ГоДадди Вс Бигцоммерце поређење две популарне услуге веб хостинга и е-трговине која се баве важним карактеристикама хостинга као што су перформансе, цене, предности и недостатке и још много тога – како би вам помогло да одлучите који од ова два веб хостинга треба да одаберете.


превуците удесно

ГоДадди

БигЦоммерце

О томе:ГоДадди се у последње време појављује у медијима, нарочито у ТВ огласима и штампаним медијима. Омогућује називе домена као и веб хостинг који је прилагођен корисницима, уз повољне планове и импресивне резултате.Бигцоммерце нуди софтвер за е-трговину малим и средњим предузећима заједно са свим алаткама потребним за успешно постављање и покретање Интернет продавнице. Бигцоммерце омогућава трговцима да стварају и одржавају веб странице широм света.
Основано у:19972009
БББ оцена:А+А+
Адреса:14455 Н. Хаиден Рд. # 219 Сцоттсдале, АЗ 85260Ниво 6, улица Смаил 1-3, Ултимо НСВ 2007, Аустралија
Број телефона:(480) 505-8877(888) 699-8911
Адреса Е-поште:Није на листи[адреса е-поште заштићена]
Врсте подршке:Телефон, подршка уживо, чет, карта, обукаТелефон, подршка уживо, чет, карта, обука
Дата Центер / Локација сервера:Пхоеник, АризонаВласнички ЦДН
Месечна цена:Од 4,99 долара месечноОд 29,95 УСД месечно
Неограничен пренос података:Да (осим на економском плану)Не
Неограничено чување података:Да (осим на економском плану)Не
Неограничена адреса е-поште:Да (осим на економском плану)Не
Домаћин више домена:Да (осим на економском плану)Не
Управљачки панел / интерфејс хостинга:цПанелБигцоммерце Интерфаце
Гаранција за време сервера:99,90%99,99%
Гаранција поврата новца:30 дана15 дана
Доступно издвојено гостовање:даНе
Бонуси & Додаци:Премиум ДНС алат за управљање (само крајњи план). Двострука обрада снаге и меморије (само крајњи план). ДудаМобиле аутоматски претвара вашу веб локацију у мобилну (сви планови осим економије). ССЛ цертификат (само крајњи план). Акцелератор веб странице (само крајњи план). ССЛ цертификат (само крајњи план). Скенер злонамерног софтвера (само крајњи план).Масивна библиотека модерних и респонзивних тема; 76 премиум тема (између 145 и 235 долара) и 7 бесплатних тема.
Добра: Сјајно време: Очекивали бисте да ће компанија попут ГоДадди имати један од најбољих резултата у индустрији, само због чињенице да су толико велике. Али још увек нисам чуо жалбу због продужења рада ГоДадди-а. Уптиме је једна од оних ствари за које очекујете да веб хостинг компанија испоручи, а ГоДадди то ради са стилом.
Линук и Виндовс хостинг: ГоДадди је један од ретких пружатеља услуга хостинга који вам нуди могућност да користите Виндовс, а не индустријски стандардни Линук оперативни систем. Ако имате веб локације АСП.НЕТ, ово је место за вас.
Одлична техничка подршка: Изнова и изнова, компаније за веб хостинг добијају жалбе због корисничке услуге. Било да се ради о недостатку знања или огромним временима чекања, али ГоДадди је овом магијом извукао зеца из шешира. Имају апсолутно најбољу службу за кориснике.
Пријатељски за кориснике: Већина ГоДадди-ја изграђена је на основу идеја о новијим крајњим купцима. Сви њихови алати су ???? невбие ???? пријатељски. Лично волим њиховцПанел који би у овом тренутку требао бити индустријски стандард. Све што ми треба је надохват руке и немам апсолутно никаквих притужби на њихов УКС.
Све у једном софтверском рјешењу за е-трговину.
24/7 подршка.
Интуитивне уграђене функције
Добра корисничка услуга.
Нема накнада за трансакције.
Лош: Није велика вредност: Ако ГоДадди не ухватите на великом промотивном уговору, мало ћете се узрујати због цена које плаћате. Једноставно не постижете исти ниво перформанси са ГоДадди пакетима услуга доњег краја. Али ако их ухватите у промоцији, пилећа вечера победник-победник.
Недостаје могућност интернетске продавнице: За мене, на данашњи дан и године, додаци е-трговини требали би бити непромишљени. Требало би да добијете сва звона, јер компанија за веб хостинг обично ионако узима комад свог новца. За ГоДадди им недостаје чамац с недостајућим карактеристикама и грешкама које нападају вашу трговину под свим углом.
Скупе теме БигЦоммерцеа.
Додатни трошкови.
Резиме:Такође доступна у овој веб хостинг услузи је сјајна подршка, заједно са инсталирањем апликације једним кликом и многим другим. Вриједно је напоменути да је за кориштење регистрације домена заједно са хостингом лако користити. Корисници не морају да брину да ли ће њихове веб локације бити мобилне или да бирају између Линука и Виндовс-а. Корисници такође могу да приступе налозима на мобилној апликацији Го Дадди, при чему су веб локације подређене како би корисници лакше приступили подацима налога. Овде можете пронаћи алтернативе ГоДадди.Глобални трговци могу прилагодити своју веб страницу, управљати порталима за плаћање и отпрему, па чак и листати своје производе на еБаи, Амазону, па чак и на Фацебооку. Купци могу да се пријаве да испробају услугу без накнаде 15 дана. Продавци ће моћи да граде интернетске продавнице које ће ангажовати купце и повећати продају. Најновији алати за маркетинг и конверзију омогућавају трговцима експоненцијално раст пословања. Такође треба приметити решење засновано на облаку које представља 25% трошкова које нуде њихови конкуренти.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me