GoDaddy vs. Bigcommerce

GoDaddy Vs Bigcommerce kahden suositun isännöinti- ja verkkokauppasivustopalvelun vertailu, jossa tarkastellaan tärkeitä isäntäominaisuuksia, kuten suorituskyky, hinnoittelu, haitat ja haitat ja paljon muuta – jotta päätät, kumman näistä kahdesta web-palvelimesta sinun tulisi valita.


pyyhkäise oikealle

Hyvä isä

BigCommerce

Noin:GoDaddy on ollut mediassa viime aikoina, etenkin TV-mainoksissa ja painotuotteissa. Se tarjoaa verkkotunnuksia sekä käyttäjäystävällisiä web-hosting-palveluita, kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia ja vaikuttavia käyttöaikaa.Bigcommerce tarjoaa verkkokaupan ohjelmistoja pienille ja keskisuurille yrityksille, ja siinä on kaikki työkalut, joita tarvitaan verkkokaupan asentamiseen ja ylläpitämiseen. Bigcommerce antaa jälleenmyyjille mahdollisuuden luoda ja ylläpitää verkkosivustoja ympäri maailmaa.
Perustettu:19972009
BBB-luokitus:++
Osoite:14455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260Taso 6, 1-3 Smail Street, Ultimo NSW 2007, Australia
Puhelinnumero:(480) 505 – 8877(888) 699 – 8911
Sähköpostiosoite:Ei luetteloitu[Email protected]
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippu, koulutusPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu, koulutus
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Phoenix, ArizonaOmistettu CDN
Kuukauden hinta:Alkaen 4,99 dollaria kuukaudessaAlkaen 29,95 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:Kyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)Ei
Rajoittamaton tallennustila:Kyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)Ei
Rajoittamaton sähköpostiosoite:Kyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)Ei
Isäntä useita verkkotunnuksia:Kyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)Ei
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:cPanelBigcommerce-käyttöliittymä
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%99,99%
Rahat takaisin takuu:30 päivää15 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooEi
bonukset & Ekstrat:Ensisijainen DNS-hallintatyökalu (vain Ultimate Plan). Kaksinkertainen prosessointivirta ja muisti (vain Ultimate Plan). DudaMobile muuntaa sivustosi automaattisesti mobiililaitteeksi (kaikki suunnitelmat paitsi Economy). SSL-varmenne (vain Ultimate Plan). Verkkosivun kiihdytin (vain Ultimate Plan). SSL-varmenne (vain Ultimate Plan). Haittaohjelmien skanneri (vain Ultimate Plan).Massiivinen kirjasto nykyaikaisia ​​ja reagoivia teemoja; 76 premium-teemaa (välillä 145–235 dollaria) ja 7 ilmaista teemaa.
Hyvä: Suuri käyttöaika: Voit odottaa, että GoDaddyn kaltaisella yrityksellä on yksi alan parhaimmista käyttöajoista, kun otetaan huomioon, että ne ovat niin valtavia. Mutta minulla ei ole vielä kuullut valitusta GoDaddyn käytettävyydestä. Uptime on yksi niistä asioista, joita odotat web-hosting-yrityksen toimittavan, ja GoDaddy tekee sen tyylillä.
Linux- ja Windows-isäntä: GoDaddy on yksi harvoista isännöintipalveluntarjoajista, joka antaa sinulle mahdollisuuden käyttää Windowsia teollisuuden standardin mukaisen Linux-käyttöjärjestelmän sijasta. Jos sinulla on ASP.NET-verkkosivustoja, tämä on oikea paikka sinulle.
Suuri tekninen tuki: Kerta toisensa jälkeen web-hosting-yritykset saavat valituksia asiakaspalvelustaan. Olipa kyse tiedon puutteesta tai valtavista odotusajoista, mutta GoDaddy on vetänyt kanin hatustaan ​​tämän taian avulla. Heillä on ehdottomasti paras asiakaspalvelu.
Käyttäjäystävällinen: Suurin osa GoDaddystä on rakennettu uudempien loppukäyttäjien idean ympärille. Kaikki heidän työkalut ovat ???? newbie ???? ystävällinen. Henkilökohtaisesti rakastan nendecPanelia, jonka pitäisi olla tällä hetkellä alan standardi. Kaikki mitä tarvitsen on aivan käden ulottuvilla ja minulla ei ole mitään valituksia heidän UX: sta.
Kaikki yhdessä verkkokaupan ohjelmistoratkaisu.
24/7 tuki.
Intuitiiviset sisäänrakennetut ominaisuudet
Hyvä asiakaspalvelu.
Ei transaktiomaksuja.
Paha: Ei suuri arvo: Ellet kiinni GoDaddyä suurella myynninedistämistarjouksella, olet hieman järkyttynyt maksamiesi hintojen suhteen. Et vain saa yhtä suurta suorituskykyä GoDaddy-palvelun alhaisempien palvelupakettien kanssa. Mutta jos pyydät heidät promootiossa, voittaja voittaja kana-illallisella.
Verkkokaupan puutteelliset ominaisuudet: Minun mielestäni tänä päivänä ikäkaupan lisäyksien ei pitäisi olla ketterää. Sinun pitäisi saada kaikki kellot ja pillit, koska web-hosting-yritys yleensä ottaa kimppu rahaa joka tapauksessa. GoDaddy: lle he menettävät veneen puuttuvilla ominaisuuksilla ja virheillä, jotka hyökkäävät vain kauppaan joka kulmasta.
Kalliita BigCommerce-teemoja.
Lisämaksut.
Yhteenveto:Saatavilla myös tässä web-isännöintipalvelussa on suuri tuki, yhdessä napsautuksessa olevien sovellusten asennusten ja muun kanssa. On syytä huomata, että verkkotunnuksen rekisteröinti on helppo käyttää yhdessä isännöinnin kanssa. Käyttäjien ei tarvitse huolehtia siitä, että verkkosivustot ovat valmiita mobiililaitteisiin tai että he voivat valita Linuxin ja Windowsin välillä. Käyttäjät voivat käyttää myös Go Daddy-mobiilisovelluksen tilejä verkkosivustojen itseä tarkistamalla, jotta käyttäjät pääsevät helposti tilitietoihin. Löydät GoDaddy-vaihtoehdot täältä.Globaalit jälleenmyyjät voivat mukauttaa sivustoaan, hallita maksuportaaleja ja toimituskuluja sekä jopa listata tuotteitaan eBayssa, Amazonissa ja jopa Facebookissa. Asiakkaat voivat ilmoittautua kokeilemaan palveluaan ilmaiseksi 15 päivän ajan. Vähittäiskauppiaat voivat rakentaa verkkokauppoja, jotka kiinnostavat asiakkaita ja lisäävät myyntiä. Uusimpien markkinointi- ja muuntamistyökalujen avulla kauppiaat voivat kasvattaa liiketoimintaansa räjähdysmäisesti. Huomionarvoista on myös pilvipohjainen ratkaisu, joka on 25% kilpailijoiden tarjoamista kustannuksista.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map