttöön PHP 7: n; tuoden asiakkaillemme sekä web- että tietokantapalvelimia (LiteSpeed ​​ja MariaDB). LiteSpeed ​​ja MariaDB mahdollistavat nopean tietojen lukemisen / kirjoittamisen pääsyn, jolloin voimme palvella jopa 50 kertaa nopeammin sivuja.
GreenGeeks-logo
Mitch Keeler – GreenGeeks-kumppanisuhteet

GreenGeeks investoi kaikkein uusimpaan nopeustekniikkaan varmistaaksesi, että verkkosivustosi latautuvat salamannopealla nopeudella:

 • SSD-kiintolevyt. Sivustosi tiedostot ja tietokannat tallennetaan SSD-kiintolevyihin, jotka ovat nopeampia kuin kiintolevy (kiintolevy).
 • Pikapalvelimet. Kun sivuston kävijä napsauttaa verkkosivustoasi, verkko- ja tietokantapalvelimet toimittavat sisältöä jopa 50 kertaa nopeammin.
 • Sisäänrakennettu välimuisti. He käyttävät räätälöityä, sisäänrakennettua välimuistitekniikkaa.
 • CDN-palvelut. Käytä ilmaisia ​​CDN-palveluita, powered by CloudFlare, välimuistiin sisällöstä ja toimittaaksesi sen nopeasti sivuston kävijöille.
 • HTTP / 2. Sivun nopeampaan lataamiseen selaimessa käytetään HTTP / 2: ta, mikä parantaa asiakas-palvelin-tiedonsiirtoa.
 • PHP 7. Yksi ensimmäisistä, joka tarjosi PHP 7 -tukea, he varmistavat, että käytät hyväksi myös verkkosivustosi uusinta tekniikkaa.

Verkkosivustosi nopeus ja suorituskyky ovat ensiarvoisen tärkeitä käyttäjäkokemukselle ja kyvyllesi osoittaa itsesi alansa viranomaisena.

GreenGeeks -latausajat

Tässä on minun testi GreenGeeks-latausajat. Loin testisivuston, joka isännöi GreenGeeksissä (EcoSite Starter -suunnitelmassa), ja asensin siihen WordPressin käyttämällä Twenty Seventeen -teemaa.

tili

Sivuston lataus melko nopeasti, 0,9 sekuntia, 253 kt sivukoko ja 15 pyyntöä.

Ei paha .. mutta odota paranee.

palvelimen nopeus

GreenGeeks käyttää jo sisäänrakennettu välimuisti joten sitä ei ole tarkoitus mukauttaa, mutta on tapa optimoida asioita edelleen pakkaamalla tiettyjä MIME-tiedostotyyppejä.

Etsi ohjelmisto-osa cPanelista.

cpanel-ohjelmisto

vuonna Optimoi verkkosivusto jossa voit optimoida verkkosivustosi suorituskyvyn mukauttamalla tapaa, jolla Apache käsittelee pyyntöjä. Pakkaa teksti / html-teksti / tavallinen ja teksti / xml MIME -tyypit ja napsauta päivitysasetusta.

greengeeks optimoi nopeuden

Tekemällä testikohteeni kuormitusajat paranivat huomattavasti, 0,9 sekunnista alas 0,6 sekuntia. Se on parannusta 0,3 sekuntia!

nopeuden optimointi

Nopeuttaakseni asioita entisestään menin ja asensin ilmaisen WordPress-laajennuksen nimeltä Autoptimize ja otin vain käyttöön oletusasetukset.

autoptimoi laajennus

Tämä paransi latausaikoja vielä enemmän, koska se pienensi sivun kokonaiskokoa vain oikealle 242kb ja vähensi pyyntöjen määrää alas 10.

greengeeks-sivun latausajat

Kaiken kaikkiaan mielestäni GreenGeeksissä ylläpidetyt sivustot latautuvat melko nopeasti, ja olen osoittanut sinulle kaksi yksinkertaista tekniikkaa kuinka nopeuttaa asioita entistä enemmän.

3. Luotettava infrastruktuuri

Web-hosting-palveluissa tarvitset virtaa, nopeutta ja turvallisuutta. Siksi GreenGeeks rakensi koko järjestelmänsä luotettavan infrastruktuurin avulla 300% puhdasta, uusiutuvaa energiaa.

Heillä on 5 tietokeskusta Voit valita valitsemastasi Chicagossa (Yhdysvallat), Phoenixissa (Yhdysvallat), Torontossa (CA), Montrealissa (CA) ja Amsterdamissa (NL).

tietokeskuksiin

Valitsemalla tietokeskuksen varmistat, että kohdeyleisösi vastaanottaa sivustosi sisällön mahdollisimman nopeasti.

Lisäksi voit odottaa tietokeskuksen ominaisuuksia, kuten:

 • Kaksikaupunkijärjestelmän virta syötetään akkuvarmuuskopion avulla
 • Automaattinen siirtokytkin ja paikalla toimiva dieselgeneraattori
 • Automaattinen lämpötilan ja ilmastoinnin hallinta koko laitoksessa
 • 24/7 henkilökunta, mukana tietokeskuksen teknikot ja insinöörit
 • Biometriset ja avainkortin turvajärjestelmät
 • FM 200 palvelinturvalliset palonsammutusjärjestelmät

Puhumattakaan siitä, että GreenGeeksillä on pääsy suurimpiin kaistanleveyden tarjoajiin, ja heidän varusteensa on täysin tarpeeton. Ja tietysti palvelimet ovat energiatehokkaita.

4. Suojaus ja käyttöaika

Sivustietojen turvallisuuden tietäminen on yksi ihmisten suurimmista huolenaiheista, kun on kyse Web-isäntävalinnasta. Se, ja tietäen, että heidän verkkosivustonsa ovat jatkuvasti käytössä.

Vastauksena näihin huolenaiheisiin he tekevät parhaansa käytettävyyden ja turvallisuuden suhteen.

 • Laitteisto & Virran redundanssi
 • Konttipohjainen tekniikka
 • Isäntätilin eristäminen
 • Ennakoiva palvelimen valvonta
 • Reaaliaikainen turvaskannaus
 • Automaattiset sovelluspäivitykset
 • Parannettu roskapostisuojaus
 • Yöllinen tietojen varmuuskopiointi

Aluksi he käyttävät konttipohjaista lähestymistapaa heidän isännöintipalveluidensa suhteen. Toisin sanoen resurssit ovat niin, että kukaan muu verkkosivuston omistaja ei voi vaikuttaa negatiivisesti liikenteesi nousuun, lisääntyneeseen resurssien kysyntään tai tietoturvaloukkauksiin..

Seuraavaksi varmistaaksesi, että sivustosi on aina ajan tasalla, GreenGeeks päivittää WordPress-, Joomla- tai muun sisällönhallintajärjestelmän ytimet automaattisesti, jotta sivustosi ei koskaan tule alttiiksi tietoturvauhille. Tämän lisäksi kaikki asiakkaat saavat öisin varmuuskopioita verkkosivustostaan.

GreenGeeks antaa kullekin asiakkaalle oman suojatun visualisointitiedostojärjestelmän (vFS) torjuaksesi haittaohjelmia ja epäilyttävää toimintaa verkkosivustollasi. Tällä tavalla mikään muu tili ei pääse käyttämään tiliäsi ja aiheuttamaan turvallisuusongelmia. Lisättynä, että jos havaitaan jotain epäilyttävää, se eristetään välittömästi lisävaurioiden estämiseksi.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus käyttää GreenGeeksin tarjoamaa sisäänrakennettua roskapostisuojausta Web-sivustosi roskapostitusyritysten vähentämiseksi..

Viimeiseksi, he seuraavat palvelimiaan, jotta kaikki ongelmat tunnistetaan, ennen kuin ne vaikuttavat asiakkaisiin ja heidän verkkosivustoihinsa. Tämä auttaa pitämään heidän vaikuttavan 99,9% käyttöajansa.

5. Palvelutakuu ja asiakastuki

GreenGeeks tarjoaa asiakkaille useita takuita.

Tarkista se:

 • 99% käyttöaikatakuu
 • 100% tyytyväisyys (ja jos et ole, voit aktivoida heidän 30 päivän rahat takaisin -takuut)
 • 24/7 sähköpostituki
 • Suora puhelin ja Live Chat -tuki

Yritetään kerätä joitain käyttöaikatilastoja osoittaaksesi, kuinka vakavia he suhtautuvat käyttöaikatakuunsa, Otin yhteyttä Live Chat -tukitiimiin ja sain välittömän vastauksen alkuperäiseen kysymykseeni.

Kun asiakaspalvelun edustaja ei voinut auttaa minua, hän ohjasi minut heti toisen tiimin jäsenen puoleen, joka pystyi, joka sitten vastasi minulle sähköpostitse.

Valitettavasti heillä ei ole pyytämiäni tietoja. Joten vaikka he lupaavat, että verkkosivustoilla on käytettävissään 99,9%: n käyttöaika, ei ole mitään keinoa tietää tämän olevan totta tekemättä henkilökohtaista koetta, kuten tätä, jonka suorittaa Hosting Facts:

Vaikka sain nopeita tukivastauksia, olen hieman pettynyt, GreenGeeksillä ei ole tietoja väitteidensä varmuuskopiointiin. Sen sijaan minun pitäisi luottaa heidän kirjalliseen sähköpostiinsa:

Kysymykseni: Ihmettelen, onko sinulla ajankohtaista historiaasi? Kirjoitan katsauksen ja haluan mainita 99,9%: n käyttöaikatakuun. Olen löytänyt muita arvioijia, jotka ovat suorittaneet oman tutkimuksensa ja seuranneet GreenGeeks-sovellusta Pingdomissa … mutta mietin, onko sinulla oma luettelo kuukausittain käytettävissä olevista prosenttiosuuksista.

GreenGeeks vastaa: GreenGeeks ylläpitää 99,9% palvelimen käyttöaikatakuumme joka kuukausi vuodessa varmistamalla, että meillä on oma palvelinteknikkojen ryhmä, joka seuraa, päivittää ja ylläpitää järjestelmiämme ympäri vuorokauden, jotta voimme tarjota tällaisen takuun. Valitettavasti tällä hetkellä meillä ei ole saatavana olevaa kaavion kaltaista, jota olet pyytänyt.

Luulen, että sinun on oltava tuomari siitä, riittääkö se sinulle vai ei.

Tietopohja

GreenGeeksillä on myös laaja tietokanta, helppo pääsy sähköposteihin, live-keskusteluihin ja puhelintukeen sekä erityiset verkkosivusto-oppaat, jotka on suunniteltu auttamaan sinua esimerkiksi sähköpostitilien perustamisessa, WordPress-työssä ja jopa verkkokaupan perustamisessa..

6. eCommerce Capable

Kaikissa hosting-suunnitelmissa on monia verkkokaupan ominaisuuksia, mikä on hienoa, jos ylläpidät verkkokauppaa.

Aloitaksesi saat ilmainen Let’s Encrypt Wildcard SSL -sertifikaatti vakuuttaa asiakkaat siitä, että heidän henkilökohtaiset ja taloudelliset tietonsa ovat 100% turvallisia. Ja jos tiedät jotain SSL-varmenteista, tiedät, että jokerimerkit ovat hienoja, koska niitä voidaan käyttää rajoittamattomassa verkkotunnuksen aliverkkotunnuksissa.

Seuraavaksi, jos tarvitset ostoskoria verkkokauppasivustollesi, voit asentaa sen käyttämällä yhden napsautuksen asennusohjelmistoa.

Viimeiseksi, voit olla varma, että GreenGeeks-palvelimet ovat PCI-yhteensopivia, mikä suojaa sivustosi tietoja entisestään.

7. Ainutlaatuinen verkkosivustojen rakentaja

Niiden web-isännöinnin avulla sinulla on pääsy sisäänrakennettuun GreenGeeks Website Builder -sovellukseen tee sivuston luomisesta helppoa.

GreenGeeks-verkkosivustojen rakentaja

Tämän työkalun avulla saat seuraavat ominaisuudet:

 • 100: n ennalta suunnitellut mallit auttavat sinua pääsemään alkuun
 • Mobiiliystävälliset ja reagoivat teemat
 • Raahata & pudota tekniikka, joka ei vaadi koodaustaitoja
 • SEO-optimointi
 • 24/7 erityinen tuki

Tämä verkkosivustojen rakentaja aktivoituu helposti, kun kirjaudut sisään GreenGeeks-isännöintiin.

GreenGeeks miinukset

Kaikessa on aina haittapuolia, jopa hyvissä asioissa, kuten GreenGeeks-web-hosting. Ja pyrkiessään ilmoittamaan sinulle kaikesta, olemme laatineet muutamia haittoja GreenGeeksin käyttämisessä Web-isäntänä..

1. Harhaanjohtavat hintapisteet

Ei voida kiistää, että halpa web-hosting on helppo törmätä. Halpoja isännöintipalveluita ei kuitenkaan aina ole saatavana korkealaatuisilta isäntäyrityksiltä. Muista, että saat mitä maksat.

Ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että luotettava GreenGeeks-hosting-yritys tarjoaa todellakin edullisia web-hosting-palveluita. Ja perustuu aiemmin mainittuihin GreenGeeks-sovellusten käyttöehtoihin, se tuntuisi liian hyvältä ollakseen totta.

Ja teknisesti se on.

Tarkemman tutkinnan jälkeen sain selville, että ainoa tapa saada näennäisen uskomatonta 3,95 dollaria / kuukausi web-hosting GreenGeeksiltä on, jos suostut maksamaan kolme vuotta palvelua siihen hintaan.

Jos haluat maksaa yhden vuoden palvelutasosta, maksat 5,95 dollaria / kuukausi.

Ja jos olet uusi GreenGeeks-palvelu ja haluat maksaa kuukausittain, kunnes olet varma, että he ovat sinulle hosting-yritys, maksat lopulta mahtava $ 9,95 / kuukausi!

GreenGeeks-suunnitelmat ja hinnoittelu

Puhumattakaan siitä, että jos haluat maksaa kuukausittain kuukausittain, et myöskään perustamismaksusta pidä periä, mikä maksaa sinulle vielä 15 dollaria.

2. Palautukset eivät sisällä asennus- ja verkkomaksuja

GreenGeeks 30 päivän rahat takaisin -takuukäytännön mukaan voit saada täyden hyvityksen, jos olet tyytymätön, eikä sinulla ole kysymyksiä.

Sinulle ei kuitenkaan palauteta perustamismaksua, verkkotunnuksen rekisteröintimaksua (vaikka rekisteröitkin sen ilmaiseksi) tai siirtomaksua..

Vaikka verkkotunnusmaksujen vähentäminen voi vaikuttaa järkevältä (koska säilytät verkkotunnuksen lähdettäessä), ei vaikuta kohtuulliselta periä perustamis- ja siirtomaksuja ihmisiltä, ​​jos he ovat viime kädessä tyytymättömiä tarjoamiin palveluihin..

Varsinkin jos GreenGeeks aikoo tarjota rahojen palautustakuun ilman kysymyksiä.

GreenGeeks-hosting-suunnitelmat

GreenGeeks tarjoaa useita hosting-suunnitelmia yksilöllisten tarpeidesi perusteella. Katsomme kuitenkin, että tarkastelemme jaettuja ja WordPress-hosting-suunnitelmia, joten sinulla on hyvä käsitys siitä, mitä voit odottaa kirjautuessasi käyttämään heidän isännöintipalveluita.

Jaetut hosting-suunnitelmat

Jaetun isännöinnin maisema on muuttunut huomattavasti. Monet ihmiset aiemmin vain halusivat, että web-hosting olisi moitteettoman käytettävyyden edulliseen hintaan. Sinulla on pienet, keskisuuret ja suuret suunnitelmasi, slap cPanel palvelimelle ja olet valmis. Nykyään asiakkaat haluavat saumattoman työnkulun, nopeuden, käytettävyyden ja skaalautuvuuden – kaikki paketoituna kauniiseen pakettiin.

Ajan myötä – GreenGeeks on optimoinut Ecosite Starter -sovellussuunnitelman sisältämään kaikki ominaisuudet, joita 99,9% isännöivistä asiakkaista haluaa. Siksi ne tarjoavat asiakkaille suoran polun kirjautuakseen siihen verkkosivustolta.

GreenGeeks jaettu hosting

Kallisen isäntosuunnitelman lisäksi, jossa on lisäominaisuuksia, keskimääräinen kadulla oleva Joe ei tiedä mitään – he ovat yrittäneet vähentää rasvaa ja tuoda asiakkaille optimoidun hosting-kokemuksen.

Heidän visionsa palveluntarjoajana on antaa asiakkailleen mahdollisuus keskittyä verkkosivustojensa käyttöönottoon, hallintaan ja kasvattamiseen tarvitsematta huolehtia taustalla olevasta tekniikasta.

Isäntäalustan pitäisi vain toimia.

Niiden skaalautuva isännöintiominaisuus esiteltiin aiemmin tänä vuonna ja antaa asiakkaille mahdollisuuden lisätä helposti laskentaresursseja, kuten CPU, RAM ja I / O, pay-as-you-go-moodilla – poistamalla tarpeen päivittää virtuaaliseksi yksityiseksi palvelimeksi.

Heidän suunnitelmillaan saat ominaisuuksia, kuten:

 • Rajoittamaton MySQL-tietokanta
 • Rajoittamaton ali- ja varattu verkkotunnus
 • Helppo käyttää cPanel-kojelautaa
 • Softaculous, joka sisältää yhden napsautuksen asennukset yli 250 komentosarjaa
 • Skaalattavat resurssit
 • Mahdollisuus valita tietokeskus
 • PowerCacher-välimuistiratkaisu
 • Ilmainen CDN-integrointi
 • Verkkokaupan ominaisuudet, kuten SSL-sertifikaatti ja ostoskorin asennus
 • Ilmaiset SSH- ja suojatut FTP-tilit
 • Perl- ja Python-tuki

Lisäksi saat ilmainen verkkotunnus asennuksen yhteydessä, ilmainen sivuston siirto, ja pääsy eksklusiiviseen GreenGeeks-vedoon & pudottavan sivunmuodostin sivuston luomista varten.

Jaettu hinnasuunnitelma alkaa 3,95 dollaria / kk (muista, vain jos maksat kolme vuotta etukäteen). Muuten tämä suunnitelma maksaa sinulle 9,95 dollaria / kuukausi.

Ne tarjoavat myös Ecosite Pro- ja Ecosite Premium -päivitysvaihtoehtoja sitä tarvitseville asiakkaille. https://www.greengeeks.com/kb/4873/greengeeks-shared-hosting-pricing/

WordPress-hosting

GreenGeeksillä on myös WordPress-hosting, vaikka muutama ominaisuus lukuun ottamatta näyttää siltä, ​​että se on sama kuin jaettu hosting-suunnitelma.

GreenGeeks WordPress -majoitus

Itse asiassa ainoa ero, jonka voin havaita, on se, että GreenGeeks tarjoaa mitä he kutsuvat “ILMAINEN WordPress-parannettu tietoturva.” On epäselvää, mitä parannettu tietoturva sisältää kuitenkin, joten en voi kommentoida onko siitä hyötyä vai ei.

Kaikki muu, mukaan lukien yhden napsautuksen WordPress-asennus, tulee jaetun isännöintisuunnitelman mukana. Lisäksi hintapisteet ovat samat, mikä tekee jälleen epäselväksi, mitkä ovat erot.

Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä on vastauksia joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin:

 1. Mikä on GreenGeeks? GreenGeeks on vuonna 2006 perustettu web-hosting-yritys, jonka pääkonttori on Agoura Hills, Kalifornia. Heidän virallinen verkkosivusto on www.greengeeks.com ja heidän BBB-luokitus on A.
 2. Millaisia ​​hosting-suunnitelmia on saatavana GreenGeeksillä? GreenGeeks tarjoaa jaettua hosting-, WordPress-jälleenmyyjä-isännöintiä, VPS-isäntä- ja omistettuja palvelimia.
 3. Millaista ohjauspaneelia käytetään? Yleisesti käytetty cPanel.
 4. Kuinka ilmainen sivuston siirto toimii? Kun olet kirjautunut GreenGeeks-isännöintiin, lähetä lippu muuttoryhmälle, jotta he voivat auttaa sinua.
 5. Mitä maksutapoja GreenGeeks hyväksyy? Kaikki tärkeimmät luottokortit (Visa, Mastercard ja American Express) ja PayPal.
 6. Onko mitään premium-lisäyksiä saatavana? Kyllä, mukaan lukien useita WHMCS-lisenssejä (laskutusohjelmisto), varmuuskopioiden palauttaminen, manuaaliset varmuuskopiointipyynnöt ja täydellinen PCI-vaatimustenmukaisuus. Katso lisäluettelo täältä.

Suosittelenko GreenGeeks-ohjelmaa?

Koska siellä on niin paljon valinnanvaraa, mikä erottaa GreenGeeksin kilpailusta?

Vuodesta 2008 GreenGeeks on ollut alan johtava ympäristöystävällinen web-palveluntarjoaja. Se ei kuitenkaan ole ainoa isännöintiominaisuus, joka erottaa meidät muista web-koneista. GreenGeeks-hosting-alusta on nopeampi, skaalautuva ja suunniteltu tarjoamaan parempaa hosting-kokemusta.

Isäntäalustamme tarjoaa skaalautuvia laskentaresursseja, joten ei ole tarpeen päivittää virtuaaliseksi yksityiseksi palvelimeksi. Jokaiselle tilille on omat omat laskentaresurssit ja suojattu virtuaalinen tiedostojärjestelmä. Voit valita isäntäpaikan, joka on maantieteellisesti lähellä sinua. GreenGeeks voi auttaa sinua asentamaan palvelimen Yhdysvalloissa, Euroopassa tai Kanadassa.

Valittavana on monia muita ominaisuuksia – mutta ehdotan, että puhumme live-chat-tiimimme kanssa tai soitamme meille. Tukiasiantuntijamme haluaisi jakaa enemmän hyviä syitä antaaksemme kuvan.

logo
Mitch Keeler – GreenGeeks-kumppanisuhteet

Lyhyesti, GreenGeeks on enemmän kuin riittävä web-hosting-ratkaisu. Ne tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia, heillä on hyvä asiakastuki ja varmistavat, että verkkosivustosi ja kävijöiden tiedot ovat turvassa.

Puhumattakaan, jos olet joku, joka haluaa olla ympäristöystävällinen, GreenGeeks ottaa itsensä vastaan ​​auttaakseen sinua olemaan ympäristötietoisempi tässä erittäin teknologisessa maailmassa. Mikä on hienoa!

On kuitenkin joitain asioita, jotka on syytä harkita ennen heidän kanssaan liittymistä. Huomaa, että hinnoittelu ei ole miltä näyttää, että heidän takuitaan on vaikea vahvistaa, ja että jos muutat mielesi kirjautumisen jälkeen, menetät silti melkoisen määrän rahaa.

Joten jos tämä kuulostaa verkkopalveluntarjoajalta, jonka haluat tarkistaa, tarkista heidän verkkosivustonsa ja kaikki heidän tarjoamansa palvelut, varmista, että tarjoavat sinulle todella tarvitsemiasi hosting-palveluita hintaan todella haluat maksaa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map