GoDaddy срещу Bigcommerce

GoDaddy срещу Bigcommerce сравнение на две популярни уебсайтове за хостинг и електронна търговия, разглеждащи важни хостинг функции като производителност, ценообразуване, плюсове и минуси и други – за да ви помогнем да решите кой от тези два уеб хоста трябва да изберете.


прекарайте пръст надясно

GoDaddy

BigCommerce

Относно:GoDaddy е в медиите напоследък, особено в телевизионните реклами и печатни медии. Той предоставя имена на домейни, както и уеб хостинг, който е удобен за потребителя, заедно с планове на разумни цени и впечатляващи времена.Bigcommerce предлага софтуер за електронна търговия на малки и средни предприятия, пълен с всички инструменти, необходими за успешно инсталиране и управление на онлайн магазин. Bigcommerce дава възможност на търговците да създават и поддържат уебсайтове по целия свят.
Основан през:19972009
BBB Рейтинг:А+А+
Адрес:14455 N. Hayden Rd. # 219 Скотсдейл, AZ 85260Ниво 6, ул. Smail 1-3, Ultimo NSW 2007, Австралия
Телефонен номер:(480) 505-8877(888) 699-8911
Имейл адрес:Не е в списъка[Имейл защитен]
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билет, обучениеТелефон, поддръжка на живо, чат, билет, обучение
Център за данни / Местоположение на сървъра:Финикс, АризонаСобствен CDN
Месечна цена:От $ 4,99 на месецОт $ 29.95 на месец
Неограничен трансфер на данни:Да (с изключение на икономическия план)Не
Неограничено съхранение на данни:Да (с изключение на икономическия план)Не
Неограничени имейли:Да (с изключение на икономическия план)Не
Домакин множество домейни:Да (с изключение на икономическия план)Не
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelИнтерфейс за голяма търговия
Гаранция за необичаен сървър:99,90%99,99%
Гарантирано връщане на парите:30 дни15 дни
Наличен хостинг:даНе
бонуси & Екстри:Премиум инструмент за управление на DNS (само за краен план). Двойна обработка на мощност и памет (само за краен план). DudaMobile автоматично преобразува вашия сайт в мобилен (всички планове с изключение на икономия). SSL сертификат (само за краен план). Ускорител на уебсайтове (само за Краен план). SSL сертификат (само за краен план). Скенер за злонамерен софтуер (само за последен план).Масивна библиотека със съвременни и отзивчиви теми; 76 премиум теми (между $ 145 – $ 235) и 7 безплатни теми.
Доброто: Страхотно време: Вие бихте очаквали компания като GoDaddy да има един от най-добрите периоди на работа в индустрията, като само даде факта, че те са толкова огромни. Но все още не съм чул оплакване за продължаване на GoDaddy. Uptime е едно от онези неща, които очаквате уеб хостинг компания да достави и GoDaddy прави това със стил.
Linux и Windows хостинг: GoDaddy е един от малкото хостинг доставчици, които ви дават възможност да отидете за Windows, а не за стандартната за индустрията операционна система Linux. Ако имате уебсайтове ASP.NET, това е мястото за вас.
Страхотна техническа поддръжка: Отново и отново уеб хостинг компаниите получават оплаквания за обслужването на клиентите си. Независимо дали става въпрос за липса на знания или огромни времена на чакане, но GoDaddy са извадили заек от шапката си с тази магия. Те имат абсолютно най-доброто обслужване на клиентите.
Лесно за потребителя: Повечето GoDaddy е изградена около идеята за по-новите крайни клиенти. Всички техни инструменти са ???? newbie ???? приятелски настроен. Лично аз обожавам тяхнотоcPanel, който в този момент трябва да е стандартен отрасъл. Всичко, от което се нуждая, е точно на една ръка разстояние и нямам абсолютно никакви оплаквания от UX.
Всичко в едно софтуерно решение за електронна търговия.
24/7 Поддръжка.
Интуитивни вградени функции
Добро обслужване на клиенти.
Без такси за транзакции.
Лошото: Не е голяма стойност: Освен ако не хванете GoDaddy за голяма промоционална сделка, ще бъдете малко разстроени от цените, които плащате. Просто не получавате същото ниво на ефективност с пакетите от услуги за долен край на GoDaddy. Но ако ги хванете в промоция, победител с пилешка вечеря.
В интернет магазина липсват функции: За мен, на този ден и възраст, добавките за електронна търговия трябва да са нереалистични. Трябва да получите всички звънци и свирки, защото уеб хостинг компанията обикновено взема част от парите си така или иначе. За GoDaddy те пропускат лодката с липсващи функции и грешки, които просто атакуват вашия магазин на всеки ъгъл.
Скъпи теми за BigCommerce.
Допълнителни такси.
Резюме:Също така достъпната в тази уеб хостинг услуга е чудесна поддръжка, заедно с инсталирането на приложения с едно кликване и други. Заслужава да се отбележи, че е лесно да се използва регистрация на имена на домейни, съчетана с хостинг. Потребителите не трябва да се притесняват дали уебсайтовете им са готови за мобилни устройства или избират между Linux и Windows. Потребителите могат също така да имат достъп до акаунти в мобилното приложение Go Daddy, като самите уебсайтове са ощипани, за да могат потребителите лесно да имат достъп до информацията за акаунта. Можете да намерите алтернативи на GoDaddy тук.Глобалните търговци на дребно могат да персонализират сайта си, да управляват портали за разплащания и доставка и дори да изброят продуктите си в eBay, Amazon и дори Facebook. Клиентите могат да се регистрират, за да изпробват услугата си безплатно за 15 дни. Търговците на дребно ще могат да изграждат онлайн магазини, които да ангажират клиентите и да увеличат продажбите. Най-новите инструменти за маркетинг и конверсия дават възможност на търговците да развиват бизнеса си експоненциално. Заслужава да се отбележи и облачното решение, което е 25% от разходите, предлагани от техните конкуренти.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map