Gazduire DreamHost vs GoDaddy

Cap la cap DreamHost vs GoDaddy comparație privind funcțiile importante, performanța, prețurile, avantajele și contra, etc. pentru a vă ajuta să alegeți între acești doi furnizori populari de găzduire web.


glisați spre dreapta

DreamHost

Hai tăticu

Despre:DreamHost are un fundal de 2 decenii în serviciul de găzduire, cu accent pe site-uri extrem de funcționale pentru bloggeri, dezvoltatori, web designeri și companii online. De asemenea, are o comunitate și suport online excelent.GoDaddy a fost recent în media, în special în reclame TV și mass-media. Oferă nume de domeniu, precum și găzduire web care este ușor de utilizat, alături de planuri la prețuri rezonabile și perioade de funcționare impresionante.
Fondat în:19971997
Evaluare BBB:D-A+
Abordare:Wilson Sonsini Goodrich & Rosati 12235 El Camino Real, Suite 200 San Diego, CA 9213014455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Numar de telefon:(323) 375-3831(480) 505-8877
Adresa de email:Nu e in listaNu e in lista
Tipuri de suport:Suport live, chatTelefon, Suport în direct, Chat, Bilet, Training
Centrul de date / locația serverului:Irvine, California și Ashburn, VirginiaPhoenix, Arizona
Preț lunar:De la 8,95 USD pe lunăDe la 4,99 USD pe lună
Transfer de date nelimitat:daDa (cu excepția Planului de economie)
Stocare nelimitată de date:daDa (cu excepția Planului de economie)
E-mailuri nelimitate:daDa (cu excepția Planului de economie)
Domenii multiple gazdă:daDa (cu excepția Planului de economie)
Gazduire Controlpanel / Interfață:Panoul de control DreamhostcPanel
Garanție Uptime pentru server:100.00%99,90%
Banii inapoi garantat:97 de zile30 de zile
Gazduire dedicată disponibilă:dada
Bonusuri & In plus:Domeniu gratuit cu confidențialitate Whois. Credit de Google Adwords de până la 75 USD. Certificate SSL gratuite.Instrument de gestionare DNS Premium (doar Planul Ultimate). Putere și memorie dublă de procesare (numai pentru planul final). DudaMobile convertește automat site-ul dvs. în mobil (toate planurile, cu excepția Economiei). Certificat SSL (numai pentru planul final). Accelerator de site-uri web (doar Planul Ultimate). Certificat SSL (numai pentru planul final). Scanner Malware (doar Planul Ultimate).
Binele: Panou de control uimitor: DreamHost are o interfață intuitivă și simplificată, care este o plăcere de utilizat.
Asistență excepțională pentru clienți: Echipa de asistență DreamHost este receptivă, în cunoștință de cauză și este întotdeauna pregătită să vă învețe cum să împiedicați din nou să crească.
O gamă largă de caracteristici: de la resurse nelimitate la certificate SSL gratuite și multe altele, DreamHost include o încărcătură cu funcții premium cu fiecare dintre planurile sale, adesea fără costuri suplimentare.
Garanție 100% Optime: DreamHost promite o durată de funcționare de 100%, susținută de o garanție a creditului pe o zi pentru fiecare oră de oprire pe care o experimentați..
Garanție de rambursare generoasă: DreamHost vă oferă 97 de zile pentru a solicita o rambursare completă.
Uptime extraordinar: Te-ai aștepta ca o companie ca GoDaddy să aibă una dintre cele mai bune perioade de lucru din industrie, oferind doar faptul că sunt atât de uriașe. Dar încă am auzit o plângere cu privire la uptime-ul GoDaddy. Uptime este unul dintre acele lucruri pe care vă așteptați să le ofere o companie de găzduire web și GoDaddy face asta cu stil.
Gazduire Linux și Windows: GoDaddy este unul dintre puținii furnizori de hosting care vă oferă opțiunea de a merge pentru Windows, mai degrabă decât sistemul de operare Linux standard pentru industrie. Dacă aveți site-uri web ASP.NET, acesta este locul potrivit pentru dvs..
Asistență tehnică excelentă: din nou, companiile de găzduire web primesc reclamații cu privire la serviciile pentru clienți. Fie că este vorba de lipsă de cunoștințe sau de timpi uriași de așteptare, dar GoDaddy și-a scos un iepure din pălărie cu această magie. Au cel mai bun serviciu pentru clienți.
Ușor de utilizat: Majoritatea GoDaddy se construiesc în jurul ideii de clienții finali mai noi. Toate instrumentele lor sunt ???? newbie ???? prietenos. Personal îmi place panoul lor, care ar trebui să fie un standard al industriei în acest moment. Tot ce am nevoie este chiar la îndemână și nu am absolut nicio reclamație cu privire la UX-urile lor.
Răul: Există opțiuni mai ieftine: Există mulți furnizori populari care oferă planuri de găzduire la prețuri mai mici. Nu este o valoare excelentă: dacă nu prinzi GoDaddy la o ofertă promoțională excelentă, vei fi puțin supărat la prețurile pe care le plătești. Pur și simplu nu obțineți același nivel de performanță cu pachetele de servicii finale GoDaddy inferioare. Dar dacă îi prinzi într-o promoție, câștigătoarea cina de pui câștigător.
Magazinul online lipsește caracteristici: Pentru mine, la această zi și vârstă, adăugările de e-commerce ar trebui să fie o idee sigură. Ar trebui să obțineți toate clopotele și fluierele, deoarece compania de găzduire web vă ia de obicei o bucată din bani. Pentru GoDaddy, ei pierd barca cu caracteristici și erori care lipsesc doar atacă magazinul dvs. din toate unghiurile.
Rezumat:DreamHost (recenzie) oferă gazduire WordPress optimizată, împreună cu asistență WordPress expertă. Se poate utiliza orice plugin sau temă dorită. De remarcat este și configurarea optimizată a WordPress și timpul de funcționare care se ridică până la 100%. De asemenea, DreamHost vine cu servicii de stocare în cloud, împreună cu DudaMobile, furnizate pentru crearea de site-uri web mobile. De asemenea, clienții apreciază gazduirea nelimitată a domeniului și garanția de returnare a banilor de 97 de zile.De asemenea, disponibil în acest serviciu de găzduire web este un suport excelent, împreună cu instalarea aplicației cu 1 clic și multe altele. De remarcat este faptul că este ușor de utilizat înregistrarea numelor de domeniu însoțită de găzduire. Utilizatorii nu trebuie să-și facă griji pentru ca site-urile lor web să fie gata mobil sau să aleagă între Linux și Windows. Utilizatorii pot accesa, de asemenea, conturile din aplicația mobilă Go Daddy, site-urile web în sine fiind modificate pentru a permite utilizatorilor să acceseze cu ușurință informațiile despre cont. Puteți găsi alternative GoDaddy aici.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map