GreenGeeks anmeldelse

Du og jeg ved begge, at der ikke er nogen mangel på udbydere af webhosting på markedet i dag. Webhosting er et af de vigtigste aspekter ved at køre et vellykket websted. Det er her GreenGeeks kom ind.


Men med alle tilgængelige muligheder, komplet med forskellige funktioner og prispoint, kan det være vanskeligt at sige mildt at vælge den rigtige webhost til dine behov.

GreenGeeks har mange fremragende ting, der går for dem, hvad angår hastighed, oppetid, kundesupport og overkommelig pris. Denne GreenGeeks-gennemgang giver dig detaljeret kig på denne miljøansvarlige webhost.

Desværre kan jeg ikke fjerne nogen muligheder for webhosting derude, der ikke er værd at bruge din tid eller penge.

Men hvad jeg kan gøre er at dele med dig alt hvad der er at vide om en af ​​de mest unikke webhostudbydere der er: GreenGeeks.

Dette er, hvad du lærer af denne GreenGeeks-gennemgang

 1. Fordele

Her ser jeg nærmere på brugen af ​​GreenGeeks. Fordi der er masser af gode ting ved denne webhost.

 1. Ulemperne

Men der er også nogle få ulemper. Her ser jeg nærmere på hvad det er.

 1. Planer & priserne

Her i dette afsnit vil jeg dække dem mere detaljeret.

 1. Anbefaler jeg GreenGeeks.com?

Her kan jeg fortælle dig, om eller hvis jeg synes, du har det bedre med et alternativ til GreenGeeks.

greengeeks anmeldelse

GreenGeeks blev grundlagt i 2008 af Trey Gardner (som tilfældigvis har erfaring med at arbejde med flere webhostingfirmaer som iPage, Lunarpages og Hostpapa) og sigter mod ikke kun at levere stjernet webhostingstjenester til webstedsejere som dig selv, men gør det på en miljøvenligt måde også.

Men vi kommer snart nok ind på det.

Lige nu er alt hvad du behøver at vide, at vi vil tage et kig på alt, hvad GreenGeeks har at tilbyde (det gode og det ikke så gode), så når det er tid for dig at tage en beslutning om webhosting, du har alle fakta.

Så lad os undersøge dette.

GreenGeeks Pros

De har et solidt ry for at levere ekstraordinære webhostingtjenester til webstedsejere af alle slags.

1. Miljøvenlig

En af GreenGeeks mest fremtrædende funktioner er det faktum, at de er et miljøvenligt webhostingfirma. Vidste du, at Web Hosting-industrien i 2020 vil overgå flysektoren inden for miljøforurening!

I det øjeblik du lander på deres hjemmeside, springer GreenGeeks lige ind i det faktum, at dit webhostingfirma skal være grøn.

Derefter forklarer de, hvordan de gør deres del for at reducere deres kulstofaftryk.

Anerkendt som en EPA Green Power Partner hævder de at være den mest miljøvenlige webhostingudbyder, der findes i dag.

GreenGeeks EPA-partnerskab

Ikke sikker på, hvad det betyder?

Se på hvad GreenGeeks gør for at hjælpe dig med at blive en miljøvenlig websteejer:

 • De køber vindkraftkreditter for at kompensere for den energi, deres servere bruger fra elnettet. Faktisk køber de 3x mængden af ​​energi deres datacentre bruger. Vil du lære mere om vedvarende energikreditter? Se her og få alle dine spørgsmål besvaret.
 • De bruger energieffektiv hardware til at være vært for stedsdata. Servere ligger i datacentre designet til at være miljøvenlige
 • De erstatter igen 615.000 KWH / år takket være deres miljøbevidste, loyale kunder
 • De leverer grønne certificeringsemblemer til webmastere til at tilføje deres hjemmeside for at hjælpe med at sprede bevidstheden om deres miljøvenlige engagement.

grønne webside badgesGrøn badges-certificeringsemblemer

Som du kan se, at det at være en del af GreenGeeks-teamet betyder, at du også gør din del for at gøre verden til et bedre sted at bo i.

Her er hvad de har at sige om det …

Hvad er Green Hosting, og hvorfor er det så vigtigt for dig?

Det er vigtigt at bevare så meget af vores miljø, som vi kan. Vi er nødt til at overveje vores eget velbefindende og velfærd for fremtidige generationer. Webhosting-servere over hele verden drives af fossile brændstoffer. Bare en enkelt web-hosting-server producerer 1.390 pund CO2 pr. År.

GreenGeeks er stolte af at give vores kunder webhosting drevet af vedvarende energi; op til 300%. De hjælper med at skabe tre gange den mængde energi, vi forbruger, ved at arbejde med miljøfundamenter & køb af vindenergikreditter, der skal sættes tilbage i elnettet. Hvert aspekt af vores hosting platform og forretning er bygget til at være så energieffektivt som muligt.

logo
Mitch Keeler – GreenGeeks Partner Relations

2. Seneste hastighedsteknologi

Jo hurtigere dit websted indlæses for besøgende, desto bedre. Når alt kommer til alt, vil de fleste besøgende forlade dit websted, hvis det ikke indlæses inden for 2 sekunder eller mindre. Og selvom der er masser af ting, du kan gøre for at optimere hastigheden og ydeevnen på dit websted på egen hånd, er det en stor bonus at vide, at din webhost hjælper.

Hastighed er så vigtige funktioner, så jeg spurgte dem om det …

Hver sideejer har brug for et hurtigt indlæst websted, hvad der er GreenGeeks ‘hastighedsstabel?

Når du tilmelder dig dem, får du adgang til en hosting-server med den nyeste og mest energieffektive opsætning muligt.

Mange brancheeksperter har meget bedømt både vores samlede hostingpræstationer og -hastighed. Med hensyn til hardware er hver server indstillet til at bruge SSD-harddiske, der er konfigureret i et overflødigt RAID-10 lagringsarray. Vi leverer tilpasset intern cache-teknologi & var en af ​​de første, der indførte PHP 7; bringer vores klienter både web- og databaseservere (LiteSpeed ​​og MariaDB). LiteSpeed ​​og MariaDB giver mulighed for hurtig datalæsning / skriveadgang, så vi kan vise sider op til 50 gange hurtigere.
GreenGeeks logo
Mitch Keeler – GreenGeeks Partner Relations

GreenGeeks investerer i al den nyeste hastighedsteknologi for at sikre, at dine websider indlæses i lynhurtige hastigheder:

 • SSD-harddiske. Dit websteds filer og databaser gemmes i SSD-harddiske, som er hurtigere end HDD (harddiskdrev).
 • Hurtige servere. Når en besøgende klikker på dit websted, leverer web- og databaseservere indhold op til 50 gange hurtigere.
 • Indbygget cache. De bruger tilpasset, indbygget cacheteknologi.
 • CDN Services. Brug de gratis CDN-tjenester, drevet af CloudFlare, til at cache dit indhold og levere det hurtigt til besøgende på websitet.
 • HTTP / 2. For hurtigere indlæsning af sider i browseren bruges HTTP / 2, hvilket forbedrer klient-serverkommunikation.
 • PHP 7. Som en af ​​de første til at yde PHP 7-support sørger de for, at du drager fordel af de nyeste teknologier på dit websted.

Hastigheden og ydeevnen på dit websted er altafgørende for brugeroplevelsen og din evne til at etablere dig selv som en autoritet i din branche.

GreenGeeks belastningstider

Her er min test af GreenGeeks belastningstider. Jeg oprettede et testwebsted, der var vært på GreenGeeks (på EcoSite Starter-planen), og jeg installerede WordPress på det ved hjælp af Twenty Seventeen-temaet.

konto

Uden for kassen indlæste webstedet relativt hurtigt, 0,9 sekunder, 253 kb sidestørrelse og 15 anmodninger.

Ikke dårligt .. men vent, det bliver bedre.

serverhastighed

GreenGeeks bruger allerede indbygget cache så der er ingen indstilling til at justere for det, men der er en måde at optimere tingene yderligere ved at komprimere visse MIME-filtyper.

Find softwareafsnittet i din cPanel.

cpanel software

I Optimer webstedet indstilling kan du optimere ydelsen på dit websted ved at finpudse den måde, Apache håndterer anmodninger på. Komprimere tekst / html-tekst / almindelig og tekst / xml MIME-typer, og klik på opdateringsindstilling.

greengeeks optimerer hastigheden

Ved at gøre det forbedrede mine teststedets belastningstider markant fra 0,9 sekunder til 0,6 sekunder. Det er en forbedring på 0,3 sekunder!

hastighedsoptimering

For at fremskynde tingene endnu mere gik jeg og installerede et gratis WordPress-plugin kaldet Autoptimize og jeg aktiverede simpelthen standardindstillingerne.

autoptimere plugin

Det forbedrede belastningstiderne endnu mere, da det reducerede den samlede sidestørrelse til bare 242kb og reducerede antallet af anmodninger ned til 10.

greengeeks side indlæsningstider

Alt i alt er min mening, at websteder, der er vært på GreenGeeks, indlæses temmelig hurtigt, og jeg har vist dig to enkle teknikker til, hvordan man kan fremskynde tingene endnu mere.

3. Pålidelig infrastruktur

Når det kommer til webhosting, har du brug for strøm, hastighed og sikkerhed. Derfor byggede GreenGeeks hele deres system ved hjælp af pålidelig infrastruktur drevet af 300% ren, vedvarende energi.

De har 5 datacentre for dig at vælge fra med base i Chicago (USA), Phoenix (USA), Toronto (CA), Montreal (CA) og Amsterdam (NL).

datacentre

Ved at vælge dit datacenter sørger du for, at din målgruppe modtager dit websteds indhold så hurtigt som muligt.

Derudover kan du forvente datacenterfunktioner såsom:

 • Net-strømforsyning med dobbelt by feeds med en backup af batteriet
 • Automatisk overførselsafbryder og dieselgenerator på stedet
 • Automatisk temperatur- og klimakontrol i hele anlægget
 • 24/7 personale, komplet med datacentreteknikere og ingeniører
 • Biometriske og nøglekortsikkerhedssystemer
 • FM 200 serversikre brandsikringssystemer

For ikke at nævne, GreenGeeks har adgang til de fleste større båndbreddeleverandører, og deres redskaber er helt overflødige. Og selvfølgelig er serverne strømeffektive.

4. Sikkerhed og oppetid

At vide, at webstedsdata er sikre, er en af ​​de største bekymringer, folk har, når det gælder valg af en webhost. Dette og vel vidende om, at deres hjemmeside altid er i gang.

Som svar på disse bekymringer gør de deres bedste når det kommer til oppetid og sikkerhed.

 • Hardware & Strømredundans
 • Container-baseret teknologi
 • Hosting-kontoisolering
 • Proaktiv serverovervågning
 • Real-time sikkerhedsscanning
 • Automatiske appopdateringer
 • Forbedret spambeskyttelse
 • Natlig sikkerhedskopi af data

For at starte med bruger de en containerbaseret tilgang, når det kommer til deres hostingtjenester. Med andre ord, dine ressourcer er indeholdt, så ingen anden webstedsejer kan have negativ indflydelse på dine med en stigning i trafik, øget efterspørgsel efter ressourcer eller sikkerhedsbrud.

For at sikre, at dit websted altid er ajour, opdaterer GreenGeeks automatisk WordPress-, Joomla- eller andre indholdsstyringssystemkerner, så dit websted aldrig bliver sårbart over for sikkerhedstrusler. Tilføjelse til dette modtager alle kunder natlige sikkerhedskopier af deres websted.

For at bekæmpe malware og mistænkelig aktivitet på dit websted giver GreenGeeks hver kunde deres eget Secured visualization File System (vFS). På den måde kan ingen anden konto få adgang til din og forårsage sikkerhedsproblemer. Tilføjelse til det, hvis der findes noget mistænkeligt, isoleres det straks for at forhindre yderligere skade.

Derudover har du chancen for at bruge den indbyggede spambeskyttelse, GreenGeeks giver, for at reducere antallet af spamforsøg på dit websted.

Til sidst overvåger de deres servere, så alle problemer identificeres, før de påvirker kunder og deres websteder. Dette hjælper med at bevare deres imponerende 99,9% oppetid.

5. Servicegarantier og kundesupport

GreenGeeks tilbyder en række garantier til kunderne.

Tjek det ud:

 • 99% oppetidsgaranti
 • 100% tilfredshed (og hvis du ikke er det, kan du aktivere deres 30-dages pengene-tilbage-garanti)
 • 24/7 e-mail support
 • Live telefon og Live Chat support

I et forsøg på at samle nogle oppetidsstatistikker for at vise dig, hvor alvorlige de er med deres oppetidsgaranti, Jeg nåede ud til Live Chat supportteamet og fik et øjeblikkeligt svar på mit første spørgsmål.

Da kundeservicemedlemmet ikke kunne hjælpe mig, henvendte han mig straks til et andet teammedlem, der kunne, som derefter svarede mig via e-mail.

Desværre har de ikke de oplysninger, jeg anmodede om. Så selvom de lover, at websteder vil have 99,9% oppetid, er der ingen måde at faktisk vide, at dette er sandt uden at gennemføre et personligt eksperiment, såsom dette, der udføres af Hosting Facts:

Mens jeg modtog hurtige supportsvar, er jeg en smule skuffet, at GreenGeeks ikke har data til sikkerhedskopiering af deres påstande. I stedet skal jeg stole på deres skriftlige e-mail:

Mit spørgsmål: Jeg spekulerer på, om du har din oppetidshistorie? Jeg skriver en anmeldelse og vil gerne nævne 99,9% oppetidsgarantien. Jeg har fundet andre korrekturlæsere, der har foretaget deres egen forskning og sporet GreenGeeks om Pingdom … men jeg spekulerer på, om du har din egen liste over månedlige oppetidsprocenter.

GreenGeeks svar: GreenGeeks opretholder vores 99,9% server oppetidsgaranti hver måned af året ved at sikre, at vi har et dedikeret team af serverteknikere, der overvåger, opdaterer og vedligeholder vores systemer 24/7 for at yde en sådan garanti. Desværre har vi ikke på nuværende tidspunkt et diagram som det, du har anmodet om, tilgængeligt.

Jeg antager, at du bliver nødt til at være dommer for, om det er nok for dig eller ej.

Vidensbase

GreenGeeks har også en omfattende Knowledge Base, let adgang til e-mail, live chat og telefonstøtte og specifikke webstedsvejledninger designet til at hjælpe dig med ting som at oprette e-mail-konti, arbejde med WordPress og endda oprette en e-handelsbutik.

6. e-handel kapabel

Alle hosting-planer har mange e-handelsfunktioner, hvilket er godt, hvis du driver en online shop.

For at starte, modtager du en gratis Let’s Encrypt Wildcard SSL-certifikat at forsikre kunderne om, at deres personlige og økonomiske oplysninger er 100% sikre. Og hvis du ved noget om SSL-certifikater, ved du, at wildcard-de er fantastiske, fordi de kan bruges til ubegrænsede underdomæner med et domænenavn.

Dernæst, hvis du har brug for en indkøbskurv på dit eCommerce-sted, kan du installere en ved hjælp af et-klik-installationssoftwaren.

Til sidst kan du være sikker på, at GreenGeeks-servere er PCI-kompatible, hvilket yderligere sikrer dine webstedsdata.

7. Eksklusiv webstedsbygger

Med deres webhosting har du adgang til den indbyggede GreenGeeks Website Builder til gøre oprettelse af websteder til en leg.

GreenGeeks Website Builder

Med dette værktøj modtager du følgende funktioner:

 • 100’erne med forud designet skabeloner, der hjælper dig med at komme i gang
 • Mobilvenlige og lydhøre temaer
 • Træk & drop-teknologi, der ikke kræver nogen kodningsfærdigheder
 • SEO optimering
 • 24/7 dedikeret support

Denne webstedsbygger aktiveres let, når du tilmelder dig GreenGeeks hosting.

GreenGeeks Cons

Der er altid ulemper ved alt, selv gode ting som GreenGeeks webhosting. Og i et forsøg på at fortælle dig alt, har vi samlet nogle få ulemper ved at bruge GreenGeeks som din webhost.

1. Vildledende prispoint

Der nægter ikke, at billig webhosting er let at komme på tværs. Imidlertid er billige hostingtjenester ikke altid tilgængelige fra hostingfirmaer af høj kvalitet. Husk, at du får det, du betaler for.

Ved første øjekast ser det ud til, at det pålidelige GreenGeeks-hostingfirma faktisk tilbyder billig webhosting. Og baseret på de tidligere nævnte fordele ved at bruge GreenGeeks synes det for godt at være sandt.

Og teknisk set er det det.

Efter nærmere undersøgelse fandt jeg ud af, at den eneste måde du kan få den tilsyneladende fantastiske $ 3,95 / måned webhosting fra GreenGeeks er, hvis du accepterer at betale for tre års service til den pris.

Hvis du vil betale for et års værdi af service, betaler du $ 5,95 per måned.

Og hvis du er ny med GreenGeeks og vil betale månedligt, indtil du er sikker på, at de er hostingfirmaet for dig, vil du ende med at betale en kæmpe $ 9,95 / måned!

GreenGeeks planer og priser

For ikke at nævne, hvis du ønsker at betale en månedlig måned for at starte, fratrækkes du heller ikke installationsgebyret, hvilket koster dig yderligere $ 15.

2. Restitutioner inkluderer ikke opsætning og domæneafgifter

I henhold til GreenGeeks 30-dages pengene-tilbage-garantipolitik kan du modtage en fuld refusion, hvis du er utilfreds, uden spørgsmål.

Du får dog ikke refunderet installationsgebyret, registreringsgebyret for domænenavn (selvom du var tilmeldt det var gratis) eller overførselsgebyrer.

Selvom fradrag af domænenavngebyrer kan virke rimelige (da du får at beholde domænenavnet, når du forlader), synes det ikke rimeligt at opkræve folk installations- og overførselsgebyrer, hvis de i sidste ende var utilfredse med de tjenester, der leveres.

Især hvis GreenGeeks vil tilbyde en pengene-tilbage-garanti uden spørgsmål.

GreenGeeks-hostingplaner

GreenGeeks tilbyder flere hosting-planer baseret på dine individuelle behov. Når det er sagt, vil vi se på de delte og WordPress-hostingplaner, så du har en god idé om, hvad du kan forvente, når du tilmelder dig at bruge deres hosting-tjenester.

Delt hostingplaner

Det delte hostinglandskab er ændret markant. Mange mennesker ønskede tidligere, at webhosting skulle have upåklagelig oppetid til en billig pris. Du har dine små, mellemstore og store planer, smid cPanel på en server, og du var færdig. I dag ønsker kunderne problemfri arbejdsgang, hastighed, oppetid og skalerbarhed, alt sammen pakket ind i en smuk pakke.

Over tid – GreenGeeks har optimeret Ecosite Starter-hostingplanen til at have alle de funktioner, som 99,9% af hosting-klienterne ønsker. Derfor giver de kunder en direkte sti til at tilmelde sig det fra hjemmesiden.

GreenGeeks Shared Hosting

I stedet for en dyre hostingplan med ekstra funktioner, ved den gennemsnitlige Joe på gaden intet om – de har prøvet at skære fedtet og give kunderne en mere optimeret hostingoplevelse.

Deres vision som hostingudbyder er at give deres kunder mulighed for at fokusere på implementering, styring og vækst af deres websteder uden at skulle bekymre sig om den underliggende teknologi.

Hostingplatformen skal bare fungere.

Deres skalerbare hostingfunktion blev introduceret tidligere i år og giver klienter nemt mulighed for at tilføje databehandlingsressourcer som CPU, RAM og I / O på en betalende måde-du-gå-måde – hvilket fjerner behovet for at opgradere til en Virtuel Privat Server.

Med deres planer modtager du funktioner såsom:

 • Ubegrænset MySQL-databaser
 • Ubegrænset sub- og parkerede domæner
 • Brugervenligt cPanel-instrumentbræt
 • Softaculous, der inkluderer installation med et klik på 250+ scripts
 • Skalerbare ressourcer
 • Muligheden for at vælge dit datacenter
 • PowerCacher-cacheløsning
 • Gratis CDN-integration
 • e-handelsfunktioner som SSL-certifikat og indkøbskurvinstallation
 • Gratis SSH og sikre FTP-konti
 • Perl og Python understøtter

Derudover modtager du en gratis domænenavn ved opsætning, gratis webstedsmigrering, og adgang til det eksklusive GreenGeeks-træk & drop page builder til nem oprettelse af websteder.

Den delte prisplan starter fra $ 3,95 / måned (husk kun hvis du betaler for tre år i forvejen). Ellers koster denne plan dig $ 9,95 / måned.

De tilbyder også Ecosite Pro og Ecosite Premium som opgraderingsmuligheder til hosting af klienter, der har brug for det. https://www.greengeeks.com/kb/4873/greengeeks-shared-hosting-pricing/

WordPress Hosting

GreenGeeks har også WordPress-hosting, selvom det spares for et par funktioner, ser det ud til at være det samme som den delte hostingplan.

GreenGeeks WordPress Hosting

Faktisk er den eneste forskel, jeg kan se, den kendsgerning, at GreenGeeks tilbyder, hvad de kalder “GRATIS WordPress forbedret sikkerhed.” Det er uklart, hvad den forbedrede sikkerhed inkluderer, så jeg kan ikke kommentere, om det er en fordel eller ej.

Alt andet inklusive WordPress-installationen med ét klik kommer med den delte hostingplan. Derudover er prispointene de samme, hvilket igen gør det uklart, hvad forskellene egentlig er.

Ofte stillede spørgsmål

Her er svar på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål:

 1. Hvad er GreenGeeks? GreenGeeks er et webhostingfirma, der blev oprettet i 2006, og dets hovedkvarter ligger i Agoura Hills, Californien. Deres officielle hjemmeside er www.greengeeks.com og deres BBB-rating er A.
 2. Hvilken type hostingplaner er tilgængelige med GreenGeeks? GreenGeeks leverer Shared hosting, WordPress hosting Reseller hosting, VPS hosting og dedikerede servere.
 3. Hvilken type kontrolpanel bruges? Den ofte anvendte cPanel.
 4. Hvordan fungerer den gratis webstedsmigrering? Når du tilmelder dig GreenGeeks hosting, skal du blot indsende en billet til migrationsteamet, så de kan hjælpe dig.
 5. Hvilke betalingsformer accepterer GreenGeeks? Alle større kreditkort (Visa, Mastercard og American Express) og PayPal.
 6. Er der nogen ekstra tilføjelser til rådighed? Ja, inklusive flere WHMCS-licenser (faktureringssoftware), gendannelse af sikkerhedskopiering, manuel backup-anmodning og komplet PCI-overholdelse. Se listen over tilføjelser her.

Anbefaler jeg GreenGeeks?

Med så meget valg derude, hvad der adskiller GreenGeeks fra konkurrencen?

Siden 2008 har GreenGeeks været en branchens førende miljøvenlige webhostingudbyder. Det er dog ikke den eneste hostingfunktion, der adskiller os fra andre webhost. GreenGeeks-hostingplatformen er hurtigere, skalerbar og konstrueret til at levere en bedre hostingoplevelse.

Vores hostingplatform leverer skalerbare databehandlingsressourcer, hvilket eliminerer behovet for at opgradere til en virtuel privat server. Hver konto er forsynet med sine egne dedikerede databehandlingsressourcer og sikrede virtuelle filsystem. Du kan vælge et hostingsted, der ligger geografisk tæt på dig. GreenGeeks kan få dig til at konfigurere på en server i USA, Europa eller i Canada.

Der er mange flere funktioner at vælge imellem – men jeg vil foreslå at tale med vores live chat-team eller ringe til os. Vores supportspecialist vil meget gerne dele flere gode grunde til at give os et skud.

logo
Mitch Keeler – GreenGeeks Partner Relations

Kort sagt, GreenGeeks er en mere end tilstrækkelig webhosteløsning. De tilbyder en række funktioner, har god kundesupport og sørger for, at dine websted og besøgende data er sikre og sikre.

For ikke at nævne, hvis du er nogen, der ønsker at være miljøvenlig, tager GreenGeeks det på sig selv at hjælpe dig med at være mere miljøbevidst i denne meget teknologiske verden. Hvilket er godt!

Der er dog nogle ting, du skal overveje, før du tilmelder dig dem. Vær opmærksom på, at prisfastsættelse ikke er som det ser ud til, at deres garantier er svære at validere, og at hvis du skifter mening efter tilmelding, vil du stadig miste et rimeligt beløb.

Så hvis dette lyder som en webhostingudbyder, du vil tjekke ud, skal du huske at tjekke deres websted, og alt hvad de har at tilbyde, for at sikre, at de leverer, at du er de hostingtjenester, du virkelig har brug for til en pris du virkelig ønsker at betale.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map