ФастЦомет вс ХостГатор

Директне утакмице ФастЦомет вс ХостГатор поређење са гледањем важних хостинг функција као што су перформансе, цене, предности и недостаци и још много тога – како би вам помогло да одаберете између ове две услуге веб хостинга.


Крајњи резултат

ФастЦомет

Крајњи резултат

ХостГатор

ФастЦомет излази као победник када упоређујете ове две услуге веб хостинга. Сазнајте више о ФастЦомет Вс ХостГатор у следећој табели упоређивања:

превуците удесно

ФастЦомет

ХостГатор

О томе:ФастЦомет је услуга веб хостинга која користи само ССД сервер и има 24/7 корисничку подршку током целе године. Има невероватне карактеристике, као што је обезбеђивање бесплатног домена заувек.ХостГатор спада у ЕИГ групу хостинг услуга које пружају јефтине хостинг планове и бесплатно коришћење Веб Веебли градитеља који омогућава лако прављење веб локација.
Основано у:20082002
БББ оцена:А+А+
Адреса:1714 Стоцктон Ст # 436, Сан Франциско, Калифорнија 941335005 Митцхеллдале апартман # 100 Хјустон, Тексас
Број телефона:(855) 818-9717(866) 964-2867
Адреса Е-поште:Није на листиНије на листи
Врсте подршке:Телефон, Ливе Суппорт, Цхат, ТицкетТелефон, Ливе Суппорт, Цхат, Тицкет
Дата Центер / Локација сервера:Чикаго, Далас, Лондон, Амстердам, Франкфурт, Сингапур, ТокиоПрово, Утах & Хјустон, Тексас
Месечна цена:Од 2,95 долара месечноОд 2,75 долара месечно
Неограничен пренос података:дада
Неограничено чување података:дада
Неограничена адреса е-поште:дада
Домаћин више домена:дада
Управљачки панел / интерфејс хостинга:цПанелцПанел
Гаранција за време сервера:99,99%99,90%
Гаранција поврата новца:45 дана45 дана
Доступно издвојено гостовање:дада
Бонуси & Додаци:ФастЦомет вам пружа неограничену пропусност и саобраћај, оптерећење складиштења података, ССД дискове и ЦДН. Избор датацентра са три континента, добре сигурносне феште, бесплатна регистрација домена и обнова, тренутно подешавање и још много тога.100 УСД Гоогле Адвордс кредита. Басекит Сите Буилдер. 4500 предложака веб страница за употребу. Плус оптерећује више.
Добра: ФастЦомет вам омогућава бесплатну регистрацију или миграцију домена и поврх тога бесплатна обнове.
ФастЦомет има више дата центара стратешки лоцираних на три различита континента – Северну Америку, Европу и Азију – и пружа вам могућност да одаберете свој податковни центар у зависности одакле долази ваш саобраћај.
ФастЦомет нуди приступачне, фиксне цене широм ваше претплате.
ФастЦомет пакети ЦлоудФларе ЦДН са својим плановима – без обзира где су посетиоци, можете рачунати да ће ваша веб локација брзо да их напуни муње.
Приступачни планови: ХостГатор има управо оно што вам је потребно ако имате буџет.
Неограничен простор на диску и пропусност: ХостГатор не ставља горње поклопце на ваш складишни простор или месечни промет, тако да ће ваша веб локација имати простора за раст.
Опције хостинга за Виндовс: ХостГатор носи личне и личне планове и планове за домаћинство који користе Виндовс ОС и који ће подржати вашу АСП.НЕТ веб локацију.
Робусне гаранције за поврат новца и поврат новца: ХостГатор вам пружа најмање 99,9% продуженог времена и пуних 45 дана да затражите поврат новца ако је потребно.
Лош: Упркос ФастЦомет-овој чврстој услузи, неке новонастале веб странице имају проблема са прекидом рада; међутим, већина корисника је приметила да након што су њихови рачуни отворени, веб локације су се покренуле без проблема. Проблеми са корисничком подршком: ХостГатор је заувек требао да одговори путем ливе цхат-а, а чак и тада, добили смо само осредња решења.
Лоши одговори на „Спике“ саобраћаја: ХостГатор је злогласан за слање е-маила за жалбе или премештање корисника на други сталак на серверу кад год корисници добију нагли промет.
Резиме:Остале занимљиве карактеристике ФастЦомет-а (преглед) обухватају бесплатну регистрацију и пренос постојећих домена. А обнављање такве услуге је такође апсолутно бесплатно. Постоје датацентри за ову услугу у Азији, Европи и Северној Америци. То омогућава корисницима да дистрибуирају садржај широм света путем бесплатног Цлоудфларе ЦДН-а. Такође је позната по бесплатном дневном и недељном копирању података о чувању корисничких података и гаранцији поврата новца од 45 дана.ХостГатор (преглед) пружа регистрацију имена домена, веб хостинг, веб дизајн и алате за прављење веб локација по повољним ценама. Задовољство купаца обезбеђено је свакодневном подршком и гаранцијом поврата новца од 45 дана. Остале карактеристике које су импресивне су 99,9% продужетка и зелена снага (еколошки прихватљиво). Ово је сјајан веб хостинг сервис за блогере, Јоомла, ВордПресс и све нише које су повезане.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map