Фливхеел вс ВП Енгине

ВП мотор и замашњак обојица су веома поштовани управљани ВордПресс домаћини.


Иако је ВП Енгине мало популарнији од Фливхеел-а, то не значи да је Фливхеел нешто мање од ВП Енгине-а. Обе нуде заиста одличну услугу по повољним ценама.

фливхеел вс вп енгине вордпресс хостинг

Одлучити с ким од њих двоје може бити тешко ако не знате предности и недостатке сваког од њих.

У ово Фливхеел вс ВП Енгине поређење, проћи ћу кроз предности и недостатке оба домаћина, тако да можете одабрати најбољи за своје потребе.

Крајњи резултат

Замашњак

Крајњи резултат

ВП Енгине

Трка је тијесна, али ВП Енгине је победник између ова два ВордПресс домаћина. Више информација о ВП Енгине вс Фливхеел потражите у доњој упоредној табели:

Планови

И ВП Енгине и Фливхеел нуде веома сличне услуге, али по различитим ценама. Док планови ВП Енгине-а почињу од 29 УСД месечно, Фливхеел нуди улазну понуду људима који само желе да тестирају услугу. Цијене замашњака крећу се од само 14 УСД мјесечно.

Али да ово буде поштено поређење, упоређиват ћемо лични план ВП Енгине-а са личним планом Фливхеела. Обе ове цене су по цени од 29 долара месечно. Али обојица имају различите карактеристике и предности које нуде за исту цену.

Оба ова плана омогућавају само једну ВордПресс локацију. Међутим, можете да додате још веб локација за додатних 14,99 УСД по месту на ВП Енгине-у.

ВП Енгине Персонал

 • 25.000 посетилаца месечно
 • 10 ГБ простора на диску
 • 1 ВордПресс сајт
 • Неограничена пропусност (пренос података)
 • Од 29,00 УСД месечно

Машина за лично кретање

 • 25.000 посетилаца месечно
 • 10 ГБ простора на диску
 • 1 ВордПресс сајт
 • Ширина опсега 500 ГБ (пренос података)
 • Од 15 долара месечно

Карактеристике

Када је у питању одабир управљаног ВордПресс домаћина, постоји пуно функција које морате потражити. Једна од тих карактеристика је и дневно прављење сигурносних копија. Оба ова веб домаћина нуде бесплатне дневне сигурносне копије за ваше веб странице.

Гоогле преферира приказивање веб локација које су заштићене ХТТПС-ом. А да сте икада покушали да инсталирате ССЛ сертификат на своју веб локацију, знали бисте да то може представљати бол у … знате. ВП Енгине и Фливхеел нуде бесплатни шифрирани ССЛ цертификат Лет’с Енцрипт који можете да инсталирате са само једним кликом.

ВП Енгине Персонал

ВП Енгине нуди звјездану подршку и услугу која их чини једним од водећих веб домаћина у индустрији. Њихова корисничка подршка освојила је 3 награде Стевие.

Они нуде врхунску услугу кеширања под називом Еверцацхе која је дизајнирана да побољша брзину ваше ВордПресс веб локације.

Њихови планови су скоро исти као и Замашњак. Али једна ствар која ми се допала у њиховим плановима је то што дозвољавају додатне веб локације за само 14,99 УСД по месту на личним плановима.

Машина за лично кретање

Баш као ВП Енгине, Фливхеел нуди услугу кеширања за све ваше ВордПресс странице које ће смањити вријеме учитавања на пола. Нуде нацрте који можете користити за покретање веб локације засноване на шаблону са само једним кликом.

Једна ствар која ми се стварно свиђа код Фливхеел-а је да вам они никада не преплаћују за прелазак дисковног простора или ширине појаса.

Перформансе

Свако кашњење у брзини веб локације у пола секунде може резултирати великим падом не само стопе конверзије, већ и рангирања вашег претраживача. Тражилице попут Гоогле-а радије приказују веб локације које нуде добро корисничко искуство.

Вордпресс хостинг могућности

Када се вашој веб страници доста времена учита, људи одлазе. А кад оду, Гооглеу шаље сигнал да ваша веб локација није ни поуздана нити нуди добро корисничко искуство. Ово може резултирати великим падом промета у претраживачима.

Када је реч о побољшању брзине веб локације, можете да прочитате хиљаду савета и све их имплементирате. Али ако су перформансе вашег веб сервера неуспешне, ништа вам неће помоћи да постигнете добитак у погледу брзине.

Заиста је важно посједовати веб локацију само с веб домаћинима који оптимизирају своје сервере за брзину. Други фактор који треба имати на уму је продужење рада веб-домаћина. Иако не можете да знате тачно време рада вашег веб домаћина (јер то могу да лажирају!), Морате да видите шта гарантује да веб домаћин може да понуди.

ВП Енгине Уптиме

ВП Енгине има звјездану репутацију када је у питању Управљани ВордПресс хостинг. Да би ова репутација остала нетакнута, ВП Енгине чини све што је у њиховој моћи како би барем одржао своје сервере 99,9% времена. Они нуде 5% накнаде вашег плана као кредит ако не успију одржавати вашу веб локацију 99,95% времена.

Умикавање замашњака

За разлику од ВП Енгине-а, Фливхеел не нуди СЛА (Уговор о нивоу услуге), тако да нећете добити бесплатни кредит ако се веб локација смањи. Али баш као и ВП Енгине, Фливхеел има репутацију да одржава и они успевају да одрже 99,9% продужетка.

Брзина мотора ВП

Почетна страница:

Тест брзине почетне странице ВП Енгине

Страница са ценама:

Тест брзине странице за ВП мотор

Брзина замашњака

Почетна страница:

Тест брзине почетне странице замашњака

Страница са ценама:

Тест брзине странице замашњака

За и против

Није преглед ако се не завршава са списком предности и недостатака:

ВП Енгине Персонал

Прос:

 • Нуди издашну гаранцију поврата новца у року од 60 дана.
 • Нуди бесплатну услугу чишћења пост-хака.
 • Бесплатне дневне копије.
 • Инсталација једним кликом за бесплатни шифрирај ССЛ цертификат.

Против:

 • За разлику од Фливхеел-а, ВП Енгине не мигрира вашу веб локацију на њихове сервере. То морате учинити сами користећи њихов бесплатни ВордПресс додатак.
 • Подршку за Ливе Цхат добићете само на личном плану.
 • Планови почињу од 29 УСД месечно, тако да нема начина да тестирате услугу.
 • ЦДН услуга кошта 19,9 УСД месечно. Машина за то наплаћује само 10 долара месечно.

Машина за лично кретање

Прос:

 • Бесплатан сервис за миграцију за све ваше веб локације.
 • Нема додатних трошкова за пропусни опсег или простор на диску.
 • Бесплатно шифрирај ССЛ цертификат који можете инсталирати са само једним кликом.
 • Нуди бесплатну услугу чишћења пост-хака.
 • Планови почињу од само 14 УСД. Омогућава вам да укусите услугу.
 • Бесплатне дневне копије.
 • За разлику од ВП Енгине-а, плаћате само 10 УСД месечно да бисте омогућили ЦДН услугу.

Против:

 • За разлику од ВП Енгине-а, не можете да додате више веб локација у свој план за 14,99 УСД по сајту.

Таблица упоређивања замашњака и ВП мотора

замашњаквп мотор
Основано у:20122010
БББ оцена:НеоцењеноБ+
Адреса:1405 Харнеи Ст # 201, Омаха, НЕ, 68102, Сједињене ДржавеУлица Лаваца 504, Суите 1000, Аустин, ТКС 78701
Број телефона:(888) 928-8882(512) 827-3500
Врсте подршке:Телефон, Ливе Суппорт, Цхат, ТицкетТелефон, Ливе Суппорт, Цхат, Тицкет
Центар за податкеНев Иорк ЦитиСједињене Америчке Државе, Уједињено Краљевство и Јапан
Месечна цена:Од 15 долара месечноОд 29,00 УСД месечно
Неограничен пренос података:Не (од 250 ГБ)да
Неограничено чување података:Не (од 5ГБ)Не
Неограничена адреса е-поште:НеНе
Домаћин више домена:НеДа (осим личног плана)
Контролна таблаФлиВхеел ИнтерфацеВП Енгине Портал за клијенте
Гаранција за време сервера:99,99%99,90%
Гаранција поврата новца:30 дана60 дана
Бонуси & Додаци:Рачуни за хостинг долазе са бесплатним ССЛ сертификатом, бесплатном миграцијом веб локација, 24/7 корисничком подршком, плус пуно више.ЦДН (мрежа за испоруку садржаја) је укључена у професионалне и пословне планове. ЕверЦацхе технологија убрзава време учитавања страница. Преносиве инсталације и пренос рачуна. Бесплатно Шифрујмо ССЛ сертификат. Алат за испитивање брзине странице.
Добра:Добре алатке за програмере; Клонирајте веб локације, правите измене, дуплирајте теме и још много тога помоћу нашег глатког сета развојних алата. Хостинг који је направљен за ВордПресс веб странице. Бесплатна услуга миграције страница је укључена.Оптимизовано за ВордПресс: ВП Енгине фокусиран је на пружање најбољег искуства ВордПресс хостинга. Скала за величину: Клизни алати за ВП Енгине помажу вам да пронађете план који најбоље одговара вашим потребама. Безбедност усмерена на ВордПресс: ВП Енгине има ДДоС и ублажавање грубих снага, надгледање мреже у реалном времену и сталну инсталацију најновијих закрпа и ажурирања како би се осигурала максимална сигурност за вашу веб локацију.
Лош:Није идеалан за апсолутне почетнике. Није идеалан за странице које нису ВордПресс.Само за ВордПресс хостинг: ВП Енгине ексклузивно нуди управљани ВордПресс хостинг. Моћни скупи планови: Планови ВП Енгине-а долазе са скупоцјеним комплетом цена, а да не спомињемо нека ограничења ресурса..
ЦенеОд 15 долара месечноОд 29,00 УСД месечно

Закључак

Избор савршеног веб домаћина је тежак задатак. Али сигуран сам да вам је овај водич помогао да вам олакша избор (ако не и једноставан).

ВП Енгине и Фливхеел су угледни веб домаћини који воде водећу индустрију ВордПресс хостинга.

Који год да одаберете дефинитивно ће вам понудити одличну ВордПресс хостинг услугу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map